|
|
Stranica: 2/3.
|
[ 57 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
babo
|
Naslov: Re: Omiljeno pivo Postano: 12 lip 2021, 23:22 |
|
Pridružen/a: 24 ožu 2019, 12:50 Postovi: 933 Lokacija: Mostar.......nekad
|
Limenka samo u nuždi, al nužda nikad tolika da bi se limenka pila.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Omiljeno pivo Postano: 12 lip 2021, 23:38 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7348 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Odlična tema pred sutrašnju utakmicu.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Omiljeno pivo Postano: 12 lip 2021, 23:48 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24059 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
teranova je napisao/la: Ništa posebno. Mužu se svidela limenka pa zato. Okani se LIDL pivi. Srednja zalost. Poneke tek su cisto OK.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Omiljeno pivo Postano: 12 lip 2021, 23:51 |
|
|
lider30 je napisao/la: teranova je napisao/la: Ništa posebno. Mužu se svidela limenka pa zato. Okani se LIDL pivi. Srednja zalost. Poneke tek su cisto OK. Ma ne kupujem tamo pivo nikada. Ovo danas je izuzetak. Trošimo Bavariju, Staropramen, Kozel, od domaćih Zaječarsko i Banjalučko.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Omiljeno pivo Postano: 18 lip 2021, 21:46 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10461 Lokacija: Banja Luka
|
Nektar , prava piva
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Omiljeno pivo Postano: 18 lip 2021, 23:07 |
|
|
Svarog je napisao/la: Nektar , prava piva Kao da su je malo "razvodnili", imala je jaču, puniju aromu i okus.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Omiljeno pivo Postano: 19 lip 2021, 17:06 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17470 Lokacija: יום טוב
|
imam problem s pivom - nakon dva gutljaja me uzasno zaboli glava. no to me nikad nije sprijecilo da ga barem probam. gorespomenuti Franziskaner znam uzeti, iako ljeti biram Osječko crno radler. znam, znam probala sam crveno pivo u Kanadi, niš posebno. Leffe brun mi se zamjerilo za sva vremena. a i oni s kojima sam ga pila. u DE sam probala lokalna piva, tamo sam i otkrila radler, koji nema veze s ovim što nama prodaju pod radler. neusporedivo.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Omiljeno pivo Postano: 19 lip 2021, 21:43 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Svarog je napisao/la: Nektar , prava piva Kao da su je malo "razvodnili", imala je jaču, puniju aromu i okus. Jeste malo ''laganija'', ali mi paše . Ako budeš u prilici , probaj Banjalučko , ono ima jaču i puniju aromu .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Omiljeno pivo Postano: 19 lip 2021, 22:33 |
|
|
Dobila sam žuti reklamni nosač za flaše i limenke Banjalučkog piva u diskontu pića, haha. Kao verni potrošač.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Omiljeno pivo Postano: 19 lip 2021, 22:49 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Omiljeno pivo Postano: 19 lip 2021, 23:05 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24059 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Ovo je dobro pivo. Ali ne weissbier, nego helles.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Omiljeno pivo Postano: 19 lip 2021, 23:08 |
|
|
Jedva čekam Beer fest. I muzika i strane pivare. Sad ne znam da li će zbog korone biti kao i inače.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Omiljeno pivo Postano: 20 lip 2021, 02:59 |
|
|
Volim pivo da popijem, ali nemam neki prefienjen osecaj da ih razlikujem i tako kategorizujem po omiljenosti! Trenutno pijem ovo: A juce ovo (Budweiser): Ovde su najpoularnija ova dva piva (Blue moon i Corona): Inace, jedna moja prijateljica je bartender u jednom restoranu i glavna je za degustaciju piva. Jednom sam ostao do zatvaranja kad su njima stigla piva sa raznih strana sveta, i onda smo degustirali, svakome po malo u casu iz jedne flase, pa onda otvorimo drugu... Mnogo zanimljivo iskustvo!
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Omiljeno pivo Postano: 20 lip 2021, 06:14 |
|
|
Vratio se s trčanja, mnogo bolji osećaj od bilo kog piva.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Omiljeno pivo Postano: 20 lip 2021, 06:16 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: imam problem s pivom - nakon dva gutljaja me uzasno zaboli glava. no to me nikad nije sprijecilo da ga barem probam. gorespomenuti Franziskaner znam uzeti, iako ljeti biram Osječko crno radler. znam, znam probala sam crveno pivo u Kanadi, niš posebno. Leffe brun mi se zamjerilo za sva vremena. a i oni s kojima sam ga pila. u DE sam probala lokalna piva, tamo sam i otkrila radler, koji nema veze s ovim što nama prodaju pod radler. neusporedivo. Probaj Leffe gold, sasvim solidno pivo.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Omiljeno pivo Postano: 20 lip 2021, 07:46 |
|
|
buenos aires je napisao/la: Vratio se s trčanja, mnogo bolji osećaj od bilo kog piva. Bez obzira na pretencioznost odgovora, sasvim si u pravu. Kada te pukne endorfin posle teške fizičke aktivnosti, nema lepšeg osećaja. Ako nisi probao saunu, obavezno probaj. Mozak pusti sličnu količinu endorfina, ali ne moraš da se mučiš, sediš četiri puta po petnaest puta i posle prođeš kroz ledenu vodu ili još bolje uvaljaš se u sneg, ako je napolju zima. Endorfin ti skoči kao da si uzeo heroin. Jači osećaj blaženstva nego kao posle dugog trčanja, a sedeo si na dupetu sat vremena. Ponavaljam, ako nisi probao saunu, ni slučajno nemoj da propustiš. Izvinjenje za of topik.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Omiljeno pivo Postano: 20 lip 2021, 08:38 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: imam problem s pivom - nakon dva gutljaja me uzasno zaboli glava. no to me nikad nije sprijecilo da ga barem probam. gorespomenuti Franziskaner znam uzeti, iako ljeti biram Osječko crno radler. znam, znam probala sam crveno pivo u Kanadi, niš posebno. Leffe brun mi se zamjerilo za sva vremena. a i oni s kojima sam ga pila. u DE sam probala lokalna piva, tamo sam i otkrila radler, koji nema veze s ovim što nama prodaju pod radler. neusporedivo. Probaj Leffe gold, sasvim solidno pivo. i brun je dobro, ali ne u kolicinama koje smo mi popili. dva dana se nisam otrijeznila.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Omiljeno pivo Postano: 20 lip 2021, 09:57 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Probaj Leffe gold, sasvim solidno pivo. i brun je dobro, ali ne u kolicinama koje smo mi popili. dva dana se nisam otrijeznila. Kažem ja da si ti ispičutura, a glumiš mi damu. Dama i pivo mi nešto ne idu zajedno! Bože, što sve stare cure u kritičnim godinama šljokaju? Kako dame podrignu nakon piva!? Hik?
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Omiljeno pivo Postano: 20 lip 2021, 10:05 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: buenos aires je napisao/la: Vratio se s trčanja, mnogo bolji osećaj od bilo kog piva. Bez obzira na pretencioznost odgovora, sasvim si u pravu. Kada te pukne endorfin posle teške fizičke aktivnosti, nema lepšeg osećaja. Ako nisi probao saunu, obavezno probaj. Mozak pusti sličnu količinu endorfina, ali ne moraš da se mučiš, sediš četiri puta po petnaest puta i posle prođeš kroz ledenu vodu ili još bolje uvaljaš se u sneg, ako je napolju zima. Endorfin ti skoči kao da si uzeo heroin. Jači osećaj blaženstva nego kao posle dugog trčanja, a sedeo si na dupetu sat vremena. Ponavaljam, ako nisi probao saunu, ni slučajno nemoj da propustiš. Izvinjenje za of topik. Dobro Karmelo, kako u svaku temu strpaš drogu? Poslaću tvoje postove nekom narko kartelu. Ima da se preko noći obogatiš za promociju. Sauna, pa valjanje u snijegu... Je li to danas bilo nešto na akciji?
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Omiljeno pivo Postano: 20 lip 2021, 12:16 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: i brun je dobro, ali ne u kolicinama koje smo mi popili. dva dana se nisam otrijeznila. Kažem ja da si ti ispičutura, a glumiš mi damu. Dama i pivo mi nešto ne idu zajedno! Bože, što sve stare cure u kritičnim godinama šljokaju? Kako dame podrignu nakon piva!? Hik? koga briga sta ti kazes i sta mislis. prestani offtopicariti. dosadna si ko svrab.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Omiljeno pivo Postano: 20 lip 2021, 13:00 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Omiljeno pivo Postano: 20 lip 2021, 19:18 |
|
|
Svarog je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Kao da su je malo "razvodnili", imala je jaču, puniju aromu i okus. Jeste malo ''laganija'', ali mi paše . Ako budeš u prilici , probaj Banjalučko , ono ima jaču i puniju aromu . Nisam ga viđao kod nas, doduše nisam obraćao pažnju, pogledam pa javim utiske ako ga nađem.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Omiljeno pivo Postano: 20 lip 2021, 19:41 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60678 Lokacija: DAZP HQ
|
Pilsner Urquell u restoranu Pilsen Urquell u Pragu, nema dalje, probat ću naći sliku te divote.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
MIR
|
Naslov: Re: Omiljeno pivo Postano: 20 lip 2021, 20:25 |
|
|
Ipak:
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Omiljeno pivo Postano: 20 lip 2021, 20:29 |
|
|
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|