|
|
Stranica: 9/12.
|
[ 283 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
weasel
|
Naslov: Re: Kako ćemo zbrinuti sve gradŽane. Postano: 17 ožu 2021, 21:54 |
|
|
Reconquista je napisao/la: carles je napisao/la: ovako najbolje vidiš kakav smo mi kusur našoj braći preko Dinare. Doslovno žeton za ulog protiv 'velike srbije', za popunjavanje mekog trbuha, ono neka vas još malo dok ovi iscure, dok mognemo uzet ovo, dok mognemo uzet ono... znači 'uzeli' bi nas al ako idemo u paketu s cilom federacijom, asimilirali bi ove one, samo svoje neće.
Treba sad vratit onu temu o ujedinjenju ili samostalnosti, mislim da bi dosta drukčiji rezultat bio.... Eto ti kakvi smo mi Hrvati. Samo kukanje. Ovi naši stratezi planiraju kako uzet zemlju gdje su svi Hrvati u BiH, a vi bi da uzmu samo pola Hrvata, a pola nek ostave pod Turcima. Čaša je uvijek poluprazna... Zanimljivo kako se muje ne boje u svoju državliju ubacit sve Hrvatske krajeve a naši izostave i najmanje selo ako ima jedan Bošnjo i džamija. A kažu da smo mi strašljivi oko 2% Srba u RH.... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Kako ćemo zbrinuti sve gradŽane. Postano: 17 ožu 2021, 21:57 |
|
|
weasel je napisao/la: Reconquista je napisao/la: Eto ti kakvi smo mi Hrvati. Samo kukanje. Ovi naši stratezi planiraju kako uzet zemlju gdje su svi Hrvati u BiH, a vi bi da uzmu samo pola Hrvata, a pola nek ostave pod Turcima.
Čaša je uvijek poluprazna...
Zanimljivo kako se muje ne boje u svoju državliju ubacit sve Hrvatske krajeve a naši izostave i najmanje selo ako ima jedan Bošnjo i džamija. A kažu da smo mi strašljivi oko 2% Srba u RH....  Nije istina. Imaš muslimana i u Stocu, Čapljini, Mostaru, Rami, Žepču, Orašju, Kiseljaku itd. Mi samo ne želimo Zenicu, Sarajevo, Tuzlu itd. Ne želimo Sarajevo i točka. Ako Zagrebu to treba, dati ćemo vam GPS koordinate navedenih gradova i zaželjeti sretan put.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1542 of 2558 - 60.28%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Planina
|
Naslov: Re: Kako ćemo zbrinuti sve gradŽane. Postano: 17 ožu 2021, 21:59 |
|
|
weasel je napisao/la: Reconquista je napisao/la: Eto ti kakvi smo mi Hrvati. Samo kukanje. Ovi naši stratezi planiraju kako uzet zemlju gdje su svi Hrvati u BiH, a vi bi da uzmu samo pola Hrvata, a pola nek ostave pod Turcima.
Zanimljivo kako se muje ne boje u svoju državliju ubacit sve Hrvatske krajeve a naši izostave i najmanje selo ako ima jedan Bošnjo i džamija. A kažu da smo mi strašljivi oko 2% Srba u RH....  LOJsice muslimanska polovica Federacije nosi samo još par desetaka tisuća dodatnih Hrvata (od kojih su mnogi u praksi Bošnjaci katolici) te milijun dodatnih Muslimana. Odvratni Islamofilni Pereci
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Kako ćemo zbrinuti sve gradŽane. Postano: 17 ožu 2021, 22:00 |
|
|
|
Zašto je Hrvatska proglasila neovisnost kad nije granicama obuhvatila sve Hrvate u bivšoj državi?
1542 of 2558 - 60.28%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Kako ćemo zbrinuti sve gradŽane. Postano: 17 ožu 2021, 22:02 |
|
|
Planina je napisao/la: Reconquista je napisao/la: Eto ti kakvi smo mi Hrvati. Samo kukanje. Ovi naši stratezi planiraju kako uzet zemlju gdje su svi Hrvati u BiH, a vi bi da uzmu samo pola Hrvata, a pola nek ostave pod Turcima.
Turko samo HVO-EPHZHB teritorij obuhvaća 80% BiH Hrvata a punih 5 kantona 90%, takiju prodaji negdi drugo, muslimansku polovicu Federacije i zapadnu Srpsku traže samo Perec Islamofili. Koliko ja vidim velikom većinom na svim kartama i prijedlozima se radi upravo o tome. O hrvatskim kantonima i USK. Ali ti si nešto jako osjetljiv u zadnje vrijeme pa udaraš gdje stigneš. Imam razumijevanja za tvoju frustraciju jer mi i samom dođe da ponekad iskočim iz kože kraj ovog naroda ali tako nam je grah pao.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Planina
|
Naslov: Re: Kako ćemo zbrinuti sve gradŽane. Postano: 17 ožu 2021, 22:02 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Zašto je Hrvatska proglasila neovisnost kad nije granicama obuhvatila sve Hrvate u bivšoj državi? Da bi nas danas jebali u mozak očito.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Planina
|
Naslov: Re: Kako ćemo zbrinuti sve gradŽane. Postano: 17 ožu 2021, 22:05 |
|
|
Reconquista je napisao/la: Planina je napisao/la: Turko samo HVO-EPHZHB teritorij obuhvaća 80% BiH Hrvata a punih 5 kantona 90%, takiju prodaji negdi drugo, muslimansku polovicu Federacije i zapadnu Srpsku traže samo Perec Islamofili.
Koliko ja vidim velikom većinom na svim kartama i prijedlozima se radi upravo o tome. O hrvatskim kantonima i USK. Ali ti si nešto jako osjetljiv u zadnje vrijeme pa udaraš gdje stigneš. Imam razumijevanja za tvoju frustraciju jer mi i samom dođe da ponekad iskočim iz kože kraj ovog naroda ali tako nam je grah pao. USK je 1/1 muslimanski kanton i ovakav demografski sjeban kakav jest ima 5 puta više rođenih od HBŽAjmo Pereci, ponavljajte.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Kako ćemo zbrinuti sve gradŽane. Postano: 17 ožu 2021, 22:10 |
|
|
Planina je napisao/la: weasel je napisao/la: Zanimljivo kako se muje ne boje u svoju državliju ubacit sve Hrvatske krajeve a naši izostave i najmanje selo ako ima jedan Bošnjo i džamija. A kažu da smo mi strašljivi oko 2% Srba u RH....  LOJsice muslimanska polovica Federacije nosi samo još par desetaka tisuća dodatnih Hrvata (od kojih su mnogi u praksi Bošnjaci katolici) te milijun dodatnih Muslimana. Odvratni Islamofilni Pereci Ok mogu razumjeti trokutistana ali USK, to nije bio dio Bosne. To je čisto dio Hrvatske koji su pot.uručili i izrezali iz Hrvatske. Tamo će uskoro biti ljudi kao u Lici i vi bi to tek tako otpisali da se dovijeka zajebavamo oko te granice i nekog trbuha. Neki od vas tu otpisuju i istočni Mostar, dakle tendencija je jasna...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
elit star
|
Naslov: Re: Kako ćemo zbrinuti sve gradŽane. Postano: 17 ožu 2021, 22:14 |
|
|
Kad upalim tenk u 3h ujutru u Kozarskoj Dubici i izturiram motor,ima da se čuje do Kvatrića. Pa viknem:Ajde purgeri ustaj na pišanje! Kreteni. 
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Planina
|
Naslov: Re: Kako ćemo zbrinuti sve gradŽane. Postano: 17 ožu 2021, 22:15 |
|
|
|
USK je 1/1 muslimanski kanton koji ima 5 puta više rođenih od HBK
Istočni Mostar je 1/1 etnički muslimanski teritorij koji ima rođenih Muslimana koliko i Hrvata u SBŽ
Ajmo Pereci, ponovite bar 10 puta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hara
|
Naslov: Re: Kako ćemo zbrinuti sve gradŽane. Postano: 17 ožu 2021, 22:16 |
|
|
|
Ono sto bi Zagreb eventualno mogao nazao uciniti dijelu HB Hrvata jest pristati na zamjenu Srednja Bosna za USK. Da ne bude da vas nisam na vrijeme upozorio.
_________________ Osjecaj me prati da sam fiju...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hara
|
Naslov: Re: Kako ćemo zbrinuti sve gradŽane. Postano: 17 ožu 2021, 22:19 |
|
|
|
Ovaj Elit Star je potpuno nepotreban na forumu. Ne vidim bas nikakav doprinos.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
elit star
|
Naslov: Re: Kako ćemo zbrinuti sve gradŽane. Postano: 17 ožu 2021, 22:20 |
|
|
Hara je napisao/la: Ono sto bi Zagreb eventualno mogao nazao uciniti dijelu HB Hrvata jest pristati na zamjenu Srednja Bosna za USK. Da ne bude da vas nisam na vrijeme upozorio. Jel to misliš sa preseljenjem naroda u oba smera?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Kako ćemo zbrinuti sve gradŽane. Postano: 17 ožu 2021, 22:21 |
|
|
|
Lasice, kad je Washingtonski sporazum potpisan i dogovorena konfederacija RH i FBiH, to po mom mišljenju nije napravljeno kao prvi korak kao ujedinjenju, nego da Hrvatska ima posrednu vlast i utjecaj u FBiH radi zaštite hrvatskih interesa. Ono da FBiH bude nova Crvena Hrvatska.
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hara
|
Naslov: Re: Kako ćemo zbrinuti sve gradŽane. Postano: 17 ožu 2021, 22:21 |
|
|
|
Ajd napusi se kurca, majmune.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
elit star
|
Naslov: Re: Kako ćemo zbrinuti sve gradŽane. Postano: 17 ožu 2021, 22:22 |
|
|
Hara je napisao/la: Ovaj Elit Star je potpuno nepotreban na forumu. Ne vidim bas nikakav doprinos. Žali se upravi vodovoda.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
elit star
|
Naslov: Re: Kako ćemo zbrinuti sve gradŽane. Postano: 17 ožu 2021, 22:23 |
|
|
Hara je napisao/la: Ajd napusi se kurca, majmune. to tako razgovaraj sa svojom mamom
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Kako ćemo zbrinuti sve gradŽane. Postano: 17 ožu 2021, 22:28 |
|
|
|
Polako i bez vrijeđanja, nećete lijepo spavati ako se naživcirate kasno uvečer.
1542 of 2558 - 60.28%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Planina
|
Naslov: Re: Kako ćemo zbrinuti sve gradŽane. Postano: 17 ožu 2021, 22:32 |
|
|
Nagradni zadatak za Perece, pronađite Hrvata u muslimanskom harmijaškom dijelu HNK; 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Kako ćemo zbrinuti sve gradŽane. Postano: 17 ožu 2021, 22:40 |
|
|
|
Koji vam je onda cilj, koji teritorij VI sami želite, eto da mi glupavi pereci ne određujemo vama sudbinu...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K:M
|
Naslov: Re: Kako ćemo zbrinuti sve gradŽane. Postano: 17 ožu 2021, 23:12 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 21:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
weasel je napisao/la: Koji vam je onda cilj, koji teritorij VI sami želite, eto da mi glupavi pereci ne određujemo vama sudbinu... EP HB.... Lepo Vam ljudi kažu, da NE žele više sa muslijima živeti. Vi ih utrpavate još na 20 g, da bi vlažne snove implementirati. Život ti prođe u ropstvu 40 do 50 god, a cilj imaginaran. Nitko nije lud da glumi budalu "graničara" dok u ZG, ISTRI, plaće 3 do 4 x veće i uvjeti života.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Kako ćemo zbrinuti sve gradŽane. Postano: 17 ožu 2021, 23:12 |
|
|
|
Hrvati u BiH su u debeloj zabludi. Izgubili su Mostar, više ne mogu marku da potroše bez dopusta Bošnjaka, i to njihov stolni grad. Izgubit će i stolac. Šta ostaje? Lištica i Livno? Srednju Bosnu ne treba ni komentirati. Srbi su ih doslovno izbrisali iz Prijedora i Dervente, ali to ih ne spriječava da im i dalje ližu šupak i za svoje frustracije okrivljuju Bošnjake. HDZ je uništio sve što se moglo, počevši od aluminija pa nadalje. Hrvati u BiH su narod koji sam sebe vodi u nestanak
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Kako ćemo zbrinuti sve gradŽane. Postano: 17 ožu 2021, 23:14 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Hrvati u BiH su u debeloj zabludi. Izgubili su Mostar, više ne mogu marku da potroše bez dopusta Bošnjaka, i to njihov stolni grad. Izgubit će i stolac. Šta ostaje? Lištica i Livno? Srednju Bosnu ne treba ni komentirati. Srbi su ih doslovno izbrisali iz Prijedora i Dervente, ali to ih ne spriječava da im i dalje ližu šupak i za svoje frustracije okrivljuju Bošnjake. HDZ je uništio sve što se moglo, počevši od aluminija pa nadalje. Hrvati u BiH su narod koji sam sebe vodi u nestanak Povrh svega, i dalje polažu pravo na cijelu fbh, dopuštaju sebi da crtaju nekakve karte i podjele po svojoj želji? Ponavljam, Lištica i Livno, šta drugo imate?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Planina
|
Naslov: Re: Kako ćemo zbrinuti sve gradŽane. Postano: 17 ožu 2021, 23:18 |
|
|
|
@Lasica
Niste vi glupi nego ignorantni, da si ikad vidio na šta liče muslimanski dijelovi Bejha kamoli da si živio s njima i vidio kakvi su bila bi i tebi puno svaka muslimanska kuća koja nam ne treba a ni u najluđim snovima ne bi uzimao cijelu Federaciju. Hrvatska je etnički čista država Hrvata i to treba čuvati.
Ipak, ja nisam protiv Banovine tj. cijelih 5 kantona, niti je ijedan zdrav Hrvat protiv toga, jer to još uvijek vidimo kao naše, barem gruntovno, te time postoji i realni potencijal za stvarni ljudski povratak. Ali Banovina se ne može postići bez da se tenkovima uđe u Bugojno, Konjic, Travnik, Uskoplje, Fojnicu, Jablanicu, Istočni. Upravo ti Muslimani i jesu najžilaviji, em što mrze Hrvate jer su s njima ratovali em što u isto vrijeme parazitiraju na hrvatskim poduzetnicima.
Osim ako vi Pereci to ne naselite ili ne pošaljete tenkove od toga nema ništa. Realnost je ili nekakvi koridori ili razmjena SBŽ za USK što je ovaj gore spomenuo, na što opet nitko ne bi pristao. Ne znam, nemam kristalnu kuglu, ako Muslimani stvarno prestanu biti ikakav faktor i BiH se bude dijelila između Hrvatske i Srbije onda naravno da nam Banovina nije dosta, ali to je još uvijek teški SF. I nas je 350 tisuća pa smo još uvijek faktor.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
1986
|
Naslov: Re: Kako ćemo zbrinuti sve gradŽane. Postano: 17 ožu 2021, 23:34 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Hrvati u BiH su u debeloj zabludi. Izgubili su Mostar, više ne mogu marku da potroše bez dopusta Bošnjaka, i to njihov stolni grad. Izgubit će i stolac. Šta ostaje? Lištica i Livno? Srednju Bosnu ne treba ni komentirati. Srbi su ih doslovno izbrisali iz Prijedora i Dervente, ali to ih ne spriječava da im i dalje ližu šupak i za svoje frustracije okrivljuju Bošnjake. HDZ je uništio sve što se moglo, počevši od aluminija pa nadalje. Hrvati u BiH su narod koji sam sebe vodi u nestanak Muslimanu, Hrvati su većina u Mostaru, na njegovom zapadnom dijelu će biti kako mi želimo, ako vi na istoku mislite išta raditi bez našeg amena. Stolac ste izgubili za sva vremena, a govorite da ćete ga preuzet već 20 godina. U Bosni itekako ima Hrvata, u Žepču HDZ rastura, cijela općina plaća pretplatu RTV HB, uključujući i vas, pa sad vidi gdje ima HB gdje nema. Stiže ti izborni zakon u Federaciji, plesat ćete kako mi sviramo, Sarajevo će raditi, a Herceg-Bosna će se graditi.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|