|
|
Stranica: 37/72.
|
[ 1785 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
tucepi
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 11 ožu 2021, 23:14 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: tucepi je napisao/la: Moglo se uložiti 100-200 milijuna eura i vratiti barem 60 000 - 70 000 izbjeglica, . Pa to ti je otprilike hiljadu ili dvije hiljade evra po izbjeglici. Malo je kume... Posavljaci u Zg. su bili nabrijani na masovni povratak 90ih i početkom 2000. Tudjmana nisu mogli smisliti, izdao ih prodao, šuruje sa Miloševićem.. kasnije su se primiril i integrirali. Pun ih Zagreb i Sl. Brod bio. Znam ih dosta po Zg, preplavili fakultete i škole.
|
|
Vrh |
|
|
saskia
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 11 ožu 2021, 23:15 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2438 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
Kad ono, puče koridor u Brčkom
_________________ Za dom spremni
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 11 ožu 2021, 23:16 |
|
|
Brod bi mogli sutra rekolonizirati da se nekako zamjenimo sa Srbima za naš dio Brčkog. Jeftinija zemlja i nekretnine ljudi bi odmah navalili preko.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Josip Filipović
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 11 ožu 2021, 23:18 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Josip Filipović je napisao/la: Jedina granica na koju bi Hrvatska mogla mirne duše pristati je granica Bosna-Neretva, dakle vrlo slično dogovoru Stojadinović-Pavelić. Ako je moguće postići neki globalni balkanski dogovor kojim bi se Srbima kompenzirao zapadni dio RS, to bi onda uključivalo Crnu Goru u sastavu Srbije. Dio Milogoraca koji ne bi šćeli pod velikosrpsku komandu neka se prekomanduje u Crvene Hrvate i dođe nami, ionako su već Thompsonovci koliko vidim (i čujem). Neretva se kod Ploca uliva u more! Da si nam i Peljesac, kao uostalom i Pavelic! Realno je da FBiH nije organizovana drzava, Bozije zore se tu ne zna! Tu ce se lokalni nivo opredeljivati gde ce, a onda ide otimanje od muslimana. Vama se ne isplati da trosite energiju na DGG ako zelite preko muslimana da povezete svoje enkave. A ja sam vam svojim predlogom lepo povezao sve! Pa naravno da govorimo samo o teritoriju BIH, a ne Hrvatske. Znači tok Neretve dok ne dođe do HR.
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 11 ožu 2021, 23:20 |
|
|
saskia je napisao/la: Kad ono, puče koridor u Brčkom Neka pukne. Nećete dobiti DGG.
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 11 ožu 2021, 23:21 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 5433 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Josip Filipović je napisao/la: Jedina granica na koju bi Hrvatska mogla mirne duše pristati je granica Bosna-Neretva, dakle vrlo slično dogovoru Stojadinović-Pavelić. Ako je moguće postići neki globalni balkanski dogovor kojim bi se Srbima kompenzirao zapadni dio RS, to bi onda uključivalo Crnu Goru u sastavu Srbije. Dio Milogoraca koji ne bi šćeli pod velikosrpsku komandu neka se prekomanduje u Crvene Hrvate i dođe nami, ionako su već Thompsonovci koliko vidim (i čujem). Zanimljiva logika. Dajte nama zapadni dio RS, a mi cemo evo vama CG koja ionako nije ni po cemu nasa. Evo dajte vi nama Vukovar i istocnu Slavoniju, ja vam dajem slovenacku obalu, moze li ? Ova tema je za kljucanje. Dan dva bez BBCa na forumu i sve ode u MP3. Kome se gine za vukojebinama oko Drvara, slobodno. S druge strane, metar Srpske/srpskog Brckog nece niko drugi dobiti.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 11 ožu 2021, 23:21 |
|
|
elit star je napisao/la: saskia je napisao/la: Kad ono, puče koridor u Brčkom Neka pukne. Nećete dobiti DGG. A ako vam bacimo atomsku na Beograd?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1001 of 2558 - 39.13%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 11 ožu 2021, 23:22 |
|
|
Evo da umirim pacifiste poput novovrijemea, tako sto cu izloziti viziju mirnog raspleta situacije: 1. FBiH dozivljava kolaps... 2. Svako stanovnitvo se samoorganizuje na lokalu gde je kompaktno... 3. Neki kantoni (SBK, LIvanjski, Neretvanski) pa i neke opstine (Jajce, Mostar, Sanski Most)) nemaju kompaktno stanovnisttvo, pa se dodatno usitnjavaju! 4. Srbi se samoorganizuju u DGG i delom u Bosanskom Petrovcu. 5. U svaku samoorganizovanu nacionalnu teritoriju nastaju bezbednosne snage koje stanovnstvo zeli. 6. U DGG Srbi su bezbednosna snaga koja se pojacava snagama bezbednosti Srbije i RS. 7. Slicno je sa hrvatskim podrucjima... 8. Nakon stabilizacije muslimanska teritorija se dozivljava kao plen od strane Hrvata i Srba. 9. Hrvati imaju potrebu da se povezu sa svojim enklavama. Ne mogu se fkusirati na DGG. 10. Hrvati i muslimani u sukobu, DGG miran i srpski. Prica ima i nastavak: 11. Ni Hrvatima ni muslimanima ne bi skodila srpska pomoc! 12. Srbi gledaju ko je finiji od te dve strane.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
saskia
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 11 ožu 2021, 23:22 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2438 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
elit star je napisao/la: saskia je napisao/la: Kad ono, puče koridor u Brčkom Neka pukne. Nećete dobiti DGG. Musliman nema pravo pričat o DGG
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
|
|
weasel je napisao/la: Brod bi mogli sutra rekolonizirati da se nekako zamjenimo sa Srbima za naš dio Brčkog. Jeftinija zemlja i nekretnine ljudi bi odmah navalili preko. RSK bi mogli sutra rekolonizirati svi imaju svoju zemlju i kuće.
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
Vrh |
|
|
Jussi
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 11 ožu 2021, 23:25 |
|
Pridružen/a: 18 pro 2020, 09:01 Postovi: 6589 Lokacija: Srpska Vojvodina
|
Naša Kvačica je napisao/la: elit star je napisao/la: Neka pukne. Nećete dobiti DGG. A ako vam bacimo atomsku na Beograd? Nemoj tako, zar ti nisi Fina Gradska Raja, sta god to znacilo...
_________________ Vucic: Srbija najbolji prijatelj Kine u Evropi
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 11 ožu 2021, 23:25 |
|
|
Josip Filipović je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Neretva se kod Ploca uliva u more! Da si nam i Peljesac, kao uostalom i Pavelic!
Realno je da FBiH nije organizovana drzava, Bozije zore se tu ne zna! Tu ce se lokalni nivo opredeljivati gde ce, a onda ide otimanje od muslimana. Vama se ne isplati da trosite energiju na DGG ako zelite preko muslimana da povezete svoje enkave.
A ja sam vam svojim predlogom lepo povezao sve!
Pa naravno da govorimo samo o teritoriju BIH, a ne Hrvatske. Znači tok Neretve dok ne dođe do HR. Pretpostavljao sam da ces to reci. Dakle, ti meni uzimas veliki etnicki prostor zapadno od Bosne, a svoj ne dajes, nego mi dajes CG koja je vac moja...
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 11 ožu 2021, 23:26 |
|
|
elit star je napisao/la: weasel je napisao/la: Brod bi mogli sutra rekolonizirati da se nekako zamjenimo sa Srbima za naš dio Brčkog. Jeftinija zemlja i nekretnine ljudi bi odmah navalili preko. RSK bi mogli sutra rekolonizirati svi imaju svoju zemlju i kuće. Pa evo tko vam brani, kad smo vam popravili Kuće Srbi ih prodali opet. Svidjela im se Vojvodina izgleda.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 11 ožu 2021, 23:27 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: 4. Srbi se samoorganizuju u DGG i delom u Bosanskom Petrovcu.
Jako su opasni tu. 50 penzionera
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 11 ožu 2021, 23:27 |
|
|
Jussi je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: A ako vam bacimo atomsku na Beograd? Nemoj tako, zar ti nisi Fina Gradska Raja, sta god to znacilo... Ja sam fin naravno, nego znam kako su ovi moji nezgodni.
1001 of 2558 - 39.13%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 11 ožu 2021, 23:29 |
|
|
Sve su to gluposti. RS će se odvojit bez promjena granica nit na svoju nit na tuđu štetu. A mi ćemo s Muslimanima morat kako znamo i umijemo Na žalost, jedino moguće je, ako će se to desit bez rata, raspad Federacije na kantone. I tu možemo nešto pregovorat , npr Konjic za Kreševo i Kiseljak, ali ne mogu zamislit nikakvo dogovaranje s Muslimanima. Jedino da ih MZ pritisne. Bojim se da će morat HV intervenirat
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 11 ožu 2021, 23:29 |
|
|
Ignorišite Alekseja misliće da je pobjedio u diskusiji i otići. Upao je u mod pisanja, može on ovako do jutra pisati budalaštine da ubije dosadu.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
saskia
|
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Evo da umirim pacifiste poput novovrijemea, tako sto cu izloziti viziju mirnog raspleta situacije:
1. FBiH dozivljava kolaps... 2. Svako stanovnitvo se samoorganizuje na lokalu gde je kompaktno... 3. Neki kantoni (SBK, LIvanjski, Neretvanski) pa i neke opstine (Jajce, Mostar, Sanski Most)) nemaju kompaktno stanovnisttvo, pa se dodatno usitnjavaju! 4. Srbi se samoorganizuju u DGG i delom u Bosanskom Petrovcu. 5. U svaku samoorganizovanu nacionalnu teritoriju nastaju bezbednosne snage koje stanovnstvo zeli. 6. U DGG Srbi su bezbednosna snaga koja se pojacava snagama bezbednosti Srbije i RS. 7. Slicno je sa hrvatskim podrucjima... 8. Nakon stabilizacije muslimanska teritorija se dozivljava kao plen od strane Hrvata i Srba. 9. Hrvati imaju potrebu da se povezu sa svojim enklavama. Ne mogu se fkusirati na DGG. 10. Hrvati i muslimani u sukobu, DGG miran i srpski. Neće to eskalirati nimalo , a 40 grahovskih penzionera će hrabro držati civilnu vlast dok ne dođu 10 policajaca iz Livna
|
|
Vrh |
|
|
Jussi
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 11 ožu 2021, 23:30 |
|
Pridružen/a: 18 pro 2020, 09:01 Postovi: 6589 Lokacija: Srpska Vojvodina
|
novovrijeme je napisao/la: Ignorišite Alekseja misliće da je pobjedio u diskusiji i otići. Upao je u mod pisanja, može on ovako do jutra pisati budalaštine da ubije dosadu. Ti si tu sa njim od 2017, jeli stalno radio ovo, haha..?
_________________ Vucic: Srbija najbolji prijatelj Kine u Evropi
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 11 ožu 2021, 23:30 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 15343 Lokacija: Serbian World
|
DGG je srce Hrvatske! :) Kvačice, kako ti se sad čini onaj moj kineski zid izmedu vas i nas? :) Šta kažeš? Ima i na drugim mestima krumpira, nije Nevesinje jedino.. ..
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 11 ožu 2021, 23:31 |
|
|
Jussi je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Ignorišite Alekseja misliće da je pobjedio u diskusiji i otići. Upao je u mod pisanja, može on ovako do jutra pisati budalaštine da ubije dosadu. Ti si tu sa njim od 2017, jeli stalno radio ovo, haha..? Ponekad ga uhvati manija. Knjigu će vam ispisati do jutra ako nastavite.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
tucepi
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 11 ožu 2021, 23:35 |
|
|
saskia je napisao/la: Neće to eskalirati nimalo , a 40 grahovskih penzionera će hrabro držati civilnu vlast dok ne dođu 10 policajaca iz Livna Znaš što je najveći apsurd? Nadpropocionalno velik broj policajaca u kantonu 10 su Srbi, iz provjerenih izvora. Hrvati ne žele se baviti time, imaju svoje poslove i amozititet prema policiji..a i slabije plaćeno ,pa na cesti prema Posušju zaustavi te policajac iz Drvara :):)
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 11 ožu 2021, 23:35 |
|
|
Grobar je napisao/la: DGG je srce Hrvatske! :)
Kvačice, kako ti se sad čini onaj moj kineski zid? :) Ma Aleksije se junači iz Amerike, podsjeća na Reufa Bajrovića. Lokalni Hrvati i Srbi teško da žele sve ispočetka još jednom.
1001 of 2558 - 39.13%
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 11 ožu 2021, 23:37 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Grobar je napisao/la: DGG je srce Hrvatske! :)
Kvačice, kako ti se sad čini onaj moj kineski zid? :) Ma Aleksije se junači iz Amerike, podsjeća na Reufa Bajrovića. Lokalni Hrvati i Srbi teško da žele sve ispočetka još jednom. Pa sta se junacim, a malo pre sam izlozio vrlo realisticnu viziju mirnog raspleta situacije?
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 11 ožu 2021, 23:38 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ma Aleksije se junači iz Amerike, podsjeća na Reufa Bajrovića. Lokalni Hrvati i Srbi teško da žele sve ispočetka još jednom. Pa sta se junacim, a malo pre sam izlozio vrlo realisticnu viziju mirnog raspleta situacije? Rekao mi je Novovrijeme da te ignoriram do ujutro.
1001 of 2558 - 39.13%
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 22 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|