|
|
Stranica: 257/617.
|
[ 15420 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
cicak
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 29 ožu 2021, 21:07 |
|
|
Čekaj tebi je uredu mini šengen tj spajnanje sa siptarima i mujagamaa u jednu državu gde bi Srba bilo samo 47%,tebi je uredu što se uvoze kozojebi ,ako ti je to uredu onda svaka čast , ma svaka svima čast , zato nam tako i ide zato što većina ne analizira situaciju u regionu , samo nije svet ružičast , zanači po tebi je loše što se ja kao srpski nacionalista brinem za Srbiju i Srbe u regionu , pa po svim ovim kvalifikacijama koje si pripisao meni Lasica je još gori a ne vidoh da si njemu bilo šta tako napisao
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
HHerceg
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 29 ožu 2021, 21:34 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Cicak zakuni se Allahom da si homoseksualac i nema problema.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
zbl
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 29 ožu 2021, 22:08 |
|
|
cicak je napisao/la: Čekaj tebi je uredu mini šengen tj spajnanje sa siptarima i mujagamaa u jednu državu gde bi Srba bilo samo 47%,tebi je uredu što se uvoze kozojebi ,ako ti je to uredu onda svaka čast , ma svaka svima čast , zato nam tako i ide zato što većina ne analizira situaciju u regionu , samo nije svet ružičast , zanači po tebi je loše što se ja kao srpski nacionalista brinem za Srbiju i Srbe u regionu , pa po svim ovim kvalifikacijama koje si pripisao meni Lasica je još gori a ne vidoh da si njemu bilo šta tako napisao Da. Ja mislim da je Mini Šengen u redu. Nije svako regionalno udruživanje loše po Srbe. Naprotiv. Problem je što ti, nezavisno od toga da li si Srbin ili ne, druge narode automatski smatraš neprijateljima koji po definiciji predstavljaju smrtnu opasnost po tvoj narod. Tačno je da postoje antisrpske nacionalne politike protiv kojih se treba boriti svim sredstvima. Ali od pukog naricanja, pa i izmišljanja nekih imaginarnih neprijatelja nema nikakve vajde. Što se tiče Lasice, ja mu često repliciram. Međutim, on je dodrinaš koji sanja hrvatski stijeg zaboden negdje na Rači. Dakle, radi se o fantazisti koji smatra da prostor od Bijeljine do Trebinja na kojem živi jedno 70 Hrvata treba biti u sastavu hrvatske države. Tu svaka ozbiljna polemika prestaje.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
cicak
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 29 ožu 2021, 22:29 |
|
|
Ne trebaš biti mnogo pronicljiv ,pa da shvatiš šta bi nam se desilo ako bi i se ponovo udružili . Ko ne nauči svoju istoriju dužan je da je ponovi ,to nije nikakva paranoja,ja ne znam o kakvim imaginarnim neprijateljima ,to bi pilo vodu da nema kozojeba u Srbiji ,a jnjih itekako ima
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
cicak
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 29 ožu 2021, 23:27 |
|
|
Eto ja mujo a na prošlom izborima sam glasao za Levijatan ,da ti verujemo jusufe da si iz Vojvodine
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Legionnaire
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 29 ožu 2021, 23:38 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
cicak je napisao/la: Eto ja mujo a na prošlom izborima sam glasao za Levijatan ,da ti verujemo jusufe da si iz Vojvodine CItavo vrijeme seres protiv Srba i navijas za muslije. I to kad su stvari ocigledno u srpsku korist. Sad neko treba biti glup i ne povjerovati da nisi musli.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ajduk
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 29 ožu 2021, 23:43 |
|
Pridružen/a: 14 ožu 2021, 22:23 Postovi: 501 Lokacija: Via Militaris
|
cicak je napisao/la: Eto ja mujo a na prošlom izborima sam glasao za Levijatan ,da ti verujemo jusufe da si iz Vojvodine Pa Levijatan je Vučićevo-DeBeovska ispostava da se otimaju glasovi od "nacional-opozicije"(od Boška konkretnije). Ista priča kao i Zavetnici samo je kod Levijatana i akcenat na ljubavi prema životinjama, pride. Bravo! Glasao si za Vučića, neposredno.
_________________ Grobar F4.1 standard
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 31 ožu 2021, 17:57 |
|
|
Nevolje u raju ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) Citat: ABAZOVIĆ PROVOCIRA Dritan traži jasno opredeljivanje po pitanju Srebrenice: Priznajte genocid ili idite iz vlasti!
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
cicak
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 31 ožu 2021, 18:16 |
|
|
Kad sam ja to čitavo vrijeme srao protivu Srba ,jel možda to što sam napisao da Srba neće imati 60 % u Crnoj Gori videćemo u oktobru ko će biti u pravu po tom pitanju , ili možda nisam Srbin zato što ne podržavam mini šengen i uvoz kozojeba i što mi ne vire cipelice iz usnijinog analnog otvora ,ali pošto sa druge strane drine ne uzimam ti za zlo manjak kogntivnih funkcija
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
cicak
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 31 ožu 2021, 18:20 |
|
|
Očekujem da se javi psihjatar zbl i da uradi moju psihoanalizu ,pošto on zna da ja imam depesiju nema šta "akademik. "
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
cicak
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 31 ožu 2021, 18:57 |
|
|
A šta si ti botino raspala sektaška , au po vama sendvičarima pola Srbije ima depresiju ili su mujage , zato što su protiv uvoza kozojebe i mini šengena ,znači po tvojoj logici čim ne upijam svaku usnijinu reč onda sam mujaga ,a šta se ja čudim to je vaš nazadnjački modus operandi da čim ima neko ima drugačije mišljenje od vas on odmah bude stigmatizovan
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 31 ožu 2021, 19:26 |
|
|
Dritan radi dobar posao, a osnovni je zadatak za njega da prevede ljude montenegrinsko-muslimansko-proustaskog svetonazora na svoju stranu. Oni nikada nece misliti kao Srbi, pa ako nesto moze i treba da se uradi s njima, to je da ne budu sa DPS-SDP-LS itd. nego da budu uz URA.
Leposavic je izekao jedan prosrpski stav, sto je dobro, da se povremeno cuje i srbovanje iz nove vlade.
Ali sve su to manje bitne stvari, ne treba dozvoliti da to ide do granice ugrozavanja vlade koja za sada radi dobar posao. Zakon o drzavljanstvu, o preklu imovine, izborni zakon, sve to ceka da se resi, a cela vlada je voljna da to bude na nacin koji odgovara srpskoj strani u CG.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 31 ožu 2021, 19:28 |
|
|
zbl je napisao/la: A što se tiče Dritana, ovo nisu novi stavovi. Sve dok je protiv Mila dobar je. Resrbizacija Crne Gore je proces koji će trajati jako dugo.
Da! To je sto se tice Dritana, najbolje. Naravno mnogi nemaju celokupnu sliku pred ocima, pa cesto neke izjave posmatraju izolovano i daju im znacaj koji nemaju.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
cicak
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 04 tra 2021, 11:49 |
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
weasel
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 04 tra 2021, 13:30 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Dritan radi dobar posao, a osnovni je zadatak za njega da prevede ljude montenegrinsko-muslimansko-proustaskog svetonazora na svoju stranu. Oni nikada nece misliti kao Srbi, pa ako nesto moze i treba da se uradi s njima, to je da ne budu sa DPS-SDP-LS itd. nego da budu uz URA.
Leposavic je izekao jedan prosrpski stav, sto je dobro, da se povremeno cuje i srbovanje iz nove vlade.
Ali sve su to manje bitne stvari, ne treba dozvoliti da to ide do granice ugrozavanja vlade koja za sada radi dobar posao. Zakon o drzavljanstvu, o preklu imovine, izborni zakon, sve to ceka da se resi, a cela vlada je voljna da to bude na nacin koji odgovara srpskoj strani u CG. Čim Dritan krene Srbova gubi glasove... ![kava :kava](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a045.gif)
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 tra 2021, 00:02 |
|
Pridružen/a: 01 tra 2020, 15:23 Postovi: 3605 Lokacija: Clown World
|
Na zakazanoj DUDUKljanskoj protestnoj autokoloni: ![slika](https://scontent.fbeg2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/169268525_135208328555535_4554314889934239772_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-3&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=7jlSxnxMjO4AX8jC-A-&_nc_ht=scontent.fbeg2-1.fna&oh=d8f1cc1c7c1a11350ebcd09386081583&oe=6090DDB9) ![slika](https://j.gifs.com/vZ9weA.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
kelvin
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 tra 2021, 09:46 |
|
|
https://borba.me/kosovski-mediji-becic- ... gore-foto/"U ime Skupštine Crne Gore želim da vam srdačno čestitam na izboru za predsjednika Skupštine Republike Kosovo. Kosovo prolazi intenzivnu tranziciju i reforme u cilju izgradnje uspješnog i prosperitetnog društva zasnovanog na evropskim vrijednostima u čemu ima podršku Crne Gore. " Bravo Aleksa ![smajl007 :smajl007](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/smajl007.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
