HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 01 svi 2026, 19:22.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 283 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Sljedeća

Postoji li realna šansa za Konfederaciju?
1. Da 16%  16%  [ 8 ]
2. Ne 84%  84%  [ 42 ]
Ukupno glasova : 50
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Kako ćemo zbrinuti sve gradŽane.
PostPostano: 17 ožu 2021, 21:54 

Reconquista je napisao/la:
carles je napisao/la:
ovako najbolje vidiš kakav smo mi kusur našoj braći preko Dinare. Doslovno žeton za ulog protiv 'velike srbije', za popunjavanje mekog trbuha, ono neka vas još malo dok ovi iscure, dok mognemo uzet ovo, dok mognemo uzet ono... znači 'uzeli' bi nas al ako idemo u paketu s cilom federacijom, asimilirali bi ove one, samo svoje neće.

Treba sad vratit onu temu o ujedinjenju ili samostalnosti, mislim da bi dosta drukčiji rezultat bio....

Eto ti kakvi smo mi Hrvati. Samo kukanje. Ovi naši stratezi planiraju kako uzet zemlju gdje su svi Hrvati u BiH, a vi bi da uzmu samo pola Hrvata, a pola nek ostave pod Turcima.

Čaša je uvijek poluprazna...

Zanimljivo kako se muje ne boje u svoju državliju ubacit sve Hrvatske krajeve a naši izostave i najmanje selo ako ima jedan Bošnjo i džamija.

A kažu da smo mi strašljivi oko 2% Srba u RH....

:sega

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2021, 21:57 

weasel je napisao/la:

Eto ti kakvi smo mi Hrvati. Samo kukanje. Ovi naši stratezi planiraju kako uzet zemlju gdje su svi Hrvati u BiH, a vi bi da uzmu samo pola Hrvata, a pola nek ostave pod Turcima.

Zanimljivo kako se muje ne boje u svoju državliju ubacit sve Hrvatske krajeve a naši izostave i najmanje selo ako ima jedan Bošnjo i džamija.

Nije istina. Imaš muslimana i u Stocu, Čapljini, Mostaru, Rami, Žepču, Orašju, Kiseljaku itd.

Mi samo ne želimo Zenicu, Sarajevo, Tuzlu itd. Ne želimo Sarajevo i točka. Ako Zagrebu to treba, dati ćemo vam GPS koordinate navedenih gradova i zaželjeti sretan put.

1542 of 2558 - 60.28%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2021, 21:59 

weasel je napisao/la:

LOJsice muslimanska polovica Federacije nosi samo još par desetaka tisuća dodatnih Hrvata (od kojih su mnogi u praksi Bošnjaci katolici) te milijun dodatnih Muslimana.

Odvratni Islamofilni Pereci

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2021, 22:00 

Zašto je Hrvatska proglasila neovisnost kad nije granicama obuhvatila sve Hrvate u bivšoj državi?

1542 of 2558 - 60.28%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2021, 22:02 

Planina je napisao/la:

Turko samo HVO-EPHZHB teritorij obuhvaća 80% BiH Hrvata a punih 5 kantona 90%, takiju prodaji negdi drugo, muslimansku polovicu Federacije i zapadnu Srpsku traže samo Perec Islamofili.

Koliko ja vidim velikom većinom na svim kartama i prijedlozima se radi upravo o tome. O hrvatskim kantonima i USK.

Ali ti si nešto jako osjetljiv u zadnje vrijeme pa udaraš gdje stigneš.

Imam razumijevanja za tvoju frustraciju jer mi i samom dođe da ponekad iskočim iz kože kraj ovog naroda ali tako nam je grah pao.

Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2021, 22:02 

Naša Kvačica je napisao/la:
Zašto je Hrvatska proglasila neovisnost kad nije granicama obuhvatila sve Hrvate u bivšoj državi?

Da bi nas danas jebali u mozak očito.

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2021, 22:05 

Planina je napisao/la:

Turko samo HVO-EPHZHB teritorij obuhvaća 80% BiH Hrvata a punih 5 kantona 90%, takiju prodaji negdi drugo, muslimansku polovicu Federacije i zapadnu Srpsku traže samo Perec Islamofili.

Koliko ja vidim velikom većinom na svim kartama i prijedlozima se radi upravo o tome. O hrvatskim kantonima i USK.

Ali ti si nešto jako osjetljiv u zadnje vrijeme pa udaraš gdje stigneš.

Imam razumijevanja za tvoju frustraciju jer mi i samom dođe da ponekad iskočim iz kože kraj ovog naroda ali tako nam je grah pao.

USK je 1/1 muslimanski kanton i ovakav demografski sjeban kakav jest ima 5 puta više rođenih od HBŽ

Ajmo Pereci, ponavljajte.

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2021, 22:10 

Planina je napisao/la:
weasel je napisao/la:

LOJsice muslimanska polovica Federacije nosi samo još par desetaka tisuća dodatnih Hrvata (od kojih su mnogi u praksi Bošnjaci katolici) te milijun dodatnih Muslimana.

Odvratni Islamofilni Pereci

Ok mogu razumjeti trokutistana ali USK, to nije bio dio Bosne. To je čisto dio Hrvatske koji su pot.uručili i izrezali iz Hrvatske. Tamo će uskoro biti ljudi kao u Lici i vi bi to tek tako otpisali da se dovijeka zajebavamo oko te granice i nekog trbuha.

Neki od vas tu otpisuju i istočni Mostar, dakle tendencija je jasna...

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2021, 22:14 

Kad upalim tenk u 3h ujutru u Kozarskoj Dubici i izturiram motor,ima da se čuje do Kvatrića.
Pa viknem:Ajde purgeri ustaj na pišanje! :tank :D

Kreteni. :kava

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2021, 22:15 

USK je 1/1 muslimanski kanton koji ima 5 puta više rođenih od HBK

Istočni Mostar je 1/1 etnički muslimanski teritorij koji ima rođenih Muslimana koliko i Hrvata u SBŽ

Ajmo Pereci, ponovite bar 10 puta.

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2021, 22:16 

Ono sto bi Zagreb eventualno mogao nazao uciniti dijelu HB Hrvata jest pristati na zamjenu Srednja Bosna za USK. Da ne bude da vas nisam na vrijeme upozorio.

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2021, 22:19 

Ovaj Elit Star je potpuno nepotreban na forumu. Ne vidim bas nikakav doprinos.

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2021, 22:20 

Hara je napisao/la:
Ono sto bi Zagreb eventualno mogao nazao uciniti dijelu HB Hrvata jest pristati na zamjenu Srednja Bosna za USK. Da ne bude da vas nisam na vrijeme upozorio.
Jel to misliš sa preseljenjem naroda u oba smera?

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2021, 22:21 

Lasice, kad je Washingtonski sporazum potpisan i dogovorena konfederacija RH i FBiH, to po mom mišljenju nije napravljeno kao prvi korak kao ujedinjenju, nego da Hrvatska ima posrednu vlast i utjecaj u FBiH radi zaštite hrvatskih interesa.
Ono da FBiH bude nova Crvena Hrvatska.

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2021, 22:21 

Ajd napusi se kurca, majmune.

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2021, 22:22 

Hara je napisao/la:
Ovaj Elit Star je potpuno nepotreban na forumu. Ne vidim bas nikakav doprinos.
Žali se upravi vodovoda.

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2021, 22:23 

Hara je napisao/la:
Ajd napusi se kurca, majmune.
to tako razgovaraj sa svojom mamom

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2021, 22:28 

Polako i bez vrijeđanja, nećete lijepo spavati ako se naživcirate kasno uvečer.

1542 of 2558 - 60.28%

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2021, 22:32 

Nagradni zadatak za Perece, pronađite Hrvata u muslimanskom harmijaškom dijelu HNK;

slika

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2021, 22:40 

Koji vam je onda cilj, koji teritorij VI sami želite, eto da mi glupavi pereci ne određujemo vama sudbinu...

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2021, 23:12 

weasel je napisao/la:
Koji vam je onda cilj, koji teritorij VI sami želite, eto da mi glupavi pereci ne određujemo vama sudbinu...

EP HB....

Lepo Vam ljudi kažu, da NE žele više sa muslijima živeti.

Vi ih utrpavate još na 20 g, da bi vlažne snove implementirati.

Život ti prođe u ropstvu 40 do 50 god, a cilj imaginaran.

Nitko nije lud da glumi budalu "graničara" dok u

ZG, ISTRI, plaće 3 do 4 x veće i uvjeti života.

Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2021, 23:12 

Hrvati u BiH su u debeloj zabludi. Izgubili su Mostar, više ne mogu marku da potroše bez dopusta Bošnjaka, i to njihov stolni grad. Izgubit će i stolac. Šta ostaje? Lištica i Livno? Srednju Bosnu ne treba ni komentirati.
Srbi su ih doslovno izbrisali iz Prijedora i Dervente, ali to ih ne spriječava da im i dalje ližu šupak i za svoje frustracije okrivljuju Bošnjake. HDZ je uništio sve što se moglo, počevši od aluminija pa nadalje. Hrvati u BiH su narod koji sam sebe vodi u nestanak

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2021, 23:14 

Karabaja je napisao/la:
Hrvati u BiH su u debeloj zabludi. Izgubili su Mostar, više ne mogu marku da potroše bez dopusta Bošnjaka, i to njihov stolni grad. Izgubit će i stolac. Šta ostaje? Lištica i Livno? Srednju Bosnu ne treba ni komentirati.
Srbi su ih doslovno izbrisali iz Prijedora i Dervente, ali to ih ne spriječava da im i dalje ližu šupak i za svoje frustracije okrivljuju Bošnjake. HDZ je uništio sve što se moglo, počevši od aluminija pa nadalje. Hrvati u BiH su narod koji sam sebe vodi u nestanak

Povrh svega, i dalje polažu pravo na cijelu fbh, dopuštaju sebi da crtaju nekakve karte i podjele po svojoj želji? Ponavljam, Lištica i Livno, šta drugo imate?

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2021, 23:18 

@Lasica

Niste vi glupi nego ignorantni, da si ikad vidio na šta liče muslimanski dijelovi Bejha kamoli da si živio s njima i vidio kakvi su bila bi i tebi puno svaka muslimanska kuća koja nam ne treba a ni u najluđim snovima ne bi uzimao cijelu Federaciju. Hrvatska je etnički čista država Hrvata i to treba čuvati.

Ipak, ja nisam protiv Banovine tj. cijelih 5 kantona, niti je ijedan zdrav Hrvat protiv toga, jer to još uvijek vidimo kao naše, barem gruntovno, te time postoji i realni potencijal za stvarni ljudski povratak. Ali Banovina se ne može postići bez da se tenkovima uđe u Bugojno, Konjic, Travnik, Uskoplje, Fojnicu, Jablanicu, Istočni. Upravo ti Muslimani i jesu najžilaviji, em što mrze Hrvate jer su s njima ratovali em što u isto vrijeme parazitiraju na hrvatskim poduzetnicima.

Osim ako vi Pereci to ne naselite ili ne pošaljete tenkove od toga nema ništa. Realnost je ili nekakvi koridori ili razmjena SBŽ za USK što je ovaj gore spomenuo, na što opet nitko ne bi pristao. Ne znam, nemam kristalnu kuglu, ako Muslimani stvarno prestanu biti ikakav faktor i BiH se bude dijelila između Hrvatske i Srbije onda naravno da nam Banovina nije dosta, ali to je još uvijek teški SF. I nas je 350 tisuća pa smo još uvijek faktor.

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2021, 23:34 

Karabaja je napisao/la:

Muslimanu, Hrvati su većina u Mostaru, na njegovom zapadnom dijelu će biti kako mi želimo, ako vi na istoku mislite išta raditi bez našeg amena.

Stolac ste izgubili za sva vremena, a govorite da ćete ga preuzet već 20 godina.

U Bosni itekako ima Hrvata, u Žepču HDZ rastura, cijela općina plaća pretplatu RTV HB, uključujući i vas, pa sad vidi gdje ima HB gdje nema.

Stiže ti izborni zakon u Federaciji, plesat ćete kako mi sviramo, Sarajevo će raditi, a Herceg-Bosna će se graditi.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 283 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: