|
|
Stranica: 4/4.
|
[ 95 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Nagrada za prvog forumaša/icu koji primi cjepivo za COVID-19? Postano: 09 svi 2021, 22:34 |
|
|
HHerceg je napisao/la: 22, ne. Kojeg vraga se uopće cijepiš? Mislio sam da imaš 5 banki.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K:M
|
Naslov: Re: Nagrada za prvog forumaša/icu koji primi cjepivo za COVID-19? Postano: 09 svi 2021, 22:35 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 21:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
HHerceg je napisao/la: 22, ne. Moj savet je da NE.... Ti si tko moj mlađi sin Mihajlo 21 g. Rekao mu NE.... I starijem.... Niste rizični i zašto razmišljati.... Svakakvih priča je oko plodnosti
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Nagrada za prvog forumaša/icu koji primi cjepivo za COVID-19? Postano: 09 svi 2021, 22:38 |
|
|
OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Prvo se pobrini da preživiš kratkoročne posljedice. Koje kratkoročne posljedice ? Kod mene se pola firme vakcinisalo pfizerom,najveća posljedica kod pojedinih bila temperatura. Kod većine ni to.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Nagrada za prvog forumaša/icu koji primi cjepivo za COVID-19? Postano: 09 svi 2021, 22:40 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 17:35 Postovi: 9998 Lokacija: No Country for White Men
|
OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Kojeg vraga se uopće cijepiš? Mislio sam da imaš 5 banki. Pa da mogu normalno u Hercegovinu otić. K:M je napisao/la: Moj savet je da NE....
Ti si tko moj mlađi sin Mihajlo 21 g. Rekao mu NE....
I starijem.... Niste rizični i zašto razmišljati.... Svakakvih priča je oko plodnosti I ja mislim da će ovo malo pričekat. 
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Nagrada za prvog forumaša/icu koji primi cjepivo za COVID-19? Postano: 09 svi 2021, 22:40 |
|
|
K:M je napisao/la: Svakakvih priča je oko plodnosti Neplodan možeš bit i bez vakcine.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
| Vrh |
|
 |
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Nagrada za prvog forumaša/icu koji primi cjepivo za COVID-19? Postano: 09 svi 2021, 22:41 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Prvo se pobrini da preživiš kratkoročne posljedice. Koje kratkoročne posljedice ? Kod mene se pola firme vakcinisalo,najveća posljedica koj pojedinih bila temperatura. Kod većine ni to. Postoji šansa da dobiješ ugrušak. Bilo ti je na vijestima svaki dan. I to uglavnom kod mlađih ljudi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Nagrada za prvog forumaša/icu koji primi cjepivo za COVID-19? Postano: 09 svi 2021, 22:44 |
|
|
OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Postoji šansa da dobiješ ugrušak. Bilo ti je na vijestima svaki dan. I to uglavnom kod mlađih ljudi. Da,ali kod astra zeneke,i johnson&johnson,ne i kod pfizera. Za pfizer još nisam čuo da je bilo problema.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K:M
|
Naslov: Re: Nagrada za prvog forumaša/icu koji primi cjepivo za COVID-19? Postano: 09 svi 2021, 22:46 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 21:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
Graničar18 je napisao/la: K:M je napisao/la: Svakakvih priča je oko plodnosti Neplodan možeš bit i bez vakcine. Da. Mladi su promiskitetni i rade bez zaštite. Ali kada vidiš obelisk Bila Gejtsa u Atlanti o 500 mil puka. Onda tko zna, možda i cjepio umrtvljuje spermiće.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
| Vrh |
|
 |
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Nagrada za prvog forumaša/icu koji primi cjepivo za COVID-19? Postano: 09 svi 2021, 22:50 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Postoji šansa da dobiješ ugrušak. Bilo ti je na vijestima svaki dan. I to uglavnom kod mlađih ljudi. Da,ali kod astra zeneke,i johnson&johnson,ne i kod pfizera. Za pfizer još nisam čuo da je bilo problema. Bilo je slučajeva i kod Pfizera i Moderne samo se nije toliko pisalo kao za AZ.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Nagrada za prvog forumaša/icu koji primi cjepivo za COVID-19? Postano: 09 svi 2021, 22:58 |
|
|
OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Bilo je slučajeva i kod Pfizera i Moderne samo se nije toliko pisalo kao za AZ. To će najbolje znat Izraelci. Njima je većina stanovnika u državi vakcinisana pfizerom. Ne javljaju nikakve masovne ugruške.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Nagrada za prvog forumaša/icu koji primi cjepivo za COVID-19? Postano: 09 svi 2021, 23:01 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Bilo je slučajeva i kod Pfizera i Moderne samo se nije toliko pisalo kao za AZ. To će najbolje znat Izraelci. Njima je većina stanovnika u državi vakcinisana pfizerom. Ne javljaju nikakve masovne ugruške. Većina ljudi koji traže Pfizer to rade zbog Izraelaca  . Ako je pretpostavka točna onda je očekivano da su dobili bolju seriju Pfizera od nas. Šalu na stranu, postoji rizik od ugruška i kod Pfizera.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Nagrada za prvog forumaša/icu koji primi cjepivo za COVID-19? Postano: 09 svi 2021, 23:16 |
|
|
OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Većina ljudi koji traže Pfizer to rade zbog Izraelaca  . Ako je pretpostavka točna onda je očekivano da su dobili bolju seriju Pfizera od nas. Šalu na stranu, postoji rizik od ugruška i kod Pfizera. Teško je tu bit pametan kojom se vakcinom vakcinisat. Sve su nove. Jedno je sigurno,prije ili poslje moraćemo svi pod iglu. Inače nema normalnog života. Izoliraju te,pa ti nemoj,al nema ni normalnog kretanja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
elit star
|
Naslov: Re: Nagrada za prvog forumaša/icu koji primi cjepivo za COVID-19? Postano: 10 svi 2021, 02:22 |
|
|
|
Revakcinisan Sinofarmom odavno.
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Nagrada za prvog forumaša/icu koji primi cjepivo za COVID-19? Postano: 10 svi 2021, 03:33 |
|
|
|
Ako je bog rekao izraelcima da su izabrani narod i da će ih čuvati, onda svi juriš na Pfizer.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Nagrada za prvog forumaša/icu koji primi cjepivo za COVID-19? Postano: 14 svi 2021, 14:44 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 64405 Lokacija: DAZP HQ
|
Dvije minute od ulaza do cijepljenja, trajalo toliko kratko i toliko bezbolno da ne znam ni je li mi išta zabijeno u rame. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Nagrada za prvog forumaša/icu koji primi cjepivo za COVID-19? Postano: 15 svi 2021, 13:05 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Primio sam cjepivo. Mogu sad dobiti moju nagradu ? 
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Nagrada za prvog forumaša/icu koji primi cjepivo za COVID-19? Postano: 15 svi 2021, 15:13 |
|
|
|
Ja sam imao koronu. Ako treba, dobit ću je opet. Cijepit ću se kad cjepivo dobije relevantne potvrde, odnosno kad više ne bude štetno po zdravlje. Ako imate plaćeno bolovanje i nemate zdravstvenih problema, svakako preporučam koronu. 4.5/5 zvjezdica.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Nagrada za prvog forumaša/icu koji primi cjepivo za COVID-19? Postano: 15 lip 2021, 11:59 |
|
|
Hoću se prijaviti za cjepivo kažu može odmah ako dođeš za max 15 minuta (cjepivu ističe rok danas). Pa sjedi u auto i eto ga. Totalno ludo, ni Japanci tako ne rade iako je situacija bila čudna. Nemam nuspojava osim što sam printao poster Bill Gates-a i zalijepio ga na zid. I gade mi se papirne novčanice.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Nagrada za prvog forumaša/icu koji primi cjepivo za COVID-19? Postano: 15 lip 2021, 19:26 |
|
|
|
Ja ću čekati da vlada nabavi cjepivo, tako da konkurišem za nagradu ,,ko će posljednji da se pelcuje,,!?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Nagrada za prvog forumaša/icu koji primi cjepivo za COVID-19? Postano: 15 lip 2021, 19:32 |
|
|
|
Pa poslije pričajte kako nema "preko reda" na zapadu. Ima, naravno da ima masovno. Samo ne smije uzeti novac od mene jer me primio preko reda.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|