cicak
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 tra 2021, 11:24 |
|
|
Toliko o tome da je Bečić Srbin i da su demoktate Srpska stranka , što bi napisao jusi ,demokravate su pre svega ambasadorska stranka najomiljenije ambasade , ponavljam opet srpska stranka je ona koja za stranačku zastavu koristi trobojku iz 1905 , a takve stranke su nova srpska demokratija , socijalistička narodna partija , demokratska narodna partija ,prava crna gora , narodni pokret ,ujedinjena crna gora i radnička prartija , ne kažem svakako ima Srba koji glasaju za Demokrate ali to opet ne mnjea činjenicu kako su demokrate ambasadorska stranka koja je i napravljena s ciljem Srpskog eutanizovanja (umrtvljivanje Srba koji se bore za nacionalna prava ) tj crnogorčenje Srba , dakle to nisam izmislio ja nego tao pišu novinari Dragan Rosandić ,Donko Rakočević i Emilo Labudović
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
cicak
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 tra 2021, 12:06 |
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
cicak
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 tra 2021, 13:15 |
|
|
Opet su Srbi iskorišteni , prvi put kad je Milo dolazio na vlast , a drugi put sad , dobro Jeremić je svakako kukavičje jaje ,ali sam se za Boškića negativno iunenadio iz razloga jer trazi da ga EU zastupa u pregovorima sa Vučićem . Jusi pa zar nisi ti pisao da je Bečić Srbin i da su Demokrate Srpska stranka 1/1 i da je Crna Gora ustvari Srpska Sparta pa kako sad ovakvi stvovi
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
cicak
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 tra 2021, 13:23 |
|
|
Jusi upravu si za ovu mučenuopoziciju koji ni ovaj spušteni cenzus ne moguda pređu , da li si primetio opozicionu licemernost tu pre svega mislim na lokalne izbore u Lučanima onda su imali super uslove a u Zaječaru eto nemaju , to nije istina nego su maštali da mogu da pobede u Lučanima pa su zbog toga i učestvovali na izborima , dok su u zaječaru proceneli da nemaju nikakve šanse za pobedu pa samim tim nisu ni izlazili na izbore , Vučić šta god uradio od strane "elite " ima da bude razapet na krstu
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
cicak
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 05 tra 2021, 13:45 |
|
|
Nekad sam bio gorljivi antivučićevac ali sad kad vidim koja fukara ga napada , splasnulo mi je ta želja za smenom Vučića , Jusi da li se slažeš samnom da ne može neko biti Srbin i patriota a da gostuje na Nova SS tv , Vučić ima dobre poteze ,ali isto tako ima i loše poteze ,dobri potezi su pomaganje Srbima u Drvaru , osnaživanje vojske i policije ,a loši potezi forsiranje crvene zvezde trpanjem maliona u nju , uništavanje domaćih firmi i preterana islamofilija preko mini šengenlije ,Ja sam od njega očekivao više tj da će više srbovati , da će promeniti ime institucijama tako da imaju srpski prefiks ,da je to uradio , i da ne forsira crvenu zvezdu i islamofiliju ,Ja bi bio večno naprednjak , čak sam i jedno vreme simpatisao rat srpske napredne stranske od 2008 kad sam imao 10 godina do 2016 kad sam imao 18 godina .
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 06 tra 2021, 19:34 |
|
|
Problemi na crnogorskom frontu ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Citat: PADA CRNOGORSKA VLADA: Demokratski front smenjuje Krivokapića zbog podlog udara na Srbe!?Pokretanje smene ministra Leposavića napravilo veliku krizu u Crnoj Gori, ali dovelo i do ogromnog razočaranja građana koji su srušili Mila Đukanovića prošle godine https://www.kurir.rs/region/crna-gora/3 ... ra-na-srbe Hehe
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 06 tra 2021, 22:22 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60321 Lokacija: DAZP HQ
|
Oho, šta ovo bi, ustaše sazad? ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ajduk
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 06 tra 2021, 22:42 |
|
Pridružen/a: 14 ožu 2021, 22:23 Postovi: 501 Lokacija: Via Militaris
|
Nema ovde ustasa, ustase su poslate na smetlište istorije u Crnoj Gori. Ovo je klasičan razdor medju Srbima.
Krivokapić bi da podvija rep zapadu, Demokratski Front nebi. Isto se to dešavalo i u Srbiji pre 2012-te na relaciji Koštunica-Tadić.
Samo jedan nauk za Srbe u Srbiji šta bi nam demokratija i nove koalicione vlade donele. Prepirke, neslogu, nestabilnu vladu, političke ucene, projekti na čekanju, usporavanje, nejedinstvo u unutrašnjoj i spoljnoj politici, itd, itd..
_________________ Grobar F4.1 standard
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 15 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|