|
|
Stranica: 5/20.
|
[ 487 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
divizija
|
Naslov: Re: Zrinyi ( Zrinski) 2026 - Mađarski renovatio imperii Postano: 14 ožu 2021, 21:22 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: Ipak, Mađarima bi bilo neuporedivo teže nego Žabarima... to ne bi bio rat, Žabari bi se igrali... sprdali bi se sa tih 4 hrvatskih brodića... Žabari trenuno ne mogu zasutaviti polurasale gumenjake iz Afrike, to je država u totalnom raspadu.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
K:M
|
Naslov: Re: Zrinyi ( Zrinski) 2026 - Mađarski renovatio imperii Postano: 14 ožu 2021, 21:52 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
divizija je napisao/la: ikmandvaradtist je napisao/la: Ne znam šta se bunite oko eventualne nove invazije bivših gazdi, daće vam Ugri da imate opet Bana... Crvenog k'o tzv "Crvena Hrvacka"! Ne bunimo se, sprdamo se. Naši bivši gazde prije nego su pripojili nas su VEĆ držali i Vošu i Erdelj i Slovačku. I opet će tim redom ići, ne brini. Tako je to u njihovim konstrukcijama. Oni su panonsko-podunavski narod. A mi smo im ionako satelit. Kolega, vidi pdf "Mađarska"... Što sam komentirao da Mađari se šire, nekoć Oseku grade. Država Mađ Investira, u STADION još popale, potplate navijače Počne skandiranje.... MILIJARDER Orbanov radi.... "ŽELIMO SE VRATITI, DOMA, MATERI UGARSKOJ I ĆAĆI Orbanu. Tebi liči na SF, ali ide u tom smjeru. Dok te strašne srpske cajke.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Zrinyi ( Zrinski) 2026 - Mađarski renovatio imperii Postano: 14 ožu 2021, 21:59 |
|
|
K:M je napisao/la: divizija je napisao/la: Ne bunimo se, sprdamo se. Naši bivši gazde prije nego su pripojili nas su VEĆ držali i Vošu i Erdelj i Slovačku.
I opet će tim redom ići, ne brini.
Tako je to u njihovim konstrukcijama. Oni su panonsko-podunavski narod. A mi smo im ionako satelit.
Kolega, vidi pdf "Mađarska"... Što sam komentirao da Mađari se šire, nekoć Oseku grade. Država Mađ Investira, u STADION još popale, potplate navijače Počne skandiranje.... MILIJARDER Orbanov radi.... "ŽELIMO SE VRATITI, DOMA, MATERI UGARSKOJ I ĆAĆI Orbanu. Tebi liči na SF, ali ide u tom smjeru. Dok te strašne srpske cajke. Pa vidi što ti pišem gore, Hrvatska sama promovira mađarski utjecaj unutar HR, Švabe mu se opiru. Mi nemamo ništa protiv. Mađarima je bliska Hrvatska maksimum, sve više od toga bi dovelo do averzije koju bi Germani iskoristili da ih istisnu skroz.
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Zrinyi ( Zrinski) 2026 - Mađarski renovatio imperii Postano: 14 ožu 2021, 22:04 |
|
|
divizija je napisao/la: ikmandvaradtist je napisao/la: A zato vas Mađari nikad nisu ni napali, a kamoli osvojili i porobili ... Drava, prepreka nikad u istoriji od nikog pređena! Jesu, al iu bvrijeme kad ovaj prosto nije bio Germanima u fokusu. Ti ne shvaćaš koliko su naše pozicije jednostane, na naš prostor pretendiraju mnogi i baš zato jedni druge drže dovoljno daleko. Mi smo se s Mađarima odupirali germanizaciji, s Germanima mađarizaciji, a s jednima i drugima Talijanizaciji i Turcima. Kad su sklopili nagodbu i podijelili nas, okrenuli smo se vama i s vama otkantali i jedne i druge i treće. A onda smo i s jednima i drugima i trećima otkantali vas, pa čak i s turskim nusproizvodom. Zato ti nas nikada nitko neće pokoriti, jer ima previše konkurenata koji neće dozvoliti da itko ovlada ovim prostorom. Ko god zine prejako na nas, mi imamo petoricu za zvat upomoć. Jedino za vas više ne moramo nikoga zvat. To sami rješavamo. To su za njegov mozak više matematike, zbunit ćeš ga.
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Zrinyi ( Zrinski) 2026 - Mađarski renovatio imperii Postano: 14 ožu 2021, 22:15 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: Hrvati, hvala vam što sam otkrio da je Vojvodina ne izložena kako sam pisao ceo dan već bezbedno prirodnim preprekama debelo zaštićena. . Uaštićena je i od vas i od njih, jer manevrima vaših snaga bi to sve jednako smetalo. Kao što bi i raketni napadi na mostove na Dunavu i Savi Vošu odvojili od ostatka Srbije, da održavate logistiku morali bi graditi pontonce pod udarima ko mi u Maslenici nekad. I opet ste u većoj banani od njih.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Zrinyi ( Zrinski) 2026 - Mađarski renovatio imperii Postano: 14 ožu 2021, 22:20 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59633 Lokacija: DAZP HQ
|
ikmandvaradtist je napisao/la: A zato vas Mađari nikad nisu ni napali, a kamoli osvojili i porobili ... Drava, prepreka nikad u istoriji od nikog pređena! Šta je ovo, Boga ti poljubim... čekaj, jel' ovo ona fora kao Duduova sa Drinom? Kako ono ide, Dudu, podseti nas: "Drino, od Četnika odbranjena!" ? Kakvi kraljevi ste, jebote... ovaj Forum je SUVO ZLATO! Treba da počnete da naplaćujete čitanje na njemu, lično bih rado i plaćao da čitam ove bisere vaših CROmedijaša... Evo, ako ste vi zadovoljni Dravinim odbrambenim uslugama onda vam ja od srca želim da vas zauvek toliko dobro brani kao što je do sada. Pošteno od mene! Hrvatski ingeniozni Stratezi tvrde: napašće Mađari DUPLO luđi narod, DUPLO jaču vojsku, na (i više od) DUPLO užem frontu, protiv DUPLO brojnijeg naroda, kontra (i više od) DUPLO jačeg PVO, kroz DUPLO gušće naseljeno tlo, u DUPLO dublji prostor, radi (i više od) DUPLO manjeg Benefita... to može samo hrvatski Napoleon smisliti... preciznije: NaCROelon Bonaparta! ne znaš ti ništa o Hrvatima, ali naučit ćeš s vremenom. 1. povijest ne pamti ikakvu mađarsku vojsku preko Drave, postoji samo legenda o bici kod Gvozda 2. Hrvati su s vojskom prešli Dravu i krenuli 1848. na Budimpeštu (Mađari i dana kmeče na spomen Jelačića) 3. Njegoš je bio sretan kao malo dijete kad su Hrvati krenuli na Mađarsku Citat: Josipu Jelačiću
Cetinje, 20. decembra 1848.
Vaša Svjetlost,
Svakomu se napretku Tvojemu radujem kako sopstvenome svome, jerbo je Tvoj napredak narodni, a to se zna i moj kako Tvojega sobrata. - Svijetli Bane, trudno li je Tvoje sveto zvanije, no veličestveno i divno. Tebe je tajna sudbina na čelu Južnih Slavjanah postavila, Tebe sreća s divnima naprednostima vjenčaje, ali se vidi, sve tvoje izopačuju. Spasa si prestol, dinastiju i sve njezine posljedovatelje, učinio si im uslugu kakvu im niko jošte nije učinio od njina postanja, pa Tvoji zadušnici poslije nekoliko dana mjesto zahvale nameću Dalmaciji stari gvozdeni jaram. A Dalmacija je Tvoja banovina. Dalmacija za divnim bratstvom ne čezne, ali što je sirota kriva kad ne vidi dalje od nosa? Ali sada, ili hoće ili neće, morati će [se] trsiti talijanstva.
Svaki narodoljubac, cijeli narod naš u Tebe je očima upro i k Tebi ruke pružio kako nebom poslanome Mesiji. Tvoj je zadatak velik, njim Evropa novi vid dobiva, on miče gadnu ljagu sa lica silnih Slavjanah, koji do dana današnjega ništa drugo nijesu bili do prodani i žalosni robovi i nadničari drugih narodah.
Ah, dragi Bane, već zemlja od ove mrske nepravde stenje, duše su blagorodno mislećih Slavjanah u vječnoj muci, stide se svijeta i ljudih zbog ovoga niskoga stanja u kojemu smo sprama drugih narodah evropejskih, našom sobraćom. Radi čega mimo proče narode ovaj zli narok nas prati? Rašta smo privikli robovati, rašta svoje sile ne poznavamo? Rašta neko slijepo zadahnuće upravlja Slavjanima, te se samovoljno u tuđe verige vežu? Ja sam, istina je, s ovom šakom naroda pod anatemom tirjanstva i špionstva svobodan, ali šta mi je bolje kada gledam okolo sebe milione moje braće đe stenju u tuđe lance?
Veoma me je obradovalo potonje Tvoje pismo od 7ga oktobra. Nek ih bude tuga! Može im biti nazivati Te banom dalmatinskim. Neka imenuju kako hoće, samo neka je Dalmacija u Tvojoj ruci, da se jednom sastavimo. Nesnosno mi je ono što Ti prvo zvanije i mjesto u carstvu obećaše pa odstupiše, - od svašta će odstupiti, i što se snažnom mišicom ne uzmogne držati, one sve treba za ništa smatrati.
Želio sam, da mi je moguće bilo, poslati Vam u pomoć nekoliko Crnogoracah i gotovi su svagda na Tvoj glas a na korist opštu. Ništa me dosada na svijetu nije interesiralo toliko koliko Tvoj posao. Radi toga bi veliku zadužbinu učinio da me češće udostojiš Tvojim neocijenjenim pismom. Svako, malo i veliko, moli Ti Boga za zdravlje i za srećan uspjeh, aja više od svakoga, koji s najvišim počitanijem ostajem
Vaše Banske Svjetlosti predani sluga 4. Hrvati su podigli spomenik banu Jelačiću okrenutim mačem na sjever, tj. prema Mađarskoj. Komunisti su ga makli, a Hrvati vratili 1990.,ali ovaj put mač je prema jugu, Mađari su odahnuli i rado navode taj detalj na svojoj wikipediji (Úgy helyezték el, hogy kardjával fenyegetően Magyarország felé mutasson. A második világháború után a kommunista Jugoszlávia kormánya eltávolította. Az 1990-es demokratikus fordulatot követően ismét felállították, ezúttal dél felé fordítva). Sad strepe ovi koji su južno od bana. 5. CIA snajka o najvećim bajama na Balkanu, razlika danas može biti samo veća. Citat: Balkan Battlegrounds, Vol. I (pg. 394, Paragraph 2). Central Intelligence Agency, Office of Russian and European Analysis, Washington, D.C. 20505
The Croatian Army had again established its position as the premier military organization in the Balkans. The HV's strengths included excellent staff planning, its employment of professional shock brigades, and the ability to support its elite infantry with strong artillery fire and air support. The HV had developed a true combined arms capability in which picked infantry units backed by armor and artillery could fight their way through tough defenses and then rapidly exploit their breakthrough to the final objective.
These traits made the HV almost impossible to stop.
The Bosnian Serb Army, denigrated throughout the war as armed thugs good only at slaughtering civilians, proved in the last months of its existence that it could still fight hard against a Croatian Army that clearly overmatched its military capabilities.
Analysis of the latter-day war operations refutes many claims and rumors that the VRS voluntarily withdrew from its positions in western Bosnia rather than being forced from the region by the HV /HVO and ARBiH. In the first place, the VRS had firmly maintained no withdrawals would be made, even from territory not required by the Serbs, until after a cease-was signed; then, if territory had to be given up, the population could depart in an orderly way. In keeping with this position, the VRS everywhere stood up to the initial attacks made on it but proved unable to stem the flood of the Croat-Muslim tide.
Against the HV, its fatal flaw almost predictably proved to be the lack of adequate corps-level reserves to seal breaches in VRS lines. Generally the VRS appears to have been able to hold the HV for about a day in its forward defenses before the HV was able to chew through its positions.
Because it had virtually no reserve brigades in western Bosnia and because its positions there generally consisted only of a single defensive zone no more than 5 to 10 kilometers deep, the VRS was unable to mount the counterattacks by which it had maintained these positions against the ARBiH.
In fighting the HV/HVO, VRS units were faced for the first time with an opponent that not only matched but also exceeded their own firepower in armor and artillery while also outnumbering them in manpower. Finally, what tipped the balance, even when the offense/defense ratio favored the VRS, was the HV/HVO's elite shock infantry brigades. The VRS could defeat Croatian reserve units. The well-trained, doggedly persistent Guards were another matter. 6. nogomet- produžena ruka modernog ratovanja, iziskuje filigransku uigranost 11 ratnika na terenu kako bi postigli uspješan rezultat. igra ga cijeli svijet, a najuspješnije baš oni narodi sa sjajnom ratničkom i osvajačkom povješću, osobito dobro Nijemci (španjolske armade, Portugalci, Nizozemci, Francuzi). jednako tako otkriva sve ruske mane, inferiorni su kad su brojčano podjednaki protivniku. Mađari i Srbi su za nas trećeligaši, njihov maksimalni domet je uigrat 6 ljudi koji se dodaju u vodi u nečem što igra 7-8 zemalja. kako nijedni ni drugi nisu u stanju uigrati 11 ljudi, što li je tek s njihovim brigadama u usporedbi s elitnim hrvatskim? bojim se da bi to bilo drobljenje susjeda kao što je Izrael našamarao Arape 1967. godine. 7. Mađari svjesni svega ovog su sretni kad su si dobri s Hrvatima. Na stranu što su im dobar dio povjesnih junaka zapravo Hrvati, moram priznati da znaju držati do povijesnog sjećanja. U uspomenu na bitku kod Sigeta spomenici Nikoli Zrinskom i Sulejmanu Veličanstvenom. Nikoli Zrinskom- Sigetskom u čast pjevaju i japanski samuraji. U boj, u boj! Mač iz toka, braćo, nek dušman zna kako mremo mi! Grad naš već gori, stiže do nas već žar: rik njihov ori, bijesan je njihov jar! K'o požar taj grudi naše plamte, utiša rik mača naših zvek! K'o bratac brata Zrinskog poljub'te svi! Za njim na vrata, vjerni junaci vi! Sad, braćo! Pun'mo puške, samokrese, naše grome, naše trijese, neka ore, ruše, more! Brus'mo ljute naše mače, neka sijeku jače, jače! Pun'mo puške, samokrese, naše grome, naše trijese, neka ore, ruše, more! Sad zbogom bud', dome naš zauvijek, oj, zbogom, od svud i svud na te dušman ide prijek. I već u grob sveti trup sklada tvoj, al' neće! Za te sin svak u boj se kreće! Dome naš, ti vijekom stoj! Hajd' u boj, u boj! Za dom, za dom sad u boj! Ma paklena mnoš na nj diže svoj nož; Hajd' u boj! Nas mal, al' hrabar je broj! Tko, tko će ga strt'? Smrt vragu, smrt! Za dom, u boj, za dom u boj! Za domovinu mrijeti kolika slast! Prot dušmaninu! Mora on mora past'! 9. Uzevši sve ovo u obzir svim susjedima je dobro dok ne probude lava dok spava.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Zrinyi ( Zrinski) 2026 - Mađarski renovatio imperii Postano: 14 ožu 2021, 22:38 |
|
|
Mogli bi mi i Mađari u neku zajedničku oslobodilačku akciju. Bratski podijelimo Vojvodinu kad stignemo na cilj.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Zrinyi ( Zrinski) 2026 - Mađarski renovatio imperii Postano: 14 ožu 2021, 22:40 |
|
|
weasel je napisao/la: Mogli bi mi i Mađari u neku zajedničku oslobodilačku akciju. Bratski podijelimo Vojvodinu kad stignemo na cilj. Vučić je ojačao vojsku, nemamo šanse ni sa Mađarima.. tu su i lokve i jezerca kao prirodna prepreka.
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Zrinyi ( Zrinski) 2026 - Mađarski renovatio imperii Postano: 14 ožu 2021, 22:42 |
|
|
Ta slika treba bit u sobi svakog poštenog Hrvata, pored Franje i Šuška.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Zrinyi ( Zrinski) 2026 - Mađarski renovatio imperii Postano: 14 ožu 2021, 22:46 |
|
|
Muslimani dobiju PTSP na ovu sliku, bude komično kad se po klixu prijete Srbima s olujama i traktorijadama.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Zrinyi ( Zrinski) 2026 - Mađarski renovatio imperii Postano: 14 ožu 2021, 22:48 |
|
Pridružen/a: 01 tra 2020, 15:23 Postovi: 3605 Lokacija: Clown World
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Zrinyi ( Zrinski) 2026 - Mađarski renovatio imperii Postano: 14 ožu 2021, 22:52 |
|
|
dobrosusjedski odnosi, pusti ih da se jednom vesele, ali onda ih odvali u uzvratu.
sad nas se još više boje.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Zrinyi ( Zrinski) 2026 - Mađarski renovatio imperii Postano: 14 ožu 2021, 22:53 |
|
|
Nisam znao da Hrvatska graniči sa Srbijom na sjeveru i zapadu, svašta se da naučiti od cyber-četnika
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Zrinyi ( Zrinski) 2026 - Mađarski renovatio imperii Postano: 14 ožu 2021, 23:09 |
|
|
dudu je napisao/la: dobrosusjedski odnosi, pusti ih da se jednom vesele Da, da... kad se vas guzi onda je to "puštanje" a kad vi trpate onda je "dominiranje"... e, moj, Dudu, zar nas Srbe misliš tim bedastoćama da farbaš?
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Zrinyi ( Zrinski) 2026 - Mađarski renovatio imperii Postano: 14 ožu 2021, 23:12 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: dudu je napisao/la: dobrosusjedski odnosi, pusti ih da se jednom vesele Da, da... kad se vas guzi onda je to "puštanje" a kad vi trpate onda je "dominiranje"... e, moj, Dudu, zar nas Srbe misliš tim bedastoćama da farbaš? ti isto mala beba pa ti se treba objašnjavati, u ratu se tu i tamo izgubi bitka, poanta je da smo i mi i Mađari na Euru, mi doduše kao prvi iz grupe. imalo bi težinu da je poraz na nekom velikom natjecanju, ovako samo vi pamtite takve stvari. garantiram da bolje znaš rezultate Hrvatske nego Srbije unazad 3-4 godine.
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Zrinyi ( Zrinski) 2026 - Mađarski renovatio imperii Postano: 14 ožu 2021, 23:17 |
|
|
dudu je napisao/la: garantiram da bolje znaš rezultate Hrvatske nego Srbije unazad 3-4 godine. Zapravo - ne. Već je bila senzacija kad su vam svršili po facama i napravili veliko iznenađenje jer ste sveže postali nekakvi "Doprvaci" a oni 4. liga... Sećam se da sam pomislio "Znaju Ugari kako se razglavljuju hrvatski šupci"... Hungary: Razglavljivanje hrvatskih šupaka since 1102! A ti si Licemer i Prevarant jer si kontao da provučeš nekakvo gaženje Ugra u fuci ne slutivši da neki od nas znamo Istinu...
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Zrinyi ( Zrinski) 2026 - Mađarski renovatio imperii Postano: 14 ožu 2021, 23:18 |
|
|
dudu je napisao/la: ikmandvaradtist je napisao/la: Da, da... kad se vas guzi onda je to "puštanje" a kad vi trpate onda je "dominiranje"... e, moj, Dudu, zar nas Srbe misliš tim bedastoćama da farbaš? ti isto mala beba pa ti se treba objašnjavati, u ratu se tu i tamo izgubi bitka, poanta je da smo i mi i Mađari na Euru, mi doduše kao prvi iz grupe. imalo bi težinu da je poraz na nekom velikom natjecanju, ovako samo vi pamtite takve stvari. garantiram da bolje znaš rezultate Hrvatske nego Srbije unazad 3-4 godine. Ovo je kao kad pamte Unu 95. kao veliku pobjedu, a zaboravljaju Bljesak, Oluju, Maestral i Južni Potez. Takav je i omjer nas i Srba 95te i nas i Mađara u nogometu. 4-1.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Zrinyi ( Zrinski) 2026 - Mađarski renovatio imperii Postano: 14 ožu 2021, 23:36 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: dudu je napisao/la: garantiram da bolje znaš rezultate Hrvatske nego Srbije unazad 3-4 godine. Zapravo - ne. Već je bila senzacija kad su vam svršili po facama i napravili veliko iznenađenje jer ste sveže postali nekakvi "Doprvaci" a oni 4. liga... Sećam se da sam pomislio "Znaju Ugari kako se razglavljuju hrvatski šupci"... Hungary: Razglavljivanje hrvatskih šupaka since 1102! A ti si Licemer i Prevarant jer si kontao da provučeš nekakvo gaženje Ugra u fuci ne slutivši da neki od nas znamo Istinu... ti si idiot.
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Zrinyi ( Zrinski) 2026 - Mađarski renovatio imperii Postano: 14 ožu 2021, 23:49 |
|
|
dudu je napisao/la: ti si idiot. Opa, još nisam video da ovako reaguješ... jebiga, i ja sam Dinarac, pretnjama i hiperbolama možeš plašiti ove Međumurce, Riječane, Purgere... zna se gde je tvrdo. Meni si omiljeni forumaš i toliko si me puta zacenio urnebesnim Dudualijama da ne mogu ti uzeti za zlo uvredu bilo koje vrste. Stay best!
|
|
Vrh |
|
|
cicak
|
Naslov: Re: Zrinyi ( Zrinski) 2026 - Mađarski renovatio imperii Postano: 15 ožu 2021, 14:59 |
|
|
A zašto vas toliko žulja uspeh Srbije ,zašto vas tolko žulja eventualni izlazak Srbije na more , kod vas je izgleda pravilo da ako je Srbiji dobro onda je Hrvatskoj loše ,čemu takvo ponašanje ?Zašto se ježite i na sam pomisao izlasak Srbije na more , izgleda da je tačna teza da će te vi Hrvati podržati crnog djavola samo ako je protiv Srba , poslednji primer takvog ponašanja je vaša podrška Milu ,ali meni nije jasno zašto pobogu više?
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Zrinyi ( Zrinski) 2026 - Mađarski renovatio imperii Postano: 15 ožu 2021, 15:49 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12568 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
cicak je napisao/la: A zašto vas toliko žulja uspeh Srbije ,zašto vas tolko žulja eventualni izlazak Srbije na more , kod vas je izgleda pravilo da ako je Srbiji dobro onda je Hrvatskoj loše ,čemu takvo ponašanje ?Zašto se ježite i na sam pomisao izlasak Srbije na more , izgleda da je tačna teza da će te vi Hrvati podržati crnog djavola samo ako je protiv Srba , poslednji primer takvog ponašanja je vaša podrška Milu ,ali meni nije jasno zašto pobogu više? Vjerojatno zbog vase politike kojoj se ne moze vjerovati.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
cicak
|
Naslov: Re: Zrinyi ( Zrinski) 2026 - Mađarski renovatio imperii Postano: 15 ožu 2021, 17:37 |
|
|
Ma u Srbiji je opšta histerija za usnijom , gleda se u njega kao da je svetac lično ,sve što usnija priča je šarena laža tj potemkinova sela .Čovek bi pomislio da kad vidi onoliku čovečinu da će takav kupovati na angro ,kad kurko on sve kupuje na komad , jedan avion ,jedan tenk ,sve je kod njega malo ,mizerično ali se svaka kupovina predstavlja kao svedsko čudo kao da smo Dzibuti .
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Zrinyi ( Zrinski) 2026 - Mađarski renovatio imperii Postano: 15 ožu 2021, 19:09 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12568 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
I kakve veze ima srbovanje sa temom ugarskog naoruzavanja???
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Zrinyi ( Zrinski) 2026 - Mađarski renovatio imperii Postano: 15 ožu 2021, 19:16 |
|
|
DrMag je napisao/la: I kakve veze ima srbovanje sa temom ugarskog naoruzavanja??? zato što je jedan pacjent uporno tupio kako se Hrvatska mora bojati invazije Mađara, na što mu je većina forumaša odgovorila da je 1000 puta vjerojatnije da upravo njih Mađarska napadne zbog vojvodine i velike Mađarske manjine. I nakon toga kad je prestao zdrav razum kreće srbovanje.
|
|
Vrh |
|
|
cicak
|
Naslov: Re: Zrinyi ( Zrinski) 2026 - Mađarski renovatio imperii Postano: 15 ožu 2021, 19:24 |
|
|
Madjarska ako pde napadala jedine dve opcije su ili Srbija ili Ukrajina ,žato što nisu u Nato -u, najslabije su ekonomski . teritorijačni problem ,takoreći drzave raspad .Ja nekim Srbima savetujem da prestanu da gledaju pink i hepi ,čitaju desinformer ,kurir i srpski telegraf ,pametnije i bolje za njih u suprotnom im će se mozak pretvoriti u kašu , ali nekima očigledno ne treba rušiti sneška.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: VUKsaJUGA i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|