HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 01 pro 2024, 14:30.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 1354 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 55  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims
PostPostano: 08 ožu 2021, 02:16 

Ta banovina je sluzila samo da se izbegne da Jugoslavija 1939. udje u rat. Da je kraljevina Jugoslavija potrajala ona nikad ne bi zazivela u tom obliku. Legalno ona nikad nije postojala jer je bila u suprotnosti sa vazecim ustavom, a drugi nikad nije donesen. To je bilo samo neko privremeno sklepano resenje jer su i knez Pavle i Macek hteli da izbegnu rat. U sustini nikad nije ni postojala. Besmisleno je da se bilo ko poziva na nju, pogotovo danas.

Vrh

Naslov: Re: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims
PostPostano: 08 ožu 2021, 02:20 

aleksije radicevic je napisao/la:
novovrijeme je napisao/la:

Ne znam ja šta ste ti i Robi takaljali nit me zanima, i babe na pijaci svašta pričaju.
Kao što rekoh, ako ti je stalo do DGG pušku u ruke i ratuj, mi iz RS nećemo, neće sigurno ni 99% Srbije. Mi ćemo gledati kako da dođemo do Prizrena, do onoga što je de jure naše kao što je i RS de jure naša. Imamo papir, imamo granice, kraj priče. Zbog jebenog Drvara rizikovati RS nećemo.
Napravićemo ti novi Drvar ako baš želiš u blizini mjesta gdje živiš, trebaće nam par miliona maraka, toliko vrijedi Drvar i neplodne livade oko njega.

Pa ti bi ugrozio RS tako sto bi pristao da se Hrvati rasporede oko nje kako im odgovara. Da rese probleme sa muslimanima, i da na miru mogu da se bave nama.
Oni jesu slatki i simpaticni, ali mnogo su gramzivi na teritorije, i posebno ih zanimaju srpske teritorije zapadno od Drine.

Da od muslimana odvoje samo svoje etnicke teritorije, i da uzmu sve sto im je potrebno da ih povezu, pa da im covek veruje. Medjutim, oni zele i teritorije na kojima nema etnickih Hrvata, samo da bi popunjavali meki stomak Hrvatskee. Sto govori da im je to opsesija, a kad im je opsesija, pre ili kasnije ce se nameraciti na nas. Njih prosto treba leciti od potrebe da popunjavaju stomak Hrvatske, i sve ce biti u redu kad se jednom izlece od toga. :neznam

Neće se izlečiti nikada.
I šta nas briga za tim.
Bitno je da mi jačamo, da se ne bavimo glupostima kao oni. RS je završena priča. Granice su uspostavljene. Nama više ne treba. Ostalo je još odvajanje prvom prilikom. Do tad osnovno je da Srbija jača. Da usmjerimo sve na Kosovo. Da isto tako prvom prilikom možemo uspostaviti kontrolu na cijeloj našoj teritoriji.
A o čemu Hrvati i Muslimani Dodrinaši maštaju... koga boli ***. Imaju pravo na snove. Mi kad smo jaki onda ne treba da brinemo zbog toga. Ne daj bože da spadnemo da na to da strahujemo od njih.

Vrh

PostPostano: 08 ožu 2021, 02:30 

elit star je napisao/la:
weasel je napisao/la:
Kako stoji RS sa demografijom? Koliko ima stanovnika trenutno?
Svi stojimo maltene isto samo što nekoga ima više nekoga manje a neko veoma brzo gubi stanovništvo.
Kako god da bilo mi smo u Republici Srpskoj a vi tek treba da vidite gde ste.
Inače.
U vezi DGG.
Vama su Karađorđevići dali banovinu.
slika
Jeli vidiš ovo?
Ovo su vam Srbi dali.
Nije vam dala AU.
Nije vam palo sa Marsa.
To su vam Srbi dali.
Šta ste vi uradili?
Bili ste nezadovoljni.
Prvom prilikom ste poklali Srbe i napravili genocid nad njima.
Gospodo dobro pogledajte tu mapu.To više nikada nećete imati.

To ti je bilo dok je Hitler marširao Europom kao rješenje da se zadovolje Hrvati i prihvate državu sa autonomijom.

Vrh

PostPostano: 08 ožu 2021, 03:39 

elit star je napisao/la:
weasel je napisao/la:
Kako stoji RS sa demografijom? Koliko ima stanovnika trenutno?
Svi stojimo maltene isto samo što nekoga ima više nekoga manje a neko veoma brzo gubi stanovništvo.
Inače.
U vezi DGG.
slika
Jeli vidiš ovo?
Ovo su vam Srbi dali.
Nije vam dala AU.
Nije vam palo sa Marsa.
To su vam Srbi dali.
Šta ste vi uradili?
Bili ste nezadovoljni.

Više su im dali Karađorđevići nego drug Joža :zubati .
Valjda je vama Srbijancima jasno što Prečani više vole Tita više nego kralja.

Vrh

PostPostano: 08 ožu 2021, 04:37 

Lutorčina je napisao/la:
elit star je napisao/la:
Inače.
U vezi DGG.
slika
Jeli vidiš ovo?
Ovo su vam Srbi dali.
Nije vam dala AU.
Nije vam palo sa Marsa.
To su vam Srbi dali.
Šta ste vi uradili?
Bili ste nezadovoljni.

Više su im dali Karađorđevići nego drug Joža :zubati .
Valjda je vama Srbijancima jasno što Prečani više vole Tita više nego kralja.

Vole više prečani mazohisti i ovi sa IQ ispod 70.

Vrh

PostPostano: 08 ožu 2021, 09:59 

Rika sv Vida je napisao/la:
Danas na manje od ovog ne smijemo pristat. A kako godine budu išle i kako bude broj Muslimana nastavio strmoglavo opadat samo manje i manje im trebamo nudit do konačnog njihovog nestanka i oslobađanja cijele tzv Federacije

Privitak:
512px-Canton_10_in_Federation_of_Bosnia_and_Herzegovina.svg.png

Koji je ovo džep u ZDK kod Busovače?
Kakanj?

Vrh

PostPostano: 08 ožu 2021, 10:05 

weasel je napisao/la:
slika

Vako nekako :zubati

Znam, puno se crveni ali imajte na umu brzinu kojom implodiraju. U tom području ih za 20-30 godina neće biti više od 200k. Ako udari iseljavanje kao u USK možda samo 150k.

To je za Hrvatsku ništa, s tim da se zapravo ovdje gleda samo USK kao problem rekroatizacije, SBK i HNK imaju Hrvate na većini teritorija.

Gricni i istok Kaknja tamo je Kraljeva Sutjeska
A i zapad Maglaja, tamo su hr sela oko Novo Šeera.

Na zapadu zenice su dva prazna seka di su nekoć bili Srbi i koja su pripadala Twsliću, a koja povezuju Žepče sa srednjom Bosnom(samo što nema ceste).

Vrh

PostPostano: 08 ožu 2021, 10:07 

weasel je napisao/la:
slika

Vako nekako :zubati

Znam, puno se crveni ali imajte na umu brzinu kojom implodiraju. U tom području ih za 20-30 godina neće biti više od 200k. Ako udari iseljavanje kao u USK možda samo 150k.

To je za Hrvatsku ništa, s tim da se zapravo ovdje gleda samo USK kao problem rekroatizacije, SBK i HNK imaju Hrvate na većini teritorija.

A zasto si od muslimana uzeo sve sto ti je palo na pamet, a nami nisi dao nista? Ni Gorazde! :neznam

Jer karta prvenstveno predstavlja što Hrvati žele uzeti.
Vaše uzimanje nas se ne tiče.

Vrh

PostPostano: 08 ožu 2021, 10:08 

Rika sv Vida je napisao/la:
Ne sekiraj se ti niš elite star. Mnogo je realnije hrvarska reintegracija turske hrvatske nego srpska aneksija kosova. USK se vraća matici prije ili kasnije. To je neminovno.

@Weasel treba nam i koridor do Žepča i Usore a hrvatski jeruzalem Kraljevu Sutjesku sigurno ne treba Muslimanima ostavljat.

USK je po Cvetkovic-Macek pripao nama. Valjda nam to daje vece pravo na taj prostor? :neznam

Nije, u ostatku BiH se trebalo glasati...

Ali i da je, Posavina je u toj podjeli bila naša, pa...

Vrh

PostPostano: 08 ožu 2021, 10:29 

novovrijeme je napisao/la:

FBiH je dogovorna u Vasingtonu izmedju Muslimana i Hrvata.
Nas nije blo tamo.
Nas to ne zanima.
Kako će se oni dijeliti izmedju sebe njihova stvar.
Granice RS se neće mijenjati. Ni tamo ni vamo. 30.000 Srba je izginulo za granice RS samo u ovom ratu. A vijekovima smo ih sanjali. Sa granicama RS se ne igra.

Vidi, bato. Pitao ja onomad Hrvate, zasto su se toliko navrzli na CG? Zasto zele da po svaku cenu CG ne buse srpska, kad je ionako malo verovatno da ce biti hrvatska?!

Kaze meni Robbie: pa Srbi su nam veliki rivali, i nikako nam nije strateski u interesu da izadju na more!

E, kako oni brinu da Srbi ne izadju na more, tako i nas strateski interes moze da bude da se Kifla ne podeblja. Da ne postane Krofna!

DGG je nase stanovnistvo, USK pripalo nama po Cvetkovicu i Maceku, TK nam podebljava teritorijanu vezu BL i BG, Gorazde nas spaja sa Hercegovinom!
I sve to da pripadne nama, Hrvati bi opet bili posteno namireni, jer bi u preostalom prostoru Fedracije bile sve hrvatske etnicke teritorije, i vise od toga.
Tačno Hrvati bi nas samo iskoristili pa to su već uradili 1918 i 1945 oni su Jugoslaviju koristili kao inkubator ,budi uveren da će nam obet zabiti nož u ledja kao 1992 kad su vezivali zastave za mujama , i sad će isto samo ako tako naredi Zagreb ,pa imaš ovde na forumu one koje da im daš da biraju šta bi da li Hrvatsku bez ijednog Srbina ili treći entitet ,velika većina onih što vole crninu bi se odlučili za prvu opciju

Vrh

PostPostano: 08 ožu 2021, 10:36 

branja je napisao/la:

Vidi, bato. Pitao ja onomad Hrvate, zasto su se toliko navrzli na CG? Zasto zele da po svaku cenu CG ne buse srpska, kad je ionako malo verovatno da ce biti hrvatska?!

Kaze meni Robbie: pa Srbi su nam veliki rivali, i nikako nam nije strateski u interesu da izadju na more!

E, kako oni brinu da Srbi ne izadju na more, tako i nas strateski interes moze da bude da se Kifla ne podeblja. Da ne postane Krofna!

DGG je nase stanovnistvo, USK pripalo nama po Cvetkovicu i Maceku, TK nam podebljava teritorijanu vezu BL i BG, Gorazde nas spaja sa Hercegovinom!
I sve to da pripadne nama, Hrvati bi opet bili posteno namireni, jer bi u preostalom prostoru Fedracije bile sve hrvatske etnicke teritorije, i vise od toga.
Tačno Hrvati bi nas samo iskoristili pa to su već uradili 1918 i 1945 oni su Jugoslaviju koristili kao inkubator ,budi uveren da će nam obet zabiti nož u ledja kao 1992 kad su vezivali zastave za mujama , i sad će isto samo ako tako naredi Zagreb ,pa imaš ovde na forumu one koje da im daš da biraju šta bi da li Hrvatsku bez ijednog Srbina ili treći entitet ,velika većina onih što vole crninu bi se odlučili za prvu opciju

Pa?
Nema više Juge. Nema emocija.
Samo interes.
I sa crnim đavolom u koaliciju kad je u pitanju interes.
Mi i Hrvati imamo zajednički interes da uništimo BiH i tu se naša priča završava. Nećemo se ženiti pa da razmišljamo kakvi su Hrvati ko ljudi i šta misle o nama.

Vrh

PostPostano: 08 ožu 2021, 10:42 

branja je napisao/la:

Hrvatska je ciljano krajem 90ih onemugućavala povratak Hrvata Posavljaka u Bosansku Posavinu ( cca 100000 ljudi). Većina ih je bila u Sl. Brodu, osim lijepi riječi nisu dobili ništa. Što se tiče Crne Gore u zadnjih izborima Hrvatska je pokazala totalnu nezainteresiranost. Hrvati iz CG su dolazili u Zagreb i molili da ih konsolidiramo. Da im se dadnu upustva, financisjska sredstva.

Znači, minimum u 2 slučaja Hrvatska je fer postupila izbjegavajući sukobe. Moglo se naseliti nanovo posavina barem 50%, ali šta bi to nama značilo ??? Izgubili bi ljude zbog jedne avanture....

Hrvatska politika je dosta konzistentna i dugoročna. Prihvatili smo Federaciju sa Muslimanima kad je to izgledalo ko političko i demografsko samoubojstvo. Sve je to dio igre, postoje žetoni, postoji rizik..

Vrh

PostPostano: 08 ožu 2021, 11:51 

tucepi je napisao/la:

Hrvatska je ciljano krajem 90ih onemugućavala povratak Hrvata Posavljaka u Bosansku Posavinu ( cca 100000 ljudi). Većina ih je bila u Sl. Brodu, osim lijepi riječi nisu dobili ništa. Što se tiče Crne Gore u zadnjih izborima Hrvatska je pokazala totalnu nezainteresiranost. Hrvati iz CG su dolazili u Zagreb i molili da ih konsolidiramo. Da im se dadnu upustva, financisjska sredstva.

Znači, minimum u 2 slučaja Hrvatska je fer postupila izbjegavajući sukobe. Moglo se naseliti nanovo posavina barem 50%, ali šta bi to nama značilo ??? Izgubili bi ljude zbog jedne avanture....

Hrvatska politika je dosta konzistentna i dugoročna. Prihvatili smo Federaciju sa Muslimanima kad je to izgledalo ko političko i demografsko samoubojstvo. Sve je to dio igre, postoje žetoni, postoji rizik..

Onemogućavanje povratka Posavljaka u RS je izdaja. Da smo mi većina u Brodu, Derventi i Modriči ne bi Vučić i Dodik srbovali po DGG.Znali bi da se ne smije čačkat mečka. Ovako mogu mirne duše radit što ih volja kad im ne možemo nigdje vratit nazad.

A za Crnu Goru, nije tu pobogu u pitanju fer ponašanje Hrvatske, tu je u pitanju teški idiotizam. Ja ne znam šta ti naši rade i izvuku li kad glavu iz stražnjice. U interesu Hrvata je proHrvatska Milova Crna Gora, a ne Srbija 2. na moru. Da stvar bude gora baš taj jedan naš zastupnik koji je falio je onemogućio Milu vlast. Strašan diplomatski i geostrateški poraz Hrvata, Plenki i njegova diplomacija.... Nisu u stanju bili organizirat da svi Hrvati glasaju za istu stranku.

Hrvati nemaju dugoročnu politiku, da imamo ne bi nas mujage gazili po federaciji a pupovac ucjenjivao vlašću u Hrvatskoj.

Možemo biti realni i priznati si greške pa promijeniti Hrvatsku na bolje ili kao muje praviti se da je sve super dok BiH propada.

Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata

Vrh

PostPostano: 08 ožu 2021, 12:31 

weasel je napisao/la:
tucepi je napisao/la:

Onemogućavanje povratka Posavljaka u RS je izdaja. Da smo mi većina u Brodu, Derventi i Modriči ne bi Vučić i Dodik srbovali po DGG.Znali bi da se ne smije čačkat mečka. Ovako mogu mirne duše radit što ih volja kad im ne možemo nigdje vratit nazad.

A za Crnu Goru, nije tu pobogu u pitanju fer ponašanje Hrvatske, tu je u pitanju teški idiotizam. Ja ne znam šta ti naši rade i izvuku li kad glavu iz stražnjice. U interesu Hrvata je proHrvatska Milova Crna Gora, a ne Srbija 2. na moru. Da stvar bude gora baš taj jedan naš zastupnik koji je falio je onemogućio Milu vlast. Strašan diplomatski i geostrateški poraz Hrvata, Plenki i njegova diplomacija.... Nisu u stanju bili organizirat da svi Hrvati glasaju za istu stranku.

Hrvati nemaju dugoročnu politiku, da imamo ne bi nas mujage gazili po federaciji a pupovac ucjenjivao vlašću u Hrvatskoj.

Možemo biti realni i priznati si greške pa promijeniti Hrvatsku na bolje ili kao muje praviti se da je sve super dok BiH propada.

ne taj 1 hrvatski poslanik bi se oduzeo od DPS pa vam tako dođe isto jer bi odnos snaga bio 41 na prema 40

Vrh

PostPostano: 08 ožu 2021, 12:32 

Šta je ovo, dajte moderatori i administratori bacite se na posao...

Vrh

PostPostano: 08 ožu 2021, 12:47 

Ili će Hrvati iznijeti iz BiH samo ono što drže ili će iznijeti koliko god budu mogli ili nemogli.

U prvoj opciji manje više se zna što je to što držimo (+/- koje selo po Srednjoj Bosni), a u drugoj opciji sve je moguće prema tome neko kartanje po principu što je babi milo to se babi snilo nije za ove teme.

Inače fascinantna je ta opsesija Pereca da progutaju što više Muslimana. Upravo su ove SDAlije u HNK i SBK najjači demografski i potencijalno najveći problem u budućnosti čak i kada bi ih nekako aneksirali bez rata.

Drkanje na ove u USK, a šta da se evo makne granica, pa im Zagreb postane nadohvat ruke? Taj kanton bi se stabilizirao u roku keks. USK može ali bez Muslimana u njemu, Isto važi i za sve ostalo.

Imamo mi previše Muslimana i ovome što je HVO sačuvao. Puno previše. Stolac Jajce Vitez itd. To je isto nama na ponos. Nakon svega što su oni nama napravili. Budale bili i ostali.

Ajde da se dogovorimo ovako, nama Herceg Bosna u granicama po vašim željama, a vama Muslimani iz iste. Win- win. Lijepo ih rasprostrite gore sebi od Osijeka do Rijeke kad ste toliko sigurni u vaš asimilatorski dominatorski mentalitet. Očito da mi dole s njima ne znamo i da se ne žele asimilirati pod nama.

Vrh

PostPostano: 08 ožu 2021, 12:50 

Hagresor je napisao/la:
Tko bi si htio natovariti muslimane iz ******** na vrat, u kući mu bili. Neka njih na njihovom, iza buduće granice

amin.

Vrh

PostPostano: 08 ožu 2021, 12:58 

USK se prazni i praznit će se do nestanka, a sigurno nećemo poklonit Muslimanima Jajce, Fojnicu, Busovaču itd zato što ima Muslimana tamo. Na cijelom ovom prostoru što smo Weasel i ja uključili u karte za 10 god neće bit više od 100 000 - 150 000 Muslimana u katastrofalnoj starosnoj strukturi u kojoj će im se nastavljat pad.
To Hrvatska proguta za doručak.
Gledamo dugoročno. Naša povijesna zemlja se vraća Hrvatskoj za vijeke vijekova a Muslimani su kratkoročno tu.

Vrh

PostPostano: 08 ožu 2021, 13:03 

Planina je napisao/la:
pod nama bujaju.

Nije istina, prazne se iz Mostara, prazne se iz Stoca, iz Livna su takoreć nestali, iz Čapljine također. Dobro se drže u SBŽ ali oni i imaju kantonalnu vlast tako da ne bujaju ''pod nama''
A po mojim prognozama i SBŽ će uskoro doživit sudbinu USK i TK. Malo kaskaju jer su najzaostaliji od svih Muslimana. Zadnjima je došao internet tamo.

Vrh

PostPostano: 08 ožu 2021, 13:06 

Planina je napisao/la:
Ili će Hrvati iznijeti iz BiH samo ono što drže ili će iznijeti koliko god budu mogli ili nemogli.

U prvoj opciji manje više se zna što je to što držimo (+/- koje selo po Srednjoj Bosni), a u drugoj opciji sve je moguće prema tome neko kartanje po principu što je babi milo to se babi snilo nije za ove teme.

Inače fascinantna je ta opsesija Pereca da progutaju što više Muslimana. Upravo su ove SDAlije u HNK i SBK najjači demografski i potencijalno najveći problem u budućnosti čak i kada bi ih nekako aneksirali bez rata.

Drkanje na ove u USK, a šta da se evo makne granica, pa im Zagreb postane nadohvat ruke? Taj kanton bi se stabilizirao u roku keks. USK može ali bez Muslimana u njemu, Isto važi i za sve ostalo.

Imamo mi previše Muslimana i ovome što je HVO sačuvao. Puno previše. Stolac Jajce Vitez itd. To je isto nama na ponos. Nakon svega što su oni nama napravili. Budale bili i ostali.

Ajde da se dogovorimo ovako, nama Herceg Bosna u granicama po vašim željama, a vama Muslimani iz iste. Win- win. Lijepo ih rasprostrite gore sebi od Osijeka do Rijeke kad ste toliko sigurni u vaš asimilatorski dominatorski mentalitet. Očito da mi dole s njima ne znamo i da se ne žele asimilirati pod nama.

Stvarno vas ne razumijem, pola dana se kuka za Hrvatskim prostorima u Bosni pa onda poslje ne valjaju što imaju puno Muslimana.

Ako su Srbi sposobni imat sanđak valjda smo sposobni i mi.

HNK i SBK nisu i ne mogu biti problem zato što u u skoro svakom mjestu ima Hrvata. Mujage će doživiti živčani slom ako postanu dio Hrvatske.
Saburali su ga i kod Srba u podrinju gdje je bilo dosta povratnika pa su na kraju odselili opet.

Jedini problem bi mogao biti USK zato što su tamo samo i isključivo oni, ali to se riješi na način da se kraj totalno zapusti dok ne postane kao Drvar.

Kad postane kao Drvar onda počnemo ulagati u turizam.

AKo to ne uzmemo kad bude prilika to je izgubljeno za sva vremena.

Srbi su zinuli i zagrizli vojvodinu kad ih je tamo bilo 32% a mi se tu zajebavamo oko prostora gdje nas ima preko 50% stanovništva.

Sjetite se svi naših predaka i junaka. Kad smo spali na ostatke ostataka oko Zagreba nismo se predali.

Nekoć je Slavonija bila islamizirana, u jednom Osijeku koji je danas turboeuropa za Bosnu i turbokatolički je bilo preko 30 džamija.

Zar je Zrinski iz Čakoveca trebao reći jebeš ti tu Slavoniju ima previše turaka, neka nama reliquie reliquiarum oko zagreba...

Nije! Zrinski je rekao da će ih gonit do crnog stambola, i gonio ih je di je stigo. Čovjek prejahao 250 kilometara i zapalio Sulejmanov most preko Drave.

Taj njegov spešl ops napad danas proučavaju na West pointu.

Treba biti kao Zrinski, a ne kmečat. Tko zna šo budućnost nosi, sva ta zemlja je povijesno naša i ne treba odustati ni od jednog metra...

Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata

Vrh

PostPostano: 08 ožu 2021, 13:13 

Inače, da se ovo desi danas je donekle i Planina u pravu makar bi i to riješili, ali za jedno 10, 20 god će im se broj preplovit a rođenih će imat manje od jednog Osijeka na cijelom tom teritoriju.
Da to danas progutamo i dalje bi u Hrvatskoj bilo preko 90% Hrvata s tendencijom rasta udjela Hrvata.
Muslimani nebi činili ni 4% stanovništva.
Sandžak je vitalan, USK katastrofalan.
Vjerovatno bi se i mnogo Hrvata iz Njemačke vratilo u Sredju Bosnu kad bi se pripojila Hrvatskoj.

I nakon što USK skroz propadne i postane ko Lika bi se dalo mudrom politikom i novcem revitalizirat taj kraj Hrvatima.

Vrh

PostPostano: 08 ožu 2021, 13:14 

weasel je napisao/la:
Stvarno vas ne razumijem, pola dana se kuka za Hrvatskim prostorima u Bosni pa onda poslje ne valjaju što imaju puno Muslimana.

Ako su Srbi sposobni imat sanđak valjda smo sposobni i mi.

HNK i SBK nisu i ne mogu biti problem zato što u u skoro svakom mjestu ima Hrvata. Mujage će doživiti živčani slom ako postanu dio Hrvatske.
Saburali su ga i kod Srba u podrinju gdje je bilo dosta povratnika pa su na kraju odselili opet.

Jedini problem bi mogao biti USK zato što su tamo samo i isključivo oni, ali to se riješi na način da se kraj totalno zapusti dok ne postane kao Drvar.

Kad postane kao Drvar onda počnemo ulagati u turizam.

AKo to ne uzmemo kad bude prilika to je izgubljeno za sva vremena.

Srbi su zinuli i zagrizli vojvodinu kad ih je tamo bilo 32% a mi se tu zajebavamo oko prostora gdje nas ima preko 50% stanovništva.

Sjetite se svi naših predaka i junaka. Kad smo spali na ostatke ostataka oko Zagreba nismo se predali.

Nekoć je Slavonija bila islamizirana, u jednom Osijeku koji je danas turboeuropa za Bosnu i turbokatolički je bilo preko 30 džamija.

Zar je Zrinski iz Čakoveca trebao reći jebeš ti tu Slavoniju ima previše turaka, neka nama reliquie reliquiarum oko zagreba...

Nije! Zrinski je rekao da će ih gonit do crnog stambola, i gonio ih je di je stigo. Čovjek prejahao 250 kilometara i zapalio Sulejmanov most preko Drave.

Taj njegov spešl ops napad danas proučavaju na West pointu.

Treba biti kao Zrinski, a ne kmečat. Tko zna šo budućnost nosi, sva ta zemlja je povijesno naša i ne treba odustati ni od jednog metra...

:palacgore1
:zastava_Hrvata

Vrh

PostPostano: 08 ožu 2021, 13:29 

''Ne ima travke u turskoj Hrvatskoj koja nije hrvatskom krvlju zalivena''

Vrh

PostPostano: 08 ožu 2021, 13:41 

Postoji razlog zašto BIH egzistira kao država, a taj je da u njoj nema i nije bilo dovoljno Hrvata da bi smislenom cjelinom bila Hrvatska.

Poanta postojanja BIH je da postoji neki minimalni konzenzus oko mirnog suživota i otvorene ekonomije bez da itko ikog tlači.

Pa Srbi su shvatili da s Hrvatskom moraju biti dobri, kako Banja Luka i okolica mogu opstati ako su u neprijateljstvu s Hrvatskom, muslimanima i Hrvatima u BIH. To bi bilo neodrživo, izolacija nevidjena, stanovništvo bi se povlačilo u sigurnije i prosperitetnije krajeve.

Ako su Srbi tog svjesni pitanje je kako onda Bošnjaci nisu svjesni da si ne mogu priuštiti neprijateljstvo s oba naroda i to istodobno. Mogu se oni bahatiti do jedne granice, ali ako bi se išlo u neprijateljstvo do kraja (što nije isključeno) pa oni su ni na nebu ni na zemlji, trenutačna ekonomska propast.

Ni Hrvati ne mogu funkcionirati ako su u trajnom neprijateljstvu s jednima i drugima, i nama je bitan pravac preko Banja Luke i preko Doboja prema RH, to su životno bitni pravci.

Kako neki zamišljaju da se BIH rasturi i da svi žive u neprijateljstvu pa to bi izbio opći rat prije ili kasnije jer je neodrživo stanje.

Upravo je onakva daytonska BIH bila rješenje, politički je svak neovisan, nema petljanja jedni drugima u poslove, a ekonomija sama nadje put.

U konačnici će se taj prostor ujediniti, kako god, ili živjeti u ljubavi pa makar to značilo da nema više jednog, drugog ili trećeg naroda, ali to je neminovnost, winner takes it all.

Vrh

PostPostano: 08 ožu 2021, 13:45 

Zapravo je Dayton mogao biti rješenje da su svi bili bar ne zlonamjerni ako ne dobronamjerni.

Originalni Dayton.

Pružao je mogućnosti sva tri naroda da se razvijaju.

Ali nije bilo dosta jer je muslimanima zinula guzica za tuđim.

Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1354 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 55  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: