|
|
Stranica: 2/3.
|
[ 73 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
laganini
|
Naslov: Re: Omiljeni RepublikoHrvat(ica) na forumu Postano: 18 svi 2021, 15:41 |
|
|
..zasto nema Velebit moj favorit ..da sam glas rec pravom Hrvatu i katoliku..drugi je otisa jednom sendvicaru jer vidim da se favoriziraju dodrinasi..
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Omiljeni RepublikoHrvat(ica) na forumu Postano: 18 svi 2021, 15:43 |
|
|
Snowflake i Hrobi, veterani. Većina su fina raja, ali ove sa više staža najbolje poznajem.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Omiljeni RepublikoHrvat(ica) na forumu Postano: 18 svi 2021, 15:58 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Greškom izostavljeni:
- Velebit - Gaugamela93 - s@lko dinamitas (mada mislim da je neki naš koji živi u RH)
Ispostavilo se da i HHerceg nije rođen u BiH.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Omiljeni RepublikoHrvat(ica) na forumu Postano: 18 svi 2021, 16:02 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Ispostavilo se da i HHerceg nije rođen u BiH. Čuj nije, ja cijelo vrijeme mislim škutor. Isti Diablo.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1076 of 2558 - 42.06%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Omiljeni RepublikoHrvat(ica) na forumu Postano: 18 svi 2021, 16:04 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Naša Kvačica je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Ispostavilo se da i HHerceg nije rođen u BiH. Čuj nije, ja cijelo vrijeme mislim škutor. Isti Diablo. Sad je već izvjesno da su nas, brojčano gledajući, poklopili RepublikoHrvati. Možda jedino pozitivno poklapanje Hrvata BiH. Za sad OK jer ne traže pozicije u zakonodavnoj i izvršnoj vlasti ovdje.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Omiljeni RepublikoHrvat(ica) na forumu Postano: 18 svi 2021, 16:47 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60062 Lokacija: DAZP HQ
|
Ministry of Sound je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Čuj nije, ja cijelo vrijeme mislim škutor. Isti Diablo. Sad je već izvjesno da su nas, brojčano gledajući, poklopili RepublikoHrvati. Možda jedino pozitivno poklapanje Hrvata BiH. Za sad OK jer ne traže pozicije u zakonodavnoj i izvršnoj vlasti ovdje. naviklo je to da im hercegovci dominiraju.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Omiljeni RepublikoHrvat(ica) na forumu Postano: 18 svi 2021, 16:49 |
|
|
dudu je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Sad je već izvjesno da su nas, brojčano gledajući, poklopili RepublikoHrvati. Možda jedino pozitivno poklapanje Hrvata BiH. Za sad OK jer ne traže pozicije u zakonodavnoj i izvršnoj vlasti ovdje.
naviklo je to da im hercegovci dominiraju. Ovdje su Bosanci i dalje u većini! A sad su Pereci dobili i Tomaševića, iza nas je era Era.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Omiljeni RepublikoHrvat(ica) na forumu Postano: 18 svi 2021, 16:58 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60062 Lokacija: DAZP HQ
|
Ministry of Sound je napisao/la: dudu je napisao/la: naviklo je to da im hercegovci dominiraju. Ovdje su Bosanci i dalje u većini! A sad su Pereci dobili i Tomaševića, iza nas je era Era. sve ti je to isto.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
K:M
|
Naslov: Re: Omiljeni RepublikoHrvat(ica) na forumu Postano: 18 svi 2021, 17:07 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
Ministry of Sound je napisao/la: dudu je napisao/la: naviklo je to da im hercegovci dominiraju. Ovdje su Bosanci i dalje u većini! A sad su Pereci dobili i Tomaševića, iza nas je era Era. Zato je taj regijunalni sukob nekih. Era, da halale Bosnu i budu jedini na sinekurama. Bez ovih sjeverno od Prozora.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Omiljeni RepublikoHrvat(ica) na forumu Postano: 19 svi 2021, 08:22 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Greškom izostavljeni:
- Velebit - Gaugamela93 - s@lko dinamitas (mada mislim da je neki naš koji živi u RH)
Ispostavilo se da i HHerceg nije rođen u BiH. Plus - Burbon - Orion - Dalmatia Bez uvrede Reconquisti, ali mislim da je glasove dobio na osnovi nicka, a ne sadržaja, ja se ne mogu sjetiti puno postova. Kriminalno loše stoje Hara (doduše, on je promijenio nick pa ga je to koštalo) i Ronaldinho, ljudi koji su otvarali najviše zanimljivih tema i donosili puno vrijednih informacija. Mislim da je nužno imati neki avatar koji se teško zaboravlja.
|
|
Vrh |
|
|
Zapetljana
|
Naslov: Re: Omiljeni RepublikoHrvat(ica) na forumu Postano: 19 svi 2021, 21:53 |
|
|
Ceha - svi već sve rekli Rika - mlada nada
_________________ Činjenice ne prestaju postojati samo zato što se ignoriraju. ~ Aldous Leonard Huxley
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Omiljeni RepublikoHrvat(ica) na forumu Postano: 19 svi 2021, 21:56 |
|
|
Ceha izdominirao. Ja pitam Cehu ako ne znam gdje je nešto u Mostaru.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1076 of 2558 - 42.06%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Omiljeni RepublikoHrvat(ica) na forumu Postano: 19 svi 2021, 21:57 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39516 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Naša Kvačica je napisao/la: Ceha izdominirao. Ja pitam Cehu ako ne znam gdje je nešto u Mostaru. Jel ti nacrta
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Omiljeni RepublikoHrvat(ica) na forumu Postano: 19 svi 2021, 22:57 |
|
Pridružen/a: 29 pro 2018, 13:46 Postovi: 1660 Lokacija: Zagreb, RH, EU, safe European home
|
Neki komentari na ljude ovdje...
Ceha - uopće nije moj tip osobe, ali znam zašto je popularan. Jedan od crtača karata i zagovaratelja širenja granica.
weasel - dosadan i repetitivan, inventar. Registrirao se poslije mene i sad ima 10x više postova.
divizija - kvalitetan far right forumaš, previše opsjednut nekim nebitnim stvarima koje su samo patina
Rika sv Vida - malo bland desni forumaš
Purger111- zanimljiv lik, ima dosta cooky ideja ali se čini kao ok osoba
dane-croatia, Instruktor, Grunf - pro-ustaška dodrinaška crackpot divizija
OptimisticniVeSeljak - dobro informiran i inteligentan forumaš
Reconquista - moderni alt righter. Dobar forumaš.
Ateist - jako zanimljiv forumaš, sličan meni u dosta stvari
laganini - HDZ shill, bar ga tako pamtim
Brane - čini se kao ok osoba, prizemljen i normalan
Sokolić - isto dosta bland desniji poster, jedino ga čudan dijalekt izdvaja
Kaftanzoglio - poput mene autsajder na forumu bez poznastava i veza koji se ne boji braniti manje popularne ideje/istine ovdje,
volvoks, bobanovski, DivljaSvinja5, ZlatkoZG, Hroboatos, 1986, snowflake, limpus, Bilic07, Josip Filipović, Istin, Crni Božo i svi niže od Brane-ove ljude sam ili premalo čitao ili nisu stvorili neki dojam, osim što je Clint asshole.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Omiljeni RepublikoHrvat(ica) na forumu Postano: 19 svi 2021, 23:59 |
|
|
Fala ljudi Ima ovdje legendarnih forumaša od Hrobatosa i Divizije, pa nadalje. Glasao sam za Lasicu i Sokolića, s njima sam se u zadnje vrijeme najviše dopisivao tu, pa A za pregovaranje, pa pogledajte s kime pregovaramo. Zanemarimo čak i ratne izdaje i sve. To su ljudi koji su bez ikakvih problema jurišali na hrvatski Neum i RH more. Koliko ste ih upoznali u zadnjih 30 godina i koliko vam se čini da ikakvo pregovaranje ima smisla? Mislim nitko nas ovdje ništa ne pita, ali čisto bi se dalo razgovarati s nivoa nekog fair playa... Pogledajte tu kako ljudi poput Nebule takijaju... I zato je popriličan gušt vidjeti kako im je demografija propala, jer su sve svoje karte držali na njoj. Sa crtkaranjem karata se bavim kojih 30ak god, još od kada sam bio klinac, to je dobar hobi, a ovdje ima dobrih kartografa, od Planine, pa na dalje Kada se u nešto čovjek petlja, uvijek se preporuča dobro proučiti materiju
|
|
Vrh |
|
|
Jiv
|
Naslov: Re: Omiljeni RepublikoHrvat(ica) na forumu Postano: 20 svi 2021, 02:27 |
|
Pridružen/a: 20 svi 2021, 01:54 Postovi: 2103 Lokacija: Južna Bosna
|
Pozdrav svima. Dao Sam glas sv. Vidu i Istinu. Citam forum skoro svaki dan.
_________________ Volim sve Hrvatice, bez obzira na zavičaj, podrijetlo i rasu. _________________ Romska i dalmatinska glazba liječe dušu.
|
|
Vrh |
|
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Omiljeni RepublikoHrvat(ica) na forumu Postano: 20 svi 2021, 12:09 |
|
|
Što se tiče Cehe i kartografije, s obzirom da sam se bavio kartama i orijentacijom, ne smatram strukom crtanje dječačkih maštarija niti teoretsko učenje napamet.
Stručnost je npr nacrtati reljefnu kartu "iz glave" gledajući panoramu ili odrediti stajnu točku na nepoznatom terenu. Možda je dotični dobar i u tome, ali nisam naletio na postove u tom smjeru.
Inače su svi dobri forumaši bez obzira na političku orijentaciju koji nisu predvidivi, da točno znaš što će sljedeći dan napisati, i oni koji iznose neke zanimljive a manje poznate podatke.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Omiljeni RepublikoHrvat(ica) na forumu Postano: 20 svi 2021, 16:24 |
|
|
Mala recenzija
Ceha - Iako sam fan specijalizacije, ne bi bilo loše da proširi repertoar i na nešto drugo osim kartografije
volvoks - Vreba kao snajper i precizno uleti sa ispravkom nečije greške i onda se trijumfalno povuče se iz diskusije.
weasel - Simpatičan dečko. Hrvatska desnica donekle evoluira, ali ovdje misionarenje nema nikakve šanse, jer smo i sami dosta sazrili politički. Fun fact, na početku WW2, iz Zagreba su nam dovodili "ustaške komesare" koji bi vršili indoktrinaciju u svakoj postrojbi (vjerojatno jer su naši djedovi bili u "strašnoj zabludi" da nam muslimani nisu braća). To sam pročitao u jednom uradku Davora Marijana.
divizija - To će biti weasel za desetak godina, kada izgubi svu volju u promjene. Naginje Hitleru u onom završnom krešendu u "Untergangu", sklon kriviti narod za sve.
bobanovski - Dosta agresivan, dosta pozitivnog naboja. Bojim se da ćemo mi morati braniti Muslimane od ovih naših iz RH, kad se oni uključe, izgleda da imaju kraći fitilj od nas.
Divlja svinja5 - Dobar momak, dugo je uz nas, i mislim da nas je s vremenom zavolio.
ZlatkoZG - Uvijek je lijepo imati podršku i od ljudi koji nisu skroz naši.
Rika sv Vida - Odličan entuzijazam.
Purger111 - Mislio sam da je gospodin od 50ak godina, ali ispada da je 10-15 godina mlađi od mene.
dane-croatia - Čini se da je i on digao ruke od "Hrvata muslimanske viere". Umorio se.
OptimisticniVeSeljak - Dobar
Instruktor - Boomer energy
Hroboatos - Znam ga već skoro 25 godina, intelektualac.
1986- Ispravni stavovi, oprostit ćemo mu što je HDZ-ovac
Reconquista - High energy
Ateist - Internet je sjajno mjesto za osobe na spektrumu
laganini - HDZ boomer energy
Kaftanzoglio - Kontra u apsolutno svemu, ne znam jel iz uvjerenja ili iz zabave. Perecijski Junuz. snowflake - Vrhunski inteligentna žena, dugo s nama.
limpus - Imao je nekih dobrih upisa i informacija nepoznatih meni
Bilic07 - Korektan
Grunf - Dobar lik, koji navrati zbog Srba
NiceBoyZG - Zanimljiv lik, uglavnom mu pročitam svaki post
Josip Filipović - Nemam zamjerki
Brane - Obožava teorije zavjera kontra Hrvata
Istin - Nekakav pro-NATO, anti-Rusija bezrerezvno pro-zapad bot, kao da su ga programirali u redakciji Jutarnjeg.
Crni Božo - Dobar momak
Sokolić - Kao i Velebit, tu misionari. Ne znam jesu li mu Hrvati HB posebno zanimljivi ili tu neku svoju ideologiju širi svugdje ledolomac - Vrhunski upisi, daj više toga
Dutch01 - Neutralno mišljenje, ali bi ga BBC trebao prestati uhoditi.
Marko80 - Neutralno mišljenje
Hara - Vrhunski forumaš, ako mi ne vjerujete, pretražite mu postove
Clint Eastwood - Ne mogu se sjetiti nijednog posta, ali je dobar primjer koliku razliku pravi zanimljiv nick i postojanje avatara
Ronaldinho - Kao i hara, vrhunske i vrijedne informacije
The Green Zebra - Ne pratim detaljno, ali se čini da je možda ljevičar koji je naklonjen nama, što donosi dodatnu vrijednost
- Velebit - Isti kao Sokolić
- Gaugamela93 - Dobar
- s@lko dinamitas - Imao je vrhunske komentare, ali ne piše dovoljno. Čak sam davno pomislio da je Nino u pitanju, ali nije.
- Burbon - Dobar forumaš.
- Orion - Morat ću proučiti
- Dalmatia - Dosta stariji forumaš, misli da je najviše bio na demografiji
- tucepi - Dobar
Neka se nitko ne uvrijedi, prije sam zaista poznavao svakog forumaša u dušu, ali to je bilo doba kad je bilo možda nekih 20-30 aktivnih forumaša. Sad je taj broj trostruko veći, pa je nemoguće sve ispratiti (pogotovo jer ja skoro nikad ne čitam forume Hrvatska i EX-YU).
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Omiljeni RepublikoHrvat(ica) na forumu Postano: 20 svi 2021, 21:12 |
|
|
Glaso za lasicu. Bio sam u nedoumici između Cehe i lasice,kojem bivšem zemljaku dat glas. Na kraju sam se odlučio za lasicu,jer mi se ne sviđaju Cehine karte.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: Omiljeni RepublikoHrvat(ica) na forumu Postano: 20 svi 2021, 21:26 |
|
|
Gren zebra,ronaaldhino? Nikad vidio :( Cehi ode glas.
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
|
|
Vrh |
|
|
K:M
|
Naslov: Re: Omiljeni RepublikoHrvat(ica) na forumu Postano: 20 svi 2021, 21:30 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
Graničar18 je napisao/la: Glaso za lasicu. Bio sam u nedoumici između Cehe i lasice,kojem bivšem zemljaku dat glas. Na kraju sam se odlučio za lasicu,jer mi se ne sviđaju Cehine karte. U i pentagram sotonisti su organski spoj.... Nisam ni sumnjao u tebe. Imaš opciju glasovati za 2 kandidata.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Omiljeni RepublikoHrvat(ica) na forumu Postano: 20 svi 2021, 21:34 |
|
|
Kad će anketa "omiljeni četnik na forumu",ili "omiljeni bot na forumu" da glasam za Aleksu i grobara.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Omiljeni RepublikoHrvat(ica) na forumu Postano: 20 svi 2021, 21:36 |
|
|
K:M je napisao/la: U i pentagram sotonisti su organski spoj....
Nisam ni sumnjao u tebe.
Imaš opciju glasovati za 2 kandidata. Kad bude anketa "omiljeni janjičar na forumu" glasaću za tebe.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Omiljeni RepublikoHrvat(ica) na forumu Postano: 20 svi 2021, 21:39 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Otvarajte kome smeta.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Omiljeni RepublikoHrvat(ica) na forumu Postano: 20 svi 2021, 21:46 |
|
|
NiceBoyZg je napisao/la: Neki komentari na ljude ovdje...
weasel - dosadan i repetitivan, inventar. Registrirao se poslije mene i sad ima 10x više postova.
Svašta su mi na forumu rekli do sada ali mislim da si ti prvi koji je rekao da sam dosadan A repetitivan, hebiga, lajem na HDZ 0/24 a karavane prolaze.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|