HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 15 sij 2025, 11:27.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 3316 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 133  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021
PostPostano: 05 ožu 2021, 18:25 

..a sto je tebi desnica da nije pavelic ..

Vrh

PostPostano: 05 ožu 2021, 18:33 

laganini je napisao/la:
..a sto je tebi desnica da nije pavelic ..

Naravno da je pavelić desnica, pa nije valjda ljevičar bio? :ucelo

Desnica znači Hrvatski suverenizam, zaštita Hrvatske kulture, jezika, Hrvatske države i načina života od dotoka libtard ideja sa zapada i migranata s istoka.

Desnica nije fake konzervativizam, globalizam kao HDZ, neko čudnovato demokrščanstvo koje promiče LGBTQ gluposti, koje promiće marakeške konvencije i rodnu ideologiju.

U suštini desnica u Hrvatskoj je danas sve što HDZ nije.

Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata

Vrh

PostPostano: 05 ožu 2021, 18:39 

..fala bogu da desnica nije na tragu tvog pavelica uz Tita najvećeg zločinca iz hr ..

Vrh

PostPostano: 05 ožu 2021, 18:40 

laganini je napisao/la:
..fala bogu da desnica nije na tragu tvog pavelica uz Tita najvećeg zločinca iz hr ..

Ti si korisni da prostiš na izrazu idiot.

I to nije uvreda nego opis stanja. Davnih dana opisao Lenjin.

Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata

Vrh

PostPostano: 05 ožu 2021, 18:44 

..to je kompliment kad dolazi od tebe..jebobte pavelic ..

Vrh

PostPostano: 05 ožu 2021, 19:56 

weasel je napisao/la:
https://poskok.info/koji-strasan-plenkovicev-gaf-hdz-ov-kandidat-za-gradonacelnika-zagreba-bit-ce-slabo-poznati-necak-karla-filipovica-lagumdzijinog-predsjednika-federacije-u-doba-alijanse/

Citat:
Karlo Filipović politički je tiranin nad hrvatskim narodom u BIH. U doba najveće sječe hrvatskih ustavnih prava u BIH u doba Alijane kada se čitav svijet urotio da se u BIH sruši međunarodno pravo na štetu Hrvata, Karlo je vidio šansu za napredovanje u karijeri.

Citat:
Njegov nećak Dario sada u Zagrebu dobija novu šansu. Opet je u pitanju nečija smrt. Nešto mora umrijeti , hrvatsko, iz BIH da bi kuća Filipovićevih napredovala.

Dario je bio malo izbjeglica u Makarskoj, malo igrao košarku po Amerikama, malo završavao okolne fakultetiće oko dvorane i evo ga.

Nije bio glasan kad mu je striko u ime lažne ideologije bratstva i jedinstva tiranizirao Hrvate u mrskoj Davorovoj pradomovini BIH.

S kojom nema ništa. Osim strike. Alijanera. S kojim kaže , ne priča puno o politici.

I s kojim nema također ništa. Osim urođenog nagona za pozicijom. Pozicionirati se mora. Jer to je smisao kuće Filipovićevih.

Gdje su sad HDZ sendvičari? Znaju li ovo glasaći HDZ-a iz HercegBosne? Bitno da se Škoru napada redovito za cviećarenje a sada su vam uvalili ne cviet nego suncokret od dva metra sa zada.

Platformaš kao potencijalni gradonačelnik :ucelo

Interesantno je da Davor Filipović rođen u Sarajevu. Kada je iznio rat obitelj mu je pobjegla u Hr..

Vrh

PostPostano: 05 ožu 2021, 20:00 

..kakve veze ima sto mu je stric bio ja i kog brata zovem komunjarom...iako je apolitičan al svejedno..

Vrh

PostPostano: 05 ožu 2021, 20:49 

Zašto tamo piše Dario, a ovaj je Davor? tipfeler?

Vrh

PostPostano: 05 ožu 2021, 22:30 

Gaugamela93 je napisao/la:
Bojim se kako ni Škoro nema šanse protiv Tomaševića u drugom krugu. No Škori bi ulazak u drugi krug značio skoro kao pobjeda, bez obzira pobijedio ili izgubio. U slučaju gubitka izbora mogao bi optužiti Plenkovića kako je namjerno sabotirao pobjedu domoljubne opcije u Zagrebu radi dogovora sa SDP i Možemo o koaliciji u Zagrebu. Nešto je o tome pričao sinoć i Bujanec, o nekakvoj "koaliciji tri majmuna" (HDZ, SDP, Možemo) :laugh Po meni Škoro ima jedino šansu postati gradonačelnik ako žestoko napadne Tomaševića kao kandidata establishmenta kojeg podupire Soroš. No teško da on ima tako snažnu medijsku platformu kojom bi izveo taj pothvat.

Za pobjedu Tomašavića skoro nitko nema trenutno priliku jer je ovaj kandidat kompletnog establishmenta, soroša, i svih medija. A u javnosti još ima aureolu novog dečka, neiksvarenog i najvećeg protivnika Bandića.

Tako da je veliki favorit.

No Škori je više važno da se profilira kao lider desno od centra, da pokaže kontinuitet.

Vrh

PostPostano: 05 ožu 2021, 22:45 

...nema više bandića pa ne igra vam više teorija kako hdz-ovi glasaći daju glas...ljevica će se razbit jer tomašević neće baš dobit tolike glasove sdp-a a ne vidim ga kao kapacitet koji bi moga vodit grad...ovo su ipak lokalni a ne parlementarni izbori,,,

Vrh

PostPostano: 05 ožu 2021, 22:53 

laganini je napisao/la:
...nema više bandića pa ne igra vam više teorija kako hdz-ovi glasaći daju glas...ljevica će se razbit jer tomašević neće baš dobit tolike glasove sdp-a a ne vidim ga kao kapacitet koji bi moga vodit grad...ovo su ipak lokalni a ne parlementarni izbori,,,

HDZ birači s parlamentarnih su davali glas Bandiću na lokalnim i obrnuto.

Tomašević će pobrati glasove SDPa jer su ovi u raspadu. Plus dio onih svingera koji glasaju uvijek za neku novu opciju. Već do idućih izbora će ga napustit u korist neke nove face.

Kapacitet je nikakav, ali što da se radi, kad ga sve živo gura, a profilirao se kao neki borac protvi krupcije. Guraju ga svi mediji, i po meni, da se znalo da će Bandić umrijet i da je Vanđelić postao kandidat HDZa, on bi imao šanse da ga pobjedi.

Ovako ne. Ako u drugi krug uđu Škoro ili Filipović, tu neće biti sinergije u drugom krugu, jer će se sukob iz parlamenta preliti u Zagreb. Jedino dobro u Tomaševićevoj pobjedi je što će njegova vladavina biti uništenje rejtinga Možemo. Oni su toliko nekompetentni da je to jezivo.

Vrh

PostPostano: 05 ožu 2021, 22:55 

..ako se sretnu škoro i filipović u drugom krugu uzmi u obzir da se u debatama škoro gubi...filipović mi je nepoznat pa ne znam kako će se ponašat...šteta vanđelić bi potaraca sve da je prista..

Vrh

PostPostano: 05 ožu 2021, 23:00 

laganini je napisao/la:
..ako se sretnu škoro i filipović u drugom krugu uzmi u obzir da se u debatama škoro gubi...filipović mi je nepoznat pa ne znam kako će se ponašat...šteta vanđelić bi potaraca sve da je prista..

Neće se srest u drugom krugu, jedno mjesto je rezervirano za Tomaševića.

Vanđeliću bi bilo teško pored živog Bandića, da se nije još povukao dok je Bandić bio živ, mislim da bi pristao i imao šanse. Ali, čak i ovako, iamti će za 4 godine panse da pomete ovog malod nadrkanca, kad se to primi vlasti, to će biti spektakl za pamćenje.

Jedino što ćemo ga morat trpit te 4 godine.

Vrh

PostPostano: 06 ožu 2021, 16:32 

Škoro službeno u kampanji za gradonačelnika Zagreba

slika

Privitak/ci:
Screenshot_2021-03-06 VIDEO FOTO PREDSTAVIO PROGRAM Miroslav Škoro obećao besplatne vrtiće, stadion Maksimir trebao bi nosi[...].png
Screenshot_2021-03-06 VIDEO FOTO PREDSTAVIO PROGRAM Miroslav Škoro obećao besplatne vrtiće, stadion Maksimir trebao bi nosi[...].png [ 59.77 KiB | Pogledano 2210 put/a. ]

PostPostano: 06 ožu 2021, 16:40 

Vesna Škare Ožbolt i Troskot su višak u ovoj kampanji. Bez njih bi Škoro o Filipović imali šansu potuć se za drugi krug pa nema pobijedi bolji.

Ja bi glasao i za jednog i drugog u drugom krugu.

Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!

Vrh

PostPostano: 06 ožu 2021, 16:43 

Reconquista je napisao/la:
Vesna Škare Ožbolt i Troskot su višak u ovoj kampanji. Bez njih bi Škoro o Filipović imali šansu potuć se za drugi krug pa nema pobijedi bolji.

Ja bi glasao i za jednog i drugog u drugom krugu.

Ma i njih dvojica su višak.

Vrh

PostPostano: 06 ožu 2021, 16:56 

Ko što smo komentirali divizija i ja prije pola godine, kandidat Plenkovića je Tomašević!
(ne znači nužno da HDZ to podržava, al šutnja je odobravanje)
slika

Basket-balia Filipović je tu samo da HDZ uzme što više glasova na centru i tako onemogući glasove Škori i Troskotu (koji i ovako ciljaju na iste birače).
Svi smo znali da Vanđelić i Plenković ne mogu zajedno, Plenković je jednostavno bolesna osoba (ko što je reko Milanović besramno narcisoidna) pozitivna stvar je što će povuć HDZ za sobom u provaliju. (Ono što je Velebit reko, bit HDZ-ovac će bit sramota)

Već sad se vidi da je Škoro najveća zvjezda izbora, tako da je realno očekivat njegov ulaz u drugi krug...

slika

Privitak/ci:
Screenshot_2021-03-06 Znate li tko je nadzirao direktora Hrvatskih šuma koji je uhićen s Josipom Rimac HDZ-ov ekspert za up[...].png
Screenshot_2021-03-06 Znate li tko je nadzirao direktora Hrvatskih šuma koji je uhićen s Josipom Rimac HDZ-ov ekspert za up[...].png [ 26.35 KiB | Pogledano 2199 put/a. ]
Screenshot_2021-03-06 Filipović kaže da će, ako pobijedi, uvesti novi model upravljanja Zagrebom 'Škoro je spavao, samo Tom[...].png
Screenshot_2021-03-06 Filipović kaže da će, ako pobijedi, uvesti novi model upravljanja Zagrebom 'Škoro je spavao, samo Tom[...].png [ 21.77 KiB | Pogledano 2199 put/a. ]
Screenshot_2021-03-06 Filipović ‘Kreirat ću antikorupcijsku klimu u Zagrebu Neka Škoro objasni kako si je sagradio dvorac‘.png
Screenshot_2021-03-06 Filipović ‘Kreirat ću antikorupcijsku klimu u Zagrebu Neka Škoro objasni kako si je sagradio dvorac‘.png [ 27.34 KiB | Pogledano 2199 put/a. ]

PostPostano: 06 ožu 2021, 18:30 

Klisović skroz fake tip.

Vrh

PostPostano: 06 ožu 2021, 18:39 

Brane je napisao/la:
Ko što smo komentirali divizija i ja prije pola godine, kandidat Plenkovića je Tomašević!
(ne znači nužno da HDZ to podržava, al šutnja je odobravanje)
slika

Basket-balia Filipović je tu samo da HDZ uzme što više glasova na centru i tako onemogući glasove Škori i Troskotu (koji i ovako ciljaju na iste birače).
Svi smo znali da Vanđelić i Plenković ne mogu zajedno, Plenković je jednostavno bolesna osoba (ko što je reko Milanović besramno narcisoidna) pozitivna stvar je što će povuć HDZ za sobom u provaliju. (Ono što je Velebit reko, bit HDZ-ovac će bit sramota)

Već sad se vidi da je Škoro najveća zvjezda izbora, tako da je realno očekivat njegov ulaz u drugi krug...

slika

..zasto..logicno je di Filipović udara borba je za drugi krug..uostalom nista nije ni slaga..

Vrh

PostPostano: 06 ožu 2021, 19:09 

Škoro i Filipović se bore za broncu =))

Vrh

PostPostano: 06 ožu 2021, 20:04 

OptimisticniVeSeljak je napisao/la:

:smijeh Za srebro...Ostvarenje sna jednog i drugog je ulazak u drugi krug.. Sudeći po prvim nastupima i jednom i drugom cilj je ući u drugi krug a nakon toga kraj priče. Da misle pobijediti napadali bi jedino Tomaševića ili možda Klisovića, a oni napadaju samo jedan drugoga kao da računaju na Klisevićevo ili Tomaševićevo biračko tijelo u drugom krugu. :klanjam

Vrh

PostPostano: 06 ožu 2021, 20:27 

Gaugamela93 je napisao/la:

:smijeh Za srebro...Ostvarenje sna jednog i drugog je ulazak u drugi krug.. Sudeći po prvim nastupima i jednom i drugom cilj je ući u drugi krug a nakon toga kraj priče. Da misle pobijediti napadali bi jedino Tomaševića ili možda Klisovića, a oni napadaju samo jedan drugoga kao da računaju na Klisevićevo ili Tomaševićevo biračko tijelo u drugom krugu. :klanjam

Ja ih ne vidim u drugom krugu jer znam da u ZG ima više lijevih nego desnih birača, a sada i više desnih nego lijevih kandidata.
Jedini način da desni kandidat uđe u drugi krug je da Tomašević dobije više od 2/3 glasova ljevice i tako ostavi Klisovića bez drugog kruga.

Vrh

PostPostano: 06 ožu 2021, 21:49 

Ja ih ne vidim u drugom krugu jer znam da u ZG ima više lijevih nego desnih birača, a sada i više desnih nego lijevih kandidata.
Jedini način da desni kandidat uđe u drugi krug je da Tomašević dobije više od 2/3 glasova ljevice i tako ostavi Klisovića bez drugog kruga.

Nisu svi birači ljevo niti desno, posebno ne na lokalnim izborima). Tomašević ima jednu prednost što je percipiran kao nova neiskvarena faca (to je doduše i Filipović, ali pored njega piše HDZ što se tom tipu birača ne sviđa).

Tu prednost je imao i Škoro na predsjedničkim izborima. Tomašević je ima sada i nikada više.

To je ključna prednost Tomaševića, tj. renome novoga lika, a ne ljevo/desno. U prvom krugu predsjedničkih izbora Škoro i Kolinda su osvojili apsolutnu većinu u ZG, ali ne zato što je Zagreb desno, već što je Škoro tada bio tako doživljavan. Sada tu loptu ima Tomašević.

Nije isključeno da on ostavi Klisovića jako iza i da se netko s desna uvali u drugi krug. Ali pobjeda je gotovo pa nemoguća, iz ovih razloga.

Vrh

PostPostano: 07 ožu 2021, 02:03 

U prvom krugu predsjedničkih izbora prije 15 mjeseci ,u Gradu Zagrebu, Milanović je osvojio 129 tisuća glasova,Škoro 90 tisuća,a KGK 73 tisuće.

Inače,vidim da se desnica glođe međusobno.
Počeli su nekakvi memovi oko trnoružice,koja bi kao trebao biti Filipović,a on napada jedino Škoru zasada.
Reklo bi se,ništa novo u Hrvata... :ucelo

Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.

Vrh

PostPostano: 07 ožu 2021, 03:25 

Ne zna čovjek što bi reka... Jedni su mi bezveze, a za druge ne znamo što bi rekli jer i ne znamo o njima.

Splitski kandidati su dosta bolji. Kerum je sposoban i inteligentan čovjek bez obzira što netko mislio, da je krkan ovo ono, Puljak je isto inteligencija sa ipak nešto političkog iskustva, Mamić je respektabilni biznismen, Branka je bila bivša državna tajnica, sveučilišna je profesorica, a nismo još ni došli do SDP-a i HDZ-a.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 3316 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 133  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Vukota i 5 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: