|
|
Stranica: 1/12.
|
[ 280 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
teranova
|
Naslov: Forumske dame Postano: 11 srp 2010, 10:29 |
|
|
Ne razumem zašto se ovde stalno ponavlja teza da su žene koje ovde učestvuju ustvari muškarci tj hermafroditi? To ne vidim prvi put. Da li treba da postavimo slike u kupaćem kostimu sa sve mužem i decom da bi to prestalo? Mislim, ako treba - nema problema....
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Forumske dame Postano: 11 srp 2010, 10:32 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 44062 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Nemojte ako Boga znate! Sa obzirom da su ovdje većinom dame koje suvereno drmaju četvrtim desetljećem.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Ilirk@
|
Naslov: Re: Forumske dame Postano: 11 srp 2010, 10:38 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Nemojte ako Boga znate! Sa obzirom da su ovdje većinom dame koje suvereno drmaju četvrtim desetljećem. kakve to ima veze? imam 40, istina, i ne sramim se svojih godina. s ponosom ih utegnem i nosim. oni koji me gledaju u živo, znaju i zašto. da je i suprotno, omalovažavati ženu zbog godina je ne samo nedžentlmenski, nego govori više o vama nego o njoj. svjetski čovjek kakvim se predstavljaš bi to morao znati.
_________________ 16.11.2012. - "...izmjena u reprezentaciji Hrvatske, izlaze Gotovina i Markač, ulaze Čačić i Sanader..."
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Forumske dame Postano: 11 srp 2010, 10:38 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Nemojte ako Boga znate! Sa obzirom da su ovdje većinom dame koje suvereno drmaju četvrtim desetljećem. Debljina i ružnoća mogu biti osobine i jedne dvadesetogodišnjakinje, Zvučni! Šalim se, zašto bi se jedna normalna osoba predstavljala lažno kada je internet inače anonimna zabava, reci ti to njima...
|
|
Vrh |
|
|
Crni bombarder
|
Naslov: Re: Forumske dame Postano: 11 srp 2010, 10:40 |
|
|
Moze slika u kupacem, ali bez muza i djece, hvala!
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Forumske dame Postano: 11 srp 2010, 11:27 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25895 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Ma može i bez kupaćeg (šalim se) Ma u 40-im su žene i najbolje (ne šalim se). ;)
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Forumske dame Postano: 11 srp 2010, 15:00 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 44062 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Ilirk@ je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Nemojte ako Boga znate! Sa obzirom da su ovdje većinom dame koje suvereno drmaju četvrtim desetljećem. kakve to ima veze? imam 40, istina, i ne sramim se svojih godina. s ponosom ih utegnem i nosim. oni koji me gledaju u živo, znaju i zašto. da je i suprotno, omalovažavati ženu zbog godina je ne samo nedžentlmenski, nego govori više o vama nego o njoj. svjetski čovjek kakvim se predstavljaš bi to morao znati. OK, povlačim što sam rekao, mada je i to bio trik da bar na trenutak ujedinim žene svih nacionalnosti U čast ženama sa 40+
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Forumske dame Postano: 11 srp 2010, 15:08 |
|
|
teranova je napisao/la: Ne razumem zašto se ovde stalno ponavlja teza da su žene koje ovde učestvuju ustvari muškarci tj hermafroditi? To ne vidim prvi put. Da li treba da postavimo slike u kupaćem kostimu sa sve mužem i decom da bi to prestalo? Mislim, ako treba - nema problema.... Pitaj Ilirku da ti ispriča, ona je na forumima duže od mene, navodno je naišla na tipa koji se predstavljao kao "slatka Srpkinjica" i tako ublažavao stavove "velikih" Hrvatina, pa je ovdje strah da kakva Ceca ne zavede najbolje hrvatske sinove . Kako je to Ilirka u maniri Sherlocka Holmesa raskrinkala, bogzna. Meni se čini kao neki urbani mit, to da se Hrvati pale na ekavicu, i Oldskul i Ilirka često to spočitavaju. A nisu same u Hercegovini u tom mišljenju. Evo recimo, jedan moj dalji rodijak u Hercegovini (bivši istaknuti borac HVO-a) oženio neku Srpkinju, imali su čak dvoje djece prije nego što su se razveli. Moj otac, koji je inače prilično pametan i školovan čovjek je nešto nesuvislo bulaznio da se radi o srpskoj osveti i da su mu to Srbi sve "namjestili" Trebalo je i truda i muke dok nije i sam shvatio koliko glupo sve to zvuči.
|
|
Vrh |
|
|
Ernani
|
Naslov: Re: Forumske dame Postano: 11 srp 2010, 15:10 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2009, 11:27 Postovi: 1958 Lokacija: Tel Aviv
|
Primjetio sam veliku dozu inteligencije kod naših dama, pogotovo sa istoka ili one kojima je babo u Bosni ba a one čistokrvne slovenke. Da ne pričam o kilometraži. većina polovnjače pih
Vrh |
|
|
Ilirk@
|
Naslov: Re: Forumske dame Postano: 11 srp 2010, 15:15 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Ma može i bez kupaćeg (šalim se) Ma u 40-im su žene i najbolje (ne šalim se). ;) http://www.vestisrbija.com/uhvacen-u-pr ... ?id=712187bobo, crni bobo...
_________________ 16.11.2012. - "...izmjena u reprezentaciji Hrvatske, izlaze Gotovina i Markač, ulaze Čačić i Sanader..."
|
|
Vrh |
|
|
Ilirk@
|
Naslov: Re: Forumske dame Postano: 11 srp 2010, 15:17 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: teranova je napisao/la: Ne razumem zašto se ovde stalno ponavlja teza da su žene koje ovde učestvuju ustvari muškarci tj hermafroditi? To ne vidim prvi put. Da li treba da postavimo slike u kupaćem kostimu sa sve mužem i decom da bi to prestalo? Mislim, ako treba - nema problema.... Pitaj Ilirku da ti ispriča, ona je na forumima duže od mene, navodno je naišla na tipa koji se predstavljao kao "slatka Srpkinjica" i tako ublažavao stavove "velikih" Hrvatina, pa je ovdje strah da kakva Ceca ne zavede najbolje hrvatske sinove . Kako je to Ilirka u maniri Sherlocka Holmesa raskrinkala, bogzna. Meni se čini kao neki urbani mit, to da se Hrvati pale na ekavicu, i Oldskul i Ilirka često to spočitavaju. A nisu same u Hercegovini u tom mišljenju. Evo recimo, jedan moj dalji rodijak u Hercegovini (bivši istaknuti borac HVO-a) oženio neku Srpkinju, imali su čak dvoje djece prije nego što su se razveli. Moj otac, koji je inače prilično pametan i školovan čovjek je nešto nesuvislo bulaznio da se radi o srpskoj osveti i da su mu to Srbi sve "namjestili" Trebalo je i truda i muke dok nije i sam shvatio koliko glupo sve to zvuči. truć bruć ser kenj... niđe veze.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Forumske dame Postano: 11 srp 2010, 15:18 |
|
|
Ispričao sam iz sjećanja, ne da mi se tražit taj post gdje si na tenane objašnjavala.
|
|
Vrh |
|
|
Ilirk@
|
Naslov: Re: Forumske dame Postano: 11 srp 2010, 15:23 |
|
|
pričaš po sjećanju prepričanog od nekog, a ja tom nekom pisala po svjedočanstvima nekih administratora... ono, kad se čoviku izmiša u glavi, dođe do zabune. nije to ništa, ne boli.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Forumske dame Postano: 11 srp 2010, 15:24 |
|
|
Ajd ispričaj opet ak ti nije bed
|
|
Vrh |
|
|
Ilirk@
|
Naslov: Re: Forumske dame Postano: 11 srp 2010, 15:28 |
|
|
Ernani je napisao/la: Primjetio sam veliku dozu inteligencije kod naših dama, pogotovo sa istoka ili one kojima je babo u Bosni ba a one čistokrvne slovenke. Da ne pričam o kilometraži. većina polovnjače pih eto, ja priznam za sebe. ja jesam puno prišla, ali mi šasija drži bolje od onih iskucanih. još da sam inteligentna i da me je prikucat, đe bi mi bio kraj. mogla bi se još jednom prodat da me iko oće kupit. meni, eto, iljadu mana, ko pravom oldtajmeru, ali to je ništa napram one jedne, nepremostive. a to je kad je čuna mala, a rezervne nema.
|
|
Vrh |
|
|
Ilirk@
|
Naslov: Re: Forumske dame Postano: 11 srp 2010, 15:30 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Ajd ispričaj opet ak ti nije bed neću. boli me getriba za tim. meni se vlajko javio i meni dosta.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Forumske dame Postano: 11 srp 2010, 15:31 |
|
|
hu da fak iz Vlajko?
|
|
Vrh |
|
|
Ilirk@
|
Naslov: Re: Forumske dame Postano: 11 srp 2010, 15:38 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: hu da fak iz Vlajko? u slobodno vrijeme, profesorica željka iz beograda.
|
|
Vrh |
|
|
Ernani
|
Naslov: Re: Forumske dame Postano: 11 srp 2010, 15:49 |
|
|
Ilirk@ je napisao/la: Ernani je napisao/la: Primjetio sam veliku dozu inteligencije kod naših dama, pogotovo sa istoka ili one kojima je babo u Bosni ba a one čistokrvne slovenke. Da ne pričam o kilometraži. većina polovnjače pih eto, ja priznam za sebe. ja jesam puno prišla, ali mi šasija drži bolje od onih iskucanih. još da sam inteligentna i da me je prikucat, đe bi mi bio kraj. mogla bi se još jednom prodat da me iko oće kupit. meni, eto, iljadu mana, ko pravom oldtajmeru, ali to je ništa napram one jedne, nepremostive. a to je kad je čuna mala, a rezervne nema. Ma dobro sve to stoji, ja znam i smatram da hercegovke nemaju problema sa svojim ljubavima niti dužinama. Na primjer kod mene na Banovini kad je bio crnački UNPROFOR, takozvani čuvari mira, gledajući slike to je bilo kao u Gani. Svaka je držala crnca kao božanstvo dok su žilomudci istresali svoje frustracije malih proporcija na gradovima, selima, susjedima, djeci itd.
Vrh |
|
|
Ernani
|
Naslov: Re: Forumske dame Postano: 11 srp 2010, 15:51 |
|
|
Također za ova paranja zastave RH biciklisti su na intervenciji i rješavaju te probleme.
Vrh |
|
|
OldSkul
|
Naslov: Re: Forumske dame Postano: 11 srp 2010, 16:51 |
|
|
Guzda, oprostit ćeš, ne kontam sebe prozvanu u ovoj temi, jerbo znaš da mene to ko svršava na ekavicu niti najmanje ne tangira niti utječe na moj položaj u društvu, budući da mene u životu privlače samo oni frajeri kojima ga ekavica namah spusti.
_________________ Ona je-ko pjesma M.Ilića(G.Jozo)narcisoidna gđica Bijes(Juda)ima muda(P.dux)tajni agent(Junuz)vatrena(Markan)nije normalna(Ultras)vašar taštine(Gazda)rigidna(Lider)opaka(Sotto)agresivna(Hrvat).
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Forumske dame Postano: 11 srp 2010, 16:55 |
|
|
Mislm da mogu u ime čitavog muškog roda poručiti dragim forumašicama da nam ga narječje ili naglasak niti diže niti spušta Aj živili mi odoh na plažu ...
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
Ilirk@
|
Naslov: Re: Forumske dame Postano: 11 srp 2010, 16:57 |
|
|
PCM je napisao/la: Mislm da mogu u ime čitavog muškog roda poručiti dragim forumašicama da nam ga narječje ili naglasak niti diže niti spušta Aj živili mi odoh na plažu ... hoćeš reći da vam ga ne diže ono što izlazi iz usta, nego ono što ulazi? iđen leć... naškodila mi sikteruša.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Forumske dame Postano: 11 srp 2010, 16:57 |
|
|
OldSkul je napisao/la: budući da mene u životu privlače samo oni frajeri kojima ga ekavica namah spusti. Ima li ti muž izgrađen stav po tom pitanju
|
|
Vrh |
|
|
OldSkul
|
Naslov: Re: Forumske dame Postano: 11 srp 2010, 17:01 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Ima li ti muž izgrađen stav po tom pitanju Nema izgrađen stav već čunu. Hastalavista. @Gospar, meni bi ga ti baš di'go... aj guštaj lipi.
_________________ Ona je-ko pjesma M.Ilića(G.Jozo)narcisoidna gđica Bijes(Juda)ima muda(P.dux)tajni agent(Junuz)vatrena(Markan)nije normalna(Ultras)vašar taštine(Gazda)rigidna(Lider)opaka(Sotto)agresivna(Hrvat).
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 14 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|