|
|
Stranica: 6/6.
|
[ 143 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ilirk@
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 13 srp 2010, 19:53 |
|
|
aga je stevo karapandža.
_________________ 16.11.2012. - "...izmjena u reprezentaciji Hrvatske, izlaze Gotovina i Markač, ulaze Čačić i Sanader..."
|
|
Vrh |
|
|
Ernani
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 14 srp 2010, 11:35 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2009, 11:27 Postovi: 1949 Lokacija: Tel Aviv
|
Žal je napisao/la: Ernani je napisao/la: Jasmina kudejsi bre ž bit cu Jasmina veceras samo za tebe...da tebi, ljube moj bude lakse Aha znači ne nastupaš samo kao Jasmina dama noći. Nego što se to događa, čujem nešto srbi kukaju da ih je Obama nazvao mrljom čovječanstva
Vrh |
|
|
Žal
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 18 srp 2010, 20:05 |
|
|
Ernani je napisao/la: Žal je napisao/la: ž bit cu Jasmina veceras samo za tebe...da tebi, ljube moj bude lakse Aha znači ne nastupaš samo kao Jasmina dama noći. Nego što se to događa, čujem nešto srbi kukaju da ih je Obama nazvao mrljom čovječanstva http://www.youtube.com/watch?v=NafcjBkK-5Y
_________________ Vivere commune est, sed non commune mereri
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 18 srp 2010, 20:40 |
|
|
Drugarice i drugovi , dame i gospodo i svi Šabani sa ovog foruma , dobar veče vam bilo!!
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
|
Ernani
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 18 srp 2010, 21:15 |
|
|
Shalom, I am here Kudejsi Džo <<< kozojebac
Vrh |
|
|
Ernani
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 18 srp 2010, 21:17 |
|
|
Žal je napisao/la: Ernani je napisao/la: Aha znači ne nastupaš samo kao Jasmina dama noći. Nego što se to događa, čujem nešto srbi kukaju da ih je Obama nazvao mrljom čovječanstva http://www.youtube.com/watch?v=NafcjBkK-5Y Pa de si Jasmina, reci mi jesi li usolila ribicu danas na onoj vašoj plaži od 10 km ili si prišla v Hervatska
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 18 srp 2010, 22:27 |
|
|
Ernani je napisao/la: Shalom, I am here Kudejsi Džo <<< kozojebac Wow , jel ti to naobrazba seoska ili si se dao u planinare?!
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
|
Fishy
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 19 srp 2010, 21:38 |
|
|
Bok ljudi... pa evo samo da vas pozdravim tu u izbjeglištvu
|
|
Vrh |
|
|
Ernani
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 20 srp 2010, 01:07 |
|
|
joe enter je napisao/la: Ernani je napisao/la: Shalom, I am here Kudejsi Džo <<< kozojebac Wow , jel ti to naobrazba seoska ili si se dao u planinare?! Planinarstvo je fin sport.
Vrh |
|
|
Žal
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 20 srp 2010, 20:57 |
|
|
Fishy je napisao/la: Bok ljudi... pa evo samo da vas pozdravim tu u izbjeglištvu elou fishy, hvala na pozdravu, da ne kazem suportu!
|
|
Vrh |
|
|
Žal
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 20 srp 2010, 21:01 |
|
|
Ernani je napisao/la: Žal je napisao/la: Pa de si Jasmina, reci mi jesi li usolila ribicu danas na onoj vašoj plaži od 10 km ili si prišla v Hervatska pa znas da sam ja slovenka od glave do peta, kaj cu u rvatskoj....vidis i samo, samo sto nije bankrotirala http://www.index.hr/vijesti/clanak/nism ... 01620.aspx
|
|
Vrh |
|
|
Žal
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 20 srp 2010, 21:04 |
|
|
Fishy je napisao/la: Bok ljudi... pa evo samo da vas pozdravim tu u izbjeglištvu da ti kazem jos nesto, bas se sjetila tebe danas...izasla je lestvica 10 naj gradova za odmor, na drugom je mjestu dubrovnik a na osmom ljubljana...bas mi bilo milo
|
|
Vrh |
|
|
Žal
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 20 srp 2010, 21:06 |
|
|
joe enter je napisao/la: Ernani je napisao/la: Shalom, I am here Kudejsi Džo <<< kozojebac Wow , jel ti to naobrazba seoska ili si se dao u planinare?! hola Đoej
|
|
Vrh |
|
|
Ernani
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 21 srp 2010, 00:40 |
|
|
Žal je napisao/la: Ernani je napisao/la: Pa de si Jasmina, reci mi jesi li usolila ribicu danas na onoj vašoj plaži od 10 km ili si prišla v Hervatska pa znas da sam ja slovenka od glave do peta, kaj cu u rvatskoj....vidis i samo, samo sto nije bankrotirala http://www.index.hr/vijesti/clanak/nism ... 01620.aspxSvaka država u Europi ima problema, zemlje u okruženju i regiji imaju 6-10 puta veći dug od našeg i o tome se naravno pričalo. U slučaju bankrota Piran, Prevlaka, Ploče opet neće otići vama krvopijama nego ostaju u Republici Hrvatskoj, o tome nema govora i to je vreća mekinja. A vama kako dobro ide govori ono svjedočanstvo slovenskog šofera koji se boji Rumunja više nego Boga, da ne pričam o vašim potpisima u Kući cvijeća i da ste tamo vareni i pečeni i kukumačete za Hrvatom Brozom. Pa vama da HR zabrani uvoz smeća poput Gorenja, Merkura, Iskre, vi bi bili gladni u roku 1 dana i vama paše što opstruirate HR na putu u EU i tu vam dobro pomaže partner Engleska i ona kurva Queen Mum. Sa šugama kao srbi, slovenci, ****** treba samo radikalno, i smeta mi taj stav politike i društva da se stalno nekome moramo pokloniti i dodvoriti, ne, to je krivi način.
Vrh |
|
|
Ernani
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 21 srp 2010, 00:48 |
|
|
Interesantno je kako ste vi uspjeli ući u EU sa problemima poput Sveta Gera, Dragonja, izbrisani, Ljubljanska banka koja se obogatila na znoju i krvi čefurja koji ne zaslužuju da budu slovenski građani, imate onog retardiranog invalida koji teglama cvijeća pravi granice i glumi slovenskog Šešelja, dok je Đapić bio u Saboru to je orilo i gorilo, spominjala se nova NDH, instant ustaštvo. Mene čudi da vi nemate drugog posla nego samo tužakati HR dok svoje maloumnike skrivate a potajno ih favorizirate. I zbog čega je ta opsjednutost Hrvatskom i tom prekrasnom zemljom, ja u tjedan dana ako o sloveniji ili srbiji čujem 2 riječi i to ništa pametno a kod vas je Hrvatska u udarnim terminima Dnevnika. Kako vama nije jasno da vi niste nikakav faktor u životima građana ove zemlje i da vas nitko ne jebe ? Dobrosusjedski odnosi, sa ovakvim susjedima i odnosima Sjeverna Koreja i Vijetnam bi bili bolja alternativa.
Vrh |
|
|
Žal
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 21 srp 2010, 08:47 |
|
|
ecco, kako to izgleda kad stanes macki na rep
|
|
Vrh |
|
|
Žal
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 05 kol 2010, 19:25 |
|
|
dobra vam kisna vece....i veliki vlazni pozdrav svakako ne svakome...al oni koji me znaju...cak i nekom pojedincu koji me ne zna...blablabla...je sto volim zapetljat...samo saljem kisni pozdrav iz Ljubljane btw...Terici posebno
|
|
Vrh |
|
|
Ernani
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 05 kol 2010, 20:04 |
|
|
Evo javljam se iz Čavoglava, Tera stavila crnu kapu i salutira Anti. Bože sačuvaj što radi šljivovica
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|