|
|
Stranica: 37/110.
|
[ 2747 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 22 lip 2021, 15:11 |
|
|
Grobar je napisao/la: MMF, WB i EK iz nekog razloga, Srbiji uvek skrate rast u prognozama, bar za 2%..
. Bata Grobi, mozda u Srbiji neko lazucne kad je rast u pitanju, pa doda tih barem 2%!
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 22 lip 2021, 15:14 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 15343 Lokacija: Serbian World
|
Možda, ako čitaš Danas.. :)
Prošle godine su nam prognozirali pad od 3,5% a mi smo imali pad od 1%.. U Q1 su nam prognozirali pad od 1,3% a mi imali rast 1,2%
Nema šta ko da laže. Imaš Eurostat pa pogledaj BDP na kraju svake godine pa uporedi... :)
Uostalom, ovde MMF samog sebe ispravlja, bata Aleksije.. :)
.
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 22 lip 2021, 15:32 |
|
|
Na gradjevini su bile dnevnice 25€ još pre 15 godina..
1000€ su "plaće" jer nema radnika, to nema veze sa minimalcima i prosecima, nego sa ponudama i potražnjama na tržištu.
Mi uvozimo radnike na gradjevini, rade nam ljudi iz Nepala i Butana po gradilištima, jer se kod nas gradi na svakom ćošku i radnika nema.
Bageristi u Srbiji imaju 80€ dnevnicu, i to ako ih nadju, jer ih nema.
Gazde gradjevinskih firmi se bukvalno pobiju oko bageriste, kad naidju na slobodnog bageristu.
.
|
|
Vrh |
|
|
Grunf
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 22 lip 2021, 15:42 |
|
|
Koliko vi možete plitko lagati, to nisu istine. Prosječna plaća u Beogradu je 700 eura, a na baušteli zarađuju 1.000 eura. Haha, kakvi igrači, prodajete lovačke spike. Stavite jednu platnu listu bauštelca, ako ima više od 550 eura, častim sladoledom sve u Pirotu. Svakom 3 kugle.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 22 lip 2021, 15:44 |
|
|
Ajde više ne lupetaj dovoljno je dva klika na internetu.
Svaka druga vest je..
I pored plate od hiljadu evra nema radnika na gradjevini..
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 22 lip 2021, 15:44 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 22 lip 2021, 15:55 |
|
|
Dobri su. Volim tako kad se zalete, pa ih pljasnem istinom.. :) Čuj mi idemo kod njih da radimo na gradjevinu.. Mi nemamo za nas radnike, uvozimo Bošnje, Albance i Pakistance da nam mešaju malter. Kod nas ko nauči da upravlja bagerom, nakon godinu dana šljake, može da kupi trosobnu gajbu sebi od plate.. :) .
|
|
Vrh |
|
|
K:M
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 23 lip 2021, 13:36 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3917 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 23 lip 2021, 14:19 |
|
|
Srpsko-kineski industrijski park "Mihajlo Pupin" biće izgrađen na više od 480 hektara u beogradskoj opštini Paliluli, pokazuju podaci iz Elaborata za rani uvid Prostornog plana područja posebne namene.https://novaekonomija.rs/vesti-iz-zemlj ... ji%C5%A1tu...
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 23 lip 2021, 17:57 |
|
|
Inače, gledam sad temu od početka i osim što je Srbija ekonomski bila u banani do pre samo 4-5 godina, primetio sam i to, da je tema imala fascinantnih 8 strana za 7 godina... :) A onda sam ja počeo da pišem na 9-toj strani, pre manje od pola godine. :) Koja sam ja botina, ustvari. Tek sad vidim.. .
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 23 lip 2021, 21:10 |
|
|
|
Vrh |
|
|
1986
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 24 lip 2021, 13:15 |
|
|
Grobar je napisao/la: Dobri su. Volim tako kad se zalete, pa ih pljasnem istinom.. :) Čuj mi idemo kod njih da radimo na gradjevinu.. Mi nemamo za nas radnike, uvozimo Bošnje, Albance i Pakistance da nam mešaju malter. Kod nas ko nauči da upravlja bagerom, nakon godinu dana šljake, može da kupi trosobnu gajbu sebi od plate.. :) . Vi uvozite Nepalce i Albance, mi vas, Njemci nas. Tako to ide.
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 24 lip 2021, 13:56 |
|
|
Srbi koji to rade nema potrebe da idu kod vas, kada ih Nemci usisavaju isto kao i vas.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 24 lip 2021, 14:28 |
|
|
1986 je napisao/la: Vi uvozite Nepalce i Albance, mi vas, Njemci nas. Tako to ide. Naravno, naravno. Za sve si bio u pravu, od parkinga na ovamo.. :) Btw, Jedino ko koga uvozi, smo mi, koji uvozimo vas u rijalitije, da ima ko da pravi budalu od sebe na TV-u i da nas zasmejava.. :) .
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 24 lip 2021, 14:40 |
|
|
Tankosic je napisao/la: Srbi koji to rade nema potrebe da idu kod vas, kada ih Nemci usisavaju isto kao i vas. A koja su to silna gradilišta u Hrvatskoj.. ? Pelješki most, stadion u Osijeku i hipermarket u Gunji.. .
|
|
Vrh |
|
|
1986
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 25 lip 2021, 00:05 |
|
|
Grobar je napisao/la: 1986 je napisao/la: Vi uvozite Nepalce i Albance, mi vas, Njemci nas. Tako to ide. Naravno, naravno. Za sve si bio u pravu, od parkinga na ovamo.. :) Btw, Jedino ko koga uvozi, smo mi, koji uvozimo vas u rijalitije, da ima ko da pravi budalu od sebe na TV-u i da nas zasmejava.. :) . Uvozite Filipa Cara koji vam je izje*o 7 žena u rijalitiju. Jučer se otkrilo za sedmu. Svaka čast, čestitke. Inače da nije bilo Zadruge ne bi se ni znalo sa aferu Bujanovac. Selendra na jugu Srbije/sjeveru Kosova gdje vam šiptari karaju mlade Srpkinje za 50€. Stvarno ste narod za pohvalit.
|
|
Vrh |
|
|
1986
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 25 lip 2021, 00:20 |
|
|
Znači u Bujanovcu pod šatrima srpske žene igraju albansko kolo i Albanci onda biraju koju će u dogovoru sa albanskim gazdom.
Zamisli da recimo u Borovo dolaze mlade Hrvatice i da se za 50€ jebu, ja bih se propuco.
Ako od tolkog Beograda ne mogu naći nekog jebača da moraju ići u Bujanovac onda ste toliko jadni da boli glava. Nisu to loše ribe da se razumijemo.
Ali dobro, i to na neki način pomaže srpsku privredu, raste BDP ovo ono.
|
|
Vrh |
|
|
NikolaNiš
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 25 lip 2021, 01:15 |
|
|
Meni je ipak najbolja stvar u svemu ovome što lik sa Tuđmanom na avataru prepričava srpski rijaliti
|
|
Vrh |
|
|
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 25 lip 2021, 11:38 |
|
|
http://www.poslovnojutro.com/tekst/posl ... vra-145303Investicije u otpadne vode 20 MILIJARDI eura.....idemoooooooooooooo..........
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 25 lip 2021, 22:47 |
|
|
http://www.poslovnojutro.com/tekst/posl ... rzi-145317Srpske ZELENE obveznice na burzi u Londonu......Srbija jurrrrrrrrrrriiiiiiiiiii............. u duznicko ropstvo i skok BDPa.
|
|
Vrh |
|
|
Revenger HR
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 29 lip 2021, 07:50 |
|
|
Linglong
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 29 lip 2021, 07:53 |
|
|
Revenger HR je napisao/la: Linglong Ajoj, sriće...
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 29 lip 2021, 16:10 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 6131 Lokacija: Herceg-Bosna
|
I Šta sad ?
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 29 lip 2021, 16:16 |
|
|
Nista, da kaze covek tiha voda breg roni, ali se Vucic previse iskurcio, trebalo bi malo da se spusti ispod radara sa uspehom oko vakcina, ekonomije, itd.
Ionako tek sad uzima i pocinje da pominje ozbiljne planove za demografiju, bolje bi mu bilo da se time bavi, da o tome prica, a ne da konstatuje kako ne zna koliko para treba da daju, kako bi ljudi imali vise dece, moj *** ne zna, sve dobro je poskidao od Orbana, i znam da je novoformirano Ministarstvo za porodicu i demografiju, ciji je Ministar Dmitrovic, vec su prosli sve svetske mehanizme i bas je pricao o Madjarskim mehanizmima za obnovu demografije, e pa tako da se tacno zna koliko treba para, treba minimum 10 hiljada evra po detetu, sve ostalo je sviranje kurcu, i to bez dodataka mesecnih za broj beba u porodici, i ostalih beneficija, tako da bolje da:
-Nacionalnu frekvenciju za TV SPC (TV Hram)
-Forsiranje porodice kroz marketinske kampanje, projekte, bilborde, svugde, a u isto vreme skidanje rijalitija i ostalih kurvi i klosara sa nacionalne frekvencije, neka ih ostavi za mini-Shengen, ionako se vise prati van Srbije nego u Srbiji.
Ne moze da dodje do obnove demografije bez duhovne obnove, a duhovne obnove ako samo ono negativno drzis na svim medijima, a nigde ne ostavljas prostora za ono pozitivno, duhovno, dobro je da je novi Patrijarh i tekako covek novog doba po pitanju medija i interneta, pa mu nece biti strano kako stvari trebaju da funckionisu.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Srbija - privreda Postano: 29 lip 2021, 20:04 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75499 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|