|
|
Stranica: 7/94.
|
[ 2330 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
DŽorDŽ
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 15 lip 2021, 18:06 |
|
Pridružen/a: 18 ožu 2021, 16:54 Postovi: 1740 Lokacija: Ustrojbeno mjesto
|
Karabaja je napisao/la: DrMag je napisao/la: Doći će vam tehnika preko Srbije, možda i preko Turske koja je jučer bila na strani RH kako tijekom rata 90tih, tako i proteklih dana tijekom nato samita. To uzimanje 2/3 koje spominjete je standard u ilegalnoj trgovini oruzjem, imas nekoliko opcija, platiti novcem / draguljima, fosilnim gorivima ili naturi ( ovo zadnje samo ako postoji jaka potreba) Uostalom zamisli vijest u svijetu, Hrvatska bombardira susjednu zemlju koja nema niti PVO. Ko bi smio stati na vašu stranu? Završili bi kao Srbija 99te, da ste sto puta u natou. Zamisli vijest u svjetskim medijima: "Hrvatska dovršava kampanju protiv ISIL-a u Europi." A ovo da bi završili kao Srbija 99' je preglupo komentirati jer se zaista teško spustiti na razinu.
_________________ RH i Protektorat BiH 1981: Hrvata 54,58% Prečana 24,00% Muslimana 21,42%
RH i Protektorat BiH 2022: Hrvata 62,23 % Muslimana 19,74 % Prečana 14,18 % Ostalih 3,85 %
|
|
Vrh |
|
|
Jussi
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 15 lip 2021, 18:08 |
|
Pridružen/a: 18 pro 2020, 09:01 Postovi: 6589 Lokacija: Srpska Vojvodina
|
Srbi su 95-te njih nakantavali u sred UN zasticenim zonama, i na kraju izvukli drzavu u drzavi gde smesnu zastavu Varte ne smes ni istaci. Toliko o tome.
_________________ Vucic: Srbija najbolji prijatelj Kine u Evropi
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 15 lip 2021, 18:11 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Joj mitomanije. Da smo htjeli preorali bi cijelu lašvansku dolinu. Evo tip stranac snimao... Citat: The fight at the sand pit Stara Bila, near Vitez, Bosnia In August of '93 a small group of Croatian HVO fighters held off attacking Bosnians at a sand pit near Stara Bila, Bosnia . https://pbase.com/zidar/rat
|
|
Vrh |
|
|
erosahuma
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 15 lip 2021, 18:25 |
|
|
Potrebno je donijeti strateške odluke....
Ući generalno sa Srbima u povijesno pomirenje....Prošlo je 30 godina od rata...RS i HRHB su već prijateljske zemlje...
Tim dogovorom dati Muslimanima 2 opcije:
1) da imaju Trokut 23%
2) podijeliti BIH prema tzv dogovoru Tuđman - Milošević iz Karađorđeva
Uzmi ili ostavi...
Ostatak MZ kojima se to ne sviđa, može nas povući....
_________________ "Trgovac ti laže sa smijehom, žena laže suze prosipljući, a niko krupno ka Turčin ne laže." Petar Petrović Njegoš
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 15 lip 2021, 18:51 |
|
|
Karabaja je napisao/la: DrMag je napisao/la: Zenica se ne vidi od dima i prasine Sa 12 aviona ljudi krecu u osvajanja. Komedija. Pazite da ne bi bilo bjezanije ko na Vlašiću 93. Komedija je što ti očito nisi svjestan kakva je razorna moć i sposobnost ovakvog jednog aviona 4.5 generacije, nije ti ovo drugi svjetski rat. Jedna krmača od 250 kila može sravnit trokatnicu sa zemljom i napravit krater, a zamisli što može samo jedan Rafal koji nosi 9,5 tona neusporedivo ubojitijeg tereta.
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 15 lip 2021, 18:54 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Muslimani navijaju kad Turci ratuju u Siriji, Libiji, Iraku, Armeniji. A na neki čudan način misle da druga NATO članica neće smjeti njima po labrnji dati.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 15 lip 2021, 19:04 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Uostalom zamisli vijest u svijetu, Hrvatska bombardira susjednu zemlju koja nema niti PVO. Ko bi smio stati na vašu stranu? Završili bi kao Srbija 99te, da ste sto puta u natou. Niste vi susjedna zemlja. Zemlja je i RS i Herceg-Bosna. Ni za kakvu zvaničnu poruku države BiH nećete dobiti suglasnost u vijeću ministara ni predsjedništvu. Vi ste u najboljem slučaju par kantona gdje su na vlasti radikali. Neće to biti vijest. Vijest će biti Hrvatska vojska kirurškim potezima pronalazi teroriste koji su prijetnja miru i slobodi. HV brani pošten svijet od radikalnih islamističkih ćelija koje žele uništiti civilizaciju. Dužnost je svakog poštenog čovjeka u svijetu pomoći borbu protiv ovog najvećeg zla današnjice. Da li vi to imate mrežu svojih ljudi u svim svjetskim medijima i lobijima, poput Izraela, pa ste sposobni za takvo što? Bombardujete ljude koji su prije 30 godina preživjeli Srebrenicu i Prijedor? Znaš akko će biti, ja ću ti reći. Dobit ćete bombe po par strateških ciljeva po Zagrebu i Splitu dok mi čistimo srednju Bosnu. Nakon toka ćete dobiti svoja 2 kantona i nogu u guzicu!
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
DŽorDŽ
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 15 lip 2021, 19:10 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Niste vi susjedna zemlja. Zemlja je i RS i Herceg-Bosna. Ni za kakvu zvaničnu poruku države BiH nećete dobiti suglasnost u vijeću ministara ni predsjedništvu. Vi ste u najboljem slučaju par kantona gdje su na vlasti radikali.
Neće to biti vijest. Vijest će biti Hrvatska vojska kirurškim potezima pronalazi teroriste koji su prijetnja miru i slobodi. HV brani pošten svijet od radikalnih islamističkih ćelija koje žele uništiti civilizaciju. Dužnost je svakog poštenog čovjeka u svijetu pomoći borbu protiv ovog najvećeg zla današnjice.
Da li vi to imate mrežu svojih ljudi u svim svjetskim medijima i lobijima, poput Izraela, pa ste sposobni za takvo što? Bombardujete ljude koji su prije 30 godina preživjeli Srebrenicu i Prijedor? Znaš akko će biti, ja ću ti reći. Dobit ćete bombe po par strateških ciljeva po Zagrebu i Splitu dok mi čistimo srednju Bosnu. Nakon toka ćete dobiti svoja 2 kantona i nogu u guzicu! Nemoj se brinuti. Neće biti rata 99%. Daytonski sporazum će se poštovati i bit će sve u redu.
_________________ RH i Protektorat BiH 1981: Hrvata 54,58% Prečana 24,00% Muslimana 21,42%
RH i Protektorat BiH 2022: Hrvata 62,23 % Muslimana 19,74 % Prečana 14,18 % Ostalih 3,85 %
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 15 lip 2021, 19:12 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10859 Lokacija: No Country for White Men
|
Karabaja je napisao/la: Da li vi to imate mrežu svojih ljudi u svim svjetskim medijima i lobijima, poput Izraela, pa ste sposobni za takvo što? Bombardujete ljude koji su prije 30 godina preživjeli Srebrenicu i Prijedor? Znaš akko će biti, ja ću ti reći. Dobit ćete bombe po par strateških ciljeva po Zagrebu i Splitu dok mi čistimo srednju Bosnu. Nakon toka ćete dobiti svoja 2 kantona i nogu u guzicu! I nakon 30 godina vi živite u zabludi. Nema bolje vijesti za nas.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 15 lip 2021, 19:13 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Niste vi susjedna zemlja. Zemlja je i RS i Herceg-Bosna. Ni za kakvu zvaničnu poruku države BiH nećete dobiti suglasnost u vijeću ministara ni predsjedništvu. Vi ste u najboljem slučaju par kantona gdje su na vlasti radikali.
Neće to biti vijest. Vijest će biti Hrvatska vojska kirurškim potezima pronalazi teroriste koji su prijetnja miru i slobodi. HV brani pošten svijet od radikalnih islamističkih ćelija koje žele uništiti civilizaciju. Dužnost je svakog poštenog čovjeka u svijetu pomoći borbu protiv ovog najvećeg zla današnjice.
Da li vi to imate mrežu svojih ljudi u svim svjetskim medijima i lobijima, poput Izraela, pa ste sposobni za takvo što? Bombardujete ljude koji su prije 30 godina preživjeli Srebrenicu i Prijedor? Znaš akko će biti, ja ću ti reći. Dobit ćete bombe po par strateških ciljeva po Zagrebu i Splitu dok mi čistimo srednju Bosnu. Nakon toka ćete dobiti svoja 2 kantona i nogu u guzicu! Ok.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1001 of 2558 - 39.13%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 15 lip 2021, 19:17 |
|
|
Al' Bože olakšaj a ne otežaj, Bože da izađe na dobro!
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 15 lip 2021, 19:17 |
|
|
Da li vi to imate mrežu svojih ljudi u svim svjetskim medijima i lobijima, poput Izraela, pa ste sposobni za takvo što? Bombardujete ljude koji su prije 30 godina preživjeli Srebrenicu i Prijedor? Znaš akko će biti, ja ću ti reći. Dobit ćete bombe po par strateških ciljeva po Zagrebu i Splitu dok mi čistimo srednju Bosnu. Nakon toka ćete dobiti svoja 2 kantona i nogu u guzicu! Nećemo vas mi napast iz čista mira, ako Hrvati u BiH budu napadnuti kao 93. budi siguran da će vam Rafali (i još štošta drugog) zujati poviše glava i loše ćete proći. Nismo mi budale da se dovedemo u srpsku poziciju 90tih pred zapadom.
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 15 lip 2021, 19:23 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Znaš akko će biti, ja ću ti reći. Dobit ćete bombe po par strateških ciljeva po Zagrebu i Splitu dok mi čistimo srednju Bosnu. Nakon toka ćete dobiti svoja 2 kantona i nogu u guzicu! I allah će sići sa nebesa. Onda će svaki Mujo imati lokum uz kaHvu.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 15 lip 2021, 19:24 |
|
|
Primarijus je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Da li vi to imate mrežu svojih ljudi u svim svjetskim medijima i lobijima, poput Izraela, pa ste sposobni za takvo što? Bombardujete ljude koji su prije 30 godina preživjeli Srebrenicu i Prijedor? Znaš akko će biti, ja ću ti reći. Dobit ćete bombe po par strateških ciljeva po Zagrebu i Splitu dok mi čistimo srednju Bosnu. Nakon toka ćete dobiti svoja 2 kantona i nogu u guzicu! Nećemo vas mi napast iz čista mira, ako Hrvati u BiH budu napadnuti kao 93. budi siguran da će vam Rafali (i još štošta drugog) zujati poviše glava i loše ćete proći. U prevodu ako se me budete podredili volji jedva 300000 Hrvata? Zašto bi ih napadali kad sami nestaju. Vi ćete to započet i iscenirat, meni je jasno.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 15 lip 2021, 19:25 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Da li vi to imate mrežu svojih ljudi u svim svjetskim medijima i lobijima, poput Izraela, pa ste sposobni za takvo što? Bombardujete ljude koji su prije 30 godina preživjeli Srebrenicu i Prijedor? Znaš akko će biti, ja ću ti reći. Dobit ćete bombe po par strateških ciljeva po Zagrebu i Splitu dok mi čistimo srednju Bosnu. Nakon toka ćete dobiti svoja 2 kantona i nogu u guzicu! Tko će nas bombardirati? Krščanska Rusija koja je tamanila islamiste u Sriji? Možda NATO savez čiji je Hrvatska član? Vi ste jedna mala agresivna plemenska skupina koja prijeti ratom, koji bi da se dogodi prouzrokovao vaš politički, ekonomski, i svaki drugi slom. Dirnete li Hrvate u SBK, imat ćete posla s HV-om. Većina svijeta pojma nema gdje je neka BiH a kamo li da su čuli za neku podrinjsku selendru ili gradić u Turskoj hrvatskoj. Većina Europljana i Amerikanaca ne zna da je granatiran i zapaljen jedan Dubrovnik, biser svjetske baštine i megapopularna destinacija. Imate prenapuhanu sliku svoje važnosti. Nebitni ste, pomirite se s tim.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
DŽorDŽ
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 15 lip 2021, 19:27 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Al' Bože olakšaj a ne otežaj, Bože da izađe na dobro! Bit će dobro sigurno za sve ako ćete poštovati Daytonski sporazum, ako prekršite neće biti dobro za vas, a za nas će biti više nego dobro.
|
|
Vrh |
|
|
DŽorDŽ
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 15 lip 2021, 19:29 |
|
|
Bog ne voli kršenje sporazuma i dogovora.
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 15 lip 2021, 19:32 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Primarijus je napisao/la: Nećemo vas mi napast iz čista mira, ako Hrvati u BiH budu napadnuti kao 93. budi siguran da će vam Rafali (i još štošta drugog) zujati poviše glava i loše ćete proći.
U prevodu ako se me budete podredili volji jedva 300000 Hrvata? Zašto bi ih napadali kad sami nestaju. Vi ćete to započet i iscenirat, meni je jasno. To koliko vi mislite da Hrvata ima i koliko bi ih trebalo biti da to bude brojka koju ćete vi respektirat i da ne kršite potpisane sporazume, zaboli nas. Niste relevantni niti imate pravo da o tome odlučujete.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 15 lip 2021, 19:33 |
|
|
Od priče o saburanju 10 20 godina jer mi iseljavano i nestajemo došli ste do toga da prijetite rafalima, bombama, propagandom i sveopstim ratom. Vama nije voda dosla do grla, vama ulazi u usta i ne mozete jos dugo.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 15 lip 2021, 19:36 |
|
|
Mi odsaburali nekoliko stoljeća Turaka. Vi ste kusur koji je ostao iza njih.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 15 lip 2021, 19:48 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Primarijus je napisao/la: Nećemo vas mi napast iz čista mira, ako Hrvati u BiH budu napadnuti kao 93. budi siguran da će vam Rafali (i još štošta drugog) zujati poviše glava i loše ćete proći.
U prevodu ako se me budete podredili volji jedva 300000 Hrvata? Zašto bi ih napadali kad sami nestaju. Vi ćete to započet i iscenirat, meni je jasno. Bolje treći entitet nego rat.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1001 of 2558 - 39.13%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 15 lip 2021, 19:52 |
|
|
Vrijeme je da oslobodimo muslimane i kažemo im Zbogom. Dosta su patili pod nama.
|
|
Vrh |
|
|
Josip Filipović
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 15 lip 2021, 19:55 |
|
|
Mujo govori o "podređivanju" - to je taj islamski utjecaj jer riječ islam upravo to i znači: podređivanje, pokoravanje. Svaki oblik suživota s njima bilo gdje se svodi na to.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 15 lip 2021, 20:03 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Od priče o saburanju 10 20 godina jer mi iseljavano i nestajemo došli ste do toga da prijetite rafalima, bombama, propagandom i sveopstim ratom. Vama nije voda dosla do grla, vama ulazi u usta i ne mozete jos dugo. Ti si majstore otvoreno rekao da bi protjerao Hrvate srednje bosne, i onda se čudiš kad se spominju rafali. Mi ne želimo sukob, zna se tko prijeti ratom svako malo.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 15 lip 2021, 21:31 |
|
|
weasel je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Od priče o saburanju 10 20 godina jer mi iseljavano i nestajemo došli ste do toga da prijetite rafalima, bombama, propagandom i sveopstim ratom. Vama nije voda dosla do grla, vama ulazi u usta i ne mozete jos dugo. Ti si majstore otvoreno rekao da bi protjerao Hrvate srednje bosne, i onda se čudiš kad se spominju rafali. Mi ne želimo sukob, zna se tko prijeti ratom svako malo. Nisam. To sam rekao nakon spominjanja rafala. To bi bila retalijacija.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: dreamteam, Google [Bot] i 292 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|