|
|
Stranica: 38/72.
|
[ 1785 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
saskia
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 11 ožu 2021, 23:39 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2438 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
aleksije radicevic je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ma Aleksije se junači iz Amerike, podsjeća na Reufa Bajrovića. Lokalni Hrvati i Srbi teško da žele sve ispočetka još jednom. Pa sta se junacim, a malo pre sam izlozio vrlo realisticnu viziju mirnog raspleta situacije? Ta vizija je realistična ali u Americi u filmu
_________________ Za dom spremni
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 11 ožu 2021, 23:41 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Pa sta se junacim, a malo pre sam izlozio vrlo realisticnu viziju mirnog raspleta situacije? Rekao mi je Novovrijeme da te ignoriram do ujutro. Naopak covek! Kaze da cu ja ispisati knjigu, a on iako je tri puta krace na forumu od mene, vec me prestigao sa brojem upisa! Ima knjigu deblju od moje. Nevrovatno! Pricam o mirnom planu, napadaju me da sam ratnohuskac. Kazu da imam maniju pisanja, oni koji vise pisu od mene!
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 11 ožu 2021, 23:42 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 15343 Lokacija: Serbian World
|
..
Bata Aleksije je probudio duhove prošlosti. A taman smo se pomirili sa Hrvatima na par sati.. :)
Ali brat @elit star je najjači. Odmah oblači uniformu i ide u rat.. Prava Srbenda, upišao sam se od smeha.. :)
A i vi susjedi ste preterali isto malo. Smirite se da vas ne nalupamo.. :)
..
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 11 ožu 2021, 23:43 |
|
|
saskia je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Pa sta se junacim, a malo pre sam izlozio vrlo realisticnu viziju mirnog raspleta situacije? Ta vizija je realistična ali u Americi u filmu Je l' u Americi? Ajde dobro!
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 11 ožu 2021, 23:44 |
|
|
Grobar je napisao/la: ..
Bata Aleksije je probudio duhove prošlosti. A taman smo se pomirili sa Hrvatima na par sati.. :)
Ali brat eli star je najjači, odmah oblači uniformu i ide u rat.. Prava Srbenda, upišao sam.se od smeha.. :)
.. Nismo se posvadjali sa Hrvatima! Vidis da su Srbi (jussi, novovrijeme) i Hrvati ujedinjeni u diskvalifikaciji mene!
|
|
Vrh |
|
|
saskia
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 11 ožu 2021, 23:47 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2438 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
tucepi je napisao/la: saskia je napisao/la: Neće to eskalirati nimalo , a 40 grahovskih penzionera će hrabro držati civilnu vlast dok ne dođu 10 policajaca iz Livna Znaš što je najveći apsurd? Nadpropocionalno velik broj policajaca u kantonu 10 su Srbi, iz provjerenih izvora. Hrvati ne žele se baviti time, imaju svoje poslove i amozititet prema policiji..a i slabije plaćeno ,pa na cesti prema Posušju zaustavi te policajac iz Drvara :):) Ne mislim da je tako ali se mogu raspitati, inače policija uvijek rotira policajce u druga mjesta, dakle u ZHK policajac iz Ljubuškog će biti u službi npr. u Posušju
_________________ Za dom spremni
|
|
Vrh |
|
|
Jussi
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 11 ožu 2021, 23:50 |
|
Pridružen/a: 18 pro 2020, 09:01 Postovi: 6589 Lokacija: Srpska Vojvodina
|
aleksije radicevic je napisao/la: Grobar je napisao/la: ..
Ali brat eli star je najjači, odmah oblači uniformu i ide u rat.. Prava Srbenda, upišao sam.se od smeha.. :)
.. Nismo se posvadjali sa Hrvatima! Vidis da su Srbi (jussi, novovrijeme) i Hrvati ujedinjeni u diskvalifikaciji mene! Jebiga Aleksej, dok ja i Grobi pricamo o ozbiljnim temama (proizvodnja i Ruskih i Kineskih vakcina u Srbiji, 2 u jedan), ti ga drobis tu sa susjedima oko nekih prasuma. Daj uozbilji se malo, za pocetak procitaj SNS plan, Srbija 2025, obrazuj se malo.
_________________ Vucic: Srbija najbolji prijatelj Kine u Evropi
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 11 ožu 2021, 23:50 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Nismo se posvadjali sa Hrvatima! Vidis da su Srbi (jussi, novovrijeme) i Hrvati ujedinjeni u diskvalifikaciji mene! Pa bata Aleksije, mnogo si agresivan. Tražiš DGG, a ništa ne daješ za uzvrat. :) Gledaj sad kako se to radi: Susjedi, evo da se opet izmirimo. Daćemo vam taj DGG što vam je bata Aleksije oteo, a vi nama da vratite Dubrovnik. Eto.. :) ..
