|
|
Stranica: 3/11.
|
[ 270 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Heero
|
Naslov: Re: Al nemoj, imam decka... Postano: 16 lip 2021, 22:20 |
|
|
dudu je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Lazes Dudu! Nisi nesto interesantan sudeci po pisanju, a bogami nisi ni duhovit. Ne zracis nekakvom energijom, sve je nekako polumrtvo oko tebe... To zenama uopste nije inspirativno. Ako si bas bas ekstremno lep, to je drugi padez...
Da bar lažem, rasturio sam 8-ogodišnju vezu, nažalost prekasno, izgubio drugu koju sam zavolio, slomio joj srce spletom okolnosti, u medjuvremenu se pojavio princ na bijelom ********* koji je pomogao oko njene mame koja se bori za život i ona doslovno iz tog psihičkog sloma ulijeće u novu vezu i forsiraju i pokušava prebaciti ljubav koju ima prema meni na drugog. Pritom je prije godinu dana ostavila zaručnika i otkazala vjenčanje zbog mene. Sve ovo od lomljenja srca, mog prekida, novog dečka se dešava u zadnjih mjesec, mjesec i pol. Navodno je lik ok, ali ona forsira i ne govori mu da uopće postojim, samo je rekla za prekid sa zaručnikom, a ona je brutalno iskrena osoba, nikad ništa nije tajila i to je jebe nenormalno. I šta se dešava, ovaj vikend na 3 dana cijela firma ide na more u kamp, već u najavi seks, droga, alkohol. Prije 10 dana definitivno prekidam s ovom i prostruji informacija po firmi kao munja. Ide oko 50 žena i 10 muških, od toga 2 normalna. Zamolio sam nju da odustane jer će se situacija zakomplicirati ako je već odlučila da ne želi biti sa mnom i da ne može preći preko povrjedjenosti i razočaranja. Napravim s frendovima think thank grupu što mi je raditi za vikend, glavni zaključak je ignoriraj sve žene i ne jebi ni pod koju cijenu. ***, došli mi tamo, kamp perverzija, atmosfera nabrijana, salijeću me kolegice sa svih strana, studentice po 15 godina mladje, ova ima ljubomorne ispade na svaki krivi mig, malo je utješim navečer i to je to. Drugi dan opet isto, studentice su sad malo agresivnije, one bi nešto konkretnije, nadjem se s jednom u priči, mala je avion, ova doletava, čopi me za ruku i pred 20 ljudi krene u napad na mene, onda smo se malo izolirali i jedno 2 sata pričali i zaključak je da ne želi biti sa mnom. Krene ona do svog bungalova, ja malo duljim putem i rekoh idem joj na vrata pa što bude. Iznenadi se kad me vidjela i skoči na mene i da sad ne idem u detalje, ali ono uzduž i poprijeko i u 3D. Budim se nakon sat, jutro sviče, gledam ju, jebeni anđeo pored mene. Vratim se u svoj bungalov, kolegi je sve jasno. Čim se probudila šalje poruku da je ljuta, da kako sam mogao, da što nisam razumio kad mi je rekla itd. I na kraju balade vozim ju doma s autom, solo jedan kraći put od firme do nje doma i pitam kako je, kaže da je loše (tehnički prevarila je dečka, sad već i drugog dečka sa mnom) i opet kaže ne želim biti s tobom, ljubav nema ništa s tim. Praktički bez pozdrava izlazi iz auta. U ponedjeljak saniram štetu koja je nastala u firmi, negiram bilo što, ona ima dečka, koleice me napadale, ona me branila i tako bla bla. Povjerim se samo dvoje najbližih kolega, koji su dobri s njom i sa mnom i koji ionako sumnjaju već godinu dana otkad je naprasno ostavila zaručnika. Prvo su bili stava da mi neće ništa prenositi što ona govori, medjutim nakon što sam im dokazao da je ona još uvijek luda za mnom ovi su popizdili. Odsad mi je na totalnom ignoru, to je zadnji triger da je osvjestim i trgnem jer scenarij koji slijedi je loš i neizdrživ za nju, iako je nenormalno jaka u glavi, ali i tvrdoglava i odrješita. Piše kolegici jučer kako se i dalje osjeća loše zbog svega, kako ju nisam ni pozdravio na rastanku, ali bullshita kako voli ovog drugog (upoznali se početkom 5. mjeseca) u jednom kratkom periodu našeg prekida gdje sam želio mjesec dva vremena da smislim način, a paralelno sam stavio na on hold i svoju dugogodišnju vezu i ugasio fejs. Na kraju me fejs i sjebao jer se nekako aktivirao krajem 4. mjeseca, mislim da je netko slao neke fb linkove na wa, kliknuo sam na to i valjda se aktivirao. Ona je to vidjela krajem 4. mjeseca, vidjela da su tu slike od bivše i zaključila da sam se pomirio i izabrao drugu. U tih mjesec i pol je izgubila 8 kg, došla na 50, kako joj je mama teško bolesna, svi su povjerovali da je zbog toga, čak i ja dijelom, iako sam u njenom pogledu vidio tugu, ali ona je sva vesela i vrckava i dobro pokriva. Zajebao sam glupavo, ženska je prva liga, stvorena za mene, čak mi ju je glavni direktor predložio na jednom od naših partija i rekao zgrabi je, preporodit ćeš se, poslije mi se čak i prijetio da nikad od mene direktora ako ju ne zgrabim. E sad kako ja sebe ne preanaliziram, svoje postupke, niti plačem nad prolivenim mlijekom idem u završnu akciju totalnog ignora da dobije osjećaj da me gubi. Naravno da sam krivo reagirao kad sam čuo da postoji lik s kojim je 3 put otišla na kavu i počeo sam se muški logički objašnjavati umjesto da se ponašam kao i uvijek, kulerski. Spavala je sa mnom i prije 3 tjedna nakon još jednog partya (mi non stop partijamo u koroni). E sad scenarij koji joj se sprema nije dobar za nju, ali nemam ideju kako je osvjestiti Ulazi u rebound vezu, traži bilo kakav izlaz od mene, a izlaza nema, radi sa mnom i vidjat ce me od skora svaki dan. Njeno širenje krila je pilećih dimenzija, kad ja raširim svoja bit ću kao Smaug. Doslovno će gledati i slušati na dnevnoj bazi o drugim kolegicama, pogotovo ovim studenticama di nemam nikakvog rizika. Brutalno radim na sebi, fizički i psihofizički i svakako, želim najbolju verziju sebe u svakom obliku. Neiskrenost u vezi, ona je iskrena osoba, a ovdje taji ne samo prevaru od vikenda, a i prije 3 tjedna, nego i to da uopće postojim i da sam razlog njenog prekida sa zaručnikom. Na kraju će me u suzama moliti da se vratim kao što sam svojoj rekao da će me moliti da se vratim i od jučer mi šalje takve poruke. U konačnici će vjerojatno dati otkaz u odličnoj firmi na odličnoj poziciji i to više neće naći. S druge strane meni je kazna ono što mi je rekla, da ću je do kraja života tražiti u drugim ženama. Nakon puno brainstormanja s raznim ženama zaključak je da je glavni razlog odbijanja nakon samo mjesec i pol dana od naše idile to što je godinu dana bila druga, bez obzira što je meni bila prva. Drugi razlog je još zajebaniji jer nitko nema s tim iskustva, mama je teško obolila, doselila joj se u stan, a u njenim očima ostavio sam ju kad me najviše trebala. Na stranu što smo imali dogovor da kad prekinem uzmem mjesec dana da prežalim, ali egzekucija toga je bila traljava s moje strane jer sam imao 100% kontrolu situacije. Sad imam k, dvostruki brodolom, samo sam jak i istreniran pa ne dramim. Ako netko ima ikakvu ideju što mi je činiti mimo mojih ideja, otvoren sam za prijedloge. Ako ju vratim dižem si spomenik. Zadnja ideja mi je da kolegi od povjerenja koji ima preko 5 banki i kojeg ona voli kažem da joj ispriča scenarij koji će se odviti i da nema pojma u što se upušta i da razmisli još jednom. Kolegici je jučer javila da po prvi puta nije sigurna u svoju odluku, ali da dosad nikad nije pogriješila. Ne moram ni pričati da zna i da je svjesna da u meni ima sve, lijep život, bezbrižan i samo furanje obiteljskog života, ali povredjenost je prevelika. Znaci jebac! Ja sam bio pisao o curi jednoj jos davno. Kako je zauzeta ali je kao igrala neku igru,signalizirala i to.I kako nismo zanli dalje tu na forumu.Nakon sto je zamrla tema ja "lik" se sjetio da ja njoj mogu svoj interes onako izmedju redaka iskazati,ono da joj kazem a da nekazem i tak nenapravim nista pogresno :) Tako sam i napravio sto je rezultiralo s time da je slijedeci put kad smo naletili jedno na drugo na ulici jos pojacala signal,ja osto paf.To je bilo krajem 5-og mjeseca ali vec pocetkom sestog kad sam je iduci put sreo a ona je tad pocela raditi i to sa svojim momkom u kaficu koji drze njegovi starci tako da me ignorirala cijelo ljeto.Doslovno je okretala glavu od mene i tako to,prolazila ko pokraj turskog groblja. Zanimljivo je da sam ja znao da ce pocet radit i u jednom razgovoru prijatelju i predvidio da ce ona promijenit politiku prema meni,bar ja to tako ocekivam. Eto i kad je prosla ta sezona u kojoj me izbjegavala(uglavnom) doso deseti mjesec :) i sretnem ja nju u gradu.Prvo me mimoisla autom i javila se prva.Maše ona,reko mahnut cu i ja iako nisam tio jer nije se javljala dugo vremena unazad.Kad je parkirala malo dalje auto i izasla opet me pozdravila i nesta procakulala,ja odgovarao minimalno. Okrenio se ovom kompicu i nastavio sa njim pricat a ona malocas kasnije kad se krenila odmicat od auta i kad je opet prosla meni ispred ociju opet se lijeppo javila i mahala hahaha Bog te isus nakon tri mjeseca ignoriranja.Ja se njoj javljao normalno a ona nekad me gleda ko tele u sarena vrata,nekad unaprijed okrene glavu da me nevidi i tako te šeme. Nista,nista pa onda tri put zaredom.I to se bas javi nekako upecatljivo kao da govori "juhu alo, tu sam,dozivi me"! Likušu nisam iza toga vidjao.Poceo lock down iza toga,neznam u kojoj je sad fazi. Nevjerujem da bi ga ostavila tada jer bi bila u neugodnoj situaciji i mislim da mi je porucivala "neprimici" a kasnije "sad mozes".
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Al nemoj, imam decka... Postano: 16 lip 2021, 22:34 |
|
|
DrMag je napisao/la: @lapo zavist te izje*a Citat: Šta reći o onima koji pristanu na sex poslije te čuvene ,,Al nemoj, imam dečka...,,!? Koliko jadan možeš biti da to ,,prečuješ,, i nastaviš po svome...
Pa bogati, imala je decka i 15-20min prije kada smo pocli sa fatanjem Na čemu da zavidim!? Saberi se Maže i ne otkrivaj javno da si malo žešći luzer po pitanju ženskog roda. To nisu iskustva, to su nesrećni slučajevi.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Al nemoj, imam decka... Postano: 16 lip 2021, 22:36 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12574 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Lapo-lapo je napisao/la: DrMag je napisao/la: @lapo zavist te izje*a Pa bogati, imala je decka i 15-20min prije kada smo pocli sa fatanjem Na čemu da zavidim!? Saberi se Maže i ne otkrivaj javno da si malo žešći luzer po pitanju ženskog roda. To nisu iskustva, to su nesrećni slučajevi. cuj luzer, zasto? Zato sto sam se seksao sa curom koja je bila u vezi?
