HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 15 sij 2025, 00:17.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 8161 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 196, 197, 198, 199, 200, 201, 202 ... 327  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Protestna nota moderaciji
PostPostano: 22 tra 2021, 08:46 

Kada reakcionari poput Velebita počnu braniti Srbe...koliko bi neki Hrvat izdržao na Krstarici da tamo stavi npr.kartu na kojoj je Srijem pod hrvatskom vlašću ili na Sarajevo-x stane u obranu Praljka?

A rigidna moderatura na srpskim i muslimanskim forumima nije nikakav pokazatelj etnocentrizma?How yes no...

HDZ=SKH

Vrh

PostPostano: 22 tra 2021, 08:55 

Flamel je napisao/la:
Kada reakcionari poput Velebita počnu braniti Srbe...koliko bi neki Hrvat izdržao na Krstarici da tamo stavi npr.kartu na kojoj je Srijem pod hrvatskom vlašću ili na Sarajevo-x stane u obranu Praljka?

A rigidna moderatura na srpskim i muslimanskim forumima nije nikakav pokazatelj etnocentrizma?How yes no...

Kolega, ta nećemo se sa tim opskurnim,
fašističkim općilištima uspoređivati. Gde je crnjak i mrak.

Ođe je luča slobode, demokracije, pluralizma.

Zar nisu Hrv najjuljudbeniji narod naših jezika....
lučonoše ideja, progresa, napretka....

Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title

Vrh

PostPostano: 22 tra 2021, 09:04 

Flamel je napisao/la:

Neće Muslimani i Srbi prestati postojati ako mi zatvorimo oči. Dok god civilizirano razgovaraju potrebni su i oni nama i mi njima za bolje razumjeti situaciju, da razumijemo mi njih i oni nas, zašto je nešto takvo kako jest.

Npr razgovor sa muslimanom je najbolji način za osvjestiti cvjećara koji bi s njima pravio državu.

Razgovor sa Srbima je koristan za vidjeti potrebu nabavke modernog naoružanja za HV, što bi inače pojedinci smatrali kao nepotreban trošak itd.

Korisno je otvoriti oči i znati što se događa u susjedstvu. Od poricanja problema nikakve koristi.

1076 of 2558 - 42.06%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 22 tra 2021, 09:10 

Znači karte Ikija u meme fazonu, služe za ispumpavanje hrv vojnog proračuna, u korist liferanata, ljudi bliskim vlastima.

Da ne precjenjujete značaj općilišta i likova koji ovde "okopavaju, pleve i zalivaju".... ta nije trust mozgova iz tajnih organizacija ođe.

Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title

Vrh

PostPostano: 22 tra 2021, 09:17 

K:M je napisao/la:
Znači karte Ikija u meme fazonu, služe za ispumpavanje hrv vojnog proračuna, u korist liferanata, ljudi bliskim vlastima.

Da ne precjenjujete značaj općilišta i likova koji ovde "okopavaju, pleve i zalivaju".... ta nije trust mozgova iz tajnih organizacija ođe.

Mozgovi su svugdje otprilike isti. Nemoj misliti da u vladi ili institucijama sjede neki posebno pametni mozgovi. Sve ti je to u pet deka kao u kavanu da odeš. :zubati

1076 of 2558 - 42.06%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 22 tra 2021, 09:48 

Naša Kvačica je napisao/la:
K:M je napisao/la:

Mozgovi su svugdje otprilike isti. Nemoj misliti da u vladi ili institucijama sjede neki posebno pametni mozgovi. Sve ti je to u pet deka kao u kavanu da odeš. :zubati

Da, za ministre i te političke postavljene stranačke uhljube.

Ali ima i stručnih, mudrih i inteligentnih ljudi u sustavu.
U kavani odlaze druželjubivi, vedri, i bar srednjeg ili višeg staleža.

Osobno mislim da ste Vi, jedan iz sustava, visoko rangirani čimbenik u obavještajno-sigurnosnom sustavu.
Koji voli i često pohodi kavane, kao izvor informiranja i pulsa naroda.

Vrh

PostPostano: 22 tra 2021, 10:25 

Vidim da me se pominje pa da se oglasim! :zubati

Dakle, ja ne znam kakvo je stanje na srpskim Forumima. Bio sam član jednog ženskog :zubati (i napravio totalni Haos na njemu zasipajući njihova krhka Ega navikla na Superlative NEOBORIVIM ČINJENICAMA, STATISTIKAMA I PODACIMA) sa kog sam izbačen, jednog Vojnog (na kome sam ispodprosečan učesnik sa retkim upisima) i jednog Stripskog (na kome sam bukvalno ispisao par Postova da se zahvalim i to je sve). Na još 2 sam se učlanio samo da bih skinuo neke stvari koje su mi potrebne bile, bez ijednog Posta. I to je sve.

Ako su naši Forumi isti ovakvi, tj. ako vama psuju "majke ustaške", pozivaju na "paljenje Katoličkih crkava", najprizemnije vređaju, pljuju i traže Ban samo zato što ste ispisali opšte znane Činjenice, priznali Stvarnost i konstatovali Istinu - onda su i oni bedne Snowlakes, kukavna slabotinja i infantilna mizerija kao i vi koji to ovde radite meni. Ako oni sami pišu Fašističke i Rasističke *** a vama brane i najelementarnije navođenje Činjenica i Šalu - onda su isto tako jadni kao ovi koji ovde to rade (navodio sam već citate tih NESKRIVENIH I OTVORENIH Rasista i Fašista Moderaciji).

Ja sam svestan da će uskoro broj članova koji žele moje uklanjanje dostići kritičnu masu ali meni je savest mirna (ne ona voditeljka sa HRT :zubati ). Mene su učili da je ružno krasti, lagati, podmetati, izvrtati - ne pisati Istinu. A čak nisam ni Licemer - otvoreno sam razmatrao mogućnosti grabljenja srpske teritorije od strane komšija i stavljao karte npr. "Velike Makedonije" u kojima su obuhvaćeni srpski krajevi - tad niko nije skočio i pomahnitao? Neki ovde TOTALNO POHISTERIŠU na samu konstataciju da se možda neko u Mađarskoj ili Žabariji oblizuje na delove Hrvatske a mrtvi 'ladni crtaju karte na kojima grabe tuđe teritorije i prisvajaju ih. Zamislite taj nivo Hipokrizije... :rigam

No, tu se ne završava. Osim beskonačnog Licemerstva, tu je i šizofreno cepanje gde istovremeno imate izricaj parališućeg Straha i pomahnitale Kurčevitosti... sećate se ovog mog Mima od prošle godine:

ikmandvaradtist je napisao/la:
U enciklopediji Psihologije pod "Kognitivna disonanca" stoji samo jedna reč: "Hrvati"... :zubati

slika

Kakvih sam se ja ovde načitao izliva Mržnje, najprizemnijih pljuvanja, najogavnijih pičkaranja, likovanja nad žrtvama, slavljenja tuđih patnji, najgroznijih pretnji,... i neko poziva na Banovanje MENE, koji sam bez lažne skromnosti jedan od najkulturnijih, najfinijih i najuljudnijih Forumaša?! Neverovatno.

Ljudi Život i sebe shvataju preozbiljno. Ja sebi laskam da sam forumski Željko Malnar. A "gorivo" su mi vaši PRETERIVAČI, da nema njih - ja ne bih imao Inspiracije... :neznam

Vrh

PostPostano: 22 tra 2021, 10:44 

Trolaš temu.

Vrh

PostPostano: 22 tra 2021, 11:01 

Naša Kvačica je napisao/la:
Flamel je napisao/la:

Neće Muslimani i Srbi prestati postojati ako mi zatvorimo oči. Dok god civilizirano razgovaraju potrebni su i oni nama i mi njima za bolje razumjeti situaciju, da razumijemo mi njih i oni nas, zašto je nešto takvo kako jest.

Npr razgovor sa muslimanom je najbolji način za osvjestiti cvjećara koji bi s njima pravio državu.

Razgovor sa Srbima je koristan za vidjeti potrebu nabavke modernog naoružanja za HV, što bi inače pojedinci smatrali kao nepotreban trošak itd.

Korisno je otvoriti oči i znati što se događa u susjedstvu. Od poricanja problema nikakve koristi.

Mislim da većina hrvatskih forumaša nije protiv toga. Ono o čemu govorimo je čisti trol, glupo provociranje koje dovodi teme u off topic, bot "propagandisanje", itd.

Treba nać pravi omjer. Ne bi vam bio u koži. :D

Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!

Vrh

PostPostano: 22 tra 2021, 11:20 

..godinama sam luta po srpskim bosanskim forumima bosanski osim klixa su tolerantniji a klix je tesko *** baniran sam prvi dan.. :smijeh

Vrh

PostPostano: 22 tra 2021, 11:51 

Sve vas bih ja banirao. I poslao na forum . hr. Ovdje ste na krivoj adresi.

Vrh

PostPostano: 22 tra 2021, 11:55 

laganini je napisao/la:
..godinama sam luta po srpskim bosanskim forumima bosanski osim klixa su tolerantniji a klix je tesko *** baniran sam prvi dan.. :smijeh

baš me čudi... :D

Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.

Vrh

PostPostano: 22 tra 2021, 12:17 

weasel je napisao/la:
neki četnikuju dan noć i ništa... ujeo vuk magare...

Ko "četnikuje", Freyu? Kako? Gde? Daj jedan Post da vidim kako to izgleda! :confused1 Od trenutka dolaska slušam da sam "Četnik", da "četnikujem", "četničim", psuje mi se "četnička majka", poziva se da mene "četnika neko banuje"... daj pokaži mi da vidim to, možda i uvidim gde grešim... :neznam

Ti si došao malo posle mene i ispočetka si bio sasvim OK forumaš i moglo se sa tobom lepo i razumno divaniti... ali u međuvremenu te POJELA Paranoja, Vučićevština, Četništvo, Dodrinaštvo i Ustaštvo! NDH i Pavelić ti se ne vade iz Postova! Prs'o si načisto... :001_unsure

BBC je napisao/la:
Trolaš temu.

Let me fix it for you:

BBC je napisao/la:
Džamijaš, Trolaš temu.

Fixed! :palacgore1

Vrh

PostPostano: 22 tra 2021, 12:25 

ovdje bez prepucavanja i chatanja

Vrh

PostPostano: 22 tra 2021, 12:41 

De zaključaj ovu temu ako Boga znaš, i sve slične.
Jebe nam se za Crnu Goru i stvara se slika da ih mrzimo zbog nekih trolera.

ex-yu/dogadjanja-u-cg-t7136.html

Srbi vam koriste forum da šire mržnju protiv Crnogoraca. Vama račun dolazi.

Vrh

PostPostano: 22 tra 2021, 17:41 

Ovaj perecki debil svaki temu zatrola na nešto što veze nema sa njom.

memberlist.php?mode=viewprofile&u=7770

Tema otišla na crkve, ustaše, WWII i probleme Hrvatske. Vrijeme je prekinuti ovo sranje.

politika/izetbegovic-radije-bih-umro-nego-dopustio-da-genocidasi-zavladaju-dijelom-bih-t19498.html

Vrh

PostPostano: 22 tra 2021, 17:51 

Nije ju zatrolao perec već Aleksije sa svojom kmekom o divljim ustašama i ugroženosti, pročitaj malo pa ćeš vidjeti kako je započeo offtopic.

Ako mogu oni divljat po forumu sa svojim temama onda im se valjda smije i odbrusit na izgovorene laži :kava

Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata

Vrh

PostPostano: 22 tra 2021, 17:52 

Nebitno ko je počeo, ti debilu si u svakoj od njih i odvlačiš teme u skroz drugom smjeru.
Kao da treba prevelika inteligencija za obilaziti teme i vrebati nečiji komentar da namjerno uletiš u offtopic. To i majmun zna raditi, kamoli tek Perec.

Vrh

PostPostano: 22 tra 2021, 17:54 

BBC je napisao/la:
Nebitno ko je počeo, ti debilu si u svakoj od njih i odvlačiš teme u skroz drugom smjeru.

Jesi ti u moderaciji?

NISI

Dakle gledaj svoja posla, da im smeta pobrisali bi razgovor.

Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata

Vrh

PostPostano: 22 tra 2021, 17:56 

Ti si Perec na ovom forumu, gost. I zloupotrebljavaš gostoprimstvo,

Vrh

PostPostano: 22 tra 2021, 19:56 

Ja sam zapoceo offtopic danas.
A ustvari bio je zapocet ranije, ne znam od strane koga. Ja sam se nadovezao kad sam uvatio vremena. Tako weasel nije kriv.
Ionako, nije nam prvi put da skrenemo s teme, nije to nista strasno, traje neko vreme i prestane.

Vrh

PostPostano: 22 tra 2021, 22:00 

Aleksije, ti kao najveći rojalista na forumu braniš forumske ustaše a skoro si prijavljivao Srbe nerojaliste/vučićevce.
Ta tradicija rojalista sa čudnim saradnjama izgleda ne prestaje. :zubati

Vrh

PostPostano: 22 tra 2021, 23:27 

Pročistite malo temu ne zbog nas,zbog vas,vide čitaoci kako pereci dobijaju sraćkalicu na nervnoj bazi od straha.
ex-yu/vojska-srbije-t15855-2000.html
ex-yu/vojska-srbije-t15855-2025.html
ex-yu/vojska-srbije-t15855-1975.html

Vrh

PostPostano: 22 tra 2021, 23:31 

BBC je napisao/la:
Kao da treba prevelika inteligencija za obilaziti teme i vrebati nečiji komentar da namjerno uletiš u offtopic. To i majmun zna raditi, kamoli tek Perec.

U ovom slučaju bodeš weasela. Nazvao si ga debilon, a na jednon drugon mistu mene si nazva kretenon. Biraj riči i ne diraj se u Perece. Upristoji se. Idi se ispovidit, ako nisi sam u stanju obuzdat poganu jezičinu. Naruči egzorcista ako triba.

BBC je napisao/la:
Ti si Perec na ovom forumu, gost. I zloupotrebljavaš gostoprimstvo,

Nemoj da ti Pereci spočitadu tko je di gost i tko je zloporabia gostoprimstvo.

Vrh

PostPostano: 22 tra 2021, 23:49 

..izgleda da se srbi osjećaju nedodirljivo na ovom forumu...zna se to njima osvetiti i nebi bilo prvi put..

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 8161 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 196, 197, 198, 199, 200, 201, 202 ... 327  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: