|
|
Stranica: 42/55.
|
[ 1354 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 13 ožu 2021, 01:23 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2010, 20:45 Postovi: 4605 Lokacija: Kamenjarski krš
|
Bosnjak007 je napisao/la: weasel je napisao/la: Zato crta Lasica Ovako nešto? To ti je omjer 60%- 40% Ovime si de facto priznao da su vaši udarili na Hrvate u nedostatku teritorija. Koliko god nas ne volite očito je da očekujete našu pomoć ako krene kako sranje, ako to misliš ti koji ima 0% simpatija za nas onda i ostali sigurno imaju takve primisli. Not bad. Mada uzeo si nam Bihać, Bužim.. to nama treba odvadi vama ovo uz Savu a nama Krajinu ostavi. Nismo udarili u nedostatku teritorija. Greška jest rat s vama. Ali vi ste prvi počeli i maksimalno čačkali da zaratujemo. Usudio bih se reći da nije bilo rata sa Hrvatima da nikad ne bi pala Srebrenica, Žepa, dio oko Sarajeva i sl. Ne bih se složio. Većinu toga ste odmah izgubili, 1992. Dok smo bili saveznici. A i Srebrenicu , srpanj 1995, bili saveznici. U Hercegovini smo zaratili u SVIBNJU 1993. Srednja Bosna, siječanj 1993. Šta jedan mali Kiseljak je mogao utjecati na sarajevsko ratište gdje je bilo desetine tisuća vojnika. No pustimo prošlost. Dakle kad zablokiramo Brčko predlažem stvaranje operativnih grupa: og Sarajevo og Tuzla og Zenica og Mostar og Split og Zagreb og Slavonija og Bosanska Krajina Svaka po 10 000 vojnika
|
|
Vrh |
|
|
zbl
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 13 ožu 2021, 01:25 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: elit star je napisao/la: Lepo je videti da S-H "savezništvo" počiva na dva čoveka.Dodik-Čović. Ja sam ovde davno rekao da ćemo se mi Srbi i Hrvati na kraju klati u moru krvi gazeći po muslimanskim leševima. To je neizbežno.Osnova vašeg identiteta je mržnja prema Srbima.Jednostavno.Sukob je neizbežan i tu treba ići do kraja ili će te vi ući u Beograd ili ćemo mi ući u Zagreb.Neko mora da nestane.Vama je to savršeno jasno zadnjih 100tinjak godina ste to i sprovodili.Nama je to na žalost tek od skoro jasno.Uvek smo se čudi toj bestijalnoj mržnji.Sada je ona pred konačnim prihvatanjem sa naše strane.Konačno nam je jasna. Cijeli sukob se svodi na to da smo mi spremni pustit RS da ode a vi niste spremni ni hrvatske kantone nego bi se širili izvan RS. Zato za tu situaciju ste, kao i uvijek, isključivi krivci vi. RS ako ide , super , nismo sretni da ste oteli pola turske hrvatske i posavine ali šta je tu je. Ako vam RS nije dovoljna i ako dirnete u hrvatske zemlje izvan okupiranih u RSu e onda će bit sukoba naravno. Ja predlažem da se odvojite i da dignemo zid s vama i porušimo mostove. A ko bi se širio izvan RS? Je li to neki zvaničan stav? Ili makar poluzvanican, u smislu da se o tome tiho govori?
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 13 ožu 2021, 01:25 |
|
|
gasite temu, odvratne su ove mape
|
|
Vrh |
|
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 13 ožu 2021, 01:27 |
|
|
kompatibilan je napisao/la: A zašto Hrvatska nije uložila u Drvar kad već ima u planu da ga pripoji , nego mora Srbija da ulože ,sistemski se rasteruje srpski živalj kao nekad u krajini pa i dans se najmaje ulaže u Dvor , Vrginmost , Donji Lapac,Krnjak sve opštine gde su začudo Srbi u većini Volin da si to reka. Srbi se smidu i možedu vratit u Hrvatsku, a Hrvat se smi ali ne može vrati u Srpsku. Nije naodmet spomenit da u Domovinskon ratu nisu otišli ća Srbi s ozemlja pod vladinon kontrolon, osim onih koji su otišli na pobunjeničko područje, Srpsku ili SCG. Oni s pobunjenih područja tijekom i nakon oslobađanja otišli su organizirano, ma su se posli vraćali. Nažalost ne vridi isto za Srpsku. Što se tiče naselja koja si navea, zar misliš da se više ulaže u Sinj, Imotski, Vrgorac? Priko 90% Hrvata, a zatvaradu se poduzeća i ništa se ne ulaže. bobanovski je napisao/la: Nije to Aleksije samo niti Vujadin, to je službena srpska politika s kojom se želi destabilizirati HR a odgovara to i Muslimanima na isti način kako nama spominju Posavinu dok pretvaraju Federaciju u nacionalnu državu.
Srbi su namirisali da nas imaju jer se borimo za presudu o izbornom pa bi maknuli šahovnicu kao simbol livanjskog kantona, za isto vrijeme odbijaju sve presude kao i Muslimani o izbornom i trpaju im izbjeglice u onom dijelu muslimanskog ratnog plijena Petrovcu.
U Srbiji su na vlasti radikali, nije bezveze Vučić dolazio u Drvar.
Našeg odgovara nije bilo jer su nas pritisnuli Muslimani i jer nemamo izbora Lako je Srbima kad je Pupovac pridsidnik RH. MZ se pak ponila pristrano, kad su istirali Hrvate iz Drvara, nisu isto napravili u Bosanskoj Posavini, pa da se Hrvati imadu di vratit u BiH, nego su in rekli da idu ća u Hrvatsku. Mesić je očajno loše bia reagira. Njemu je sve bilo "neka rišenje tražidu u Sarajevu", premda je Hrvatska jamac mira u BiH a ote izbiglice su iz Drvara završile u RH, pa daklen to nije samo "problem BiH". Začudo, Mesić se sitia da je RH jamac mira kad je tribalo ričima (zveckalo se vojskon?) poduprit Muslimane na neposluh Srpske. bobanovski je napisao/la: Hrvatsku je smiješno kriviti, do jučer je bio Komšić na Alci i Zukan Helez uspoređivao spiskove pripadnika HV-a kako bi ukidao mirovine Hrvatima a da ne spominjemo vrijeme kada subritanski novinari u tajnom državnom arhivu koji su trebali čuvati specijalci.
"Detuđmanizacija" je dala svoje kao čistka nakon hrvatskog proljeća 1972, kako su završili hrvatski komunisti tako su završili i svi hrvatski kadrovi u svemu.
U zadnje 2 godine se malo dolazi do zraka ali daleko je to od nacionalne politike pa mi je smiješno pričati o politici RH u Drvaru. Treba vratiti vojsku na noge kao i SOA-u To je posebna tema. Sve mi se ono čini ka velika obavištajna operacija di je RH obezglavljena i postavljeni podobni judi za MZ. kompatibilan je napisao/la: I posle Lasica kuka kako Srbi u Hrvatskoj žive kao lordovi , a ustvari Srbi puta nemaju ,dok s druge strane svako selo u Vojvodini gde su Hrvati u većini ,ima struju ,vodu i asfaltirano im je , evo ovih dana HNV traži da se u Apatinu , Baču i Somboru uvede hrvatski i ako ih nigde nema 15 % dok vi ne date Srbima Srpski jezik ni kad predju 33% ,pa u medijima se više pojavlju Vojvodajanski Hrvati na RTV imaju čak 3 emisije dnevik ,izravno i sudionik , a šta Srbi u Hrvatskoj imaju 15 -munutni mozaik i to jedanput mesečno ,definitivno nismo isti Imaš po svim dilima RH hrvatskih selâ koja nimadu ni puta ni vodovoda ni struje ni telefona. Što se tiče medija, Srbi su ti nesrazmirno više zastupljeni u hrvatskin medijima s državnon koncesijon. Na udarnin mistima. Pupovac je pridsidnik RH. Ne zovu slučajno jednu stranku koja je ponekad i na vlasti Srpska državna partija. SDSS je u vladajućoj koaliciji na državnoj razini, premda imadu manje birača nego Sesvete stanovnika. Zbog glasova Srba, misto Gvozd je službeno Vrginmost; ispada da Hrvati ka manjina u svojoj državi nimadu prava na ime mista na hrvatskom - ako su u toj općini Srbi većina. Još za Domovinskog rata je uveden školski program na srpskom za krajeve di su Srbi brojni.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 13 ožu 2021, 01:28 |
|
|
Bosnjak007 je napisao/la: weasel je napisao/la: Evo, verzija di ide vama USK. Ako je išta očito nakon ove teme je to da su svi protiv svih i tko zna kako će se ovo završit. Uzeo si nam Brčko jbg. Krv se za to lila. Odvoji vam još jednu zelenu kockicu uz Savu prema zapadu a ostavi Brčko. Solidna karta koju bi sa sigurnošću od 99,99% sad potpisalo većina Bošnjaka. Jbg ti si bubnio postotak i nisi definirao detalje, pa sam ja popunjavao otprilike.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 13 ožu 2021, 01:28 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
elit star je napisao/la: Planina je napisao/la: Trebalo je prije 55 stranica.
Lepo je videti da S-H "savezništvo" počiva na dva čoveka.Dodik-Čović. Ja sam ovde davno rekao da ćemo se mi Srbi i Hrvati na kraju klati u moru krvi gazeći po muslimanskim leševima. To je neizbežno.Osnova vašeg identiteta je mržnja prema Srbima.Jednostavno.Sukob je neizbežan i tu treba ići do kraja ili će te vi ući u Beograd ili ćemo mi ući u Zagreb.Neko mora da nestane.Vama je to savršeno jasno zadnjih 100tinjak godina ste to i sprovodili.Nama je to na žalost tek od skoro jasno.Uvek smo se čudili toj bestijalnoj mržnji.Sada je ona pred konačnim prihvatanjem sa naše strane.Konačno nam je jasna. Ti si bolestan.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
vipera ammodytes
|
|
|
Ako se ova tema ugasi ja se odjavljujem sa foruma
Najbolja tema u zadnjih godinu dana
|
|
Vrh |
|
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 13 ožu 2021, 01:29 |
|
|
Ljudi, koji vam je racku. Ako vam se tema ne sviđa ćao đaci. Tko vas goni da učestvujete
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 13 ožu 2021, 01:30 |
|
|
vipera ammodytes je napisao/la: Ako se ova tema ugasi ja se odjavljujem sa foruma
Najbolja tema u zadnjih godinu dana Bratstvojedinaši se usrali kako im propada imaginarna koalicija sa Srbima.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 13 ožu 2021, 01:30 |
|
|
zbl je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: A ko bi se širio izvan RS? Je li to neki zvaničan stav? Ili makar poluzvanican, u smislu da se o tome tiho govori?
Pa nije služben, i vjerujem da ništa od tog scenarija, ali ova tema je nastala jer hrpa forumaša se javilo na moju kartu podjele Federacije govoreći da ne može Hrvatima ić DGG i sve dalje je nastavak toga. Ovaj lupeta da ništa od mira zbog mržnje Hrvata prema Srbima. Sukob je moguć ukoliko krenete na hrvatske kantone. To je to. Ne vjerujem da bi se itko upuštao u te avanture ako može mirno odnit RS ali eto, sa Srbima se nikad ne zna. Valjda imate dovoljno normalnih političara koji neće izazivat sukobe i svojatat hrvatske kantone, kamoli vojno pokušavat osvajat.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 13 ožu 2021, 01:31 |
|
|
bobanovski je napisao/la: gasite temu, odvratne su ove mape Meni je iskreno loše kad gledam ovo što crtaju.
|
|
Vrh |
|
|
K:M
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 13 ožu 2021, 01:31 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
@HHercog.....meni su sumnjivi svi ti radikalni elementi. Da svih strana.... Ili plaća od nekog ili duševni poremećaj.
Ali trebaju se izolirati tko labaratorijski virus.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
vipera ammodytes
|
|
|
Bobanovski teški trol. Treba to potjerati sa foruma.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 13 ožu 2021, 01:33 |
|
|
K:M je napisao/la: @HHercog.....meni su sumnjivi svi ti radikalni elementi. Da svih strana.... Ili plaća od nekog ili duševni poremećaj.
Ali trebaju se izolirati tko labaratorijski virus. Dobro si rekao, sabor luđaka
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 13 ožu 2021, 01:35 |
|
|
vipera ammodytes je napisao/la: Bobanovski teški trol. Treba to potjerati sa foruma. Smiri se, privatna je rasprava sa Agom kao pripadnikom RF iz Rijeke i Aleksijem monarhistom iz Chicaga. Čisto da se završi spominjanje u budućnosti malog šengena ili DGG-a na forumu tj da im se objasne malo bolje stvari.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 13 ožu 2021, 01:36 |
|
|
weasel je napisao/la: Jbg ti si bubnio postotak i nisi definirao detalje, pa sam ja popunjavao otprilike. Mošnjak 007 ti čitavo vrijeme indirektno pokušava objasnit da sve ofarbaš u zeleno. Ti kolko god nacrtaš zelene površine,on stalno ponavlja fali ono,fali ovo. Dok sve ne pozeleni falit će.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
zbl
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 13 ožu 2021, 01:38 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: zbl je napisao/la: Pa nije služben, i vjerujem da ništa od tog scenarija, ali ova tema je nastala jer hrpa forumaša se javilo na moju kartu podjele Federacije govoreći da ne može Hrvatima ić DGG i sve dalje je nastavak toga. Ovaj lupeta da ništa od mira zbog mržnje Hrvata prema Srbima. Sukob je moguć ukoliko krenete na hrvatske kantone. To je to. Ne vjerujem da bi se itko upuštao u te avanture ako može mirno odnit RS ali eto, sa Srbima se nikad ne zna. Valjda imate dovoljno normalnih političara koji neće izazivat sukobe i svojatat hrvatske kantone, kamoli vojno pokušavat osvajat. Nasi političari su nenormalni kao i vaši, ali; Postoji Dejton i granice ustanovljene tim sporazumom. Niko nije baš toliko lud da se upušta u avanture proširivanja teritorije koja je međunarodno verifikovana, rizikujuci da možda izgubi sve. Mi jednostavno nismo zainteresovani za teritorijalno širenje. Da jesmo, postojala bi makar jedna politička opcija koja bi se za to zalagala, pa taman bila na 1% podrške. Nema je. To nije tema uopšte.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 13 ožu 2021, 01:39 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: weasel je napisao/la: Jbg ti si bubnio postotak i nisi definirao detalje, pa sam ja popunjavao otprilike. Mošnjak 007 ti čitavo vrijeme indirektno pokušava objasnit da sve ofarbaš u zeleno. Ti kolko god nacrtaš zelene površine,on stalno ponavlja fali ono,fali ovo. Dok sve ne pozeleni falit će. Pa gle mi se tu svađamo 60 stranica a njih nema na temi, pa pomislih neka i njihove karte. Čisto da nije monotono...
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 13 ožu 2021, 01:45 |
|
|
Eto, onda ponavljam kartu, malo modificiranu i proširenu.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 13 ožu 2021, 01:46 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: bobanovski je napisao/la: Smiri se, privatna je rasprava sa Agom kao pripadnikom RF iz Rijeke i Aleksijem monarhistom iz Chicaga.
Čisto da se završi spominjanje u budućnosti malog šengena ili DGG-a na forumu u duhu rasprave. Klempavi, ti si izgleda baš glup ko ***. A mislio sam da bar imaš pola grama u kefali. odustao si od onih debilnih smajlića, to je napredak
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 13 ožu 2021, 01:50 |
|
|
bobanovski je napisao/la: odustao si od onih debilnih smajlića, to je napredak Klempavi, hajde mi odnekud izbunari taj avatar za kojeg si zapeo ko muva na *** da ga opet stavim i imaš vreću гламочког krompira od mene. Jel si Klempavi?
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 13 ožu 2021, 01:51 |
|
|
Dogovoreno! Sve je riješeno. Nema sporova, nema sukoba. Suradnja, dobrosusjedski odnosi i zdrav rivalitet.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 13 ožu 2021, 01:52 |
|
|
Samo bih nadodao kako je očito da će se BiH rješavati kada se 2 od tri strane slože.
Pitanje je tko će ispasti donji kao 3 strana.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 13 ožu 2021, 01:52 |
|
|
Samo bih nadodao kako je očito da će se BiH rješavati kada se 2 strane slože.
Pitanje je tko će ispasti donji kao 3 strana.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 13 ožu 2021, 01:53 |
|
|
weasel je napisao/la: Samo bih nadodao kako je očito da će se BiH rješavati kada se 2 strane slože.
Pitanje je tko će ispasti donji kao 3 strana. Onaj s kim je nemoguće pregovarat jer zahtjeva 100% BiH
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|