|
|
Stranica: 4/5.
|
[ 115 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ksenija
|
Naslov: Re: Pogodite ko je? Postano: 29 lip 2016, 18:49 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Svarog je napisao/la: Tetka , a sta's mi kup't ? Masku Odgovor je tOčan!
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Pogodite ko je? Postano: 07 svi 2021, 16:02 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25858 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Jedan odavno pokojni, a jako poznati ex Yu glumac.
Privitak/ci: |
jajaja.png [ 481.67 KiB | Pogledano 1839 put/a. ]
|
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Pogodite ko je? Postano: 07 svi 2021, 16:53 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77210 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Naziv file ti je "ja".
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Pogodite ko je? Postano: 07 svi 2021, 17:55 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Naziv file ti je "ja". Nije nego "jajaja", jer sam prejučer sa jednom Meksikankom slavio Cinco De Mayo.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Pogodite ko je? Postano: 07 svi 2021, 18:36 |
|
|
.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Pogodite ko je? Postano: 08 svi 2021, 00:12 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7466 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Vujisić?
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Pogodite ko je? Postano: 08 svi 2021, 06:54 |
|
|
kiler je napisao/la: Vujisić? Jeste, Pavle Vujisić.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Pogodite ko je? Postano: 08 svi 2021, 10:38 |
|
|
Iz ,,bogate,, familije, a vidi sada!!!!
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Pogodite ko je? Postano: 08 svi 2021, 21:00 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Iz ,,bogate,, familije, a vidi sada!!!! Ivica Dacic!
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Pogodite ko je? Postano: 08 svi 2021, 21:03 |
|
|
Tačno pametni moj Aleksije. Može li jedna tvoja sličica iz mokrih dana?
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Pogodite ko je? Postano: 08 svi 2021, 21:05 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Tačno pametni moj Aleksije. Može li jedna tvoja sličica iz mokrih dana? Kakvih "mokrih dana"? Valjda iz tvojih mokrih snova!
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Pogodite ko je? Postano: 08 svi 2021, 21:16 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Tačno pametni moj Aleksije. Može li jedna tvoja sličica iz mokrih dana? Kakvih "mokrih dana"? Valjda iz tvojih mokrih snova! Ma može i tako. Često se u snu, a i na javi isplaćem što od smijeha, što sanjajući luzere. Valjda su mi sudbina. Nego, ne čini li se to meni da u tvom zamišljenom glasu osjetim negativnu vibraciju!? Ne kvari prijateljstvo. Neće valjda da nas Šljokićavi Dane zavadi?
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Pogodite ko je? Postano: 08 svi 2021, 22:37 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Kakvih "mokrih dana"? Valjda iz tvojih mokrih snova!
Ma može i tako. Često se u snu, a i na javi isplaćem što od smijeha, što sanjajući luzere. Valjda su mi sudbina. Nego, ne čini li se to meni da u tvom zamišljenom glasu osjetim negativnu vibraciju!? Ne kvari prijateljstvo. Neće valjda da nas Šljokićavi Dane zavadi? Nema ljutnje, ja znam da ti samo pokusavas ocajnicki da privuces paznju, makar i negativnu. Daj sta das, sto 'no kazu. Ali budi interesantna, nemoj samo na taj dosadni nacin...
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Pogodite ko je? Postano: 08 svi 2021, 22:50 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Ma može i tako. Često se u snu, a i na javi isplaćem što od smijeha, što sanjajući luzere. Valjda su mi sudbina. Nego, ne čini li se to meni da u tvom zamišljenom glasu osjetim negativnu vibraciju!? Ne kvari prijateljstvo. Neće valjda da nas Šljokićavi Dane zavadi? Nema ljutnje, ja znam da ti samo pokusavas ocajnicki da privuces paznju, makar i negativnu. Daj sta das, sto 'no kazu. Ali budi interesantna, nemoj samo na taj dosadni nacin... [/quote Opet si negativan! Angažovaću se da ,,popravim,, pažnju. Karmelovu sam izgubila, što mi i nije važno, jer je smarač. Veće nade pokažem u tebe.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Pogodite ko je? Postano: 09 svi 2021, 00:06 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Opet si negativan! Angažovaću se da ,,popravim,, pažnju. Karmelovu sam izgubila, što mi i nije važno, jer je smarač. Veće nade pokažem u tebe. Nisam negativan, nego si ti osetljiva. A popravi se tako sto ces prestati da budes komunjara, inace nasa ljubav nema buducnost. Pa da ti pevamo ovako!
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Pogodite ko je? Postano: 09 svi 2021, 01:01 |
|
|
Aleksije, nije ,,četa,, moja meta! Šta ću u šumi? Ko kaže da sam ja komunista, odakle ti to!? Ja sam zakleti anarhista! ,,Vladavina čovjeka nad čovjekom je ropstvo,, Ima li istinitije rečenice od ove? Ne mogu postaviti pjesmu s ovog tableta, ali to bi bila od Prljavog kazališta ,,Anarhist,
A n a r h i s t
Ja nisam nikad volio satove iz matematike bjez'o sam u podrum slusao sam bendove
Volio sam Azru Parafe i Pankrte volio sam kad gitare bas i bubanj zaprase
Jer ja sam anarhist, anarhist pankrt, pankrt, iludist
Ja nisam nikad voli satove iz matematike vucar'o sam gitaru kao Strummer sis'o se
Misljenja su tudja oduvijek me gnjavila u mom svijetu vrijede samo moja pravila
Sa la, la, la, la, la, la
Ja nisam nikad volio satove iz fizike polet mi je bio nesto poput biblije gdje su danas oni buntovnici od nekad skinuli kravate, barem tajno ponekad
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Pogodite ko je? Postano: 09 svi 2021, 03:17 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Aleksije, nije ,,četa,, moja meta! Šta ću u šumi? Ko kaže da sam ja komunista, odakle ti to!? Ja sam zakleti anarhista! ,,Vladavina čovjeka nad čovjekom je ropstvo,, Ima li istinitije rečenice od ove? Ne mogu postaviti pjesmu s ovog tableta, ali to bi bila od Prljavog kazališta ,,Anarhist,
A n a r h i s t
Ja nisam nikad volio satove iz matematike bjez'o sam u podrum slusao sam bendove
Volio sam Azru Parafe i Pankrte volio sam kad gitare bas i bubanj zaprase
Jer ja sam anarhist, anarhist pankrt, pankrt, iludist
Ja nisam nikad voli satove iz matematike vucar'o sam gitaru kao Strummer sis'o se
Misljenja su tudja oduvijek me gnjavila u mom svijetu vrijede samo moja pravila
Ja nisam nikad volio satove iz fizike polet mi je bio nesto poput biblije gdje su danas oni buntovnici od nekad skinuli kravate, barem tajno ponekad
Sa la, la, la, la, la, la Dobro, ajde, opet smo u ljubavi! Kisssssss! Volecemo se na nasoj farmi, valjacemo se u senu u pauzi izmedju cuvanja krava i ovaca! Ali i anarhizam ti glup kao i komunizam. I pesma je bozesacuvaj! Nije voleo da nesto nauci u skoli, nije voleo misljenja pametnih ljudi, sisao se kao nenormalan, i takav nepismen i bandoglav sam sebi je posavljao pravila. I povrh svega, time se hvalise, kao da je izveo podvig koji niko drugi ne moze da izvede. Tipican primer lika kojeg treba motkom po ledjima!
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Pogodite ko je? Postano: 09 svi 2021, 09:13 |
|
|
Aleksije, kakvo sijeno, ovce, krave? Ni moja baba nije bila farmerka, a kamo li ja!? Nisu li ti tvoji kravočuvari i pastiri bili upravo oni koji su prakticirali takav filozofski pristup životu. Nje li pojam države bio međa njihovih njiva i pašnjaka. Nisu li bili gospodari samome sebi? Nisu li piškili po idealima? Nisu li bili u opancima, šajkačama i prslucima svi jednaki? Nisu li bili slobodni ljudi, a ne robovi? Postoji li tema anarhija na ovom forumu? Kako da mi ne budu uzori: Lav Tolstoj, Oscar Wilde, Gustav Courbet, Georges Seurat, Camille Pissarro, Jackson Pollock, John Cage, John Lennon...
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Pogodite ko je? Postano: 09 svi 2021, 16:17 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Aleksije, kakvo sijeno, ovce, krave? Ni moja baba nije bila farmerka, a kamo li ja!? Nisu li ti tvoji kravočuvari i pastiri bili upravo oni koji su prakticirali takav filozofski pristup životu. Nje li pojam države bio međa njihovih njiva i pašnjaka. Nisu li bili gospodari samome sebi? Nisu li piškili po idealima? Nisu li bili u opancima, šajkačama i prslucima svi jednaki? Nisu li bili slobodni ljudi, a ne robovi? Postoji li tema anarhija na ovom forumu? Kako da mi ne budu uzori: Lav Tolstoj, Oscar Wilde, Gustav Courbet, Georges Seurat, Camille Pissarro, Jackson Pollock, John Cage, John Lennon... Moze li covek ijednu dlaku na svojoj glavi uciniti belom ili crnom? Ne moze! Pa kakav je to gospodar samome sebi. Iluzija je da je covek sebi gospodar i poslednje je sto mu treba da zivot potrosi gradeci to gospodstvo. Sloboda je iluzija. Treba slusati pravog Gospodara, a takva poslusnost je najveca vrlina. Neposlusnost prema Gospodu nije sloboda, nego iluzija slobode iza koje se krije poslusnost nekome drugome, koji je suprotnost Gospodu. Filozofsko promisljanje o zivotu dovelo me je do zakljucka da je sreca u dodiru sa prirodom i vezanosti za nju. Pa Vojin Cetkovic i Gagi Jovanovic su iz BG otisli na selo da zive.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Pogodite ko je? Postano: 09 svi 2021, 16:54 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Aleksije, kakvo sijeno, ovce, krave? Ni moja baba nije bila farmerka, a kamo li ja!? Nisu li ti tvoji kravočuvari i pastiri bili upravo oni koji su prakticirali takav filozofski pristup životu. Nje li pojam države bio međa njihovih njiva i pašnjaka. Nisu li bili gospodari samome sebi? Nisu li piškili po idealima? Nisu li bili u opancima, šajkačama i prslucima svi jednaki? Nisu li bili slobodni ljudi, a ne robovi? Postoji li tema anarhija na ovom forumu? Kako da mi ne budu uzori: Lav Tolstoj, Oscar Wilde, Gustav Courbet, Georges Seurat, Camille Pissarro, Jackson Pollock, John Cage, John Lennon... Moze li covek ijednu dlaku na svojoj glavi uciniti belom ili crnom? Ne moze! Pa kakav je to gospodar samome sebi. Iluzija je da je covek sebi gospodar i poslednje je sto mu treba da zivot potrosi gradeci to gospodstvo. Sloboda je iluzija. Treba slusati pravog Gospodara, a takva poslusnost je najveca vrlina. Neposlusnost prema Gospodu nije sloboda, nego iluzija slobode iza koje se krije poslusnost nekome drugome, koji je suprotnost Gospodu. Filozofsko promisljanje o zivotu dovelo me je do zakljucka da je sreca u dodiru sa prirodom i vezanosti za nju. Pa Vojin Cetkovic i Gagi Jovanovic su iz BG otisli na selo da zive. Aleksije, imaš li ti ,,čovjeka,, koji te mijenja danju!??? Nekako si mi smisleniji i sadržajniji u kasnim noćnim satima!? Ovo kao da je Buenos napisao, a Markan lektorisao!? Odspavaj malo, skini opanke, šajkaču, pritvori prozor da te muhe ne useru i da te pijetlić ne uznemirava. Navij frulu, pa se čujemo poslije kada se sabereš.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Pogodite ko je? Postano: 09 svi 2021, 17:06 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Moze li covek ijednu dlaku na svojoj glavi uciniti belom ili crnom? Ne moze! Pa kakav je to gospodar samome sebi. Iluzija je da je covek sebi gospodar i poslednje je sto mu treba da zivot potrosi gradeci to gospodstvo. Sloboda je iluzija. Treba slusati pravog Gospodara, a takva poslusnost je najveca vrlina. Neposlusnost prema Gospodu nije sloboda, nego iluzija slobode iza koje se krije poslusnost nekome drugome, koji je suprotnost Gospodu.
Filozofsko promisljanje o zivotu dovelo me je do zakljucka da je sreca u dodiru sa prirodom i vezanosti za nju. Pa Vojin Cetkovic i Gagi Jovanovic su iz BG otisli na selo da zive.
Aleksije, imaš li ti ,,čovjeka,, koji te mijenja danju!??? Nekako si mi smisleniji i sadržajniji u kasnim noćnim satima!? Ovo kao da je Buenos napisao, a Markan lektorisao!? Odspavaj malo, skini opanke, šajkaču, pritvori prozor da te muhe ne useru i da te pijetlić ne uznemirava. Navij frulu, pa se čujemo poslije kada se sabereš. Zasto sa mnom razgovaras tim tonom?
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Pogodite ko je? Postano: 09 svi 2021, 19:12 |
|
|
Zato što mi se čini da ti nisi Aleksije!?? Gdje je ,,onaj,, Aleksije???? Ako sam u krivu, izvini.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Pogodite ko je? Postano: 09 svi 2021, 19:12 |
|
|
Zato što mi se čini da ti nisi Aleksije!?? Gdje je ,,onaj,, Aleksije???? Ako sam u krivu, izvini.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Pogodite ko je? Postano: 09 svi 2021, 19:31 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Zato što mi se čini da ti nisi Aleksije!?? Gdje je ,,onaj,, Aleksije???? Ako sam u krivu, izvini. Kako da vodimo ozbiljan dijalog, ako ja dam neke argumente na tvoju anarhisticku filozofiju, a ti umesto da odgovaras kontraargumentima na zadatu temu, ti se iscudjavas mojoj licnosti iako moja licnost nije tema. Pa tako je nemoguce dovesti nijedan dijalog do kraja. Izgleda da zene ne umeju da se fokusiraju, nego im je paznja rasuta na milion strana. Pa tako muskarci ispadaju pametniji, bolji odgajatelji dece, bolji kuvari, bolji vozaci...
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Pogodite ko je? Postano: 09 svi 2021, 20:54 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Aleksije, kakvo sijeno, ovce, krave? Ni moja baba nije bila farmerka, a kamo li ja!? Nisu li ti tvoji kravočuvari i pastiri bili upravo oni koji su prakticirali takav filozofski pristup životu. Nje li pojam države bio međa njihovih njiva i pašnjaka. Nisu li bili gospodari samome sebi? Nisu li piškili po idealima? Nisu li bili u opancima, šajkačama i prslucima svi jednaki? Nisu li bili slobodni ljudi, a ne robovi? Postoji li tema anarhija na ovom forumu? Kako da mi ne budu uzori: Lav Tolstoj, Oscar Wilde, Gustav Courbet, Georges Seurat, Camille Pissarro, Jackson Pollock, John Cage, John Lennon... Dal je ljepša zemlja koja,od Krajine ćeri moja ? Pusti anarhiju,Tolstoja i Aleksu. https://youtu.be/RCfqTeHAExw
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|