|
|
Stranica: 5/6.
|
[ 143 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Žal
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 09 srp 2010, 22:54 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Ernani je napisao/la: Ide jovan na motoru, prca srbinku po kotoru. Dobro je što si stalno nervozan jebemu, imate na youtube cjelu arhivu od pinka : živ je draža umro nije, mi smo srbi supermeni itd. naduvajte se i uživajte. K'o fol cool i opušteni a stalno napeti kao da imaju tursku oklagiju u guzici.
Evo, Ministre, ja sam dolučio da se pridržavam tvog uputstva kad je reč o svađama, i sad da ne bih odgovarao ovom jevrejinu, možeš li i ti da ga kazniš, kao što si obećao. Meni nije interesantno da se upuštam s njim u prizemna provociranja, ali on je dosadan pa ponekad poželim da kažem o njegovima na isti način na koji on govori o mojima. Da ne bismo ulazili u tu spiralu, preseci odmah, ćeraj ga na robiju. aha, je...sad ce dobit ban...ecco, samo sto nije btw, da je to "neko" predlozio tebe il mene...bilo bi davno realizirano...
_________________ Vivere commune est, sed non commune mereri
|
|
Vrh |
|
|
Žal
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 09 srp 2010, 22:59 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: U načelu nemam ništa protiv neobveznog chata, i ne zanima me što je netko rekao na forum ha er, ali nećete se ovdje dugo zadržati ako ste došli samo da bi vrijeđali pojedine stalne članove ili napadati Hrvate. Chat je kao što ime nakaže, a ako želite politiku (bez vrijeđanja i pretjeranog nacionalizma), imate forum Politika pa bujrum. molim te ljepo objasni mi ovo...cak ne trebas na mom jeziku, ja sam pametna zena pa razumjem srbskobosanskihrvatski...htio si rec mari i onome nekome liku...da ne uletaju na nasu temu i ako vec, da se ponasaju pristojno? vidim brises njihove upise... jelde? ili???
|
|
Vrh |
|
|
Žal
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 09 srp 2010, 23:04 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Ernani je napisao/la: Ide jovan na motoru, prca srbinku po kotoru. Dobro je što si stalno nervozan jebemu, imate na youtube cjelu arhivu od pinka : živ je draža umro nije, mi smo srbi supermeni itd. naduvajte se i uživajte. K'o fol cool i opušteni a stalno napeti kao da imaju tursku oklagiju u guzici.
Evo, Ministre, ja sam dolučio da se pridržavam tvog uputstva kad je reč o svađama, i sad da ne bih odgovarao ovom jevrejinu, možeš li i ti da ga kazniš, kao što si obećao. Meni nije interesantno da se upuštam s njim u prizemna provociranja, ali on je dosadan pa ponekad poželim da kažem o njegovima na isti način na koji on govori o mojima. Da ne bismo ulazili u tu spiralu, preseci odmah, ćeraj ga na robiju. i da, hej frende!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 09 srp 2010, 23:30 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60057 Lokacija: DAZP HQ
|
šta je bilo, potralo vas? BTW, gdje je tema ZG-BG-LJ?
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Žal
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 09 srp 2010, 23:37 |
|
|
dudu je napisao/la: šta je bilo, potralo vas? BTW, gdje je tema ZG-BG-LJ? hej dudu! otisla u tri fine materine...u podrum...sve mirise na vlagu i na dosadu...ecco... ima i tebe ovdje
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 09 srp 2010, 23:39 |
|
|
Žal je napisao/la: dudu je napisao/la: šta je bilo, potralo vas? BTW, gdje je tema ZG-BG-LJ? hej dudu! otisla u tri fine materine...u podrum...sve mirise na vlagu i na dosadu...ecco... ima i tebe ovdje čuj ima, pogledaj broj postova.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Žal
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 09 srp 2010, 23:43 |
|
|
dudu je napisao/la: Žal je napisao/la: hej dudu! otisla u tri fine materine...u podrum...sve mirise na vlagu i na dosadu...ecco... ima i tebe ovdje čuj ima, pogledaj broj postova. heh, vidjela...kaj da velim, bravo ti nesto i tebe nema na domacem sajtu...kaj bi? bio si dobar poput mene...samo da sam ja zlovenka
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 09 srp 2010, 23:47 |
|
|
Žal je napisao/la: dudu je napisao/la: čuj ima, pogledaj broj postova. heh, vidjela...kaj da velim, bravo ti nesto i tebe nema na domacem sajtu...kaj bi? bio si dobar poput mene...samo da sam ja zlovenka ovo mi je domicilni, a hr gostujući. dosadila mi tema, chat, sve, najviše moderatori.
|
|
Vrh |
|
|
Žal
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 09 srp 2010, 23:49 |
|
|
inace ti je nas pdf LJ-ZG-BG spao na razinu "neshvacene zene" .... pa ti razmisljaj
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 09 srp 2010, 23:52 |
|
|
Žal je napisao/la: inace ti je nas pdf LJ-ZG-BG spao na razinu "neshvacene zene" .... pa ti razmisljaj jel tema konačno ugašena ili egzistira u bespućima forumskih prostora?
|
|
Vrh |
|
|
Žal
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 10 srp 2010, 00:06 |
|
|
dudu je napisao/la: Žal je napisao/la: inace ti je nas pdf LJ-ZG-BG spao na razinu "neshvacene zene" .... pa ti razmisljaj jel tema konačno ugašena ili egzistira u bespućima forumskih prostora? poslednji trzaji na off....dno dna....
|
|
Vrh |
|
|
Žal
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 10 srp 2010, 00:08 |
|
|
dudu je napisao/la: Žal je napisao/la: heh, vidjela...kaj da velim, bravo ti nesto i tebe nema na domacem sajtu...kaj bi? bio si dobar poput mene...samo da sam ja zlovenka ovo mi je domicilni, a hr gostujući. dosadila mi tema, chat, sve, najviše moderatori. a modovi su karanfili sajta
|
|
Vrh |
|
|
Dr.Vito Dugonoga
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 10 srp 2010, 13:45 |
|
|
jel se ovdi skupljaju revolucionari
|
|
Vrh |
|
|
Dr.Vito Dugonoga
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 10 srp 2010, 13:56 |
|
|
i di je onaj Inkvizitor da ga se nasamaram!
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 10 srp 2010, 13:59 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
@Ernani... Bilo je zanimljivo ono s subarama.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Žal
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 10 srp 2010, 21:42 |
|
|
Dr.Vito Dugonoga je napisao/la: jel se ovdi skupljaju revolucionari
nope. ovdje je samo amaterski klub obozavatelja form ha er
|
|
Vrh |
|
|
Žal
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 10 srp 2010, 21:46 |
|
|
Aztec je napisao/la: @Ernani... Bilo je zanimljivo ono s subarama. wtf kaj je nekima zanimljivo...odraz (ne)intelegencije ili samo momenat...ne trebas ni replicirati
|
|
Vrh |
|
|
Ernani
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 11 srp 2010, 15:05 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2009, 11:27 Postovi: 1949 Lokacija: Tel Aviv
|
Aztec je napisao/la: @Ernani... Bilo je zanimljivo ono s subarama. Svi artikli su raspoloživi na sajtu : http://www.malasrpskaprodavnica.com/Ima CD od Safeta Isovića, dukserica Beli Orlovi koji su inače divljali po mom području, čuturica Manastirke, kokarde na privjescima, filmovi poput cigani, ovaj srbi, lete u nebo, Selo gori a Srbija se češlja. Baš me zanima jel imaju originalnu drvenu nogu od Vuka idem vidjeti možda i naručim
Vrh |
|
|
Ernani
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 11 srp 2010, 15:07 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2009, 11:27 Postovi: 1949 Lokacija: Tel Aviv
|
Žal je napisao/la: Aztec je napisao/la: @Ernani... Bilo je zanimljivo ono s subarama. wtf kaj je nekima zanimljivo...odraz (ne)intelegencije ili samo momenat...ne trebas ni replicirati Jasmina kudejsi bre
Vrh |
|
|
Žal
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 11 srp 2010, 23:58 |
|
|
Ernani je napisao/la: Žal je napisao/la: wtf kaj je nekima zanimljivo...odraz (ne)intelegencije ili samo momenat...ne trebas ni replicirati Jasmina kudejsi bre ž bit cu Jasmina veceras samo za tebe...da tebi, ljube moj bude lakse
|
|
Vrh |
|
|
kuhani krumpir
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 13 srp 2010, 16:13 |
|
|
vozdra raja, šća mai
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 13 srp 2010, 16:35 |
|
|
Šta je sledeće? Jabuke u šlafroku?
|
|
Vrh |
|
|
drhtava hladetina
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 13 srp 2010, 17:36 |
|
|
teranova je napisao/la: Šta je sledeće? Jabuke u šlafroku?
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 13 srp 2010, 17:49 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
eh Aga, sad zbog tebe Srbi sa tvog provajdera neće moći sudjelovati. život nije fer, pa je i tako tvoja sudbina vezana za capa, ako njega nema, neće biti ni tebe, principijelno smo, da se razme.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
pohana jetrica
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 13 srp 2010, 19:09 |
|
Pridružen/a: 13 srp 2010, 19:07 Postovi: 1173 Lokacija: FreeSrpska
|
Ministry of Sound je napisao/la: eh Aga, sad zbog tebe Srbi sa tvog provajdera neće moći sudjelovati. Nažalost. Ali da je Capo tu ionako bi im ogadio forum za 2 dana Pozz
_________________ Viva il separatismo revoluzionario
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|