|
|
Stranica: 979/1355.
|
[ 33866 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 20 svi 2021, 16:38 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
Carmello Šešelj je napisao/la: A i kako je mogao da ti se digne na belom? Ne znam, meni to ne vredi te pare ni u ludilu, štaviše, od brzih droga više volim spid nego koku, bolji mi je rad. Šta.. ? Brate kad posolim vićgla ne da se digne, nego skače.. :) Ti si to možda pomešao sa spidom. Spid je njesra, znojiš se kao konj i koči ti se vilica, a i ne diže se.. :) .
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Paulaner
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 20 svi 2021, 16:40 |
|
|
Ma kakvi. Nisam u tom fazonu. Veruj mi, ja ne znam ni jednog dilera. Niti sam ikad poznavao. Ne krecem se u takvom drustvu. Znam par drugara koji su nabavljali za sebe pa prodaju koji gram trave.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Paulaner
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 20 svi 2021, 16:43 |
|
|
Na kojim mestima u BG ima dobre picetine da se pokupi. Ja sam isao par puta dole u onu rupu, jolly roger, tako nesto. Ima kurava, nego mi se muzika ne svidja. Sad kad skinu ovaj policijski cas, da se rsdi nesto. Zagoreo sam.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 20 svi 2021, 16:44 |
|
|
Ma ne znam ni ja. Sprdam se samo.
Ne konzuimiram ništa, evo već, kao što sam rekao, 7 godina. Ni cigare, ni alkohol, ništa.
Živim sasvim normalan život. Samo sam se navukao sad na internet.
E to treba zabraniti, brate moj. To je droga.. :)
.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 20 svi 2021, 16:47 |
|
|
Grobar je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: A i kako je mogao da ti se digne na belom? Ne znam, meni to ne vredi te pare ni u ludilu, štaviše, od brzih droga više volim spid nego koku, bolji mi je rad. Šta.. ? Brate kad posolim vićgla ne da se digne, nego skače.. :) Ti si to možda pomešao sa spidom. Spid je njesra, znojiš se kao konj i koči ti se vilica, a i ne diže se.. :) . Meni baš obrnuto, na spidu ko kamen i mogu da jebem devet dana, na koki kao makaron. Što se ostalog tiče, stvar ukusa, meni spid ima mnogo bolji rad, i drži te celu noć, a belo te pusti posle 45 minuta.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 20 svi 2021, 16:49 |
|
|
E pa belo mora da se mezi. Linija po linija.
Ima dovoljno za troje, za celu noć, ako se uzme prava stvar.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Paulaner
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 20 svi 2021, 16:50 |
|
|
Ja sam cepao dotu. To je bila zavist. Srecom te sam prestao.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
HHerceg
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 20 svi 2021, 16:51 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Sa drogama kao u Singapuru.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
K:M
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 20 svi 2021, 16:52 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
Grobar je napisao/la: Jedva čekam K:M da vidi ovu raspravu.. :)
Karmelo, ne znam šta bih ti onda rekao. Plati onda porez.
Bitna je Srbija i viši cilj, a ne ti.. :) Vidim kolektivnu seansu odviknutih narkića, koji žale za mladošću i drogiranjem. Dok se ja sam mačujem na Rsfalima sa popaljenim i zajapureno euforično extaziranim Hrvatima. Tko da su bombardirali Bgd i okupirali 1/2 Srbije 1915.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 20 svi 2021, 16:52 |
|
|
Grobar je napisao/la: E pa belo mora da se mezi. Linija po linija.
Ima dovoljno za troje, za celu noć, ako se uzme prava stvar. Uzimao sam pravu stvar. Koštalo je 50% više nego regularna cena, vrhhunska roba. I uzimao liniju po liniju. Ali jebo to kad moraš svakih pola sata liniju. Da košta manje, bilo bi ok, ali za ono da dajem tolike pare, pa nisam lud, ima daleko boljih supstanci.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 20 svi 2021, 16:54 |
|
|
K:M je napisao/la: Grobar je napisao/la: Jedva čekam K:M da vidi ovu raspravu.. :)
Karmelo, ne znam šta bih ti onda rekao. Plati onda porez.
Bitna je Srbija i viši cilj, a ne ti.. :) Vidim kolektivnu seansu odviknutih narkića, koji žale za mladošću i drogiranjem. Dok se ja sam mačujem na Rsfalima sa popaljenim i zajapureno euforično extaziranim Hrvatima. Tko da su bombardirali Bgd i okupirali 1/2 Srbije 1915. Hahahahah.. Ma K:M-e pusti ih da se lože, šta oni mogu sa tri aviona.. ? Ne zajebavaj.. :) Udji u priču i podeli iskustva.. .
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
K:M
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 20 svi 2021, 17:03 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
Grobar je napisao/la: K:M je napisao/la: Vidim kolektivnu seansu odviknutih narkića, koji žale za mladošću i drogiranjem.
Dok se ja sam mačujem na Rsfalima sa popaljenim i zajapureno euforično extaziranim Hrvatima.
Tko da su bombardirali Bgd i okupirali 1/2 Srbije 1915. Hahahahah.. Ma K:M-e pusti ih da se lože, šta oni mogu sa tri aviona.. ? Ne zajebavaj.. :) Udji u priču i podeli iskustva.. . Si lud. Na mjerama sam BIA od 2012. Ništa protuzakonito ne priznam. Nisam se ni opijao. Mora da mislim za image, žene čitaju. Hrvatica, Srpkinje, musli. Nikad ne znaš, okle te sreća gleda. Reputacija je bitna.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 20 svi 2021, 17:05 |
|
|
Znači bilo je svega.. :)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 20 svi 2021, 18:01 |
|
|
Je li, uzivaoci marihuane, kako se nosite sa cinjenicom da ljudi koji to puse, uzasno, uzasno smrde? ![Rolling on the floor =))](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/lol.gif)
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 20 svi 2021, 18:11 |
|
|
... Varhelji: Zajedničko tržište ubrzaće integraciju Zapadnog Balkana u EUhttp://www.rts.rs/page/stories/sr/story ... nicko.htmlCitat: Zajedničko regionalno tržište na Zapadnom Balkanu doprineće ne samo uklanjanju prepreka za regionalnu privredu, već će ubrzati i integraciju regiona u EU, ocenio je evropski komesar za proširenje Oliver Varhelji. ...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 20 svi 2021, 18:32 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Je li, uzivaoci marihuane, kako se nosite sa cinjenicom da ljudi koji to puse, uzasno, uzasno smrde? ![Rolling on the floor =))](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/lol.gif) Smrde i ovi što puše cigarete, pa ih ljudi nekako tolerišu.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 20 svi 2021, 18:34 |
|
|
K:M je napisao/la: Grobar je napisao/la: Hahahahah.. Ma K:M-e pusti ih da se lože, šta oni mogu sa tri aviona.. ? Ne zajebavaj.. :) Udji u priču i podeli iskustva.. . Si lud. Na mjerama sam BIA od 2012. Ništa protuzakonito ne priznam. Nisam se ni opijao. Mora da mislim za image, žene čitaju. Hrvatica, Srpkinje, musli. Nikad ne znaš, okle te sreća gleda. Reputacija je bitna. Što je najluđe, vrlo je verovatno da stvarno imaš neki karton u BIA. ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 20 svi 2021, 18:35 |
|
|
Ovi što piju alkohol smrde još više.
No, ovde je poenta u legalizaciji. Ljudi puše travu i kada je legalna i kada nije. Samo čekanjem gubimo mnogo, a desiće se to kad-tad.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 20 svi 2021, 18:37 |
|
|
Ma alkosi ne smrde, alkosi bazde. I još se uz to ponašaju iritantno, što nije slučaj sa ljudima koji vare.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 20 svi 2021, 18:39 |
|
|
Da. Treba zabraniti alkohol i cigarete, a legalizovati marihuanu.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 20 svi 2021, 18:45 |
|
|
Grobar je napisao/la: Da. Treba zabraniti alkohol i cigarete, a legalizovati marihuanu. Gledajući čisto zdravstveno, apsolutno. Marihuana je najmanje deset puta zdravija i od jednog i od drugog. Samo, problem kod eventualne zabrane cigareta je što bi imao porast nasilnih zločina milion posto u prvih mesec dana. Nikotin je jedna od droga koja izaziva najveću zavisnost. Najmanje pet puta veću zavisnost od heroina (ne zajebavam se, medicinski dokazano). Mislim da jedino benzodiazepini (bromazepam, bensedin i ostali trankvilizatori i hipnotici iz te grupe lekova) stvaraju veću zavisnost od cigareta, ali za to nisam 100% siguran, dok za cigarete znam da je tako i to će ti svaki stručnjak potvrditi, dokazana stvar.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 20 svi 2021, 18:52 |
|
|
Nek' se leče ako su zavisni. Ja kad sam ostavljao pljuge, zaključao sam se u gajbu tri dana, izkrizirao sam, i onda nastavio sa normalnim aktivnostima.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
zbl
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 20 svi 2021, 18:54 |
|
|
Grobar je napisao/la: ... Varhelji: Zajedničko tržište ubrzaće integraciju Zapadnog Balkana u EUhttp://www.rts.rs/page/stories/sr/story ... nicko.html Citat: Zajedničko regionalno tržište na Zapadnom Balkanu doprineće ne samo uklanjanju prepreka za regionalnu privredu, već će ubrzati i integraciju regiona u EU, ocenio je evropski komesar za proširenje Oliver Varhelji. ... Zajedničko regionalno tržište u srpskom svijetu doprinijece....
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 20 svi 2021, 18:59 |
|
|
....ne samo uklanjanju prepreka za regionalnu privredu, već će ubrzati i integraciju regiona u EU, ocenio je evropski komesar za proširenje Oliver Varhelji. .
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Lucho
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 20 svi 2021, 19:02 |
|
|
Grobar je napisao/la: Da. Treba zabraniti alkohol i cigarete, a legalizovati marihuanu. Jedna-dve čaše rakije ili vina nije uopšte štetna po zdravlje, neki kažu i da pozitivno utiče. Druga je stvar što neki ne mogu da ostanu na toj količini ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|