HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 15 sij 2025, 11:22.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 3316 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 133  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021
PostPostano: 04 ožu 2021, 10:55 

Index na teškim mukama. Divljački napadali Bandića nakon smrti (što je OK, jer nećemo ni mi imati zadrške prema Mesiću i sličnim kad otegnu papke). No, njegov sprovod se pretvorio u jedan od najjačih EX-YU eventova (gradonačelnici Ljubljane, Beograda, Sarajeva, Skopja) u zadnjih nekoliko desetljeća. U normalnim okolnostima bi danima bombardirali pozitivom kako je "smrt XYZ zbližila region", ali to je sad nemoguće.

Vrh

PostPostano: 04 ožu 2021, 11:37 

Jedna od većih zabluda današnjice je to što si napisao da urbani liberali iz ili izvan Indexa imaju neki sentiment prema Jugoslaviji. Neki dan su se razotkrili kad su napadali Burilovića jer je diplomirao u Banja Luci. Po njima znači netko iz Banja Luke ne može biti visokoobrazovan.

Tako i za Bandića ništa im ne znači što je bio nekakav ex-Yu skup.

Vrh

PostPostano: 04 ožu 2021, 12:33 

Kaftanzoglio je napisao/la:
Jedna od većih zabluda današnjice je to što si napisao da urbani liberali iz ili izvan Indexa imaju neki sentiment prema Jugoslaviji. Neki dan su se razotkrili kad su napadali Burilovića jer je diplomirao u Banja Luci. Po njima znači netko iz Banja Luke ne može biti visokoobrazovan.

Tako i za Bandića ništa im ne znači što je bio nekakav ex-Yu skup.

Ne pate oni za SFRJ u smislu, kako nam je lepo bilo nego o duhu i načinu života koji je bio u SRH. Oni žele da Moderna Hrvatsku pretvoriti u Socijalističku Hrvatsku, njima je fuj sve poslje 90-ih, naciJonalisti, Tuđman tako to...

Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata

Vrh

PostPostano: 04 ožu 2021, 13:04 

...ja mislim da je osnovni razlog patnja za SFRJ i onda mrze sve ono što ima veze s raspadom te tvorevini..od same hrvatske tudjmana hdz-a (uletite malo na bošnjačke forume nigdje mržnja prema hsp npr čak štoviše a tudjmana vridjaju i na temam koje imaju veze s njom il ne rado ošinu po njima a sljedom toga i po stranci) naravno bace naglasak i na hercegovce to su osnove mržnje)

Vrh

PostPostano: 04 ožu 2021, 20:55 

Anketa Nova tv
Tomašević 38%
Klisović 15,8%
Filipović 11,7%
Škare Ožbolt 9,6%
Troskot 6,5%
Škoro 6,3%

Vrh

PostPostano: 04 ožu 2021, 21:01 

Cuj Skare Ozbolt 10%
Isuse Boze dragi...

Vrh

PostPostano: 04 ožu 2021, 22:06 

HHerceg je napisao/la:
Anketa Nova tv
Tomašević 38%
Klisović 15,8%
Filipović 11,7%
Škare Ožbolt 9,6%
Troskot 6,5%
Škoro 6,3%

Dakle Tomašević ili Klisović novi gradonačelnik. Koeficijent 1,03 kako će tako biti, s tim kako su Tomašević e šanse 80% a Klisovićeve skromnih 20%. Na desnici čak 4 kandidata. Stručnjaci nema što. Bit će optuživanja tko je kriv....Mada sumnjam kako itko od ova 4 desna kandidata ima karizmu pobijediti Tomašević (Klisović) u drugom krugu. Ako netko od ova 4 desna kandidata nekim čudom i prođe u drugi krug očekujem kako će ga minirati ostala 3 kandidata u drugom krugu. Nešto slično kao i za predsjedničke izbore, kad su neki glasovali za hrvatski narod.

Vrh

PostPostano: 04 ožu 2021, 22:09 

Gaugamela93 je napisao/la:
HHerceg je napisao/la:
Anketa Nova tv
Tomašević 38%
Klisović 15,8%
Filipović 11,7%
Škare Ožbolt 9,6%
Troskot 6,5%
Škoro 6,3%

Dakle Tomašević ili Klisović novi gradonačelnik. Koeficijent 1,03 kako će tako biti, s tim kako su Tomašević e šanse 80% a Klisovićeve skromnih 20%. Na desnici čak 4 kandidata. Stručnjaci nema što. Bit će optuživanja tko je kriv....Mada sumnjam kako itko od ova 4 desna kandidata ima karizmu pobijediti Tomašević (Klisović) u drugom krugu. Ako netko od ova 4 desna kandidata nekim čudom i prođe u drugi krug očekujem kako će ga minirati ostala 3 kandidata u drugom krugu. Nešto slično kao i za predsjedničke izbore, kad su neki glasovali za hrvatski narod.

Na predsjedničkim izborima su pobijedili desničari :D.
Čuj, Vesna desna =)). Ona je u najboljem slučaju centar. U ZG su svakako ljevičari u većini.

Vrh

PostPostano: 04 ožu 2021, 22:48 

slika
slika

Osobno ne vjerujem u ovu anketu...mislim da je rađena na 600 ljudi

Vrh

PostPostano: 04 ožu 2021, 23:00 

...ah te ankete ..HDZ nikad nebi dobio izbore..stara prica...

Vrh

PostPostano: 04 ožu 2021, 23:19 

Brane je napisao/la:
slika
slika

38% je previše. 28% je realnije. Očekujem Klisovića preko 20% i Filipovića preko 15%. Škoro preko 10%, Troskot između 5% i 10%. Vesna će ostat ispod 5%.

Vrh

PostPostano: 05 ožu 2021, 00:06 

Vesna Škare Ožbolt ubačena kao trol među desnu opciju.
Ako ona osvoji 10 posto,ja ću (opet) trčati nag po Rondou... :zubati

Inače,svi se boje Škore kao vrag križa...
Udružilo se i lijevo i centar i desno,samo da Škoro ne bude novi gradonačelnik Zagreba...
Čak se Yusipović opet javio,Škare Ožbolt na deset posto... =))

I baš zato...nakon Bandića, jedina domoljubna opcija--Miroslav Škoro. :palacgore2

Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.

Vrh

PostPostano: 05 ožu 2021, 00:48 

Pored lažljivih anketa opet je problem puno desnih kandidata. Opet postoji mogućnost da će jak ljevi kandidat svakako proći u drugi krug a da desni zbog bratoubilačkog rata otjera glasače desnice od sebe. Nema šanse da će Škorini i HDZ glasati jedni za druge u drugom krugu.

Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata

Vrh

PostPostano: 05 ožu 2021, 02:16 

Onda su Hrvati glupi. I zaslužujemo sve kako nam je.

Ljevičari će sasvim sigurno glasati za svog kandidata. Klisovićevi bi u drugom krugu glasali za Tomaševića protiv Filipovića, Troskota ili Škore.

Prema tome retardi smo. Nemamo se šta žaliti.

Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!

Vrh

PostPostano: 05 ožu 2021, 04:23 

Daklem novi gradonačelnik Zegeja je closet gej. Pa i priliči, rekli bi zlobni dinarci, treba pripremati secesiju. :D

Vrh

PostPostano: 05 ožu 2021, 04:29 

Planina je napisao/la:
Daklem novi gradonačelnik Zegeja je closet gej. Pa i priliči, rekli bi zlobni dinarci, treba pripremati secesiju. :D

hrvatska/premjestanje-glavnog-grada-obnova-hrvatske-drzavnosti-na-dinarskom-prostoru-t18142.html?start=0

Vrh

PostPostano: 05 ožu 2021, 04:52 

Sad je vrijeme za to, Zagreb je dosegao svoj vrhunac, sad već lagano dolazi era propadanja i dekadencije, gradonačelnik ekstremni ljevičar, ne znam može li veći alarm.

Vrh

PostPostano: 05 ožu 2021, 05:57 

PCM je napisao/la:
Bandić ukratko:
- Arena
- Bundek
- MSU
- Glazbena Akademija
- Domovinski Most + Radnička
- Advent
- Snježna kraljica

To je to za 20 godina. I naravno sva sila socijale besplatnih karata, besplatnih udžbenika, besplatno besplatnoga - penzićima, cigićima, manjinama - svim ljudima dobre volje :D

Dodao bih još niskopodne tramvaje. Mogao je više da je htio.

Vrh

PostPostano: 05 ožu 2021, 06:14 

kiler je napisao/la:
Vesna Škare Ožbolt ubačena kao trol među desnu opciju.
Ako ona osvoji 10 posto,ja ću (opet) trčati nag po Rondou... :zubati

Inače,svi se boje Škore kao vrag križa...
Udružilo se i lijevo i centar i desno,samo da Škoro ne bude novi gradonačelnik Zagreba...
Čak se Yusipović opet javio,Škare Ožbolt na deset posto... =))

I baš zato...nakon Bandića, jedina domoljubna opcija--Miroslav Škoro. :palacgore2

Nema tu Škoro što tražiti. U godinu i pol dana natjecao se za predsjednika, premijera i sad zatvara krug za gradonačelnika Zagreba. Prilično neozbiljno zar ne? S druge strane, Tomašević se čak 4 godine medijski i politički priprema da postane gradonačelnik Zagreba. Prođe li Škoro nekim čudom u drugi krug očekujem od Filipovića da pozove svoje birače da u drugom krugu zaokruže broj 3. - hrvatski narod. Taj poziv prije godinu dana zapravo je Škoru udaljio od ozbiljne politike. On i ekipa koja ga okružuje jednostavno nema liderske kapacitete za prepoznati pravi momentum.

Vrh

PostPostano: 05 ožu 2021, 07:07 

OptimisticniVeSeljak je napisao/la:
Gaugamela93 je napisao/la:

Na predsjedničkim izborima su pobijedili desničari :D.
Čuj, Vesna desna =)). Ona je u najboljem slučaju centar. U ZG su svakako ljevičari u većini.

Formalno rečeno, ne strogo određeno. Ipak, za VŠO će glasovati najmanje 1/3 birača koji su u prvom krugu predsjedničkih izbora 2019. glasovali za KGK, i to iz razloga jer prepoznatljivija u javnosti od HDZ-eova kandidata Filipovića.

Vrh

PostPostano: 05 ožu 2021, 09:13 

Brane je napisao/la:
slika
slika

Ako uzmemo da bi...

Bandić dobio 30%
Klisoviću damo tih 14% (što je Anka dobila, 10% prebacimo Tomaševiću)
Tomašević ima 14% (svojih 4% i 10% od Anke)
Filipović nek ima 11% (5% od Švaljek)
Škare damo 9% (Švaljek)
Škori damo 7% (5% od Brune i Lovrinović 2%)
Troskot 7% (5% od Švaljek)
7% nek je desnih

Sad treba rasporedit 30% od Bandića... (Tomašević neće dobit ništa sigurno, nakon toliko napada na Bandića)

Filipović 15% = 26%
Klisović 5% = 19%
Škoro 10% = 17%

U svakom slučaju ovo je totalni RESET izbora i za gradonačelnika i za skupštinu, jer niko nije mogo znat da Bandića neće bit, pa tako ni mi.

Ono što smo bili u pravu je da kandidatura Škore je prepolovila Zvoni glasove sa nekih 12-13% pao je na 7%. Škoro sad MORA dobit barem 10% Bandićevih glasova (ja pretpostavljam da smrt Bandića i je bio okidač za Škoru) da bi bio konkurent za drugi krug.

Privitak/ci:
Screenshot_2021-03-05 Arhiva izbora Republike Hrvatske.png
Screenshot_2021-03-05 Arhiva izbora Republike Hrvatske.png [ 29.45 KiB | Pogledano 4334 put/a. ]

PostPostano: 05 ožu 2021, 09:33 

Brane je napisao/la:
Brane je napisao/la:
slika
slika

Ako uzmemo da bi...

Bandić dobio 30%
Klisoviću damo tih 14% (što je Anka dobila, 10% prebacimo Tomaševiću)
Tomašević ima 14% (svojih 4% i 10% od Anke)
Filipović nek ima 11% (5% od Švaljek)
Škare damo 9% (Švaljek)
Škori damo 7% (5% od Brune i Lovrinović 2%)
Troskot 7% (5% od Švaljek)
7% nek je desnih

Sad treba rasporedit 30% od Bandića... (Tomašević neće dobit ništa sigurno, nakon toliko napada na Bandića)

Filipović 15% = 26%
Klisović 5% = 19%
Škoro 10% = 17%

U svakom slučaju ovo je totalni RESET izbora i za gradonačelnika i za skupštinu, jer niko nije mogo znat da Bandića neće bit, pa tako ni mi.

Ono što smo bili u pravu je da kandidatura Škore je prepolovila Zvoni glasove sa nekih 12-13% pao je na 7%. Škoro sad MORA dobit barem 10% Bandićevih glasova (ja pretpostavljam da smrt Bandića i je bio okidač za Škoru) da bi bio konkurent za drugi krug.

Problem "desnih" kandidata nije samo ući u drugi krug, već izrazito slab koalicijski potencijal svakog od njih u drugom krugu. "Desni" kandidati su u situaciji nešto slično predsjedničkim izborima 2010. godine, s tim kako je Tomašević u ulozi Ive Josipovića. Četiri "desna" kandidata toliko će se međusobno izvrijeđati u kampanji da je nekakva podrška u drugom krugu onom tko prođe praktično nemoguća.

Vrh

PostPostano: 05 ožu 2021, 10:54 

Planina je napisao/la:
Sad je vrijeme za to, Zagreb je dosegao svoj vrhunac, sad već lagano dolazi era propadanja i dekadencije, gradonačelnik ekstremni ljevičar, ne znam može li veći alarm.

Pa Tomašević je porijeklom iz Bosanske Posavine, otac mu je desno, a stric svećenik. Znači ima potencijala za preobraćenje.

Vrh

PostPostano: 05 ožu 2021, 11:01 

Bandićevo biračko tijelo su pretežito penzioneri, HB Hrvati i manjine. Penzioneri će najviše otići SDP-u i nešto manje HDZ-u, HB Hrvati HDZ-u i nešto Škori, manjine ili neće glasati ili će SDP-u i zelenima.
Mislim da će Škoro i HDZ zbrojeni imati za drugi krug, ali pojedinačno ne.
I dalje očekujem Tomaševića i Klisovića.

Vrh

PostPostano: 05 ožu 2021, 11:45 

Kaftanzoglio je napisao/la:
Planina je napisao/la:

Pa Tomašević je porijeklom iz Bosanske Posavine, otac mu je desno, a stric svećenik. Znači ima potencijala za preobraćenje.

Ne znam zašto ljudi uvijek izdvajaju obiteljske veze...recimo ćaća od gen.Praljka je bio teška komunjara i istaknuti član UDBE.

Sjećam se slučaja silovanja u ZG di su optužili jednog dečka podstanara i kao ćaća mu je ubio mater sa sjekirom...svi mediji uključujući naslovnicu JL kojeg je tada vodila ona vještica Sanja Modrić i javnost kao "jabuka ne pada daleko od stabla".
Nakon 4-5 dana linča policija priznala da se DNK ne poklapa i zataškalo se da su ga mlatili policajci dok nije prizno.
U međuvremenu dobio otkaz na neko šugavom poslu di je radio, a vlasnik stana mu sve stvari izbacio van... nakon mjesec dana pronađen pravi počinitelj i DNK je to potvrdio.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 3316 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 133  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Vukota i 4 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: