|
|
Stranica: 4/11.
|
[ 270 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Al nemoj, imam decka... Postano: 17 lip 2021, 00:49 |
|
|
DrMag je napisao/la: Jedanput sam i ja rekao "ne mogu imam curu", prije ravno 20 god.. Ispratio zensku kuci, sjeo za komp na chat, privatno se dopisivao sa jednom prijateljicom, iskrilo je medju nama, no pravili smo se da to nije nista. I onda ona pozove na kavu, da ponesem cokoladu,... nisam se bio jos ni odmorio od seksa, zaigrali mi leptirici, oblacenje, priprema idem.. udjem u kupatilo pogledam se u ogledalo, pa jebote imas curu, super ti je sa njom, ti hoces sada da je prevaris.. Par minuta nervozno hodao po stanu, javim prijateljici, jbg ne mogu, imam curu, nema smisla da joj to uradim. Sjedem i pojedem cokoladu.
Poslije mi bilo zao, a i toj curi sto se nista nije desilo. Ja zaglibio sa zenskom, ona nasla nekoga.. prije par godina sretnemo se u Minhenu, jebiga kasno za sve, Što se ne prijaviš na nekakav literarni Konkurs na temu SF priče koje mladosti! Sretneš je baš u Minhenu, iza ćoška!??? Dosta Magi za večeras. Ovakvu terapiju ti ne bi pružio ni Sigmund Freud
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Al nemoj, imam decka... Postano: 17 lip 2021, 00:56 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12574 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Lapo-lapo je napisao/la: DrMag je napisao/la: Jedanput sam i ja rekao "ne mogu imam curu", prije ravno 20 god.. Ispratio zensku kuci, sjeo za komp na chat, privatno se dopisivao sa jednom prijateljicom, iskrilo je medju nama, no pravili smo se da to nije nista. I onda ona pozove na kavu, da ponesem cokoladu,... nisam se bio jos ni odmorio od seksa, zaigrali mi leptirici, oblacenje, priprema idem.. udjem u kupatilo pogledam se u ogledalo, pa jebote imas curu, super ti je sa njom, ti hoces sada da je prevaris.. Par minuta nervozno hodao po stanu, javim prijateljici, jbg ne mogu, imam curu, nema smisla da joj to uradim. Sjedem i pojedem cokoladu.
Poslije mi bilo zao, a i toj curi sto se nista nije desilo. Ja zaglibio sa zenskom, ona nasla nekoga.. prije par godina sretnemo se u Minhenu, jebiga kasno za sve, Što se ne prijaviš na nekakav literarni Konkurs na temu SF priče koje mladosti! Sretneš je baš u Minhenu, iza ćoška!??? Dosta Magi za večeras. Ovakvu terapiju ti ne bi pružio ni Sigmund Freud Da u minhenu u crkvi. Citat: Ovakvu terapiju ti ne bi pružio ni Sigmund Freud Kako se ti razumijes u te stvari, da nisi i ti studirala psihologiju u Becu :)
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Al nemoj, imam decka... Postano: 17 lip 2021, 03:13 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: DrMag je napisao/la: Jedanput sam i ja rekao "ne mogu imam curu", prije ravno 20 god.. Ispratio zensku kuci, sjeo za komp na chat, privatno se dopisivao sa jednom prijateljicom, iskrilo je medju nama, no pravili smo se da to nije nista. I onda ona pozove na kavu, da ponesem cokoladu,... nisam se bio jos ni odmorio od seksa, zaigrali mi leptirici, oblacenje, priprema idem.. udjem u kupatilo pogledam se u ogledalo, pa jebote imas curu, super ti je sa njom, ti hoces sada da je prevaris.. Par minuta nervozno hodao po stanu, javim prijateljici, jbg ne mogu, imam curu, nema smisla da joj to uradim. Sjedem i pojedem cokoladu.
Poslije mi bilo zao, a i toj curi sto se nista nije desilo. Ja zaglibio sa zenskom, ona nasla nekoga.. prije par godina sretnemo se u Minhenu, jebiga kasno za sve, Što se ne prijaviš na nekakav literarni Konkurs na temu SF priče koje mladosti! Sretneš je baš u Minhenu, iza ćoška!??? Dosta Magi za večeras. Ovakvu terapiju ti ne bi pružio ni Sigmund Freud Ja sam bio, ima tome nekih 25 godina, na jednoj Victoria's Secret modnoj reviji! I bio sam odusevljen predstavom koju sam gledao iz prvog reda. U jednom trenutku uhvatim pogled Lindi Evandjelisti dok je defilovala i, zamisli, ona mi namigne! Normalno, ja imam taj nerv da znam sta mi je ciniti posle toga, smesta odem do prve cvecare i kupim ogroman buket ruza. I uputim se prema sobi za presvalcenje. Program je bio zavrsen, a bodigard ispred vrata, videvsi da sam ja ugladjen gospodin, pozove Lindu da izadje. Kako je otvorila vrata, vidim Sindi, Naomi, Klaudiju kako proviruju znatizeljno. Kad sam Lindi urucio ruze i izrazio divljenje na odlicnoj reviji, cuo sam njih iza kako se nesto kikocu. Taman kad sam se spremao da pitam Lindu da izadjemo na veceru, Sindi je za ruku povuce unutra a meni da vizit kartu i kaze mi da se uputim na zurku na kojoj ce sve one biti za sat vremena. Krenem ja, usput kupim 200 grama kafe, da se pojavim s obrazom. Udjem, masa ljudi tamo. Kad me je ugledala Naomi, odmah me povuce u drustvance gde su sve te glavne manekenke. Ocemo li u neku posebnu sobu, ovde je dosadno. Ajde, rekoh, i krenem ja za njima, a one da prostis obucene manje nego na reviji gaca koju sam gledao. Kad smo usli, kaze meni Klaudija, da se i ja raskomotim kao one. Ja se snebivam, kako cu, zastidje mi je, o Klaudija, ali onda one sve onako piskavo zenski navale, ajde, ajde, i sta sam mogao, skinem se u donje gace! Posrcemo mi sampanjac, i u jednom trenutku meni Sindi kaze da sve one oce sada da vode ljubav sa mnom, da prostis. Dzentlmen kakav jesam, ja kazem da sam begenisao Lindu, pa ako ona pristaje, onda cu da vodim ljubav sa svih sedam njih koliko ih je bilo u sobi. Linda kaze, ma moooze! I tako smo mi vodili ljubav od 10 uvece do 5 ujutro, sve dok se one nisu umorile i zaspale. Pogedam na sat, vreme mi za dzoging. Izadjem onako u gacama, sunce krenulo da izlazi, i otrcim nekih sat vremena. Vratim se u kucu udjem u kupatilo da se onako znojav malo plaknem ispod pazuha, kad tamo vidim novine na nekoj polici. Pogledam naslovnu stranu - Sindi u vezi sa Ricardom Girom! Bio sam za zenom koja je u vezi s drugim covekom. Znas kako mi je u tom trenutku bilo krivo. Mnogo sam bio ozlojedjen, ali sta sam mogao. Obucem se i odem kuci! Vise nisam hteo na revijama da sedim u prvi red!
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Al nemoj, imam decka... Postano: 17 lip 2021, 03:17 |
|
|
Fina numera!
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Al nemoj, imam decka... Postano: 17 lip 2021, 07:23 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25861 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
aleksije radicevic je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Što se ne prijaviš na nekakav literarni Konkurs na temu SF priče koje mladosti! Sretneš je baš u Minhenu, iza ćoška!??? Dosta Magi za večeras. Ovakvu terapiju ti ne bi pružio ni Sigmund Freud Ja sam bio, ima tome nekih 25 godina, na jednoj Victoria's Secret modnoj reviji! I bio sam odusevljen predstavom koju sam gledao iz prvog reda. U jednom trenutku uhvatim pogled Lindi Evandjelisti dok je defilovala i, zamisli, ona mi namigne! Normalno, ja imam taj nerv da znam sta mi je ciniti posle toga, smesta odem do prve cvecare i kupim ogroman buket ruza. I uputim se prema sobi za presvalcenje. Program je bio zavrsen, a bodigard ispred vrata, videvsi da sam ja ugladjen gospodin, pozove Lindu da izadje. Kako je otvorila vrata, vidim Sindi, Naomi, Klaudiju kako proviruju znatizeljno. Kad sam Lindi urucio ruze i izrazio divljenje na odlicnoj reviji, cuo sam njih iza kako se nesto kikocu. Taman kad sam se spremao da pitam Lindu da izadjemo na veceru, Sindi je za ruku povuce unutra a meni da vizit kartu i kaze mi da se uputim na zurku na kojoj ce sve one biti za sat vremena. Krenem ja, usput kupim 200 grama kafe, da se pojavim s obrazom. Udjem, masa ljudi tamo. Kad me je ugledala Naomi, odmah me povuce u drustvance gde su sve te glavne manekenke. Ocemo li u neku posebnu sobu, ovde je dosadno. Ajde, rekoh, i krenem ja za njima, a one da prostis obucene manje nego na reviji gaca koju sam gledao. Kad smo usli, kaze meni Klaudija, da se i ja raskomotim kao one. Ja se snebivam, kako cu, zastidje mi je, o Klaudija, ali onda one sve onako piskavo zenski navale, ajde, ajde, i sta sam mogao, skinem se u donje gace! Posrcemo mi sampanjac, i u jednom trenutku meni Sindi kaze da sve one oce sada da vode ljubav sa mnom, da prostis. Dzentlmen kakav jesam, ja kazem da sam begenisao Lindu, pa ako ona pristaje, onda cu da vodim ljubav sa svih sedam njih koliko ih je bilo u sobi. Linda kaze, ma moooze! I tako smo mi vodili ljubav od 10 uvece do 5 ujutro, sve dok se one nisu umorile i zaspale. Pogedam na sat, vreme mi za dzoging. Izadjem onako u gacama, sunce krenulo da izlazi, i otrcim nekih sat vremena. Vratim se u kucu udjem u kupatilo da se onako znojav malo plaknem ispod pazuha, kad tamo vidim novine na nekoj polici. Pogledam naslovnu stranu - Sindi u vezi sa Ricardom Girom! Bio sam za zenom koja je u vezi s drugim covekom. Znas kako mi je u tom trenutku bilo krivo. Mnogo sam bio ozlojedjen, ali sta sam mogao. Obucem se i odem kuci! Vise nisam hteo na revijama da sedim u prvi red!
