|
|
Stranica: 1/11.
|
[ 270 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Niko Komadina
|
|
Naslov: Al nemoj, imam decka... Postano: 15 lip 2021, 17:50 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12574 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Privitak:
CSR4-6IWcAAHKvO.jpeg [ 18.5 KiB | Pogledano 3478 put/a. ]
Elem, popilo se, bila je nova godina, zavrsio u krevetu sa curom koju sam poznavao samo iz vidjenja. Cuo sam to "nemoj imam decka", nisam mario. Nekoliko godina poslije i moja tadasnja partnerica je izgovorila magicnu recenicu "nemoj imam decka". I jedna i druga su ostale bez svog decka, utucene i povucene do danasnjeg dana. A mi becari veseli i po stare dane lovimo one koje imaju decka. Jeste li culi kada tu recenicu ili izgovorili, nemoj imam decka /curu ?
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Al nemoj, imam decka... Postano: 15 lip 2021, 19:13 |
|
|
DrMag je napisao/la: Privitak: CSR4-6IWcAAHKvO.jpeg Elem, popilo se, bila je nova godina, zavrsio u krevetu sa curom koju sam poznavao samo iz vidjenja. Cuo sam to "nemoj imam decka", nisam mario. Nekoliko godina poslije i moja tadasnja partnerica je izgovorila magicnu recenicu "nemoj imam decka". I jedna i druga su ostale bez svog decka, utucene i povucene do danasnjeg dana. A mi becari veseli i po stare dane lovimo one koje imaju decka. Jeste li culi kada tu recenicu ili izgovorili, nemoj imam decka /curu ? Magi, šta s tobom zbiva u posljednje vrijeme? Da nemaš i ti dečka? Ja nisam nikada izgovorila tu rečenicu. Nisam nikada ni bila u takvoj glupoj situaciji. Inače izbjegavamo gluposti bilo koje vrste. Tebe izgleda hoće takva s'anja!? I tebi sada drago što si ,,drugi,, Hajd' da je rekla ,,prvi si mi dečko,, pa da razumijem što se hvališeš na forumu! A on rezervni igrač. Žulja guzicu na klupi i čeka da ga ubace kao zamjenu.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Al nemoj, imam decka... Postano: 15 lip 2021, 19:41 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25858 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
DrMag je napisao/la: Jeste li culi kada tu recenicu ili izgovorili, nemoj imam decka /curu ? Nije, ali mi se desilo da za vrijeme romantičnog druženja ja nešto kažem a ona se nasmije i kaže: -"To i moj dečko često puta kaže." A jednom mi je jedna Švabica rekla čak "da joj to njezin muž često kaže". Dođe na ljetovanje bez muža i ti se sad misli... PS najčešće se čuje - "A što ćeš ti onda misliti o meni?" Ja mislim da ja to jako čest slučaj.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Al nemoj, imam decka... Postano: 15 lip 2021, 19:49 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Hajd' da je rekla ,,prvi si mi dečko,, pa da razumijem što se hvališeš na forumu! A on rezervni igrač. Žulja guzicu na klupi i čeka da ga ubace kao zamjenu. Ejs prvi. Zar je to moguće? Muškarci su vječit "drugi". Ti vidiš da joj nisi prvi, a ne znaš jesi li drugi ili dvjesto drugi. I štaš ti sad? Unajmiti privatnog detektiva da joj ispita prošlost? Ili kako kaže ona narodna pjesma gdje momak pita curu je li joj on prvi: "Jesi dule kad odbiješ nule."
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Al nemoj, imam decka... Postano: 15 lip 2021, 20:18 |
|
|
Ako ja ostavim ovdje pisani trag o muškim glupim pitanjima i izjavama, nema vas nigdje! Muška kratka kosa, a još kraća pamet: -Jesam bio dobar? -Kada se zaljubiška (ma ti sve možeš!) -Pokrij se, prehladićeš se (to ono kada se uplaši da će morati opet) -Izvini, ne znam šta mi je večeras (kada zakaže) -Idi da šišmiš da ne ostanem u drugom stanju (kao da je mokraćni kanal u vagini) Moram jedan dan sa drugaricama obnoviti temu o muškim provalama, materijala ima na pretek
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Al nemoj, imam decka... Postano: 15 lip 2021, 20:51 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Ako ja ostavim ovdje pisani trag o muškim glupim pitanjima i izjavama, nema vas nigdje! Muška kratka kosa, a još kraća pamet: -Jesam bio dobar? -Kada se zaljubiška (ma ti sve možeš!) -Pokrij se, prehladićeš se (to ono kada se uplaši da će morati opet) -Izvini, ne znam šta mi je večeras (kada zakaže) -Idi da šišmiš da ne ostanem u drugom stanju (kao da je mokraćni kanal u vagini) Moram jedan dan sa drugaricama obnoviti temu o muškim provalama, materijala ima na pretek ...dobra..
|
|
Vrh |
|
|
HusoBaznijek
|
Naslov: Re: Al nemoj, imam decka... Postano: 15 lip 2021, 21:11 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Ako ja ostavim ovdje pisani trag o muškim glupim pitanjima i izjavama, nema vas nigdje! Muška kratka kosa, a još kraća pamet: -Jesam bio dobar? -Kada se zaljubiška (ma ti sve možeš!) -Pokrij se, prehladićeš se (to ono kada se uplaši da će morati opet) -Izvini, ne znam šta mi je večeras (kada zakaže) -Idi da šišmiš da ne ostanem u drugom stanju (kao da je mokraćni kanal u vagini) Moram jedan dan sa drugaricama obnoviti temu o muškim provalama, materijala ima na pretek Hahaha ovo prvo pitanje znam nekad postaviti Moram da dobijem feedback. Četvrto sam jednom u životu rekao, jbg i to se zna desit, srećom vrlo rijetko.
_________________ Britanski dnevni list “Manchester Guardian” od 03. kolovoza 1914. donio je: “Kad bi se Srbiju moglo odvući na sredinu oceana i potopiti, tada bi se Europski zrak pročistio.”
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Al nemoj, imam decka... Postano: 15 lip 2021, 22:47 |
|
|
To prvo pitanje muski postavljaju kada zele provjeriti koliko je iskrena zena
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Al nemoj, imam decka... Postano: 15 lip 2021, 22:49 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Magi, šta s tobom zbiva u posljednje vrijeme? Da nemaš i ti dečka?
Sta fali imati decka? U nesto se udarati mora
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Al nemoj, imam decka... Postano: 15 lip 2021, 22:49 |
|
|
..ja kazem jeli dobro..
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Al nemoj, imam decka... Postano: 15 lip 2021, 22:54 |
|
|
DrMag je napisao/la: :zubati To prvo pitanje muski postavljaju kada zele provjeriti koliko je iskrena zena Joj šta bi bilo da smo iskrene!? To su male, sitne laži za ,,naše muškarčine,,! Znaš onu Magi: ...Kakav je, takav je, ščepaj ga, ne daj ga,. jer je muškarac
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Al nemoj, imam decka... Postano: 15 lip 2021, 22:55 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: A on rezervni igrač. Žulja guzicu na klupi i čeka da ga ubace kao zamjenu. Ljepsi seks sa iskusnom zenom, nego nevinascem. Dvije nevine (ne hvalim se, 15, 18) pamtim po histerisanju, placu, kukanju , pokvarenom uzitku. Rezervni igrac? ova druga kojoj sam bio prvi, nakon nekoliko zajednickih godina i svakodnevnog seksanja osim onim danima, me prevarila, rekla je tom nekom liku "nemoj imam, decka", par dana poslije lila strasne suze, ali poslije jebanja nema kajanja...
|
|
Vrh |
|
|
1986
|
Naslov: Re: Al nemoj, imam decka... Postano: 16 lip 2021, 00:43 |
|
|
...imam dečka...al mogu ti popušit nije problem...
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Al nemoj, imam decka... Postano: 16 lip 2021, 04:21 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60229 Lokacija: DAZP HQ
|
Nemojte da vam počnem pričati šta se meni dogadja zadnjih tjedana, tj. preko godinu dana, ali kulminacija je zadnjih tjedana i ovaj vikend. Šogorica mi je prekjučer bila na nekim marketinškim danima, a ono čuje neke ženske pričaju o meni, zove me u nevjerici pa dobro kako je to moguće. I još sam u borbi, doslovno mi puca k za sve drugo, nisam pogledao minutu Eura, osim Hrvatske.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Al nemoj, imam decka... Postano: 16 lip 2021, 04:35 |
|
|
dudu je napisao/la: Nemojte da vam počnem pričati šta se meni dogadja zadnjih tjedana, tj. preko godinu dana, ali kulminacija je zadnjih tjedana i ovaj vikend. Šogorica mi je prekjučer bila na nekim marketinškim danima, a ono čuje neke ženske pričaju o meni, zove me u nevjerici pa dobro kako je to moguće. I još sam u borbi, doslovno mi puca k za sve drugo, nisam pogledao minutu Eura, osim Hrvatske. Lazes Dudu! Nisi nesto interesantan sudeci po pisanju, a bogami nisi ni duhovit. Ne zracis nekakvom energijom, sve je nekako polumrtvo oko tebe... To zenama uopste nije inspirativno. Ako si bas bas ekstremno lep, to je drugi padez...
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Al nemoj, imam decka... Postano: 16 lip 2021, 04:37 |
|
|
DrMag je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: A on rezervni igrač. Žulja guzicu na klupi i čeka da ga ubace kao zamjenu. Ljepsi seks sa iskusnom zenom, nego nevinascem. Dvije nevine (ne hvalim se, 15, 18) pamtim po histerisanju, placu, kukanju , pokvarenom uzitku. Rezervni igrac? ova druga kojoj sam bio prvi, nakon nekoliko zajednickih godina i svakodnevnog seksanja osim onim danima, me prevarila, rekla je tom nekom liku "nemoj imam, decka", par dana poslije lila strasne suze, ali poslije jebanja nema kajanja... Ja sam bio sa jednom nevinom, koja je pocela da se brine kada ce se to njoj desiti, buduci da su joj drugrice vec stekle prva iskustva. Nakon sto smo, da prostis, vodili ljubav, ne da nije kukakla nego je bila jako srecna i u dobrom raspolozenju.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Al nemoj, imam decka... Postano: 16 lip 2021, 05:46 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: dudu je napisao/la: Nemojte da vam počnem pričati šta se meni dogadja zadnjih tjedana, tj. preko godinu dana, ali kulminacija je zadnjih tjedana i ovaj vikend. Šogorica mi je prekjučer bila na nekim marketinškim danima, a ono čuje neke ženske pričaju o meni, zove me u nevjerici pa dobro kako je to moguće. I još sam u borbi, doslovno mi puca k za sve drugo, nisam pogledao minutu Eura, osim Hrvatske. Lazes Dudu! Nisi nesto interesantan sudeci po pisanju, a bogami nisi ni duhovit. Ne zracis nekakvom energijom, sve je nekako polumrtvo oko tebe... To zenama uopste nije inspirativno. Ako si bas bas ekstremno lep, to je drugi padez... Da bar lažem, rasturio sam 8-ogodišnju vezu, nažalost prekasno, izgubio drugu koju sam zavolio, slomio joj srce spletom okolnosti, u medjuvremenu se pojavio princ na bijelom ********* koji je pomogao oko njene mame koja se bori za život i ona doslovno iz tog psihičkog sloma ulijeće u novu vezu i forsiraju i pokušava prebaciti ljubav koju ima prema meni na drugog. Pritom je prije godinu dana ostavila zaručnika i otkazala vjenčanje zbog mene. Sve ovo od lomljenja srca, mog prekida, novog dečka se dešava u zadnjih mjesec, mjesec i pol. Navodno je lik ok, ali ona forsira i ne govori mu da uopće postojim, samo je rekla za prekid sa zaručnikom, a ona je brutalno iskrena osoba, nikad ništa nije tajila i to je jebe nenormalno. I šta se dešava, ovaj vikend na 3 dana cijela firma ide na more u kamp, već u najavi seks, droga, alkohol. Prije 10 dana definitivno prekidam s ovom i prostruji informacija po firmi kao munja. Ide oko 50 žena i 10 muških, od toga 2 normalna. Zamolio sam nju da odustane jer će se situacija zakomplicirati ako je već odlučila da ne želi biti sa mnom i da ne može preći preko povrjedjenosti i razočaranja. Napravim s frendovima think thank grupu što mi je raditi za vikend, glavni zaključak je ignoriraj sve žene i ne jebi ni pod koju cijenu. ***, došli mi tamo, kamp perverzija, atmosfera nabrijana, salijeću me kolegice sa svih strana, studentice po 15 godina mladje, ova ima ljubomorne ispade na svaki krivi mig, malo je utješim navečer i to je to. Drugi dan opet isto, studentice su sad malo agresivnije, one bi nešto konkretnije, nadjem se s jednom u priči, mala je avion, ova doletava, čopi me za ruku i pred 20 ljudi krene u napad na mene, onda smo se malo izolirali i jedno 2 sata pričali i zaključak je da ne želi biti sa mnom. Krene ona do svog bungalova, ja malo duljim putem i rekoh idem joj na vrata pa što bude. Iznenadi se kad me vidjela i skoči na mene i da sad ne idem u detalje, ali ono uzduž i poprijeko i u 3D. Budim se nakon sat, jutro sviče, gledam ju, jebeni anđeo pored mene. Vratim se u svoj bungalov, kolegi je sve jasno. Čim se probudila šalje poruku da je ljuta, da kako sam mogao, da što nisam razumio kad mi je rekla itd. I na kraju balade vozim ju doma s autom, solo jedan kraći put od firme do nje doma i pitam kako je, kaže da je loše (tehnički prevarila je dečka, sad već i drugog dečka sa mnom) i opet kaže ne želim biti s tobom, ljubav nema ništa s tim. Praktički bez pozdrava izlazi iz auta. U ponedjeljak saniram štetu koja je nastala u firmi, negiram bilo što, ona ima dečka, koleice me napadale, ona me branila i tako bla bla. Povjerim se samo dvoje najbližih kolega, koji su dobri s njom i sa mnom i koji ionako sumnjaju već godinu dana otkad je naprasno ostavila zaručnika. Prvo su bili stava da mi neće ništa prenositi što ona govori, medjutim nakon što sam im dokazao da je ona još uvijek luda za mnom ovi su popizdili. Odsad mi je na totalnom ignoru, to je zadnji triger da je osvjestim i trgnem jer scenarij koji slijedi je loš i neizdrživ za nju, iako je nenormalno jaka u glavi, ali i tvrdoglava i odrješita. Piše kolegici jučer kako se i dalje osjeća loše zbog svega, kako ju nisam ni pozdravio na rastanku, ali bullshita kako voli ovog drugog (upoznali se početkom 5. mjeseca) u jednom kratkom periodu našeg prekida gdje sam želio mjesec dva vremena da smislim način, a paralelno sam stavio na on hold i svoju dugogodišnju vezu i ugasio fejs. Na kraju me fejs i sjebao jer se nekako aktivirao krajem 4. mjeseca, mislim da je netko slao neke fb linkove na wa, kliknuo sam na to i valjda se aktivirao. Ona je to vidjela krajem 4. mjeseca, vidjela da su tu slike od bivše i zaključila da sam se pomirio i izabrao drugu. U tih mjesec i pol je izgubila 8 kg, došla na 50, kako joj je mama teško bolesna, svi su povjerovali da je zbog toga, čak i ja dijelom, iako sam u njenom pogledu vidio tugu, ali ona je sva vesela i vrckava i dobro pokriva. Zajebao sam glupavo, ženska je prva liga, stvorena za mene, čak mi ju je glavni direktor predložio na jednom od naših partija i rekao zgrabi je, preporodit ćeš se, poslije mi se čak i prijetio da nikad od mene direktora ako ju ne zgrabim. E sad kako ja sebe ne preanaliziram, svoje postupke, niti plačem nad prolivenim mlijekom idem u završnu akciju totalnog ignora da dobije osjećaj da me gubi. Naravno da sam krivo reagirao kad sam čuo da postoji lik s kojim je 3 put otišla na kavu i počeo sam se muški logički objašnjavati umjesto da se ponašam kao i uvijek, kulerski. Spavala je sa mnom i prije 3 tjedna nakon još jednog partya (mi non stop partijamo u koroni). E sad scenarij koji joj se sprema nije dobar za nju, ali nemam ideju kako je osvjestiti Ulazi u rebound vezu, traži bilo kakav izlaz od mene, a izlaza nema, radi sa mnom i vidjat ce me od skora svaki dan. Njeno širenje krila je pilećih dimenzija, kad ja raširim svoja bit ću kao Smaug. Doslovno će gledati i slušati na dnevnoj bazi o drugim kolegicama, pogotovo ovim studenticama di nemam nikakvog rizika. Brutalno radim na sebi, fizički i psihofizički i svakako, želim najbolju verziju sebe u svakom obliku. Neiskrenost u vezi, ona je iskrena osoba, a ovdje taji ne samo prevaru od vikenda, a i prije 3 tjedna, nego i to da uopće postojim i da sam razlog njenog prekida sa zaručnikom. Na kraju će me u suzama moliti da se vratim kao što sam svojoj rekao da će me moliti da se vratim i od jučer mi šalje takve poruke. U konačnici će vjerojatno dati otkaz u odličnoj firmi na odličnoj poziciji i to više neće naći. S druge strane meni je kazna ono što mi je rekla, da ću je do kraja života tražiti u drugim ženama. Nakon puno brainstormanja s raznim ženama zaključak je da je glavni razlog odbijanja nakon samo mjesec i pol dana od naše idile to što je godinu dana bila druga, bez obzira što je meni bila prva. Drugi razlog je još zajebaniji jer nitko nema s tim iskustva, mama je teško obolila, doselila joj se u stan, a u njenim očima ostavio sam ju kad me najviše trebala. Na stranu što smo imali dogovor da kad prekinem uzmem mjesec dana da prežalim, ali egzekucija toga je bila traljava s moje strane jer sam imao 100% kontrolu situacije. Sad imam k, dvostruki brodolom, samo sam jak i istreniran pa ne dramim. Ako netko ima ikakvu ideju što mi je činiti mimo mojih ideja, otvoren sam za prijedloge. Ako ju vratim dižem si spomenik. Zadnja ideja mi je da kolegi od povjerenja koji ima preko 5 banki i kojeg ona voli kažem da joj ispriča scenarij koji će se odviti i da nema pojma u što se upušta i da razmisli još jednom. Kolegici je jučer javila da po prvi puta nije sigurna u svoju odluku, ali da dosad nikad nije pogriješila. Ne moram ni pričati da zna i da je svjesna da u meni ima sve, lijep život, bezbrižan i samo furanje obiteljskog života, ali povredjenost je prevelika.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Al nemoj, imam decka... Postano: 16 lip 2021, 06:17 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Al nemoj, imam decka... Postano: 16 lip 2021, 07:17 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
dudu je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Lazes Dudu! Nisi nesto interesantan sudeci po pisanju, a bogami nisi ni duhovit. Ne zracis nekakvom energijom, sve je nekako polumrtvo oko tebe... To zenama uopste nije inspirativno. Ako si bas bas ekstremno lep, to je drugi padez...
Da bar lažem, rasturio sam 8-ogodišnju vezu, nažalost prekasno, izgubio drugu koju sam zavolio, slomio joj srce spletom okolnosti, u medjuvremenu se pojavio princ na bijelom ********* koji je pomogao oko njene mame koja se bori za život i ona doslovno iz tog psihičkog sloma ulijeće u novu vezu i forsiraju i pokušava prebaciti ljubav koju ima prema meni na drugog. Pritom je prije godinu dana ostavila zaručnika i otkazala vjenčanje zbog mene. Sve ovo od lomljenja srca, mog prekida, novog dečka se dešava u zadnjih mjesec, mjesec i pol. Navodno je lik ok, ali ona forsira i ne govori mu da uopće postojim, samo je rekla za prekid sa zaručnikom, a ona je brutalno iskrena osoba, nikad ništa nije tajila i to je jebe nenormalno. I šta se dešava, ovaj vikend na 3 dana cijela firma ide na more u kamp, već u najavi seks, droga, alkohol. Prije 10 dana definitivno prekidam s ovom i prostruji informacija po firmi kao munja. Ide oko 50 žena i 10 muških, od toga 2 normalna. Zamolio sam nju da odustane jer će se situacija zakomplicirati ako je već odlučila da ne želi biti sa mnom i da ne može preći preko povrjedjenosti i razočaranja. Napravim s frendovima think thank grupu što mi je raditi za vikend, glavni zaključak je ignoriraj sve žene i ne jebi ni pod koju cijenu. ***, došli mi tamo, kamp perverzija, atmosfera nabrijana, salijeću me kolegice sa svih strana, studentice po 15 godina mladje, ova ima ljubomorne ispade na svaki krivi mig, malo je utješim navečer i to je to. Drugi dan opet isto, studentice su sad malo agresivnije, one bi nešto konkretnije, nadjem se s jednom u priči, mala je avion, ova doletava, čopi me za ruku i pred 20 ljudi krene u napad na mene, onda smo se malo izolirali i jedno 2 sata pričali i zaključak je da ne želi biti sa mnom. Krene ona do svog bungalova, ja malo duljim putem i rekoh idem joj na vrata pa što bude. Iznenadi se kad me vidjela i skoči na mene i da sad ne idem u detalje, ali ono uzduž i poprijeko i u 3D. Budim se nakon sat, jutro sviče, gledam ju, jebeni anđeo pored mene. Vratim se u svoj bungalov, kolegi je sve jasno. Čim se probudila šalje poruku da je ljuta, da kako sam mogao, da što nisam razumio kad mi je rekla itd. I na kraju balade vozim ju doma s autom, solo jedan kraći put od firme do nje doma i pitam kako je, kaže da je loše (tehnički prevarila je dečka, sad već i drugog dečka sa mnom) i opet kaže ne želim biti s tobom, ljubav nema ništa s tim. Praktički bez pozdrava izlazi iz auta. U ponedjeljak saniram štetu koja je nastala u firmi, negiram bilo što, ona ima dečka, koleice me napadale, ona me branila i tako bla bla. Povjerim se samo dvoje najbližih kolega, koji su dobri s njom i sa mnom i koji ionako sumnjaju već godinu dana otkad je naprasno ostavila zaručnika. Prvo su bili stava da mi neće ništa prenositi što ona govori, medjutim nakon što sam im dokazao da je ona još uvijek luda za mnom ovi su popizdili. Odsad mi je na totalnom ignoru, to je zadnji triger da je osvjestim i trgnem jer scenarij koji slijedi je loš i neizdrživ za nju, iako je nenormalno jaka u glavi, ali i tvrdoglava i odrješita. Piše kolegici jučer kako se i dalje osjeća loše zbog svega, kako ju nisam ni pozdravio na rastanku, ali bullshita kako voli ovog drugog (upoznali se početkom 5. mjeseca) u jednom kratkom periodu našeg prekida gdje sam želio mjesec dva vremena da smislim način, a paralelno sam stavio na on hold i svoju dugogodišnju vezu i ugasio fejs. Na kraju me fejs i sjebao jer se nekako aktivirao krajem 4. mjeseca, mislim da je netko slao neke fb linkove na wa, kliknuo sam na to i valjda se aktivirao. Ona je to vidjela krajem 4. mjeseca, vidjela da su tu slike od bivše i zaključila da sam se pomirio i izabrao drugu. U tih mjesec i pol je izgubila 8 kg, došla na 50, kako joj je mama teško bolesna, svi su povjerovali da je zbog toga, čak i ja dijelom, iako sam u njenom pogledu vidio tugu, ali ona je sva vesela i vrckava i dobro pokriva. Zajebao sam glupavo, ženska je prva liga, stvorena za mene, čak mi ju je glavni direktor predložio na jednom od naših partija i rekao zgrabi je, preporodit ćeš se, poslije mi se čak i prijetio da nikad od mene direktora ako ju ne zgrabim. E sad kako ja sebe ne preanaliziram, svoje postupke, niti plačem nad prolivenim mlijekom idem u završnu akciju totalnog ignora da dobije osjećaj da me gubi. Naravno da sam krivo reagirao kad sam čuo da postoji lik s kojim je 3 put otišla na kavu i počeo sam se muški logički objašnjavati umjesto da se ponašam kao i uvijek, kulerski. Spavala je sa mnom i prije 3 tjedna nakon još jednog partya (mi non stop partijamo u koroni). E sad scenarij koji joj se sprema nije dobar za nju, ali nemam ideju kako je osvjestiti Ulazi u rebound vezu, traži bilo kakav izlaz od mene, a izlaza nema, radi sa mnom i vidjat ce me od skora svaki dan. Njeno širenje krila je pilećih dimenzija, kad ja raširim svoja bit ću kao Smaug. Doslovno će gledati i slušati na dnevnoj bazi o drugim kolegicama, pogotovo ovim studenticama di nemam nikakvog rizika. Brutalno radim na sebi, fizički i psihofizički i svakako, želim najbolju verziju sebe u svakom obliku. Neiskrenost u vezi, ona je iskrena osoba, a ovdje taji ne samo prevaru od vikenda, a i prije 3 tjedna, nego i to da uopće postojim i da sam razlog njenog prekida sa zaručnikom. Na kraju će me u suzama moliti da se vratim kao što sam svojoj rekao da će me moliti da se vratim i od jučer mi šalje takve poruke. U konačnici će vjerojatno dati otkaz u odličnoj firmi na odličnoj poziciji i to više neće naći. S druge strane meni je kazna ono što mi je rekla, da ću je do kraja života tražiti u drugim ženama. Nakon puno brainstormanja s raznim ženama zaključak je da je glavni razlog odbijanja nakon samo mjesec i pol dana od naše idile to što je godinu dana bila druga, bez obzira što je meni bila prva. Drugi razlog je još zajebaniji jer nitko nema s tim iskustva, mama je teško obolila, doselila joj se u stan, a u njenim očima ostavio sam ju kad me najviše trebala. Na stranu što smo imali dogovor da kad prekinem uzmem mjesec dana da prežalim, ali egzekucija toga je bila traljava s moje strane jer sam imao 100% kontrolu situacije. Sad imam k, dvostruki brodolom, samo sam jak i istreniran pa ne dramim. Ako netko ima ikakvu ideju što mi je činiti mimo mojih ideja, otvoren sam za prijedloge. Ako ju vratim dižem si spomenik. Zadnja ideja mi je da kolegi od povjerenja koji ima preko 5 banki i kojeg ona voli kažem da joj ispriča scenarij koji će se odviti i da nema pojma u što se upušta i da razmisli još jednom. Kolegici je jučer javila da po prvi puta nije sigurna u svoju odluku, ali da dosad nikad nije pogriješila. Ne moram ni pričati da zna i da je svjesna da u meni ima sve, lijep život, bezbrižan i samo furanje obiteljskog života, ali povredjenost je prevelika. Moram priznati da nisam skontao ko je ko u priči. S obzirom da ti bivša (sadašnja) zna da si na forumu, ne znam koliko je ovo pametno. To na stranu, treba se netko dobro i često moliti za spas tvoje duše.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Al nemoj, imam decka... Postano: 16 lip 2021, 07:27 |
|
|
Znaju obje, ali nemaju pojma o čemu se radi tu na forumu. Ostaje par nevjerojatnih činjenica, ono mentalnih slika. Ta fatalna vozi nas dvoje na aerodrom 2019. kad smo išli u Pariz, tad samo kao kolegica koja blizu živi pa da nas odbaci ujutro. I jedna šetnja sa svojom bivšom, taman kad se s ovom malo zarolalo, gdje mi ona kaže da misli da je ta mala žena za mene, iako sam ju rijetko spominjao u bilo kojem kontekstu.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Al nemoj, imam decka... Postano: 16 lip 2021, 08:37 |
|
|
Je li rekla, nemoj imam momka?
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Al nemoj, imam decka... Postano: 16 lip 2021, 08:38 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: DrMag je napisao/la: Ljepsi seks sa iskusnom zenom, nego nevinascem. Dvije nevine (ne hvalim se, 15, 18) pamtim po histerisanju, placu, kukanju , pokvarenom uzitku.
Rezervni igrac? ova druga kojoj sam bio prvi, nakon nekoliko zajednickih godina i svakodnevnog seksanja osim onim danima, me prevarila, rekla je tom nekom liku "nemoj imam, decka", par dana poslije lila strasne suze, ali poslije jebanja nema kajanja...
Ja sam bio sa jednom nevinom, koja je pocela da se brine kada ce se to njoj desiti, buduci da su joj drugrice vec stekle prva iskustva. Nakon sto smo, da prostis, vodili ljubav, ne da nije kukakla nego je bila jako srecna i u dobrom raspolozenju. To zavisi od podneblja i desetljeca kada si bio sa nevinom.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Al nemoj, imam decka... Postano: 16 lip 2021, 08:48 |
|
|
dudu je napisao/la: I jedna šetnja sa svojom bivšom, taman kad se s ovom malo zarolalo, gdje mi ona kaže da misli da je ta mala žena za mene, iako sam ju rijetko spominjao u bilo kojem kontekstu.
Testirala te, ispitivala tvoju reakciju na spomen njenogh imena da vidi hoće li ti usne zadrhtati, da zna ima li se za što brinuti.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Al nemoj, imam decka... Postano: 16 lip 2021, 08:48 |
|
|
DrMag je napisao/la: Je li rekla, nemoj imam momka? Ne, ali zanijekala me kao Petar Isusa pred mojim zemom koji je i tatin prijatelj. Rekao joj je ne jebi mi zemu zgrabi ga, a ona preda mnom imam dečka i tata ne bi htio hercegovca. Onog zagorca je prekrižila nakon 7 godina veze, prosidbe, nakon jednog mog poljupca. I sve frendice i kume su joj hercegovke i sve navijaju za mene, a ni ne znaju da ima išta izmedju nas.
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: Al nemoj, imam decka... Postano: 16 lip 2021, 11:00 |
|
|
Zena je fenomenalna i divna i krasna a laze, vara, neodlucna i emotivno nestabilna.
Ah sta alfa muzjak uradi od zene, divne i krasne.
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|