HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 26 pro 2024, 17:12.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 15420 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 251, 252, 253, 254, 255, 256, 257 ... 617  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Događanja u CG
PostPostano: 16 ožu 2021, 16:56 

Rekao je krivokapić da ti iz Srbije ,što imaju vikendice po CG da će dobiti državljanstvo ali bez prava glasa

Vrh

PostPostano: 16 ožu 2021, 17:14 

Ne možeš državljaninu uskratiti biračko pravo.
Jedino se konzumacija tog prava može usloviti.
Nije isključeno da se propiše uslov da građanin npr.mora imati prebivalište u CG određeno vrijeme da bi mogao glasati.

Vrh

PostPostano: 16 ožu 2021, 17:29 

www.danas.rs/svet/krivokapic-drzavljans ... ava-glasa/
Šta Vas više čudi od njega pre izbora bio je 100 % i ljubio srpsku trobojku iz CG A a posle izbora posdade 200% koji ljubi sadašnju zastavu CG "Hoćete li imati dvojno ili trojno državljanstvo to je pravo izbora, ali treba prihvatiti logiku koju većina zapadnih država ima, a to je da tamo gde neko plaća porez tu treba i da glasa, reka.o je Krivokapić

Vrh

PostPostano: 16 ožu 2021, 17:35 

Što bi komšije propao vam sabur? Nema glasanja iz Srbije ha? :zubati

Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata

Vrh

PostPostano: 16 ožu 2021, 17:45 

Neki su mnogo naivni ako misle da bi ambasade dozvolile ,toliki priliv novih državljana i to iz Srbije , pa to zna i Krivokapić zato se ne usudjuje da da državlanjstva Srbima jer zna da bi već sutradan bio smenjen , a zna se da je vlast najmilje dete

Vrh

PostPostano: 16 ožu 2021, 18:05 

Pa DF je Vučićeva ispostava za CG narod u CG ne voli Vučića zato što smatraju da je on napakovao liderima DF-a drćavni udar , ja samo ne mogu da shvati m , što se df-ovci ne pomere od te štetočine ,kad dobro znaju da Vučić odbija glasače , kad običan svet vidi da ih usnija podržava ,narod odustane da glasa za Df

Vrh

PostPostano: 16 ožu 2021, 18:05 

OptimisticniVeSeljak je napisao/la:
zbl je napisao/la:

Polako, i na vikendice se plaća porez.

Zar u CG postoji takav porez?
Možda se u DF-u boje da ih ne izgura nekakav SNS CG. Možda zbog toga opstruiraju?

U Srbiji u Cg postoji porez na imovinu bar 15 g.

U Srbiji je 0,4%....Stan od 60 m2 oko 200 e u Nišu.

Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title

Vrh

PostPostano: 16 ožu 2021, 18:14 

cicak je napisao/la:
Rekao je krivokapić da ti iz Srbije ,što imaju vikendice po CG da će dobiti državljanstvo ali bez prava glasa

Pali vas islamista. Mora step by step...
Da se Dritan i frg NE poplaše...

Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title

Vrh

PostPostano: 16 ožu 2021, 18:20 

OptimisticniVeSeljak je napisao/la:
zbl je napisao/la:

Polako, i na vikendice se plaća porez.

Zar u CG postoji takav porez?
Možda se u DF-u boje da ih ne izgura nekakav SNS CG. Možda zbog toga opstruiraju?

Postoji porez na imovinu.

DF nije zadovoljan podjelom funkcija.
Tu su djelimicno u pravu, jer su iznijeli izbore u augustu a sad su poprilično marginalizovani.

Ova koalicija DF, Demokrate, URA me podsjeca na koaliciju DPS+manjine.

Vrh

PostPostano: 16 ožu 2021, 18:46 

Ja sam zadovoljan Krivokapicim i vladom.
Pod njima Milo je izgubio Niksic. Izvedeno je dosta smena ljudi starog rezima. Ukinuto finansiranje Fakulteta za "crnogorski" jezik! Izmenjen zakon o slobodi veroispovesti. Itd. Vlada ima dobre odnose sa SPC.

Izjava da ce drzavljanstvo dobiti oni koji placaju porez u CG je dobra, jer ima tridesetak hiljada Srba iz RS, Srbije itd. koji zive i rade u CG, i koji cekau na to. Dati njima drzavljanstvo je sasvim dovoljno za trajnu dominaciju Srba.
A kobajagi ispada da Krivokapic ne izporucuje Srbima bas sve.

SDP je unisten, DPS ostaje jedina antisrpska snaga u CG, koja ce bez vlasti biti osudjena na raspad. U Niksicu su ostvarili dobar rezultat, ali drzali su vlast, i zaposljavali su barem 1000 ljudi u opstini.
Cak nije ni lose da se stvara privid sukoba izmedju DF i Krivokapica, da bismo u konacnom ishodu dobili da te dve prosrpske opcije budu neka buduca pozicija i opozicija i da se narod opredeljuje izmedju njih.

Vrh

PostPostano: 16 ožu 2021, 18:49 

Sukovic i esdepeovac tuguju! :crying

Vrh

PostPostano: 16 ožu 2021, 19:40 

aleksije radicevic je napisao/la:
Pod njima Milo je izgubio Niksic. Izvedeno je dosta smena ljudi starog rezima. Ukinuto finansiranje Fakulteta za "crnogorski" jezik! Izmenjen zakon o slobodi veroispovesti. Itd. Vlada ima dobre odnose sa SPC.

Izjava da ce drzavljanstvo dobiti oni koji placaju porez u CG je dobra, jer ima tridesetak hiljada Srba iz RS, Srbije itd. koji zive i rade u CG, i koji cekau na to. Dati njima drzavljanstvo je sasvim dovoljno za trajnu dominaciju Srba.

SDP je unisten, DPS ostaje jedina antisrpska snaga u CG, koja ce bez vlasti biti osudjena na raspad. U Niksicu su ostvarili dobar rezultat, ali drzali su vlast, i zaposljavali su barem 1000 ljudi u opstini.
Cak nije ni lose da se stvara privid sukoba izmedju DF i Krivokapica, da bismo u konacnom ishodu dobili da te dve prosrpske opcije budu neka buduca pozicija i opozicija i da se narod opredeljuje izmedju njih.

Potpis.

Vrh

PostPostano: 16 ožu 2021, 20:20 

koje smene mesto Lazovića došao Brđanin, a i jedan i drugi su u dps-u

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2021, 03:46 

Dobra analiza Aleksije, slazem se 100%

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2021, 09:35 

:palacgore2
Samo polako i pametno.

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2021, 12:18 

Moguće da će DPS u Nikšiću da napravi vlast sa Demokratama pošto je o tome pričao Miloš Nikolikć iz dps , to je osetio i Marko Kovačević pa je napisao saopštenja kako oni sa demokravatama trebaju da forimiraju vlast

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2021, 12:54 

Momo Koprivica lider Demokrata bio itekako aktivan za vrijeme litija u Niksicu. Ima dobar pedigre.

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2021, 13:00 

Samo polako, strpljivo, temeljno... dušmani pokušavaju da nam pokvare pos'o požurivanjem, ismevanjem, izvrtanjem, nabijanjem nerealnih očekivanja,... treba ih razočarati!

Najjači je ovaj Frey - SVE do sad promašio ali to ga uopšte ne sprečava da nastavi da nam predviđa poraze... :smijeh

Crnogorci će konačno saznati leže li na "crnom zlatu": Kako će se bušiti Jadran?

https://www.b92.net/biz/vesti/region.ph ... id=1826993

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2021, 13:23 

Nisam ništa predviđao iki nego sam navijao, ne prvim se da sam ekspert za CG kao ti :zubati

Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2021, 15:39 

cicak je napisao/la:
Moguće da će DPS u Nikšiću da napravi vlast sa Demokratama pošto je o tome pričao Miloš Nikolikć iz dps , to je osetio i Marko Kovačević pa je napisao saopštenja kako oni sa demokravatama trebaju da forimiraju vlast

Nije moguce! Krivokapic je rezultate izbora nazvao porazom DPS-a i jasno je da mu sada nece obezbedjivati pobedu!
Inace, dobar u intervjuu!

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2021, 16:22 

SNS botovi prave kontra efekat

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2021, 16:30 

Svarog je napisao/la:

Ne mora biti Jusuf! Treba primetiti da mediji bliski Vucicu napadaju Krivokapica.

U politici je rjetko kad onako , kao što to na prvi pogled izgleda.

Daa..tvoja teška muka Vučić...
Umjesto kralj '' Ja volim svoja zemlja''
Pa majka mu stara , bivaju li u Srbiji izbori ? Bivaju .

Lican si previse prema meni! Moj stav o Vucicu nije usamljen, nego je pojava koju ti nisi u stanju sebi da objasnis, pa bas zato volis da naglasavas licni odnos!
Probaj sebi da odgovoris sta je pokojni Atanasije imao protiv Vucica!

Ovde je to on manje vise sve rekao: https://www.youtube.com/watch?v=nmCk5-RcmmM

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2021, 17:27 

Svao normalan će pre biti na strani blašenopočivšeg Atanasija nego na strani ove štetočine , problem je što je Srpskom narodu usnija predstavljen kao patriota ,konzervativac i da po pravilu radi dobro za Srbiju i da neće da izda državne interese , a kad dođe neko ko nema tu izraženu nacionalnu stranu omah ga širokim narodnim masama predstave kao istajnika , eto žuti "izdajnici " a nisu dali šiptarima broj , nisu se saglasili da isti ti šiptari mogu u Mok ,nisu dali gazivode , trepču policiju ,tužičastvo ,i Srbi nisu učestvovali na Kosovskim izborima , dok je naprimer "patriota" alek sve to dao , ali nema veze on je idalje "patrioda ,a ljudi koji nisu ništa od toga dali se proglašavaju "izdajnicima , dakle sve je u percepiciji ,odnosna kako mediji to predtave običnom puku

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2021, 17:47 

cicak je napisao/la:
Svao normalan će pre biti na strani blašenopočivšeg Atanasija nego na strani ove štetočine , problem je što je Srpskom narodu usnija predstavljen kao patriota ,konzervativac i da po pravilu radi dobro za Srbiju i da neće da izda državne interese , a kad dođe neko ko nema tu izraženu nacionalnu stranu omah ga širokim narodnim masama predstave kao istajnika , eto žuti "izdajnici " a nisu dali šiptarima broj , nisu se saglasili da isti ti šiptari mogu u Mok ,nisu dali gazivode , trepču policiju ,tužičastvo ,i Srbi nisu učestvovali na Kosovskim izborima , dok je naprimer "patriota" alek sve to dao , ali nema veze on je idalje "patrioda ,a ljudi koji nisu ništa od toga dali se proglašavaju "izdajnicima , dakle sve je u percepiciji ,odnosna kako mediji to predtave običnom puku

Neki ljudi, a prilicno mnogo ih ima u RS, jednostvano u svesti ne mogu da procesuiraju da je seseljizam, Seselj i sve sto je on izrodio (Vucic, Toma i kompanija) - zlo, izdaja, kriminal, nekultura, gramzivost za vlast, laganje. Tu nista vredno i patriotrsko nema, ali mnogi su opijeni laznom patriotskom retorikom i jednostvano misle "ma nemoguce je da ljudi koji tako lepo, odvazno i samouvereno govore misle neko zlo"! E, pa braco, misle zlo, utuvite to jednom. To je davno prozreo pokojni Atanasije. Zato mu nisu dosli ni na sahranu!

Ali oni koji su dosli: Zeljka Cvijanovic, Zdravko Krivokapic, princ Filip Karadjordjevic sa zenom, to je prava patriotska srpska orijentacija!
slika

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2021, 17:48 

Svarog je napisao/la:

U politici je rjetko kad onako , kao što to na prvi pogled izgleda.

Daa..tvoja teška muka Vučić...
Umjesto kralj '' Ja volim svoja zemlja''
Pa majka mu stara , bivaju li u Srbiji izbori ? Bivaju .

Lican si previse prema meni! Moj stav o Vucicu nije usamljen, nego je pojava koju ti nisi u stanju sebi da objasnis, pa bas zato volis da naglasavas licni odnos!
Probaj sebi da odgovoris sta je pokojni Atanasije imao protiv Vucica!

Ovde je to on manje vise sve rekao: https://www.youtube.com/watch?v=nmCk5-RcmmM

Ma jok , ništa lično .
Ono što ja ne mogu da objasnim kod nekih ljudi , je ta neka bezmalo pa strast , sa kojom se neki političar mrzi .
Znam da ih ima veliki broj koji to rade za pare , ali puno ih je i stvarno ''pregorjelih''. Previše .
Iskreno , imao sam i ja u nekoj mjeri tu ''fazu'', iz koje sam nešto naučio .
Tamo negdje poslije rata , Dodika nisam mogao smisliti , smatrao sam ga velikim izdajnikom i barabom . Malte ne zrelog da se ''principuje''... :zubati
A onda se on pretvorio iz ''ružnog pačeta u labuda'' , a ja nešto naučio o politici.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 15420 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 251, 252, 253, 254, 255, 256, 257 ... 617  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: