Brane je napisao/la:
Slažem se s tobom, čista namještaljka i svi šute... mogli smo tako i na Antartik na SP u nekim dvoranama!
Još uvijek se nadam da će im englezi to oduzet i da ćemo 2022 na ljeto bit na "otoku" na SP.
Upravo to, sprdnja.
Meni je najvažnija stvar na Svetskom: Atmosfera!
U Japanu i Koreji je sve bilo savršeno organizovano ali nekako mi nije bilo to-to... u Rusiji takođe - bez "onog nečeg"...
Recimo, Premier Liga ima tu draž i atmosferu koju NIKO nema... sve je drugačije: raspored kamera, uglovi snimanja, praćenje lopte kadrom, kadrovi, detaljnost u obradi Statistike, kreativnost hvatanja ključnih trenutaka, ludilo na tribinama, slavlje, navijanje, zvuk, huk, eksplozija kad padne gol, pritisak sa tribina, itd, itd...
Npr. kad gledaš utakmicu Bayerna sve je tu: pun stadion, trava savršena, kamere najsavremenije, ... ali - STERILNO, mrtvo, nema te draži... lepše gledati Kristal Palas ili Fulam... jedino Borusija D. ima koliko-toliko Atmosfere tamo...
OK, možda je ovo samo moj utisak... Sad, zamislite Arape na tribinama, pomešane sa nešto gostujućih navijača... PARE NE MOGU SVE DA KUPE...