Izetbegović kaže da je spreman stati pred ljude ukoliko dođe do ratnih sukoba.
"Apsolutno. Radije bih danas umro nego dopustio da genocidaši zavladaju dijelom Bosne i Hercegovine. Definitivno. To vam govorim danas, za ramazan. Dakle, nema govora da će to napraviti. Mogu početi, ali neće znati kako će to završiti", poručio je Izetbegović.
Naslov: Re: Izetbegović: Radije bih umro nego dopustio da "genocidaši" zavladaju dijelom BiH
Postano: 20 tra 2021, 13:50
Možda je i važnija ova izjava "da ne može reći da neće biti rata" nego ta o genocidašima. Doduše, mislim da je ovo prvi put da im vodja otvoreno tekbira i koristi taj muslimanski neologizam "genocidaši" na javnoj televiziji i po portalima.
Naslov: Re: Izetbegović: Radije bih umro nego dopustio da "genocidaši" zavladaju dijelom BiH
Postano: 20 tra 2021, 13:56
Jefferson Davis je napisao/la:
Možda je i važnija ova izjava "da ne može reći da neće biti rata" nego ta o genocidašima. Doduše, mislim da je ovo prvi put da im vodja otvoreno tekbira i koristi taj muslimanski neologizam "genocidaši" na javnoj televiziji i po portalima.
Ništa tu nije važno. Znamo mi njihove mogućnosti tj. nemogućnosti. Ovo im je gori blef od tužbe protiv Srbije. Gospodin Bakir je od Bošnjaka napravio zajebanciju od naroda i hvala mu na tome.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
Postano: 20 tra 2021, 14:00
novovrijeme je napisao/la:
Jefferson Davis je napisao/la:
Ništa tu nije važno. Znamo mi njihove mogućnosti tj. nemogućnosti. Ovo im je gori blef od tužbe protiv Srbije. Gospodin Bakir je od Bošnjaka napravio zajebanciju od naroda i hvala mu na tome.
Znate, kako ne znate. Pofatali smo vam špijune prije koju godinu dok su se motali oko tvornica namjenske industrije. Sve vi znate i možete, ali samo lajuckate. Ništa vi ne znate i ne možete i dobit ćete po gurbetskoj pički do nebesa ovaj put. Granatu po glavi stanovnika. Kud ćeš veće zajebancije od gurbeta.
Postano: 20 tra 2021, 14:01
Kojeg će li sad emisara poslati u BG da to ne misli ozbiljno?
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
"Apsolutno. Radije bih danas umro nego dopustio da genocidaši zavladaju dijelom Bosne i Hercegovine. Definitivno. To vam govorim danas, za ramazan. Dakle, nema govora da će to napraviti. Mogu početi, ali neće znati kako će to završiti", poručio je Izetbegović.
Postano: 20 tra 2021, 14:27
Sve je ovo političko-medijska akcija da se odvrati od izmjena Izbornog zakona i afera koje potresaju SDA oko respiratora, vakcina i stanja na KCUS-u na što su u dva pisma liječnici upozoravali.
Ono kao "pa kako će mi nešto dogovoriti, pa vidite da nam rade o glavi" i sl.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.