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: Al nemoj, imam decka... Postano: 16 lip 2021, 22:42 |
|
|
Jebote lapo mom frendu koji je sa curom bio 6 mjeseci preotme najboli prijatelj curu. Taj njegov prika s njom bude duze od ovoga. Mom rodjaku moj poznanik koji je njegov frend ukrade curu prije 5,6 godina i još su skupa. Znam i slucaj di je lik liku ukrao dugogodisnju curu pa je i ozenio,imaju i djecu a ovaj prvi je jos sam. Inace svi nesta kao seru "to neradi to ti se uvjek obije o glavu" a ja kad pitam jesil pokusao,jel se obilo tebi o glavu svi sute. Idu mi na zice te mantre o obijanju o glavu i kako to nikad dobro nezavrsi.Jebote to svi zivi pricaju kad se raspitujes o tome bil trebao sta napravit oko zauzete cure a niko nista nije niti pokusao,nitko nezna navest neki slucaj koji je vidio svojim ocima nego svi seru"ma to mom jednom priajtelju tako bilo" a ja za svaki slucaj koji znam dobro zavrsio
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
|
|
Vrh |
|
|
Bolox
|
Naslov: Re: Al nemoj, imam decka... Postano: 16 lip 2021, 22:42 |
|
|
Ta fora imam decka nejneinovativnija sto se tice ljepseg pola.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Al nemoj, imam decka... Postano: 16 lip 2021, 22:46 |
|
|
DrMag je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Na čemu da zavidim!? Saberi se Maže i ne otkrivaj javno da si malo žešći luzer po pitanju ženskog roda. To nisu iskustva, to su nesrećni slučajevi. cuj luzer, zasto? Zato sto sam se seksao sa curom koja je bila u vezi? To je sada kao nekakav podvig!? Nisi se ti sexao, ti si samo bio ,,od koristi,, jer joj je očito zahvalilo još malo! Pridodao si .
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Al nemoj, imam decka... Postano: 16 lip 2021, 22:55 |
|
|
Jesi teska zena. Jadan onaj ko je sa tobom.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Al nemoj, imam decka... Postano: 16 lip 2021, 22:58 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Svaku temu uništite, čak i ovako glupu! Hvalisavci! Dokazi?
Šta reći o onima koji pristanu na sex poslije te čuvene ,,Al nemoj, imam dečka...,,!? Koliko jadan možeš biti da to ,,prečuješ,, i nastaviš po svome... Šta reći o onima koji pristanu na sex poslje još čuvenije "nemoj imam muža" ?!
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Al nemoj, imam decka... Postano: 16 lip 2021, 22:58 |
|
|
Heero je napisao/la: Jebote lapo mom frendu koji je sa curom bio 6 mjeseci preotme najboli prijatelj curu. Taj njegov prika s njom bude duze od ovoga. Mom rodjaku moj poznanik koji je njegov frend ukrade curu prije 5,6 godina i još su skupa. Znam i slucaj di je lik liku ukrao dugogodisnju curu pa je i ozenio,imaju i djecu a ovaj prvi je jos sam. Inace svi nesta kao seru "to neradi to ti se uvjek obije o glavu" a ja kad pitam jesil pokusao,jel se obilo tebi o glavu svi sute. Idu mi na zice te mantre o obijanju o glavu i kako to nikad dobro nezavrsi.Jebote to svi zivi pricaju kad se raspitujes o tome bil trebao sta napravit oko zauzete cure a niko nista nije niti pokusao,nitko nezna navest neki slucaj koji je vidio svojim ocima nego svi seru"ma to mom jednom priajtelju tako bilo" a ja za svaki slucaj koji znam dobro zavrsio Takve stvari se stalno dešavaju. Moj prijatelj u toku rata poslao kod rođaka na jedan Jadranski otok ženu i dijete. Nakon dvije godine dolazi na otok i zatiče ženu s ukupno troje djece!? Komšija otišao za vrijeme rata u Ameriku sa ženom i dvoje djece. Kumovi ga opsjedali da im pomogne da i oni sa svoje dvoje djece dođu u Ameriku. Ovaj se živ sjebao dok je sredio papire, doveo ih i kum mu ,,mazne,, ženu i pobjegnu, ostavivši svo četvoro djece i kumicu. Eno ga sada rinta od jutra, do sutra da ih sve prehrani. Sljedeći slučaj, komšija otišao sa ženom na ljetovanje. Upoznali bračni par Mađara. Spetljao se s Mađaricom i ode s njom, a Mađar pokupi ostavljeni robu i s njom pravac Mađarska. Razmjena dobara.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Al nemoj, imam decka... Postano: 16 lip 2021, 23:01 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Svaku temu uništite, čak i ovako glupu! Hvalisavci! Dokazi?
Šta reći o onima koji pristanu na sex poslije te čuvene ,,Al nemoj, imam dečka...,,!? Koliko jadan možeš biti da to ,,prečuješ,, i nastaviš po svome... Šta reći o onima koji pristanu na sex poslje još čuvenije "nemoj imam muža" ?! E ti imaju muda, malo manja od njenih sisa
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Al nemoj, imam decka... Postano: 16 lip 2021, 23:04 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Svaku temu uništite, čak i ovako glupu! Hvalisavci! Dokazi?
Šta reći o onima koji pristanu na sex poslije te čuvene ,,Al nemoj, imam dečka...,,!? Koliko jadan možeš biti da to ,,prečuješ,, i nastaviš po svome... Šta reći o onima koji pristanu na sex poslje još čuvenije "nemoj imam muža" ?! To je neki novi momenat. Udate to ne izgovaraju. Pristanu bez promišljanja. Svaka udana mašta o magarcu. Poslije konja na magarca, stara izreka.
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Al nemoj, imam decka... Postano: 16 lip 2021, 23:06 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Šta reći o onima koji pristanu na sex poslje još čuvenije "nemoj imam muža" ?! To je neki novi momenat. Udate to ne izgovaraju. Pristanu bez promišljanja. Svaka udana mašta o magarcu. Poslije konja na magarca, stara izreka. Nisi u pravu.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Al nemoj, imam decka... Postano: 16 lip 2021, 23:06 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Šta reći o onima koji pristanu na sex poslje još čuvenije "nemoj imam muža" ?! To je neki novi momenat. Udate to ne izgovaraju. Pristanu bez promišljanja. Svaka udana mašta o magarcu. Poslije konja na magarca, stara izreka. Znas sta svaki muskarac misli o toj koja sa njim vara decka / muza ?
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Al nemoj, imam decka... Postano: 16 lip 2021, 23:07 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: To je neki novi momenat. Udate to ne izgovaraju. Pristanu bez promišljanja. Svaka udana mašta o magarcu. Poslije konja na magarca, stara izreka. Pitanje nije bilo šta ti nisi izgovarala,i na šta si pristajala.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Al nemoj, imam decka... Postano: 16 lip 2021, 23:13 |
|
|
DrMag je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: To je neki novi momenat. Udate to ne izgovaraju. Pristanu bez promišljanja. Svaka udana mašta o magarcu. Poslije konja na magarca, stara izreka. Znas sta svaki muskarac misli o toj koja sa njim vara decka / muza ? Ne misli ništa, on misli samo na jednu stvar. Sav je fokus na stvarčici. Dvije glave, jedan mozak, pa ti vidi kako to razmišlja
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Al nemoj, imam decka... Postano: 16 lip 2021, 23:15 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: To je neki novi momenat. Udate to ne izgovaraju. Pristanu bez promišljanja. Svaka udana mašta o magarcu. Poslije konja na magarca, stara izreka. Pitanje nije bilo šta ti nisi izgovarala,i na šta si pristajala. Granični, u čemu si se pronašao? U ********* ili magarcu?
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Al nemoj, imam decka... Postano: 17 lip 2021, 00:04 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: DrMag je napisao/la: Znas sta svaki muskarac misli o toj koja sa njim vara decka / muza ? Ne misli ništa, on misli samo na jednu stvar. Sav je fokus na stvarčici. Dvije glave, jedan mozak, pa ti vidi kako to razmišlja Muskarac dok mece uopce ne misli
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Al nemoj, imam decka... Postano: 17 lip 2021, 00:14 |
|
|
DrMag je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Ne misli ništa, on misli samo na jednu stvar. Sav je fokus na stvarčici. Dvije glave, jedan mozak, pa ti vidi kako to razmišlja Muskarac dok mece uopce ne misli U pravu si, ne misli, ali se u većini slučajeva poslije teško zamisli. Skupo je to mećanje. Plaća se cijelog života. Ali ti ne brini, men' se čini da ti nećeš tu njb. Sjetih se nečega, što te žena napustila? Zbog mećanja?
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Al nemoj, imam decka... Postano: 17 lip 2021, 00:19 |
|
|
Nisam silazio sa nje, nije mogla vise izdrzati, kaze treba zraka.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Al nemoj, imam decka... Postano: 17 lip 2021, 00:22 |
|
|
DrMag je napisao/la: Nisam silazio sa nje, nije mogla vise izdrzati, kaze treba zraka. Vjerujem. Nadam se da sada diše
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Al nemoj, imam decka... Postano: 17 lip 2021, 00:24 |
|
|
...eto kad se hvalimo meni od cimera cura uletila u krevet posli svađe s njim..nije tribala reć da ima dečka..izbacio sam je..
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Al nemoj, imam decka... Postano: 17 lip 2021, 00:28 |
|
|
laganini je napisao/la: ...eto kad se hvalimo meni od cimera cura uletila u krevet posli svađe s njim..nije tribala reć da ima dečka..izbacio sam je.. A nakon koliko vremena si se pokajao!? Budi iskren
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Al nemoj, imam decka... Postano: 17 lip 2021, 00:28 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Al nemoj, imam decka... Postano: 17 lip 2021, 00:30 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: laganini je napisao/la: ...eto kad se hvalimo meni od cimera cura uletila u krevet posli svađe s njim..nije tribala reć da ima dečka..izbacio sam je.. A nakon koliko vremena si se pokajao!? Budi iskren ..ovisno o raspoloženju..a kajao sam se zasigurno..
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Al nemoj, imam decka... Postano: 17 lip 2021, 00:40 |
|
|
Jedanput sam i ja rekao "ne mogu imam curu", prije ravno 20 god.. Ispratio zensku kuci, sjeo za komp na chat, privatno se dopisivao sa jednom prijateljicom, iskrilo je medju nama, no pravili smo se da to nije nista. I onda ona pozove na kavu, da ponesem cokoladu,... nisam se bio jos ni odmorio od seksa, zaigrali mi leptirici, oblacenje, priprema idem.. udjem u kupatilo pogledam se u ogledalo, pa jebote imas curu, super ti je sa njom, ti hoces sada da je prevaris.. Par minuta nervozno hodao po stanu, javim prijateljici, jbg ne mogu, imam curu, nema smisla da joj to uradim. Sjedem i pojedem cokoladu.
Poslije mi bilo zao, a i toj curi sto se nista nije desilo. Ja zaglibio sa zenskom, ona nasla nekoga.. prije par godina sretnemo se u Minhenu, jebiga kasno za sve,
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|