|
|
Vrh |
|
|
Jussi
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 11 ožu 2021, 23:56 |
|
|
Grobar je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Nismo se posvadjali sa Hrvatima! Vidis da su Srbi (jussi, novovrijeme) i Hrvati ujedinjeni u diskvalifikaciji mene! Pa bata Aleksije, mnogo si agresivan. Tražiš DGG, a ništa ne daješ za uzvrat. :) Gledaj sad kako se to radi: Susjedi, evo da se opet izmirimo. Daćemo vam taj DGG što vam je bata Aleksije oteo, a vi nama da vratite Dubrovnik. Eto.. :) .. E nemoj da te opet banuju brate, upascu u depresiju...
|
|
Vrh |
|
|
Josip Filipović
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 11 ožu 2021, 23:56 |
|
|
elit star je napisao/la: Nikada nećete imati mira niti mirno spavati. Pa zar nije u vašoj politici signature line ona: "Neću se smiriti dok..."? Nikolić je tako znao govoriti da se neće smiriti dok ne uzme Kosovo i slično. A današnji predsjednik vam se hvali da ne spava skoro ništa, toliko radi za vas. Dakle, za smirivanje i spavanje ste vi eksperti, to se priznaje.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 11 ožu 2021, 23:58 |
|
|
Gospodine Aleksije, mi u Srpskoj za taj prelijepi srpski kraj kažemo Drvar, Glamoč i Grahovo, a ne DGG, tako da itd.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 11 ožu 2021, 23:59 |
|
|
Jussi je napisao/la: Grobar je napisao/la: Pa bata Aleksije, mnogo si agresivan. Tražiš DGG, a ništa ne daješ za uzvrat. :)
Gledaj sad kako se to radi:
Susjedi, evo da se opet izmirimo.
Daćemo vam taj DGG što vam je bata Aleksije oteo, a vi nama da vratite Dubrovnik.
Eto.. :)
..
E nemoj da te opet banuju brate, upascu u depresiju... Ma zezam se malo, naravno.. :) Sad kad smo dobili Crnu Goru, ne treba ništa. A i to deljenje Bosne je završeno. Entitetska granica se vidi iz satelita..
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 12 ožu 2021, 00:01 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Gospodine Aleksije, mi u Srpskoj za taj prelijepi srpski kraj kažemo Drvar, Glamoč i Grahovo, a ne DGG, tako da itd. Grmecka Krajina, rece mi onomad jedan poznanik iz tog kraja!
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 12 ožu 2021, 00:03 |
|
|
Moramo i mi imati malo Srba, nije pošteno da vi uzmete sve. Mazit ćemo ih, pazit ćemo ih i zvati ih Đorđe.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1001 of 2558 - 39.13%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 12 ožu 2021, 00:03 |
|
|
Može i tako, ali nikako DGG.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Moramo i mi imati malo Srba, nije pošteno da vi uzmete sve. Vama vazda trebaju Srbi, ko da ste nesigurni u svoje gene.. :)
|
|
Vrh |
|
|
Jussi
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 12 ožu 2021, 00:05 |
|
|
Nama ne trebaju susjedi, trebaju nam samo Paule Hublin.
|
|
Vrh |
|
|
tucepi
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 12 ožu 2021, 00:16 |
|
|
DGG treba brendirat u svjetskim razmjerima.. Treba dobar logo. dobar slogan.. Slogan: Were wolves are free spirit!
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 12 ožu 2021, 00:17 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Grmecka Krajina, rece mi onomad jedan poznanik iz tog kraja!
Ipak mislim da je Grmečka Krajina oblast u koju bi trebali spadati Petrovac, Sanski Most, Ključ... pa ste ih zamijenili sa Glamočom, Drvarom i Grahovom.
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 12 ožu 2021, 00:19 |
|
|
Mi ako ne uspemo da sačuvamo svoju zemlju u DGG trebamo onda povući svoje stanovništvo i spaliti sve kuće,šumu,sve.Da im ništa ne ostane. Ljudi su resurs.Narod preseliti u Republiku Srpsku odmah uz granicu.
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 12 ožu 2021, 00:31 |
|
|
Ovaj bi samo palio.. :) Rečeno ti je već da tu svetu srpsku zemlju ne nazivaš DGG.
Treba dati to Hrvatima, a za uzvrat tražiti nešto od njih.. :)
|
|
Vrh |
|
|
tucepi
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 12 ožu 2021, 00:36 |
|
|
Grobar je napisao/la: Ovaj bi samo palio.. :) Rečeno ti je već da tu svetu srpsku zemlju ne nazivaš DGG.
Treba dati to Hrvatima, a za uzvrat tražiti nešto od njih.. :) Piroman ;);)
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 12 ožu 2021, 00:38 |
|
|
Grobar je napisao/la: Ovaj bi samo palio.. :) Rečeno ti je već da tu svetu srpsku zemlju ne nazivaš DGG.
Treba dati to Hrvatima, a za uzvrat tražiti nešto od njih.. :) Grobi ode u banku pita kredit i onda još traži nešto od banke za uzvrat. Srpska logika.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 12 ožu 2021, 00:47 |
|
|
Kako ne možeš da provališ kad sam ozbiljan, a kad se sprdam? :)
Ti si se jedini primio na moje gluperdarije, i to nešto govori.. :)
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 12 ožu 2021, 00:55 |
|
|
Jel otišao Aleksije? De pobacajte te mape što mu je Lasica uvalio. Lasice sram te bilo.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|