|
|
Stranica: 1/3.
|
[ 73 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ministry of Sound
|
Naslov: Omiljeni RepublikoHrvat(ica) na forumu Postano: 17 svi 2021, 17:22 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
...da ne kažemo Perec, jer je to pejorativna imenica. Perece ne bi ni imao na forumu HB-a.
Moguće je da će se pokrati neka greška, odnosno da će na popis uletjeti "neki naš" koji samo živi u RH, ali nema veze. Ili neki iz RH za kojeg sam pomislio da je naš, pa ga nisam svrstao na popis. Idem po broju postova (ne idem ispod 500), pod uvjetom da je forumaš aktivan u zadnjih mjesec-dva.
Ako može se i javno obznaniti glas te obrazložiti. Imate dva glasa, koji se mogu i mijenjati naknadno, tako da će ovo biti dinamična anketa, koja će se zaključiti do kraja godine.
Nema naknadnog editiranja spiska, jer bilo kakav edit poništava sve glasove.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Purger111
|
Naslov: Re: Omiljeni RepublikoHrvat(ica) na forumu Postano: 17 svi 2021, 17:35 |
|
|
Čini mi se da je malo narastao promet i ne stignem popratiti sve postove. Ovako odakativno mi Reconquista djeluje najsmislenije.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Omiljeni RepublikoHrvat(ica) na forumu Postano: 17 svi 2021, 17:50 |
|
|
Ceha. Zna svako selo točno u kuću tko gdje živi i ima dobre i zanimljive planove, karte i realne političke prognoze.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Omiljeni RepublikoHrvat(ica) na forumu Postano: 17 svi 2021, 18:13 |
|
|
Što će ti ono ,,hrvat(ica),, kada ne priznajete ženski rod da uopšte postoji!? Veliki si ti folirant Mini!
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Omiljeni RepublikoHrvat(ica) na forumu Postano: 17 svi 2021, 18:16 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10000 Lokacija: Banja Luka
|
Omiljeni mi je malo prejaka rječ ali preko pola smatram prilično korektnim . Oni svraćaju ovdje da obiđu ''familiju'' i vide kako joj je , a shupci to ne rade. A jedan dio , skoro četvrtina ( nije to malo) , dolazi da i ovdje mrzi Srbe . Njihova mržnja prema Srbima ,to se da lako primjetiti , veća je od ljubavi prema familiji . Možda sam subjektivan ali mi se čini da je među Srbima iz Srbije koji ovdje svraćaju, takvih mnogo manje .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Omiljeni RepublikoHrvat(ica) na forumu Postano: 17 svi 2021, 18:24 |
|
|
Kao da fale neki kandidati. Ili su tražili da ih se smatra HB dijasporom u ZG
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Omiljeni RepublikoHrvat(ica) na forumu Postano: 17 svi 2021, 18:40 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Šta je Republikanac Hrvat ? Ne kužim anketu uopće. Sa aktivnom adresom u HR, i ništa drugo ?
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Omiljeni RepublikoHrvat(ica) na forumu Postano: 17 svi 2021, 18:52 |
|
|
Zar nije Bobanovski iz BiH?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1076 of 2558 - 42.06%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
K:M
|
Naslov: Re: Omiljeni RepublikoHrvat(ica) na forumu Postano: 17 svi 2021, 18:57 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
Ja se nebu stel zamjeriti, niskim....od hrv komponente.....
Cehu najduze znam, i mi smo "ratovali" davnih dana,bas zestoko, na forumu..hr
izdvojicu i naseg Zlatka ZG....
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Omiljeni RepublikoHrvat(ica) na forumu Postano: 17 svi 2021, 19:25 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60061 Lokacija: DAZP HQ
|
Baš težak izbor, ogromna ponuda, puno dobrih, ali moj glas Cehi i Reconquisti.
Honorable mentions: weasel, divizija, bobanovski (ček šta nije on naš?), rika, purger, laganini, Josip, ronaldinho
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Omiljeni RepublikoHrvat(ica) na forumu Postano: 17 svi 2021, 19:26 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Moj izbor @snowflake i @Bilic07.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Omiljeni RepublikoHrvat(ica) na forumu Postano: 17 svi 2021, 19:27 |
|
|
Forum je dosta porastao, ne da se više sve popratiti, ni teme ni forumaše.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Omiljeni RepublikoHrvat(ica) na forumu Postano: 17 svi 2021, 19:27 |
|
|
Ceha je institucija. Mislim da nije trebao biti u anketi.
|
|
Vrh |
|
|
1986
|
Naslov: Re: Omiljeni RepublikoHrvat(ica) na forumu Postano: 18 svi 2021, 09:43 |
|
|
Jel dudu nije iz Zagreba? I Zaba isto.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Omiljeni RepublikoHrvat(ica) na forumu Postano: 18 svi 2021, 10:03 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25771 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
1986 je napisao/la: Jel dudu nije iz Zagreba? I Zaba isto. Mislim da se ova anketa odnosi na "prave Hrvate" koji nemaju baš izravnu rodbinsku vezu sa BiH.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Omiljeni RepublikoHrvat(ica) na forumu Postano: 18 svi 2021, 10:04 |
|
|
Nice BoyBG jer je fin momak.I 1186 jer ima bolesne ispade.Brat.
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Omiljeni RepublikoHrvat(ica) na forumu Postano: 18 svi 2021, 10:20 |
|
|
Mislim da treba dodat Velebita. Uvijek ga rado čitam i uvijek ima zanimljive analize
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Groot
|
Naslov: Re: Omiljeni RepublikoHrvat(ica) na forumu Postano: 18 svi 2021, 11:09 |
|
|
Ceha. Lik bolje zna vukojebine po BiH nego mnogi od nas svoje susjedne općine.
_________________ Broj spominjanja Sorosa od strane pojedinih forumaša je obrnuto proporcionalan seksualnoj aktivnosti istih.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Omiljeni RepublikoHrvat(ica) na forumu Postano: 18 svi 2021, 11:14 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17412 Lokacija: יום טוב
|
ceha i pahuljica zanimljiva je definicija u uvodnom postu. ja sam 18 godina živjela u BiH, preko 30 izvan nje, većinom u Zagrebu. al svi me uredno smještaju u dijasporu. bh državljanstvo nemam, hrvatsko imam, btw Ministre, kako se ti definiraš? Sarajlija na privremenom radu u Australiji? p.s. zar ZlatkoZG nije Srbin?
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Omiljeni RepublikoHrvat(ica) na forumu Postano: 18 svi 2021, 11:24 |
|
|
Groot je napisao/la: Ceha. Lik bolje zna vukojebine po BiH nego mnogi od nas svoje susjedne općine. Samo da smo ga imali u Daytonu umjesto Granića.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1076 of 2558 - 42.06%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Omiljeni RepublikoHrvat(ica) na forumu Postano: 18 svi 2021, 12:39 |
|
|
1986 je napisao/la: Jel dudu nije iz Zagreba? I Zaba isto. Čak sam i rodjen u BIH, zato me malo duže gledaju na granici kad idem s avionom.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Omiljeni RepublikoHrvat(ica) na forumu Postano: 18 svi 2021, 13:29 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Svarog je napisao/la: Omiljeni mi je malo prejaka rječ ali preko pola smatram prilično korektnim . Oni svraćaju ovdje da obiđu ''familiju'' i vide kako joj je , a shupci to ne rade. A jedan dio , skoro četvrtina ( nije to malo) , dolazi da i ovdje mrzi Srbe . Njihova mržnja prema Srbima ,to se da lako primjetiti , veća je od ljubavi prema familiji . Možda sam subjektivan ali mi se čini da je među Srbima iz Srbije koji ovdje svraćaju, takvih mnogo manje . Na samom početku foruma su iz RH određenim dijelom bili emisari/komesari/misionari za neke svoje fiks ideje ili ideologije, ili su pak ovdje boravili u predahu dok im traje ban na forumu ha er. Kasnije su dolazili zbog Srba. Ovi sadašnji (class of 2020-), su tu najvećim dijelom iz pravih pobuda i jer je BiH priča ušla u mainstream. Ja mislim (ili želim misliti) da je masovni dolazak odraz nekih pozitivnih promjena u stvarnom životu. Rika sv Vida je napisao/la: Ceha. Zna svako selo točno u kuću tko gdje živi i ima dobre i zanimljive planove, karte i realne političke prognoze. Nema kod Cehe realno, samo ultra maksimalistički (bezobrazni) zahtjevi, pa koliko se izvuče. BBC je napisao/la: Šta je Republikanac Hrvat ? Ne kužim anketu uopće. Sa aktivnom adresom u HR, i ništa drugo ? Mislim da je mjesto rođenja glavni faktor. Zato u ponudi nema dudu, PCM, ZGabriel i sl. Ima nekih likova za koje nisam siguran. Naša Kvačica je napisao/la: Zar nije Bobanovski iz BiH? Rekao je, ako me sjećanje ne vara, da je iz Dalmatinske zagore, i da je samo studirao u Mostaru, gdje je postao politički naš. Može me ispraviti ako griješim. Bobovac je napisao/la: 1986 je napisao/la: Jel dudu nije iz Zagreba? I Zaba isto. Mislim da se ova anketa odnosi na "prave Hrvate" koji nemaju baš izravnu rodbinsku vezu sa BiH. Tako nekako, možda je mjesto rođenja presudno. Rika sv Vida je napisao/la: Mislim da treba dodat Velebita. Uvijek ga rado čitam i uvijek ima zanimljive analize Da, danas sam skužio da sam ga greškom izostavio, jebiga, prelistao sam 20ak stranica članstva kako bih odabrao ponudu, logično da se potkrala greška. No, stilom je sličan ovom Sokoliću, to su neki non-STEM ideološki misionari koji su uglavnom ovdje u (uzaludnoj) misiji širenja svog nekog evanđelja. ZGabriel je napisao/la: ceha i pahuljica zanimljiva je definicija u uvodnom postu. ja sam 18 godina živjela u BiH, preko 30 izvan nje, većinom u Zagrebu. al svi me uredno smještaju u dijasporu. bh državljanstvo nemam, hrvatsko imam, btw Ministre, kako se ti definiraš? Sarajlija na privremenom radu u Australiji? p.s. zar ZlatkoZG nije Srbin? Svi mi koji smo rođeni u BiH imamo državljanstvo, ukoliko ga se niste eksplicitno odrekli. Oblizivali smo se na pomisao da tu kategoriju (mislim da je bila riječ o oko 600.000 ili koliko li već ljudi u RH po popisu 2011. koji su rođeni u BiH) aktiviramo za glasanje na izborima u BiH, ali teško ide. ZlatkoZG je pola Srbin, pola Hrvat iz BiH. Po biografiji sve predispozicije da pljuje po nama na Indexu ili kao član "Možemo", ali evo ga, podržava nas, i to ima dodatnu vrijednost. Kako se ja definiram? Neki dan me stara probala ispraviti kad sam rekao da sam ja "Bosanac" (regionalno naravski). Ona računa po porijeklu baba i dida.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
K:M
|
Naslov: Re: Omiljeni RepublikoHrvat(ica) na forumu Postano: 18 svi 2021, 13:40 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
dudu je napisao/la: 1986 je napisao/la: Jel dudu nije iz Zagreba? I Zaba isto. Čak sam i rodjen u BIH, zato me malo duže gledaju na granici kad idem s avionom. Dobro je dok ti ne traze da skidas hlace, i "vrse inspekcijski nadzor". Tvoja prednost je sto glasujes na 2 mjesta i dizes glasove HDZu i "ukruhavas ih", dok domoljubna ZGabi je digla ruke, glede Posavine i "borbe" sa Srbima i Mujama.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Omiljeni RepublikoHrvat(ica) na forumu Postano: 18 svi 2021, 13:51 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25771 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
ZGabriel je napisao/la: ceha i pahuljica zanimljiva je definicija u uvodnom postu. ja sam 18 godina živjela u BiH, preko 30 izvan nje, većinom u Zagrebu. al svi me uredno smještaju u dijasporu. bh državljanstvo nemam, hrvatsko imam, btw Da parafraziram Humboldta, - Ono si čijim akcentom govoriš. Nema pereca koji zanosi na Bosanski ili Hercegovački. Ima da kajkaš ko Smogovci.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Omiljeni RepublikoHrvat(ica) na forumu Postano: 18 svi 2021, 15:18 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17412 Lokacija: יום טוב
|
Bobovac je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: ceha i pahuljica zanimljiva je definicija u uvodnom postu. ja sam 18 godina živjela u BiH, preko 30 izvan nje, većinom u Zagrebu. al svi me uredno smještaju u dijasporu. bh državljanstvo nemam, hrvatsko imam, btw Da parafraziram Humboldta, - Ono si čijim akcentom govoriš. Nema pereca koji zanosi na Bosanski ili Hercegovački. Ima da kajkaš ko Smogovci. ja kajkam k'o Bandić. samo kad se sprdam. govorim najpravilnije što mogu, ne volim dijalekte. a od svih mogućih u Hrvata, zagrebački je najgori postojeći. (ovaj novi mix, starozagrebački mi je fora ali on je skoro izumro)
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|