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Al nemoj, imam decka... Postano: 17 lip 2021, 08:26 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10036 Lokacija: Banja Luka
|
aleksije radicevic je napisao/la: Ja sam bio, ima tome nekih 25 godina, na jednoj Victoria's Secret modnoj reviji! I bio sam odusevljen predstavom koju sam gledao iz prvog reda. U jednom trenutku uhvatim pogled Lindi Evandjelisti dok je defilovala i, zamisli, ona mi namigne! Normalno, ja imam taj nerv da znam sta mi je ciniti posle toga, smesta odem do prve cvecare i kupim ogroman buket ruza. I uputim se prema sobi za presvalcenje. Program je bio zavrsen, a bodigard ispred vrata, videvsi da sam ja ugladjen gospodin, pozove Lindu da izadje. Kako je otvorila vrata, vidim Sindi, Naomi, Klaudiju kako proviruju znatizeljno. Kad sam Lindi urucio ruze i izrazio divljenje na odlicnoj reviji, cuo sam njih iza kako se nesto kikocu. Taman kad sam se spremao da pitam Lindu da izadjemo na veceru, Sindi je za ruku povuce unutra a meni da vizit kartu i kaze mi da se uputim na zurku na kojoj ce sve one biti za sat vremena. Krenem ja, usput kupim 200 grama kafe, da se pojavim s obrazom. Udjem, masa ljudi tamo. Kad me je ugledala Naomi, odmah me povuce u drustvance gde su sve te glavne manekenke. Ocemo li u neku posebnu sobu, ovde je dosadno. Ajde, rekoh, i krenem ja za njima, a one da prostis obucene manje nego na reviji gaca koju sam gledao. Kad smo usli, kaze meni Klaudija, da se i ja raskomotim kao one. Ja se snebivam, kako cu, zastidje mi je, o Klaudija, ali onda one sve onako piskavo zenski navale, ajde, ajde, i sta sam mogao, skinem se u donje gace! Posrcemo mi sampanjac, i u jednom trenutku meni Sindi kaze da sve one oce sada da vode ljubav sa mnom, da prostis. Dzentlmen kakav jesam, ja kazem da sam begenisao Lindu, pa ako ona pristaje, onda cu da vodim ljubav sa svih sedam njih koliko ih je bilo u sobi. Linda kaze, ma moooze! I tako smo mi vodili ljubav od 10 uvece do 5 ujutro, sve dok se one nisu umorile i zaspale. Pogedam na sat, vreme mi za dzoging. Izadjem onako u gacama, sunce krenulo da izlazi, i otrcim nekih sat vremena. Vratim se u kucu udjem u kupatilo da se onako znojav malo plaknem ispod pazuha, kad tamo vidim novine na nekoj polici. Pogledam naslovnu stranu - Sindi u vezi sa Ricardom Girom! Bio sam za zenom koja je u vezi s drugim covekom. Znas kako mi je u tom trenutku bilo krivo. Mnogo sam bio ozlojedjen, ali sta sam mogao. Obucem se i odem kuci! Vise nisam hteo na revijama da sedim u prvi red!
Nek si , qita ti pozlatila . Nemoj uopšte da te grize savjest , smatraj to osvetom . Poslije onog filma u kojem su lovili Radovana , mnogo mi se ogadio . PS. Viđaš li je sad , bar ponekad ? Stigle su je malo godine , ali još u njoj ima vitamina .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Al nemoj, imam decka... Postano: 17 lip 2021, 09:15 |
|
|
DrMag je napisao/la: Jedanput sam i ja rekao "ne mogu imam curu", prije ravno 20 god.. Ispratio zensku kuci, sjeo za komp na chat, privatno se dopisivao sa jednom prijateljicom, iskrilo je medju nama, no pravili smo se da to nije nista. I onda ona pozove na kavu, da ponesem cokoladu,... nisam se bio jos ni odmorio od seksa, zaigrali mi leptirici, oblacenje, priprema idem.. udjem u kupatilo pogledam se u ogledalo, pa jebote imas curu, super ti je sa njom, ti hoces sada da je prevaris.. Par minuta nervozno hodao po stanu, javim prijateljici, jbg ne mogu, imam curu, nema smisla da joj to uradim. Sjedem i pojedem cokoladu.
Poslije mi bilo zao, a i toj curi sto se nista nije desilo. Ja zaglibio sa zenskom, ona nasla nekoga.. prije par godina sretnemo se u Minhenu, jebiga kasno za sve, Da si napravio obrnuto opet bi zbog nečega žalio. To ti je ljudski mozak jbg.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Al nemoj, imam decka... Postano: 17 lip 2021, 19:33 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Ja sam bio, ima tome nekih 25 godina, na jednoj Victoria's Secret modnoj reviji! I bio sam odusevljen predstavom koju sam gledao iz prvog reda. U jednom trenutku uhvatim pogled Lindi Evandjelisti dok je defilovala i, zamisli, ona mi namigne! Normalno, ja imam taj nerv da znam sta mi je ciniti posle toga, smesta odem do prve cvecare i kupim ogroman buket ruza. I uputim se prema sobi za presvalcenje. Program je bio zavrsen, a bodigard ispred vrata, videvsi da sam ja ugladjen gospodin, pozove Lindu da izadje. Kako je otvorila vrata, vidim Sindi, Naomi, Klaudiju kako proviruju znatizeljno. Kad sam Lindi urucio ruze i izrazio divljenje na odlicnoj reviji, cuo sam njih iza kako se nesto kikocu. Taman kad sam se spremao da pitam Lindu da izadjemo na veceru, Sindi je za ruku povuce unutra a meni da vizit kartu i kaze mi da se uputim na zurku na kojoj ce sve one biti za sat vremena. Krenem ja, usput kupim 200 grama kafe, da se pojavim s obrazom. Udjem, masa ljudi tamo. Kad me je ugledala Naomi, odmah me povuce u drustvance gde su sve te glavne manekenke. Ocemo li u neku posebnu sobu, ovde je dosadno. Ajde, rekoh, i krenem ja za njima, a one da prostis obucene manje nego na reviji gaca koju sam gledao. Kad smo usli, kaze meni Klaudija, da se i ja raskomotim kao one. Ja se snebivam, kako cu, zastidje mi je, o Klaudija, ali onda one sve onako piskavo zenski navale, ajde, ajde, i sta sam mogao, skinem se u donje gace! Posrcemo mi sampanjac, i u jednom trenutku meni Sindi kaze da sve one oce sada da vode ljubav sa mnom, da prostis. Dzentlmen kakav jesam, ja kazem da sam begenisao Lindu, pa ako ona pristaje, onda cu da vodim ljubav sa svih sedam njih koliko ih je bilo u sobi. Linda kaze, ma moooze! I tako smo mi vodili ljubav od 10 uvece do 5 ujutro, sve dok se one nisu umorile i zaspale. Pogedam na sat, vreme mi za dzoging. Izadjem onako u gacama, sunce krenulo da izlazi, i otrcim nekih sat vremena. Vratim se u kucu udjem u kupatilo da se onako znojav malo plaknem ispod pazuha, kad tamo vidim novine na nekoj polici. Pogledam naslovnu stranu - Sindi u vezi sa Ricardom Girom! Bio sam za zenom koja je u vezi s drugim covekom. Znas kako mi je u tom trenutku bilo krivo. Mnogo sam bio ozlojedjen, ali sta sam mogao. Obucem se i odem kuci! Vise nisam hteo na revijama da sedim u prvi red!
Ja sam bio taj put na modnoj reviji,kad je upo neki budalaš s ružama,duge masne kose i brade. Sijećam se da je viko "mnogo sam lEp".Izbacivači ga odma šutirali van. Oduvijek sam se pito ko je taj budalaš,i danas saznam odgovor.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Al nemoj, imam decka... Postano: 17 lip 2021, 20:28 |
|
|
Svarog je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Ja sam bio, ima tome nekih 25 godina, na jednoj Victoria's Secret modnoj reviji! I bio sam odusevljen predstavom koju sam gledao iz prvog reda. U jednom trenutku uhvatim pogled Lindi Evandjelisti dok je defilovala i, zamisli, ona mi namigne! Normalno, ja imam taj nerv da znam sta mi je ciniti posle toga, smesta odem do prve cvecare i kupim ogroman buket ruza. I uputim se prema sobi za presvalcenje. Program je bio zavrsen, a bodigard ispred vrata, videvsi da sam ja ugladjen gospodin, pozove Lindu da izadje. Kako je otvorila vrata, vidim Sindi, Naomi, Klaudiju kako proviruju znatizeljno. Kad sam Lindi urucio ruze i izrazio divljenje na odlicnoj reviji, cuo sam njih iza kako se nesto kikocu. Taman kad sam se spremao da pitam Lindu da izadjemo na veceru, Sindi je za ruku povuce unutra a meni da vizit kartu i kaze mi da se uputim na zurku na kojoj ce sve one biti za sat vremena. Krenem ja, usput kupim 200 grama kafe, da se pojavim s obrazom. Udjem, masa ljudi tamo. Kad me je ugledala Naomi, odmah me povuce u drustvance gde su sve te glavne manekenke. Ocemo li u neku posebnu sobu, ovde je dosadno. Ajde, rekoh, i krenem ja za njima, a one da prostis obucene manje nego na reviji gaca koju sam gledao. Kad smo usli, kaze meni Klaudija, da se i ja raskomotim kao one. Ja se snebivam, kako cu, zastidje mi je, o Klaudija, ali onda one sve onako piskavo zenski navale, ajde, ajde, i sta sam mogao, skinem se u donje gace! Posrcemo mi sampanjac, i u jednom trenutku meni Sindi kaze da sve one oce sada da vode ljubav sa mnom, da prostis. Dzentlmen kakav jesam, ja kazem da sam begenisao Lindu, pa ako ona pristaje, onda cu da vodim ljubav sa svih sedam njih koliko ih je bilo u sobi. Linda kaze, ma moooze! I tako smo mi vodili ljubav od 10 uvece do 5 ujutro, sve dok se one nisu umorile i zaspale. Pogedam na sat, vreme mi za dzoging. Izadjem onako u gacama, sunce krenulo da izlazi, i otrcim nekih sat vremena. Vratim se u kucu udjem u kupatilo da se onako znojav malo plaknem ispod pazuha, kad tamo vidim novine na nekoj polici. Pogledam naslovnu stranu - Sindi u vezi sa Ricardom Girom! Bio sam za zenom koja je u vezi s drugim covekom. Znas kako mi je u tom trenutku bilo krivo. Mnogo sam bio ozlojedjen, ali sta sam mogao. Obucem se i odem kuci! Vise nisam hteo na revijama da sedim u prvi red!
Nek si , qita ti pozlatila . Nemoj uopšte da te grize savjest , smatraj to osvetom . Poslije onog filma u kojem su lovili Radovana , mnogo mi se ogadio . PS. Viđaš li je sad , bar ponekad ? Stigle su je malo godine , ali još u njoj ima vitamina . Nisam je dugo video, a onda pre par godina vidim je na jednoj plazi. Sedi na nekom balvanu, kojeg je valjda voda izbacila, i cita knjigu. Odlucim da pridjem da se pozdravim i kako se priblizavam, vidim da balvan nije balvan nego Granicarko. Onda se okrenem nazad, da im ne kvarim srecu...
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Al nemoj, imam decka... Postano: 17 lip 2021, 20:32 |
|
|
Ja sam jednom slagala da imam dečka. Nekada davno, u jednom malom radničkom gradiću zbilo se nešto čega sam se preturajući po uspomenama sjetila. Majka mi je radila u jednom tipičnom ženskom kolektivu. Tridesetak žena i ,,on,,! Uslužan, ljubazan, nasmijan, uvijek spreman pomoći i saslušati, priteći u pomoć....Zvonko. Obožavale su ga žene u tom kolektivu, pa i moja majka. Jednoga dana pokvario nam se frižider. Dođe majka s posla i reče:,,Doći će Zvonko da popravi,, Nemoj nigdje da ideš. Kaže da te je vidio i da mu se dopadaš. Ja ga nisam poznavala, osim u pričama majčinih radnih koleginica, koje su ga naprosto obožavale i ukivale u zvijezde. Njegov dolazak me nije ni zanimao! Dođe tako Zvonko da popravi frižider. Malo gleda frižider, malo mene. Nema povratne reakcije s moje strane, a izgleda lijepo, visok, crnomanjast, dobro građen... Ali čini mi se malo stariji i ozbiljniji od mene. U jednom trenutku, dok je majka bila u drugoj prostoriji priđe mi i nekako ubrzano, brzopleto upita:,,Jesi li za to da sutra idemo negdje na večeru,,? Pogledah ga i rekoh ,,ne. ! Nije ništa komentarisao više. Pokupi alat, pozdravi se i ode. Ja ispričah majci kako me je pozvao na večeru i kako sam odbila. Zaprepastila se! Odbila? Jesi li ti normalna? Pa takvog momka kao što je on nema ni za lijeka! Ja ću sutra reči da dođe po tebe! Meni sve to smiješno, mlada, neozbiljna, a niko me do tada nije ni zvao na večeru,. Sva ,,događanja su bila na žurkama i svirkama. Ja k'o fol u nekom rok fazonu. Sutradan, telefon se usijao. Sve majčine koleginica zovu, hvale ga, ma gotovo me udaju... Nemam kud'! Pristajem na tu večeru. Sedam sati. Ja u farmerkama, patikama i sportskoj majici. Stiže auto! Nikada duže auto vidjela nisam. Nikada ni slično poslije vidjela nisam! On u crnoj kožnoj jakni, zakopčan do grla. Hlače na peglu, što se nekada govorilo i dobro uglancane, takođe kožne špicaste cipele.Istrča iz auta i otvori mi vrata. Komšiluk nas ispraćaj pogledom. Majka sva sretna i ponosna na prozoru škica. Krenušmo. Pojačao muziku. Neka disko pjesmica o ,,Pedru,,... Pita me gdje želim da idemo. Rekoh u obližnji riblji restoran. Znam da tu moja ekipa ne zalazi. Stigosmo. Uh, zaboravila sam da je vikend. Muzika uživo, narodnjaci. Plavuša krešti i uvija se. Većina u restoranu polupjana i znojava. Šta je, tu je. Sjedamo. Zagušljivo. Ustade Zvonko, skida jaknu. ŠOK! Bijela košulja, otkopčana do pupka. Tepih na prsima, a zlatni lanac sa križom, zamršen u malje. Zar rođena majka ovo da mi priredi? Okrenem se lijevo, desno, nema niko poznat. Pomirim se sa sudbinom. Dođe konobar. Pivo i koka-.kola. Riblji restoran, pa je jasno šta je na meniju. Jedna tura, dvije, tri...na stolu deset neispijenih koka-kola i deset ispijjenih piva. Naručuje pjesme. Ja u transu. Ne znam šta me snašlo. Već je isplanirao da za vikend idemo u Tursku, da kupimo garderobu. Ja nijema i sluđena. Fajront. Vratio me ispred zgrade i uljudno ispratio do ulaza. Pita majka:,,Kako je bilo,,? Šta kako je bilo? Neću više tog papka da vidim. Ona vidno razočarana. Sutradan, opet se telefon usijao. Zovu s posla majčine koleginice. Ispričala im... Pitaju zašto, hvale, čude se, nagovaraju, nije im jasno šta ja hoću... Onakav momak, ona razmažena. Dobra prilika. Danima telefon zvoni, ne javljam se! Jedanu večer se vraćam od drugarice, a komšiluk na okupu. Svi uglas:,,Tražio te momak, čekao dva sata...,, Nisam lift čekala, popela se stepenicama brzinom munje i nazvala Zvonka Rekla sam mu da već imam momka odavno, ali da majka nije znala. Kaže on, neka momka...ne smeta, ja sve spremio da idemo u Tursku. Ne moraš mu reći da ideš samnom... Trebalo je još stotinjak razgovora da ga se riješim...
|
|
Vrh |
|
|
Jiv
|
Naslov: Re: Al nemoj, imam decka... Postano: 17 lip 2021, 21:41 |
|
Pridružen/a: 20 svi 2021, 01:54 Postovi: 2103 Lokacija: Južna Bosna
|
Je li sad zao @Lapo-lapo?
Kazu da muskarci zale za zenama koje nisu mogli imati, a zene za muskarcima koje su mogle imati.
_________________ Volim sve Hrvatice, bez obzira na zavičaj, podrijetlo i rasu. _________________ Romska i dalmatinska glazba liječe dušu.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Al nemoj, imam decka... Postano: 17 lip 2021, 21:58 |
|
|
Jiv je napisao/la: Je li sad zao @Lapo-lapo?
Kazu da muskarci zale za zenama koje nisu mogli imati, a zene za muskarcima koje su mogle imati. Ne, nije. Nije me privukao! Ne volim ,,ljepotane,, volim ,,šarmere,,
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: Al nemoj, imam decka... Postano: 17 lip 2021, 22:05 |
|
|
A šarmeri su oni koji zadovoljavaju tvoj standard ljepote te su uz to šarmantni.
@Zubar Pa nisam ja tio sugestirat da si jebo rusa :( odaklen ti to?
Ja sam kazem da mi je cudno sto ste svi imali sex na reviji! zasto si ti mislio da te ja optuzujem da si vladu naguzio?
