|
|
Stranica: 7/97.
|
[ 2412 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 15 lip 2021, 17:11 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Joj mitomanije. Da smo htjeli preorali bi cijelu lašvansku dolinu. Evo tip stranac snimao... Citat: The fight at the sand pit Stara Bila, near Vitez, Bosnia In August of '93 a small group of Croatian HVO fighters held off attacking Bosnians at a sand pit near Stara Bila, Bosnia . https://pbase.com/zidar/rat
|
|
| Vrh |
|
 |
|
erosahuma
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 15 lip 2021, 17:25 |
|
|
|
Potrebno je donijeti strateške odluke....
Ući generalno sa Srbima u povijesno pomirenje....Prošlo je 30 godina od rata...RS i HRHB su već prijateljske zemlje...
Tim dogovorom dati Muslimanima 2 opcije:
1) da imaju Trokut 23%
2) podijeliti BIH prema tzv dogovoru Tuđman - Milošević iz Karađorđeva
Uzmi ili ostavi...
Ostatak MZ kojima se to ne sviđa, može nas povući....
_________________ "Trgovac ti laže sa smijehom, žena laže suze prosipljući, a niko krupno ka Turčin ne laže." Petar Petrović Njegoš
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 15 lip 2021, 17:51 |
|
|
Karabaja je napisao/la: DrMag je napisao/la: Zenica se ne vidi od dima i prasine  Sa 12 aviona ljudi krecu u osvajanja. Komedija. Pazite da ne bi bilo bjezanije ko na Vlašiću 93. Komedija je što ti očito nisi svjestan kakva je razorna moć i sposobnost ovakvog jednog aviona 4.5 generacije, nije ti ovo drugi svjetski rat. Jedna krmača od 250 kila može sravnit trokatnicu sa zemljom i napravit krater, a zamisli što može samo jedan Rafal koji nosi 9,5 tona neusporedivo ubojitijeg tereta.
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 15 lip 2021, 17:54 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Muslimani navijaju kad Turci ratuju u Siriji, Libiji, Iraku, Armeniji. A na neki čudan način misle da druga NATO članica neće smjeti njima po labrnji dati.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 15 lip 2021, 18:04 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Uostalom zamisli vijest u svijetu, Hrvatska bombardira susjednu zemlju koja nema niti PVO. Ko bi smio stati na vašu stranu? Završili bi kao Srbija 99te, da ste sto puta u natou. Niste vi susjedna zemlja. Zemlja je i RS i Herceg-Bosna. Ni za kakvu zvaničnu poruku države BiH nećete dobiti suglasnost u vijeću ministara ni predsjedništvu. Vi ste u najboljem slučaju par kantona gdje su na vlasti radikali. Neće to biti vijest. Vijest će biti Hrvatska vojska kirurškim potezima pronalazi teroriste koji su prijetnja miru i slobodi. HV brani pošten svijet od radikalnih islamističkih ćelija koje žele uništiti civilizaciju. Dužnost je svakog poštenog čovjeka u svijetu pomoći borbu protiv ovog najvećeg zla današnjice. Da li vi to imate mrežu svojih ljudi u svim svjetskim medijima i lobijima, poput Izraela, pa ste sposobni za takvo što? Bombardujete ljude koji su prije 30 godina preživjeli Srebrenicu i Prijedor? Znaš akko će biti, ja ću ti reći. Dobit ćete bombe po par strateških ciljeva po Zagrebu i Splitu dok mi čistimo srednju Bosnu. Nakon toka ćete dobiti svoja 2 kantona i nogu u guzicu!
_________________ Right-wing lives don't matter
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DŽorDŽ
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 15 lip 2021, 18:10 |
|
Pridružen/a: 18 ožu 2021, 15:54 Postovi: 2391 Lokacija: Trokut ZGŽ-KZŽ-MŽ
|
Karabaja je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Niste vi susjedna zemlja. Zemlja je i RS i Herceg-Bosna. Ni za kakvu zvaničnu poruku države BiH nećete dobiti suglasnost u vijeću ministara ni predsjedništvu. Vi ste u najboljem slučaju par kantona gdje su na vlasti radikali.
Neće to biti vijest. Vijest će biti Hrvatska vojska kirurškim potezima pronalazi teroriste koji su prijetnja miru i slobodi. HV brani pošten svijet od radikalnih islamističkih ćelija koje žele uništiti civilizaciju. Dužnost je svakog poštenog čovjeka u svijetu pomoći borbu protiv ovog najvećeg zla današnjice.
Da li vi to imate mrežu svojih ljudi u svim svjetskim medijima i lobijima, poput Izraela, pa ste sposobni za takvo što? Bombardujete ljude koji su prije 30 godina preživjeli Srebrenicu i Prijedor? Znaš akko će biti, ja ću ti reći. Dobit ćete bombe po par strateških ciljeva po Zagrebu i Splitu dok mi čistimo srednju Bosnu. Nakon toka ćete dobiti svoja 2 kantona i nogu u guzicu! Nemoj se brinuti. Neće biti rata 99%. Daytonski sporazum će se poštovati i bit će sve u redu.
_________________ RH i Protektorat BiH 1981: Hrvata 54,58% Prečana 24,00% Muslimana 21,42%
RH i Protektorat BiH 2022: Hrvata 62,23 % Muslimana 19,74 % Prečana 14,18 % Ostalih 3,85 %
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 15 lip 2021, 18:12 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 17:35 Postovi: 9998 Lokacija: No Country for White Men
|
Karabaja je napisao/la: Da li vi to imate mrežu svojih ljudi u svim svjetskim medijima i lobijima, poput Izraela, pa ste sposobni za takvo što? Bombardujete ljude koji su prije 30 godina preživjeli Srebrenicu i Prijedor? Znaš akko će biti, ja ću ti reći. Dobit ćete bombe po par strateških ciljeva po Zagrebu i Splitu dok mi čistimo srednju Bosnu. Nakon toka ćete dobiti svoja 2 kantona i nogu u guzicu! I nakon 30 godina vi živite u zabludi. Nema bolje vijesti za nas.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 15 lip 2021, 18:13 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Niste vi susjedna zemlja. Zemlja je i RS i Herceg-Bosna. Ni za kakvu zvaničnu poruku države BiH nećete dobiti suglasnost u vijeću ministara ni predsjedništvu. Vi ste u najboljem slučaju par kantona gdje su na vlasti radikali.
Neće to biti vijest. Vijest će biti Hrvatska vojska kirurškim potezima pronalazi teroriste koji su prijetnja miru i slobodi. HV brani pošten svijet od radikalnih islamističkih ćelija koje žele uništiti civilizaciju. Dužnost je svakog poštenog čovjeka u svijetu pomoći borbu protiv ovog najvećeg zla današnjice.
Da li vi to imate mrežu svojih ljudi u svim svjetskim medijima i lobijima, poput Izraela, pa ste sposobni za takvo što? Bombardujete ljude koji su prije 30 godina preživjeli Srebrenicu i Prijedor? Znaš akko će biti, ja ću ti reći. Dobit ćete bombe po par strateških ciljeva po Zagrebu i Splitu dok mi čistimo srednju Bosnu. Nakon toka ćete dobiti svoja 2 kantona i nogu u guzicu! Ok.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1410 of 2558 - 55.12%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 15 lip 2021, 18:17 |
|
|
|
Al' Bože olakšaj a ne otežaj, Bože da izađe na dobro!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 15 lip 2021, 18:17 |
|
|
Da li vi to imate mrežu svojih ljudi u svim svjetskim medijima i lobijima, poput Izraela, pa ste sposobni za takvo što? Bombardujete ljude koji su prije 30 godina preživjeli Srebrenicu i Prijedor? Znaš akko će biti, ja ću ti reći. Dobit ćete bombe po par strateških ciljeva po Zagrebu i Splitu dok mi čistimo srednju Bosnu. Nakon toka ćete dobiti svoja 2 kantona i nogu u guzicu! Nećemo vas mi napast iz čista mira, ako Hrvati u BiH budu napadnuti kao 93. budi siguran da će vam Rafali (i još štošta drugog) zujati poviše glava i loše ćete proći. Nismo mi budale da se dovedemo u srpsku poziciju 90tih pred zapadom.
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 15 lip 2021, 18:23 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Znaš akko će biti, ja ću ti reći. Dobit ćete bombe po par strateških ciljeva po Zagrebu i Splitu dok mi čistimo srednju Bosnu. Nakon toka ćete dobiti svoja 2 kantona i nogu u guzicu! I allah će sići sa nebesa. Onda će svaki Mujo imati lokum uz kaHvu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 15 lip 2021, 18:24 |
|
|
Primarijus je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Da li vi to imate mrežu svojih ljudi u svim svjetskim medijima i lobijima, poput Izraela, pa ste sposobni za takvo što? Bombardujete ljude koji su prije 30 godina preživjeli Srebrenicu i Prijedor? Znaš akko će biti, ja ću ti reći. Dobit ćete bombe po par strateških ciljeva po Zagrebu i Splitu dok mi čistimo srednju Bosnu. Nakon toka ćete dobiti svoja 2 kantona i nogu u guzicu! Nećemo vas mi napast iz čista mira, ako Hrvati u BiH budu napadnuti kao 93. budi siguran da će vam Rafali (i još štošta drugog) zujati poviše glava i loše ćete proći. U prevodu ako se me budete podredili volji jedva 300000 Hrvata? Zašto bi ih napadali kad sami nestaju. Vi ćete to započet i iscenirat, meni je jasno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 15 lip 2021, 18:25 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Da li vi to imate mrežu svojih ljudi u svim svjetskim medijima i lobijima, poput Izraela, pa ste sposobni za takvo što? Bombardujete ljude koji su prije 30 godina preživjeli Srebrenicu i Prijedor? Znaš akko će biti, ja ću ti reći. Dobit ćete bombe po par strateških ciljeva po Zagrebu i Splitu dok mi čistimo srednju Bosnu. Nakon toka ćete dobiti svoja 2 kantona i nogu u guzicu! Tko će nas bombardirati? Krščanska Rusija koja je tamanila islamiste u Sriji? Možda NATO savez čiji je Hrvatska član? Vi ste jedna mala agresivna plemenska skupina koja prijeti ratom, koji bi da se dogodi prouzrokovao vaš politički, ekonomski, i svaki drugi slom. Dirnete li Hrvate u SBK, imat ćete posla s HV-om. Većina svijeta pojma nema gdje je neka BiH a kamo li da su čuli za neku podrinjsku selendru ili gradić u Turskoj hrvatskoj. Većina Europljana i Amerikanaca ne zna da je granatiran i zapaljen jedan Dubrovnik, biser svjetske baštine i megapopularna destinacija. Imate prenapuhanu sliku svoje važnosti. Nebitni ste, pomirite se s tim.
_________________ ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⠀⠀🟥⬜🟥
"i Beograd za nas dobro znade Bojovnike 106. brigade"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DŽorDŽ
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 15 lip 2021, 18:27 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Al' Bože olakšaj a ne otežaj, Bože da izađe na dobro! Bit će dobro sigurno za sve ako ćete poštovati Daytonski sporazum, ako prekršite neće biti dobro za vas, a za nas će biti više nego dobro. 
_________________ RH i Protektorat BiH 1981: Hrvata 54,58% Prečana 24,00% Muslimana 21,42%
RH i Protektorat BiH 2022: Hrvata 62,23 % Muslimana 19,74 % Prečana 14,18 % Ostalih 3,85 %
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DŽorDŽ
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 15 lip 2021, 18:29 |
|
|
|
Bog ne voli kršenje sporazuma i dogovora.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 15 lip 2021, 18:32 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Primarijus je napisao/la: Nećemo vas mi napast iz čista mira, ako Hrvati u BiH budu napadnuti kao 93. budi siguran da će vam Rafali (i još štošta drugog) zujati poviše glava i loše ćete proći.
U prevodu ako se me budete podredili volji jedva 300000 Hrvata? Zašto bi ih napadali kad sami nestaju. Vi ćete to započet i iscenirat, meni je jasno. To koliko vi mislite da Hrvata ima i koliko bi ih trebalo biti da to bude brojka koju ćete vi respektirat i da ne kršite potpisane sporazume, zaboli nas. Niste relevantni niti imate pravo da o tome odlučujete.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 15 lip 2021, 18:33 |
|
|
|
Od priče o saburanju 10 20 godina jer mi iseljavano i nestajemo došli ste do toga da prijetite rafalima, bombama, propagandom i sveopstim ratom. Vama nije voda dosla do grla, vama ulazi u usta i ne mozete jos dugo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 15 lip 2021, 18:36 |
|
|
|
Mi odsaburali nekoliko stoljeća Turaka. Vi ste kusur koji je ostao iza njih.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 15 lip 2021, 18:48 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Primarijus je napisao/la: Nećemo vas mi napast iz čista mira, ako Hrvati u BiH budu napadnuti kao 93. budi siguran da će vam Rafali (i još štošta drugog) zujati poviše glava i loše ćete proći.
U prevodu ako se me budete podredili volji jedva 300000 Hrvata? Zašto bi ih napadali kad sami nestaju. Vi ćete to započet i iscenirat, meni je jasno. Bolje treći entitet nego rat.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1410 of 2558 - 55.12%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 15 lip 2021, 18:52 |
|
|
|
Vrijeme je da oslobodimo muslimane i kažemo im Zbogom. Dosta su patili pod nama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Josip Filipović
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 15 lip 2021, 18:55 |
|
|
|
Mujo govori o "podređivanju" - to je taj islamski utjecaj jer riječ islam upravo to i znači: podređivanje, pokoravanje. Svaki oblik suživota s njima bilo gdje se svodi na to.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 15 lip 2021, 19:03 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Od priče o saburanju 10 20 godina jer mi iseljavano i nestajemo došli ste do toga da prijetite rafalima, bombama, propagandom i sveopstim ratom. Vama nije voda dosla do grla, vama ulazi u usta i ne mozete jos dugo. Ti si majstore otvoreno rekao da bi protjerao Hrvate srednje bosne, i onda se čudiš kad se spominju rafali. Mi ne želimo sukob, zna se tko prijeti ratom svako malo.
_________________ ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⠀⠀🟥⬜🟥
"i Beograd za nas dobro znade Bojovnike 106. brigade"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 15 lip 2021, 20:31 |
|
|
weasel je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Od priče o saburanju 10 20 godina jer mi iseljavano i nestajemo došli ste do toga da prijetite rafalima, bombama, propagandom i sveopstim ratom. Vama nije voda dosla do grla, vama ulazi u usta i ne mozete jos dugo. Ti si majstore otvoreno rekao da bi protjerao Hrvate srednje bosne, i onda se čudiš kad se spominju rafali. Mi ne želimo sukob, zna se tko prijeti ratom svako malo. Nisam. To sam rekao nakon spominjanja rafala. To bi bila retalijacija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
saskia
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 15 lip 2021, 20:35 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 15:42 Postovi: 2722 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
Karabaja je napisao/la: weasel je napisao/la: Ti si majstore otvoreno rekao da bi protjerao Hrvate srednje bosne, i onda se čudiš kad se spominju rafali.
Mi ne želimo sukob, zna se tko prijeti ratom svako malo.
Nisam. To sam rekao nakon spominjanja rafala. To bi bila retalijacija. Ili si glup ili taqijaš, rafali su REakcija
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 15 lip 2021, 20:46 |
|
|
saskia je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Nisam. To sam rekao nakon spominjanja rafala. To bi bila retalijacija. Ili si glup ili taqijaš, rafali su REakcija Na što, tko to dira Hrvate u BiH? Koji usput najbolje i žive. Ako vas nema dovoljno da izglasate sebi sve sto vam treba, onda jebite se, doslovno.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|