|
|
Stranica: 49/71.
|
[ 1751 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
elit star
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 19 tra 2021, 23:03 |
|
|
Belski je napisao/la: elit star je napisao/la: Šta si?Musliman,Hrvat,Srbin? Pazi da istinu odgovoriš neće ti niko ništa ali ako se lažno predstaviš bićeš banovan. Hrvat sam. Iz Hrvatske. Ča ti to nije bilo jasno po mojoj besedi? Ako triba rečem i haploskupine koje imam. Videćemo..Nadam se da si rekao istinu.Dobro došao na forum.Drago mi je što si došao i želim ti da ostaneš da se družiš sa nama.
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
Vrh |
|
|
Belski
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 19 tra 2021, 23:10 |
|
|
elit star je napisao/la: Belski je napisao/la: Dakle nismo.
Moreš li ti to nami va par kratkih redov prenesti?
Koga interesuje neka gleda. U suštini super uspešni globalista Vučić koga intervjuiše intelektualno zakržljali novinarić iz mahale. Sva mu se pitanja vrte oko histeričnog straha od non paper-a,onda rat oko rata,raspad,budući rat.Čovek bukvalno halucinira. Muslimanska elita je svetlosnim godinama iza srpske elite u svakom segmentu. Mučno za gledanje koliko je Vučić, koga inače ne podnosim i smatram izdajnikom, normalan, i koliko je Senad slobodno se može reći- lud. Jedan vrlo vrlo jadan pristup,nizak. Ono je bilo žalosno za gledanje. Ča si drugo očekival od Bošnjakov? Celo vrime su onanirali na Bidena i kako će im on načiniti ''gradjansku'' BiH. Na VL-u nije bilo moguće ''hodati'' od izlučevin internetske bojne Klix.ba, a onda im dojde ''non-paper'', Slovenci i zemljovidi kot mlatac po glavi.
_________________ Pakal ti neće biti pakal ako ti tamo ne bude mene!
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 19 tra 2021, 23:20 |
|
|
Senad odavno nije normalan. U svakoj emisiji spomene rat 30 puta, dal prošli rat ili neki zamišljeni budući. Svaki dan tako. Samo neka on nastavi, svakim spomenom rata jedna muslimanska obitelj zapiči za Švedsku.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Belski
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 19 tra 2021, 23:26 |
|
|
elit star je napisao/la: Belski je napisao/la:
Hrvat sam.
Iz Hrvatske.
Ča ti to nije bilo jasno po mojoj besedi?
Ako triba rečem i haploskupine koje imam.
Videćemo..Nadam se da si rekao istinu.Dobro došao na forum.Drago mi je što si došao i želim ti da ostaneš da se družiš sa nama. Hvala lipa.
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 19 tra 2021, 23:27 |
|
|
On je pre ovog intervjua bio na nekakvom ručku sa Vučićem i Vučić ga pred kraj intervjua poziva na večeru a ovaj kaže nešto u stilu:Hoćemo li ponovo jesti,samo da ne bude nešto sa Novičokom. Vučić mu je očigledno zamerio i rekao da zloupotrebljava srpsko gostoprimstvo.
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 19 tra 2021, 23:27 |
|
|
elit star je napisao/la: Belski je napisao/la: Nisam klon. Moreju to admini nadzirati. Imam korisnički račun na VL-u, ali tamo su admini niki frustrirani multi-kulti ******** ili lezbače, a more biti i transvestiti pa sam većinu vrimena baniran. Šta si?Musliman,Hrvat,Srbin? Pazi da istinu odgovoriš neće ti niko ništa ali ako se lažno predstaviš bićeš banovan. Ne more Musliman a nit Srbin čakavštinom zborit
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 19 tra 2021, 23:30 |
|
|
Nije da volim nit branim četnika Vučića ali stvarno je i previše korektan bio prema Senadu, divljaku i primitivcu punog mržnje .
|
|
Vrh |
|
|
Belski
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 19 tra 2021, 23:33 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: elit star je napisao/la: Šta si?Musliman,Hrvat,Srbin? Pazi da istinu odgovoriš neće ti niko ništa ali ako se lažno predstaviš bićeš banovan. Ne more Musliman a nit Srbin čakavštinom zborit Budu shvatili ... vrimenom.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 19 tra 2021, 23:40 |
|
|
Kad smo Sokolića uspjeli shvatiti onda budemo i Belskog.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1020 of 2558 - 39.87%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 19 tra 2021, 23:44 |
|
|
Belski je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Ne more Musliman a nit Srbin čakavštinom zborit Budu shvatili ... vrimenom. Čim Srbi dešifriraju čakavštinu objasnit će ti da su Hrvati nastali od Srba Čakavci i kajkavci i reakcija Srba na njihov govor je neprocjenjiva
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Belski
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 19 tra 2021, 23:45 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Kad smo Sokolića uspjeli shvatiti onda budemo i Belskog. Izgleda da vam je taj Sokolić ništo grdo činil. Da sad ne išćem po forumu ... ča je bil problem s tim Sokolićem?
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 19 tra 2021, 23:55 |
|
|
Belski je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Kad smo Sokolića uspjeli shvatiti onda budemo i Belskog. Izgleda da vam je taj Sokolić ništo grdo činil. Da sad ne išćem po forumu ... ča je bil problem s tim Sokolićem? Ne, nije problem, naprotiv, jako kvalitetni postovi. Samo poneku riječ trebamo dešifrirati.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1020 of 2558 - 39.87%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 19 tra 2021, 23:55 |
|
|
Dutch01 je napisao/la: Ceha je napisao/la: Upravo tako. To smiješno izgleda. Da im Srbi žele dati zemlju (što ne žele), opet bi izgledalo smiješno. Šta znaš možda im dadu taj koridor do USK kao što su dali do Goražda, ako ih muslimani puste na miru. Non paper jasno pokazuje da bi Hrvati izvukli kraći kraj u slučaju raspada BiH. To je jedan od razloga zašto sam za cjelovitu BiH (već sam ranije objašnjavao da se ne ponavljam). Naša pozicija u EU i NATO očito (barem zasad) nam ne dalje nikakve prednosti u položaju u BiH odnosu na srbe i muslimane u BiH. A zašto bi im ga dali? Za pustu enklavu čiji će teritorij u RH zauzeti? Mislim bio je Milošević nudio 5% kada bi dobio cijelo Brčko, međutim on je u Dayton i došao sa samo 46% BiH. Po čemu bi Hrvati izvukli kraći kraj?
|
|
Vrh |
|
|
jeremy10
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 19 tra 2021, 23:56 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Kad smo Sokolića uspjeli shvatiti onda budemo i Belskog. jedva čekam dijalog između gorespomenutih diskutanata
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 19 tra 2021, 23:57 |
|
|
Promatrač je napisao/la: Ceha je napisao/la: Upravo tako. To smiješno izgleda. Da im Srbi žele dati zemlju (što ne žele), opet bi izgledalo smiješno. Hahaha, put od Zenice do Kladuše izgleda kao u Čovječe ne ljuti se. Pa da Realnije im se odreć svega zapadno od Zenice
|
|
Vrh |
|
|
Belski
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 19 tra 2021, 23:57 |
|
|
weasel je napisao/la: Belski je napisao/la: Budu shvatili ... vrimenom. Čim Srbi dešifriraju čakavštinu objasnit će ti da su Hrvati nastali od Srba Čakavci i kajkavci i reakcija Srba na njihov govor je neprocjenjiva Istina. Ali da ne bi samo oni bili na meti, jedan ''Hrvat'' na VL-u mi je rekal kako pišem mišani ''jugoslavenski''. Nisam mu imal volje bistriti. Pred prasce koji ne poznaju ništar predi mladogramatičarov nima hasni bisere hitati.
|
|
Vrh |
|
|
Belski
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 20 tra 2021, 00:07 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Belski je napisao/la: Izgleda da vam je taj Sokolić ništo grdo činil.
Da sad ne išćem po forumu ... ča je bil problem s tim Sokolićem?
Ne, nije problem, naprotiv, jako kvalitetni postovi. Samo poneku riječ trebamo dešifrirati. Kad ću ovdi nazočiti, trsit ću se ča već razumljiv biti, a opet od svojega jazika ne odstupati.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 20 tra 2021, 00:10 |
|
|
elit star je napisao/la: Jeli uopšte gledao neko intervju sa Vučićem?
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
Altomanović
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 20 tra 2021, 00:47 |
|
|
Granice Republike Srpske su svetinja za nas Srbe. Federalni partneri moraju da rijese ******** medjusobno.
Manite se visoke Krajine srpske
_________________ S vjerom u Boga
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 20 tra 2021, 00:52 |
|
|
Reconquista je napisao/la: elit star je napisao/la: Jeli uopšte gledao neko intervju sa Vučićem? Za Vucica izgleda da treba neko bezobrazniji i od Senada. Olja Beckovic je za Vucica rekla: mozes da ga pitas sta oces, on ce da prica sta on oce! Senad je sklon nejasnim pitanjima, a ovaj nejasnim odgovorima. Tu su se nasli. Tesko je ozbiljno shvatiti i jednog i drugog.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Altomanović
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 20 tra 2021, 01:32 |
|
|
Intersantno kako niko vise prica o skandalu Sebije ...
_________________ S vjerom u Boga
|
|
Vrh |
|
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 20 tra 2021, 02:20 |
|
|
Reconquista je napisao/la: elit star je napisao/la: Jeli uopšte gledao neko intervju sa Vučićem? Gledao do 1:10 minuta. Senad smorio pričom o ratu,agresiji,genocidu lupetao dosta. Kaže; zašto ti Dodiku ne kažeš začepi,zaveži ? Vučiću bi neprijatno od vulgarnog pitanja. Mislim da dalje i ne vrijedi gledati. Spominje trasu auto puta ,Senad ga pita a zašto ne ide kroz Goražde ? Valjda je zato nadležan neko unutar BiH iz oba entiteta. Muslimanima nije u interesu izgradnja nekih puteva i infrastrukture,izuzev koridora 5C kojeg će završiti za 40 godina dok se ugrade svi koji mogu. Nisu zainteresovani da spoje auto putem Tuzlu i Sarajevo ni ti brzu cestu za Travnik...a kamoli auto put za Srbiju i Goražde. Oni pate od neke vrste paranoje Enver Hodžinizma. Najradije bi podigli zid prema Srbiji i dva izlaza/ulaza prema Hrvatskoj. Jedan izlaz da idu preko Hr za Njemačku i drugi za Makarsku...i prema Hr zid takođe.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 20 tra 2021, 03:11 |
|
|
Kaze AV da mu niko nije bio niti cetnik niti partizan! Vucici su izgleda tradicionalno ili dezerteri, ili ljoticevci ili nedicevci! Ili sve to istovremeno kao AV!
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 20 tra 2021, 03:20 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Kaze AV da mu niko nije bio niti cetnik niti partizan! Vucici su izgleda tradicionalno ili dezerteri, ili ljoticevci ili nedicevci! Ili sve to istovremeno kao AV! Ako su mu svi muski pobijeni a baba trudna pobjegla, nije imao niko ratovati valjda.
|
|
Vrh |
|
|
Marko80
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 20 tra 2021, 03:54 |
|
|
bezimeni12 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Kaze AV da mu niko nije bio niti cetnik niti partizan! Vucici su izgleda tradicionalno ili dezerteri, ili ljoticevci ili nedicevci! Ili sve to istovremeno kao AV! Ako su mu svi muski pobijeni a baba trudna pobjegla, nije imao niko ratovati valjda. Ocigledno mulja i trebalo bi istraziti kako i gdje su mu stradali ti clanovi obitelji. Vjerojatno su bili u partizanima i poginuli u borbama. Cetnici sa prostora NDH su od 1942. bili saveznici sa NDH i imali su funkciju da cuvaju srpska sela od komunistickih upada i dizanja revolucije. Kazem, trebalo bi bas istraziti gdje i kako su poginuli njegovi clanovi obitelji. Iz cista mira sigurno nisu.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Banya, fravitaizkotora, Fredericktown, Hagresor, hoblatopla, iprodano, mrnjav, Patriota, Salivator, Teuton, Tomba17 i 485 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|