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: Al nemoj, imam decka... Postano: 17 lip 2021, 22:24 |
|
|
Davnotamo negdi 2010 ja tako prolazim parkom,zaljubljen do usiju u jednu curu,nesretno,valjda se vidilo na meni i dok prolazim osvrnem se lijevo na jednu klupu a tamo sjedi ova jedna zenska sto sam je znao iz vidjenja sa sveucilista di smo oboje bili poceli studirat.Sjedi ona tamo a tik do nje njen momak odnosno "neki lik" jer nisam znao sta joj je on ali sam predpostavio da je momak. Dođoh kuci pogledam odmah na fb kad tamo neka mi salje poruku! Neka zenska koja mi nije prijatelj poslala mi poruku:jesi li ti mozda zaljibljen u Valneu?? Reko ko je valnea? Pa kaze ona meni da je to njena prijateljica da studira samnom i da me vidila ona kako sam je gledao dok je sjedila u parku sa momkaom XD I pitame jel me zanima ona na sto sam ja dao negativan odgovor a ona napise nesta kao "steta,bit ce razocarana". Pitam je zasto a ona odgovara pa valnea se zanima za tebe XD XD XD
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Al nemoj, imam decka... Postano: 17 lip 2021, 23:08 |
|
|
Je li rekao da ima decka?
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Al nemoj, imam decka... Postano: 17 lip 2021, 23:21 |
|
|
Jebači, k'o i što su studenti! Ajmo spiti, popadaćete sutra sa skele!
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Al nemoj, imam decka... Postano: 17 lip 2021, 23:37 |
|
|
Cu nje, napisa Jebaci i ovlazi
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Al nemoj, imam decka... Postano: 18 lip 2021, 01:16 |
|
|
Stav hvalisavih momaka na temi, koje je Lapusa prozvala, izgleda ovako: "ja sam frajercina, sve zene luduju za mnom, dale bi mi dusu, ali ja samo uzimam telo za seks!" Stav hvalisavih zena, a Lapusa je njihov predstavnik, izgleda ovako: "Kao i milioni muskaraca koji su me saletali, Zvonko je pun love, lud za mnom, placa mi izlaske, sopinge, ali je seljak, a ja izbriljiva, pa ne mogu nikako s njim! Bas sam baksuzna!" A ko je sacinio najbolju umetnicku parodiju na te hvalisavce? 1. Pa Aleksije, sa svojom pricom o maneknkama! 2. Ni bata Grobi nije bio los, sa onim urlikanjem koje se culo do Pirota!
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Al nemoj, imam decka... Postano: 18 lip 2021, 10:07 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7466 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Velebit je napisao/la: Zena je fenomenalna i divna i krasna a laze, vara, neodlucna i emotivno nestabilna.
Ah sta alfa muzjak uradi od zene, divne i krasne. Moj mu je savjet da se pripazi da ga ta fatalna ne zbode na spavanju. Ima sve predispozicije,ovako čitajući,nestabilna,neodlučna...te ovo će,te ono će. Obično takve ženske iskoriste trenutak dok je muškarac nemoćan ili nesvjestan. Naravno,ako je baš istina sve ovo što dudu piše. Bio bi to veliki gubitak ,ne samo za demografiju nego za cijeli forum. Zamisli samo slavlja kod Jacka na histerijama,kad bi to saznao da te mlada bocnula...
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Al nemoj, imam decka... Postano: 18 lip 2021, 11:27 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60230 Lokacija: DAZP HQ
|
kiler je napisao/la: Velebit je napisao/la: Zena je fenomenalna i divna i krasna a laze, vara, neodlucna i emotivno nestabilna.
Ah sta alfa muzjak uradi od zene, divne i krasne. Moj mu je savjet da se pripazi da ga ta fatalna ne zbode na spavanju. Ima sve predispozicije,ovako čitajući,nestabilna,neodlučna...te ovo će,te ono će. Obično takve ženske iskoriste trenutak dok je muškarac nemoćan ili nesvjestan. Naravno,ako je baš istina sve ovo što dudu piše. Bio bi to veliki gubitak ,ne samo za demografiju nego za cijeli forum. Zamisli samo slavlja kod Jacka na histerijama,kad bi to saznao da te mlada bocnula... To je predivna mlada žena koju sam sjebao zato što sam se fokusirao na svoju promišljanja što i kako izvesti. Treba shvatiti kontekst, mama joj umire od raka, a ja tražim pauzu da malo dalje od nje shvatim kako sve izvesti, ponajprije na poslu jer moj odnos s direktorom je baziran na 100% povjerenju, a on nju baš i ne voli jer je stigla preko glavnog direktora i krivo je smatra krticom. Naravno sad kad sam ju izgubio shvaćam da je to sve bullshit kako mi je i stalno govorila i da ništa nije bitnije od naše veze. Ona u medjuvremenu dodatno ubrzava novu vezu i već mi je pun k loših savjetnika pa sam uložio novce u američke i francuske eksperte da se pozabave sa mnom mjesec dva, odmah na prvu kažu šansa postoji, samo više nemam pravo na krivi korak. Satisfakcija koju bih imao da ju vratim bi me za nju vezala daleko više nego za bilo koju drugu ženu koju bih osvojio od nule bez grešaka, iako sam svjestan da u ovom trenu mogu naći i puno ljepšu od nje, ali upitno je da li i karakterno jer tako veselu i pozitivnu osobu nisam nikad upoznao, a nije da ne znam na stotine žena. Počele su mi se javljati random žene po preporukama, dobila sam tvoj broj bla bla bla, dodje mi da otvorim tender ako ovu ne uspijem vratiti. Traži se wifey do 30 godina, hot as hell, intelektualno nadarena, zabavna, spremna roditi troje u 5 godina. Sa mnom dobija full AMG opremu.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Al nemoj, imam decka... Postano: 18 lip 2021, 11:39 |
|
|
Ima li ovdje kakav stariji forumaš da je prevazišao ove sexualne teme i dileme, da je konačno (budući da znamo da taj proces sporo i teško teče) emocionalno sazrio? Vi još uvijek ..rastete,, ali u pogrešnom smjeru.
Dječaci su uvijek bili ti koji su se djetinjasto ponašali pred djevojčicama, ismijavali su sebe i druge bez određenog razloga, i tako dalje. Poslije, kada više nisu bili dječaci i dalje su im navike i ponašanje ostali isti. Psiholozi kažu da bi muškići trebali u potpunosti da sazriju do 43 godine.. Mi kako zaostajemo u svemu, vjerujem da smo i ovdje u kašnjenu (mislim muškići).
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Al nemoj, imam decka... Postano: 18 lip 2021, 11:44 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60230 Lokacija: DAZP HQ
|
S 43? A u k, jos preko 7 godina zajebancije.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Al nemoj, imam decka... Postano: 18 lip 2021, 14:25 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Stav hvalisavih momaka na temi, koje je Lapusa prozvala, izgleda ovako: "ja sam frajercina, sve zene luduju za mnom, dale bi mi dusu, ali ja samo uzimam telo za seks!" Stav hvalisavih zena, a Lapusa je njihov predstavnik, izgleda ovako: "Kao i milioni muskaraca koji su me saletali, Zvonko je pun love, lud za mnom, placa mi izlaske, sopinge, ali je seljak, a ja izbriljiva, pa ne mogu nikako s njim! Bas sam baksuzna!" A ko je sacinio najbolju umetnicku parodiju na te hvalisavce? 1. Pa Aleksije, sa svojom pricom o maneknkama! 2. Ni bata Grobi nije bio los, sa onim urlikanjem koje se culo do Pirota! Ljubomora ubija. Tebi nije niko kriv što nemaš ni 1 životne priče pa moraš izmišljat parodije.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Al nemoj, imam decka... Postano: 18 lip 2021, 16:07 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Stav hvalisavih momaka na temi, koje je Lapusa prozvala, izgleda ovako: "ja sam frajercina, sve zene luduju za mnom, dale bi mi dusu, ali ja samo uzimam telo za seks!" Stav hvalisavih zena, a Lapusa je njihov predstavnik, izgleda ovako: "Kao i milioni muskaraca koji su me saletali, Zvonko je pun love, lud za mnom, placa mi izlaske, sopinge, ali je seljak, a ja izbriljiva, pa ne mogu nikako s njim! Bas sam baksuzna!" A ko je sacinio najbolju umetnicku parodiju na te hvalisavce? 1. Pa Aleksije, sa svojom pricom o maneknkama! 2. Ni bata Grobi nije bio los, sa onim urlikanjem koje se culo do Pirota! Ljubomora ubija. Tebi nije niko kriv što nemaš ni 1 životne priče pa moraš izmišljat parodije. E moj debilko, ljubomora ubija tebe cim ides za mnom i pokusavas nekako da me osporis! Pa ja sam sa vise fotki na forumima ilustrovao svoja iskustva, nego sto si ti u stanju da izmastas! Izmedju ostalog zato sto je i za izmisljanje potrebna inteligencija!
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Al nemoj, imam decka... Postano: 18 lip 2021, 16:08 |
|
|
Maštoviti muški mozak!??? Bem mu miša, kako tebe Grobi nije ,,zapao,,!? Fizički jeste jači, to je evidentno, ali intelektualno kaskate uveliko za nama. Aleksije i modna revija! ********, znala sam!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|