|
|
Stranica: 17/27.
|
[ 673 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
kiler
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 22 tra 2021, 10:04 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7446 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
espresso je napisao/la: Koji bolesnik i fašista. Mislim da mu je ovo bar 50 objava na temu RTV Herceg-Bosne. Al džaba mu sve, prošlo je vrijeme sarajevskog medijskog mraka gdje su kojekakvi bolesnici poput njega određivali šta je jedina istina. Ovaj Sanel Kajan je žešći medijski bolesnik,u rangu sa onim Stočaninom Nerinom Bisom i gore spomenutim Ristom Đogom. Na svom youtube kanalu je počeo u zadnje vrijeme postavljati klipove sa HRT-a iz ratnih vremena u Mostaru,znači huškanje na veliko,a vidim da je i na fb aktivan po istom pitanju. Ostat će upamćen kada je mrtav hladan,tamo negdje 1996. godine otprilike, na bivšem muslimanskom RTV MO kao spiker, mrtav hladan, grad Mostar nazvao južnobosanskim gradom. Trenutno je zaposlenik fašističke Federalne televizije.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 22 tra 2021, 12:38 |
|
|
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
espresso
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 22 tra 2021, 12:39 |
|
|
U svakom javljanju iz Mostara kaže "u ovom dijelu države Bosne i Hercegovine" ili "u južnom dijelu Bosne i Hercegovine".
Brutalno ga živcira termin "Hercegovina" ili skraćeno "BiH".
|
|
Vrh |
|
|
DOS
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 22 tra 2021, 22:53 |
|
|
Još jedna zanimljivost oko Sanela Kajana jest ta da mu djela ne podržavaju ispeglani imidž koji o sebi njeguje. Naime, od RTV H-B uredno krade priloge i pripisuje ih sebi. Tada ga ništa ne smeta. Da se razumijemo, krade i od ostalih (tako kažu)
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 22 tra 2021, 23:26 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7446 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
DOS je napisao/la: Još jedna zanimljivost oko Sanela Kajana jest ta da mu djela ne podržavaju ispeglani imidž koji o sebi njeguje. Naime, od RTV H-B uredno krade priloge i pripisuje ih sebi. Tada ga ništa ne smeta. Da se razumijemo, krade i od ostalih (tako kažu) I još onda na Al'jazeeri dok je radio ,kada je proteste i paljenja u CG pripisao i u prilogu namontirao mostarskim ultrasima... je li on to uradio,nisam 100 posto siguran...
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 01 svi 2021, 20:54 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Reis Sejdo
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 04 svi 2021, 06:21 |
|
|
Jefferson Davis je napisao/la: Previše ratnih tema. Bilo bi lijepo da imaju vlastitu produkciju laganih tema, a opet da to bude u produkciji Hrvata u BiH. Zar je tako teško uzeti kameru i snimati emisije o raznim zanimljivim ljudima, krajolicima itd. Ne mora biti neke kvalitete odmah, samo neka se krene. A onda dodati i malo modernosti, trasha, pa možda i Balkana jer je to autentična kultura od koje se ne može bježati.
_________________ Federacija BiH: Sveto rimsko carstvo hrvatskog naroda
|
|
Vrh |
|
|
Reis Sejdo
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 05 svi 2021, 09:04 |
|
|
Primjer političke emisije
_________________ Federacija BiH: Sveto rimsko carstvo hrvatskog naroda
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 05 svi 2021, 13:23 |
|
|
kiler je napisao/la: espresso je napisao/la: Koji bolesnik i fašista. Mislim da mu je ovo bar 50 objava na temu RTV Herceg-Bosne. Al džaba mu sve, prošlo je vrijeme sarajevskog medijskog mraka gdje su kojekakvi bolesnici poput njega određivali šta je jedina istina. Ovaj Sanel Kajan je žešći medijski bolesnik,u rangu sa onim Stočaninom Nerinom Bisom i gore spomenutim Ristom Đogom. Na svom youtube kanalu je počeo u zadnje vrijeme postavljati klipove sa HRT-a iz ratnih vremena u Mostaru,znači huškanje na veliko,a vidim da je i na fb aktivan po istom pitanju. Ostat će upamćen kada je mrtav hladan,tamo negdje 1996. godine otprilike, na bivšem muslimanskom RTV MO kao spiker, mrtav hladan, grad Mostar nazvao južnobosanskim gradom. Trenutno je zaposlenik fašističke Federalne televizije. Ako ima klipove sa HRTa ili sa HB tv, tim televizijama posaljes mail i oni ce mu udariti copyright zalbu, preko youtube sluzbe, zbog koriste ja ne ovlastenog materijala, tri prekršaja je brisanje kanala, sto je pozitivno, dobro i pozeljno. Takve teroriste treba kazniti maksimalno.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
espresso
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 04 lip 2021, 13:33 |
|
|
Citat: Čović se, također, založio i za financijsko, kadrovsko i programsko jačanje Radio-televizije Herceg Bosne.
-Dobio sam mnoštvo prijedloga s terena kako financijski ojačati RTV HB. Kroz jednu kvalitetnu suradnju s Elektroprivredom HZ HB ja mislim da se može osigurati po jedna marka od svakog potrošača za RTV HB i ja se nadam da će to zaživjeti već od 1. srpnja, kazao je Čović. Vrhunska stvar jer 1KM nije ništa za domaćinstvo za za TV će puno značiti.
|
|
Vrh |
|
|
saskia
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 04 lip 2021, 13:35 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2412 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
espresso je napisao/la: Citat: Čović se, također, založio i za financijsko, kadrovsko i programsko jačanje Radio-televizije Herceg Bosne.
-Dobio sam mnoštvo prijedloga s terena kako financijski ojačati RTV HB. Kroz jednu kvalitetnu suradnju s Elektroprivredom HZ HB ja mislim da se može osigurati po jedna marka od svakog potrošača za RTV HB i ja se nadam da će to zaživjeti već od 1. srpnja, kazao je Čović. Vrhunska stvar jer 1KM nije ništa za domaćinstvo za za TV će puno značiti. Super ideja
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 04 lip 2021, 15:42 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12572 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
espresso je napisao/la: Citat: Čović se, također, založio i za financijsko, kadrovsko i programsko jačanje Radio-televizije Herceg Bosne.
-Dobio sam mnoštvo prijedloga s terena kako financijski ojačati RTV HB. Kroz jednu kvalitetnu suradnju s Elektroprivredom HZ HB ja mislim da se može osigurati po jedna marka od svakog potrošača za RTV HB i ja se nadam da će to zaživjeti već od 1. srpnja, kazao je Čović. Vrhunska stvar jer 1KM nije ništa za domaćinstvo za za TV će puno značiti. Zar se vec ne placa federalna rtv pretplata preko racuna za struju?
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
espresso
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 04 lip 2021, 19:00 |
|
|
DrMag je napisao/la: espresso je napisao/la:
Vrhunska stvar jer 1KM nije ništa za domaćinstvo za za TV će puno značiti.
Zar se vec ne placa federalna rtv pretplata preko racuna za struju? Jest ali preko Elektroprivrede BiH.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 04 lip 2021, 19:49 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39628 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Bakiru smeta naplata preko EP HZHB, kaže da već postoji federalna TV uspostavljena Daytonom. Bake kaže da ne mogu biti dva kanala pod jednim krovom, dvije škole pod jednim krovom, dva entiteta pod jednim krovom ali niti tri naroda pod jednim krovom.
Hvala Bokiru na reklami, sada tko se i dvoumio uplati tu marku.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
plemic
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 04 lip 2021, 20:47 |
|
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 04 lip 2021, 20:54 |
|
|
plemic je napisao/la: To nije službeno verficirano od strane RTV HB.https://rtv-hb.com/Treba da bude na toj stranici, kao što stoji tel. broj od Eroneta za doprinose. Taj link do Paypala ne stoji tamo!
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 04 lip 2021, 20:55 |
|
|
plemic je napisao/la: ima li link na paypal u impressu na web stranici rtvhb?
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 04 lip 2021, 20:59 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Stoji na njihovom Youtube kanalu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 04 lip 2021, 21:06 |
|
|
BBC je napisao/la: Stoji na njihovom Youtube kanalu. Takve stvari trebaju biti na web stranici, ako im je i ta stranica uopce njihova. Gdje im je ba ili hr domena?
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 04 lip 2021, 21:08 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Pa ima. Napadate čovjeka bezveze. Zemljotres će, ja branim novoregistriranog. https://rtv-hb.com/podrzi-nas/
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 04 lip 2021, 21:09 |
|
|
Sve ok. Tu stoji. https://rtv-hb.com/podrzi-nas/BBC, 1. post i odmah račun za paypal, naravno da je to razlog za uzbunu. I još nije naveo link kod službene stranice.
|
|
Vrh |
|
|
plemic
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 04 lip 2021, 21:18 |
|
|
Pratimo forum već duži period, ali smo čekali s objavom paypala poslije današnjeg sabora HNS-a , iako smo u posljednjih godinu dana dobivali mnogobrojne upite za isti smatramo da je vrijeme da od danas krenemo s intezivnijom kampanjom, kako bi unaprijedili programski sadržaj na RTV HB.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 04 lip 2021, 21:39 |
|
|
DrMag je napisao/la: BBC je napisao/la: Stoji na njihovom Youtube kanalu. Takve stvari trebaju biti na web stranici, ako im je i ta stranica uopce njihova. Gdje im je ba ili hr domena? Ne treba terminacija?
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 04 lip 2021, 21:41 |
|
|
Moja isprika.
@bbc, tu poveznicu nisam vidio :)
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 04 lip 2021, 21:43 |
|
|
plemic je napisao/la: Pratimo forum već duži period, ali smo čekali s objavom paypala poslije današnjeg sabora HNS-a , iako smo u posljednjih godinu dana dobivali mnogobrojne upite za isti smatramo da je vrijeme da od danas krenemo s intezivnijom kampanjom, kako bi unaprijedili programski sadržaj na RTV HB. Koliko vam paypal i bh uzmu na tim donacijama? Sad lijepo se obratite voditeljima facebook stranica hrhb i priznajem.hr i zatrazite njihovu potporu u prikupljanju donacija.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|