|
|
Stranica: 25/70.
|
[ 1750 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Karabaja
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 15 tra 2021, 19:10 |
|
|
weasel je napisao/la: Nisam ja vas nigdje dehumanizirao i nazivao imenima, svako se ima pravo borit za svoje pa i vi, nitko vam to ne brani. Jesi, rekao si mujage. To je pogrdno, tendenciozno i dehumanizirajuće. Mislim da je civilizacijski minimum nazivati nekog onako kako on želi da se izjašnjava, kako god to bilo, nije tvoje pravo da to određuješ. weasel je napisao/la: Tvrdim da su vaši mediji stvorili jednu jako nezdravu atmosferu gdje se očekuje gradžanska unitarna država bošnjaka i ispod toga ne pristaju na ništa. Možda tačno, ali kao sto si rekao imamo se pravo boriti za svoje. weasel je napisao/la: Također morate biti realni koliko neki teritorij vrijedi nekom narodu, Srbi bi za svoje Sarajevo tražili jako puno u zamjenu.
Kad nadodaš na to Mrkonjički džep, Doboj i Srebrenicu, ne znam baš... Šta kome koliko vrijedi zavisi od okolnosti. U slučaju razdruženja, neki dijelovi dobijaju na značaju, kao Brčko, dok neki gube, Kao doboj, Mrkonjić ili I Sarajevo. Iskreno 1% ostvaljam mogućnostima zravih pregovora, sve ostalo nažalost ne vodi na dobro
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
dalmatinac181
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 15 tra 2021, 19:10 |
|
|
Liman je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: To je to. Ne zanima me podela Federacije nimalo al onako objektivno - kako vi kontate pripojiti išta van Hercegovine ako uopšte to uspete izvući? Neće niko vama išta nuditi na lepe oči, šta vi imate ponuditi zauzvrat? Mi imamo da im ponudimo nezavisno Kosovo pa još ima smisla nešto da nam nude. Još koliko ja vidim veliki broj Pereca nema nikakve želje da pripojava išta u BiH, a čini mi se da Zagrebu mnogo više smeta Srbija nadomak Zagreba nego što im odgovara proširenje Ne želim provocirati samo pitam realno A koji je problem? Livno Duvno Kupres DGG su u livelu sa Hercegovinon, a Posavski kanton se spaja sa Slavonskon Posavinon problema nigdi. A za koridor prema Jajcu Lašvi i Lepenici damo zauvrat naša sela u Konjicu Tuzli Varešu Brčkom ka i naše Žepče i Usoru.
|
|
Vrh |
|
|
Liman
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 15 tra 2021, 19:19 |
|
|
dalmatinac181 je napisao/la: Liman je napisao/la: Ne zanima me podela Federacije nimalo al onako objektivno - kako vi kontate pripojiti išta van Hercegovine ako uopšte to uspete izvući? Neće niko vama išta nuditi na lepe oči, šta vi imate ponuditi zauzvrat? Mi imamo da im ponudimo nezavisno Kosovo pa još ima smisla nešto da nam nude. Još koliko ja vidim veliki broj Pereca nema nikakve želje da pripojava išta u BiH, a čini mi se da Zagrebu mnogo više smeta Srbija nadomak Zagreba nego što im odgovara proširenje Ne želim provocirati samo pitam realno A koji je problem? Livno Duvno Kupres DGG su u livelu sa Hercegovinon, a Posavski kanton se spaja sa Slavonskon Posavinon problema nigdi. A za koridor prema Jajcu Lašvi i Lepenici damo zauvrat naša sela u Konjicu Tuzli Varešu Brčkom ka i naše Žepče i Usoru. K10 i PK nisu problem samo što bez nekog koridora muslimana ka USK ne verujem da će proći. Pusti te priče o tisućuletnjem stolnom gradu Bihaću neće vam to niko dati to pogotovo što bi to išlo protiv same poente ovakvog dogovora. Kao nama sad Skoplje da nude. Bilo šta u srednjoj Bosni mi ne deluje realno nimalo, pa i da ste ubedljiva većina što niste. Još kažem Pereci mi deluju nezainteresovani
|
|
Vrh |
|
|
DŽorDŽ
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 15 tra 2021, 19:35 |
|
Pridružen/a: 18 ožu 2021, 16:54 Postovi: 1770 Lokacija: Ustrojbeno mjesto
|
NSOS je napisao/la: Ova mapa nema vec godinama cirkulise po internetu i nema nikakve veze sa ovim planom. Novinar koji je pisao je na guglu ukucao "promena granica na Balkanu" ili tako nesto i uzeo jednu od mapa. Mogao je i ovu Kad bi vođe Muslimana u BiH ovu kartu danas potpisali, RH bi pristala, ali nema kod njih mudrosti pa će na kraju i ovo zeleno biti pod Hrvatskom.
_________________ RH i Protektorat BiH 1981: Hrvata 54,58% Prečana 24,00% Muslimana 21,42%
RH i Protektorat BiH 2022: Hrvata 62,23 % Muslimana 19,74 % Prečana 14,18 % Ostalih 3,85 %
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 15 tra 2021, 19:43 |
|
|
DŽorDŽ je napisao/la: NSOS je napisao/la: Ova mapa nema vec godinama cirkulise po internetu i nema nikakve veze sa ovim planom. Novinar koji je pisao je na guglu ukucao "promena granica na Balkanu" ili tako nesto i uzeo jednu od mapa. Mogao je i ovu Kad bi vođe Muslimana u BiH ovu kartu danas potpisali, RH bi pristala, ali nema kod njih mudrosti pa će na kraju i ovo zeleno biti pod Hrvatskom. Nedamo mi niti milimetra junačke Lašvanske doline. Samo Hrvati od tamo to mogu dati ako hoće.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
dalmatinac181
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 15 tra 2021, 19:54 |
|
|
Liman je napisao/la: dalmatinac181 je napisao/la: A koji je problem? Livno Duvno Kupres DGG su u livelu sa Hercegovinon, a Posavski kanton se spaja sa Slavonskon Posavinon problema nigdi. A za koridor prema Jajcu Lašvi i Lepenici damo zauvrat naša sela u Konjicu Tuzli Varešu Brčkom ka i naše Žepče i Usoru. K10 i PK nisu problem samo što bez nekog koridora muslimana ka USK ne verujem da će proći. Pusti te priče o tisućuletnjem stolnom gradu Bihaću neće vam to niko dati to pogotovo što bi to išlo protiv same poente ovakvog dogovora. Kao nama sad Skoplje da nude. Bilo šta u srednjoj Bosni mi ne deluje realno nimalo, pa i da ste ubedljiva većina što niste. Još kažem Pereci mi deluju nezainteresovani Da dat ćemo in koridor priko našeg teritorija isto tako i sve naše enklave bez da dobijemo išta zauzvrat Ja nikad nikakav Bihać nisan spomenija nit USK.. Zanemari druge šta pričaju. USK će bit muslimanska enklava i to je to. Mogu muslimani od tamo izglasat svoju nezavisnost ili spajanje sa RH ako oće.. Više bi in se isplatilo.
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 15 tra 2021, 19:57 |
|
|
Zamolio bih pojedine (samo pojedine) Srbijance na temi da se ne nadaju da će Hrvatima krava crknuti kao što je njima crkla (KiM).
Zapamtiti: Hrvati u SBK imaju načelnike u četiri općine (pet ako brojiš Dobretiće, ali budimo ozbiljni). S druge strane, Muslimani u HNK imaju načelnike u samo dvije općine.
I po tom non-paperu HNK postaje RH. No naravno da Muslimani neće nikad halaliti svoju mahalu u Mostaru, kao niti ogromnu općinu Konjic ili važno čvorište Jablanicu. Isto tako, nećemo se ni mi rastati od Lašvanske ili Lepeničke doline, nebitno enklava ili ne. Imaju i Muslimani enklavetinu u vidu USK koji je bliži Ljubljani nego Sarajevu.
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 15 tra 2021, 20:00 |
|
|
Ona karta je idiotska, neće nitko iz Sanskog Mosta ići u Sarajevo preko hebenog Glamoča, već preko Banje Luke, Mrkonjića itd dakle, RS.
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 15 tra 2021, 20:08 |
|
|
Demografsko stanje za Hrvate u SBK je loše, ali to NIJE relevantan kriterij u slučaju podjele. Neće EU uzeti podatke Bakirovog FZS-a i po tome gledati kako podijeliti BiH. Dajte.
Relevantne su dvije stvari: 1. Popis stanovništva 2. Izbori, dakle politička vlast
Rekao bih i da su sada virtualne ratne linije krucijalniji kriterij od broja rođenih ili čega već.
Drugo je što su HVO prostori u SBK de facto predgradja većih gradova, Zenice i Sarajeva. Ali zato kažem, imaju i oni svoju enklavetinu pa nek biraju.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 15 tra 2021, 20:10 |
|
|
Daytonom je zaustavljen rat i zna se tko je koji teritorij unio unutra. To je temelj mirovnog sporazuma.
Ako taj dogovor više ne vrijedi onda se vraćamo na stanje prije toga.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
Liman
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 15 tra 2021, 20:12 |
|
|
Jefferson Davis je napisao/la: Zamolio bih pojedine (samo pojedine) Srbijance na temi da se ne nadaju da će Hrvatima krava crknuti kao što je njima crkla (KiM).
Zapamtiti: Hrvati u SBK imaju načelnike u četiri općine (pet ako brojiš Dobretiće, ali budimo ozbiljni). S druge strane, Muslimani u HNK imaju načelnike u samo dvije općine.
I po tom non-paperu HNK postaje RH. No naravno da Muslimani neće nikad halaliti svoju mahalu u Mostaru, kao niti ogromnu općinu Konjic ili važno čvorište Jablanicu. Isto tako, nećemo se ni mi rastati od Lašvanske ili Lepeničke doline, nebitno enklava ili ne. Imaju i Muslimani enklavetinu u vidu USK koji je bliži Ljubljani nego Sarajevu. Ne nadam se ja ništa, ja oću nama naše a tuđe me ne zanima, to se vi dogovorite. Baš zbog KiM-a i kažem da je u ovakvom dogovoru najbitnije šta odgovara velikim silama a ne meni ili tebi. Samo kažem da vam treba mnogo više od načelnika opštine Vitez da izlevatite tako nešto. Bolje se pazite da ne prokockate ono što već imate al želim vam sreću u svakom slučaju.
|
|
Vrh |
|
|
zbl
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 15 tra 2021, 20:12 |
|
|
Karabaja je napisao/la: weasel je napisao/la: Svi naši prijedlozi i racionalizacije su za bacit u smeće, mujage su indoktrinirane i medijskom propagandom nahuškane na nas. Nikakih pregovora o raspadu BiH s njima biti neće niti bi oni to htjeli.
Raspad će vrlo vjerojatno biti polunasilan, jednostran i bez dogovora. Pa nemoj tako jebi ga, imamo se i mi pravo borit za svoje interese i traziti minimum zivotnog prostora. Evo da ne kazete da nećemo pregovarati: Mrkonjić džep, Doboj, podebljanje oko glavnog grada, enklava Srebrenica. Hoćete pričat? Pričajmo. PS Nisam photoshop expet kao ti. Ajmo pričati. Evo vam džep, Doboj ne može, oko podebljanja u okolini Sarajeva. možemo razgovarati
|
|
Vrh |
|
|
Liman
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 15 tra 2021, 20:20 |
|
|
Jefferson Davis je napisao/la: Demografsko stanje za Hrvate u SBK je loše, ali to NIJE relevantan kriterij u slučaju podjele. Neće EU uzeti podatke Bakirovog FZS-a i po tome gledati kako podijeliti BiH. Dajte.
Relevantne su dvije stvari: 1. Popis stanovništva 2. Izbori, dakle politička vlast
Rekao bih i da su sada virtualne ratne linije krucijalniji kriterij od broja rođenih ili čega već.
Drugo je što su HVO prostori u SBK de facto predgradja većih gradova, Zenice i Sarajeva. Ali zato kažem, imaju i oni svoju enklavetinu pa nek biraju. Verovatno će se o ovome ozbiljnije pričati tek nakon popisa
|
|
Vrh |
|
|
K:M
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 15 tra 2021, 20:25 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
Naša Kvačica je napisao/la: Planina je napisao/la: Kompromis bi bio da Srbi halale mrkonjićki džep i Istočno Sarajevo Muslimanima. Muslimani halale Brčko i Goražde Srbima. Hrvati halale Jajce, Žepče, Usoru Muslimanima. Muslimani halale Uskoplje, Fojnicu, Kaćune Hrvatima. To je jedna varijanta. Mundžosi bi se podebljali oko glavnog grada i dobili vezu sa Bihaćem plus riješili pola hrvatskih enklava. Srbi bi se podebljali oko Čajniča i dobili vezu preko Brčkog. Hrvati bi povezali 2 glavne enklave (Lašvu i Lepenicu) preko Uskoplja i Fojnice. Ili Hrvati halale sve u Srednjoj Bosni za Bihać. (Ne zagovaram, samo nabrajam neke kompromise ) Da je majmun Alija htio mjenjati BL za Tuzlu bilo bi puno lakše. Mundžosi bi bili fin tampon između Hrvatske i Srbije na potezu BL- Zenica- Sarajevo. A i bila bi im Njemačka bliže. Eventualno metar za metar pa dokle stignemo. Inače, mislim da bi Srbima osim Goražda koristilo i uzeti one muslimanske Halkidike na sjeveru: Teočak, Čelić i Gradačac. Treba STRELJATI, svakog tko POTPIŠE NEOVISNOST KIM.. Jer nam je tam VJERSKI I DUHOVNI IDENTITET. MIT, srpski Alamo. I ja bi pre dao Bgd, no KiM.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
HusoBaznijek
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 15 tra 2021, 20:28 |
|
|
K:M je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Eventualno metar za metar pa dokle stignemo. Inače, mislim da bi Srbima osim Goražda koristilo i uzeti one muslimanske Halkidike na sjeveru: Teočak, Čelić i Gradačac. Treba STRELJATI, svakog tko POTPIŠE NEOVISNOST KIM.. Jer nam je tam VJERSKI I DUHOVNI IDENTITET. MIT, srpski Alamo. I ja bi pre dao Bgd, no KiM. Pa što onda ne odete na Kosovo nego se svi trpate u Bg???
_________________ Britanski dnevni list “Manchester Guardian” od 03. kolovoza 1914. donio je: “Kad bi se Srbiju moglo odvući na sredinu oceana i potopiti, tada bi se Europski zrak pročistio.”
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 15 tra 2021, 20:49 |
|
|
Liman je napisao/la: Jefferson Davis je napisao/la: Demografsko stanje za Hrvate u SBK je loše, ali to NIJE relevantan kriterij u slučaju podjele. Neće EU uzeti podatke Bakirovog FZS-a i po tome gledati kako podijeliti BiH. Dajte.
Drugo je što su HVO prostori u SBK de facto predgradja većih gradova, Zenice i Sarajeva. Ali zato kažem, imaju i oni svoju enklavetinu pa nek biraju. Verovatno će se o ovome ozbiljnije pričati tek nakon popisa Kojeg popisa? Ako ga i bude 2023. trebat će čekat 3 godine do rezultata (bar je tako bilo zadnji put, rezultati izašli 2016. ako se ne varam). Recimo da i budu godinu brži ovaj put, do 2025. se BiH raspadne 5 puta. A recimo da i dočekamo taj popis i rezultate, ništa se ozbiljnije neće promijeniti. SBK će i dalje biti miješan. Samo će i jednih i drugih biti manje.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 15 tra 2021, 21:16 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60046 Lokacija: DAZP HQ
|
Bobovac je napisao/la: Kaj mislite, čiji li je ovo probni balon?? Duh je pušten iz boce, tko uopće želi više BIH nakon što se ovakva priča zarola, odmah u rasturanje.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 15 tra 2021, 21:18 |
|
|
Jefferson Davis je napisao/la: Ona karta je idiotska, neće nitko iz Sanskog Mosta ići u Sarajevo preko hebenog Glamoča, već preko Banje Luke, Mrkonjića itd dakle, RS. Zna se koji je tu put, Jajce- Mrkonjić- Ključ- Sanski Most. Mundžosima bi trebao taj cijeli džep skupa s Mrkonjić Gradom preko kojeg ide put. Dakle Srbi bi im tu pustili cca 4% teritorija te cca 30.000- 35.000 Srba. Plus morali bi se nagoditi sa Hrvatima da im puste Jajce skupa sa Dobretićima i velikom većinom hrvatskog dijela Travnika (Paklarevo itd.) inače to ne bi imalo smisla. Dakle Hrvati bi im tu pustili cca 1% teritorija te cca 20.000- 25.000 Hrvata. Pitanje je šta Mundžosi nude zauzvrat? Ako se ide na konačno kusuranje i ako se gleda da svatko ima teritorijalni kontinuitet te ako se Hrvati odriču Jajca, Dobretića, Vlašića da bi se Muslimani spojili sa Bihaćem to onda znači i da se odričemo i Žepča, Usore, Vareša, Sutjeske. To je još dodatnih 25.000- 30.000 Hrvata te cca 1,5% teritorija. Dakle Hrvati bi tu ukupno pustili cca 50.000 Hrvata te cca 2,5% teritorija. Šta Mundžosi daju zauzvrat?? Puno je to puštanja i sa hrvatske i sa srpske strane za raspali USK koji u realnosti nema ni 200.000 Boznijaksa te demografski tone kao titanik te se usput nalazi usred meHkog trbuha Kifle. Ne znam, sumnjam u mirne dogovore između divljih balkanskih plemena ali eto ovo komentiramo ovako kao da postoji neka minimalna volja za dogovorom.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 15 tra 2021, 21:22 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Pričaju dva političara u Briselu:
- Prva osoba: Šta je ono Bosni ? Samo se svađaju, mrze 30 godina i stalno pričaju o prošlom i budućem ratu ? - Druga osoba: Kako ih pomiriti ? To je nemoguće.
SDA, Bisera Turković, Bakir, Džaferović, Komšić, Nezavisni Blok, pričaju o ratu. Imamo glupane za neprijatelje.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 15 tra 2021, 21:31 |
|
|
Pitanje za forumske Baznijakse, šta dajete Hrvatima u zamjenu za hrvatsko puštanje cca 50.000 Hrvata te cca 2,5% hr. teritorija (Jajce, Dobretići, Travnik bez Bile, Žepče, Novi Šeher, Usora, Vareš, Sutjeska) ? Priča je država se raspada, još se pokušavaju neki dogovori i ide se na to da svatko ima teritorijalni kontinuitet. Šta dajete Hrvatima za navedeno?
|
|
Vrh |
|
|
K:M
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 15 tra 2021, 21:32 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
HusoBaznijek je napisao/la: K:M je napisao/la: Treba STRELJATI, svakog tko POTPIŠE NEOVISNOST KIM..
Jer nam je tam VJERSKI I DUHOVNI IDENTITET.
MIT, srpski Alamo. I ja bi pre dao Bgd, no KiM. Pa što onda ne odete na Kosovo nego se svi trpate u Bg??? Nema veze đe se "trpamo", već neka metafizika IDENTITETSKA VRIJEDNOST. Mi bez KiM, postali bi za 40 god u 2 generacije VI...AMORFNA bezlična, pogubljena masa, ovce, koje lutaju...a vukovi i hijene oko nas. Onda bi bili ČSK PLEN za misionarenje RKC... I novi Hrvati. KUŽIŠ poantu, što je to vrednije, od stolne Sodome i Gomore (Bgd).
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
Hara
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 15 tra 2021, 21:33 |
|
|
Planina je napisao/la: Pitanje za forumske Baznijakse, šta dajete Hrvatima u zamjenu za hrvatsko puštanje cca 50.000 Hrvata te cca 2,5% hr. teritorija (Jajce, Dobretići, Travnik bez Bile, Žepče, Novi Šeher, Usora, Vareš, Sutjeska) ? Priča je država se raspada, još se pokušavaju neki dogovori i ide se na to da svatko ima teritorijalni kontinuitet. Šta dajete Hrvatima za navedeno? Sta ti mislis da bi bilo fer da daju?
_________________ Osjecaj me prati da sam fiju...
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 15 tra 2021, 21:44 |
|
|
Reko' da obiđem teren dok se vi mirno razilazite
|
|
Vrh |
|
|
The Green Zebra
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 15 tra 2021, 21:51 |
|
|
https://www.index.hr/vijesti/clanak/...a/2269089.aspxCitat: No Ured za medije Charlesa Michela dopisniku Dela iz Bruxellesa prvo je odgovorio da su primili dokument, a zatim da nisu. Tako je poricanje njegovog postojanja postalo još neuvjerljivije. Po meni dokaz da je stvaran, jedino su zbog nekog razloga odlučili krenuti u poricanje.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 15 tra 2021, 22:05 |
|
|
Citat: Posvećeni smo suverenoj i cjelovitoj Jugoslaviji... Tako su nekada isto stizala priopćenja i izjave..., kao što i danas stižu.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot, iprodano i 77 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|