|
|
Stranica: 1/3.
|
[ 69 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Urbana
|
Naslov: Ovisnost o internetu....... Postano: 14 lip 2009, 23:11 |
|
Pridružen/a: 31 svi 2009, 17:52 Postovi: 1859 Lokacija: forum HB
|
Da vas cujem... Jeste li... i koliko ste ovisni o netu (1-10)? Kako vam ukucani reaguju na to?
|
|
Vrh |
|
|
chichonina
|
Naslov: Re: Ovisnost o internetu....... Postano: 14 lip 2009, 23:28 |
|
|
Urbana je napisao/la: Da vas cujem... Jeste li... i koliko ste ovisni o netu (1-10)? Kako vam ukucani reaguju na to? Bila sam totalno ovisna ali onih posljeratnih godina imala sam svoj forum na kojem smo se svi sprijateljili i postao je dosadniji od mrtvacnice Pocela sam bjezati po ostalim forumima da se izlajem kako Bog zapovjeda sad me popustilo,ne znam jesam li se ja uozbiljila ili vise nije onako interesantno kako je nekad bilo
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Ovisnost o internetu....... Postano: 15 lip 2009, 08:33 |
|
|
Prvi znakovi zavisnosti su bili vezani za MSN.. Nisam isla na spavanje dok tu turu ne bacim.. I tako je to trajalo,i tarajalo...i ja sam bila svesna toga... E onda..sam nasla novi posao koji je zahtevao 8 sati rada na racunaru... Posto cesto nisam stigla sve zavrsiti,(pored svakodnevnih obaveza,porodice..sve to sto takodje ceka na mene posle posla..)..onda kad uspavam svoju veliku i malu bebu..onda bi nastavljala kuci.. To je bilo ono..tu si non -stop..al nemas vremena proviriti ni na msn,ni procitati novine..ma nista sem rada... Tako se meni zagodio i racunar i sve u vezi njega... i mislila sam da nikad vise necu pogledati u njega bez nekog moranja... Medjutim..kad sam zavrsila s tim poslom...nakon mesec dana..pocinjem ponovo..al za sebe.. Trenutna ocena....5
|
|
Vrh |
|
|
BiH
|
Naslov: Re: Ovisnost o internetu....... Postano: 15 lip 2009, 20:54 |
|
|
Evo i mene da dam komentar na tu net-ovisnost! Ja sam ovisna samo o pušenju,khm,cigarama i bez njih nemogu! Evo cim mislim na to fata me panika! A o netu,kompj.nisam bas ovisna,ali mi je drago provesti neko vrijeme uz njega. Lijepo sve iscitam,svugdje zavirim,nasmijem se i zabavim nekad je to pol sata nekad 4 sata pa i više,sve ovisi o mom raspoloženju. Na msn sam kad imam nesto za pisati, javim se ljudima tu i tamo... Kad bi morala bez neta,falio bi mi a mogu bez njega,tako da ja to nesmatram nekom ovistnosti. Ma velim vam,bez svega mogu ali bez duvana ne!
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Ovisnost o internetu....... Postano: 15 lip 2009, 22:22 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24083 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
U izboru ići vani ili biti na internetu, ja uvijek biram vani. To mislim da je O.K. Radnim danom uveče i predveče internet je odličan stvar, ako se nije negdje vani.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Ovisnost o internetu....... Postano: 15 lip 2009, 22:29 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24083 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Upss. Ovo je Ženski kutak.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Ovisnost o internetu....... Postano: 15 lip 2009, 22:35 |
|
|
lider30 je napisao/la: Upss. Ovo je Ženski kutak. ...Pa sta....? Naravno da ocekujem odgovore i od muskaraca... Ko bi ovo devojce BiH?
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Ovisnost o internetu....... Postano: 15 lip 2009, 22:40 |
|
Pridružen/a: 30 svi 2009, 15:48 Postovi: 3302 Lokacija: Lost Continent of Mu
|
Bit će da sam ja pomalo ovisan o internetu. Ali, ja sam ovisan o puno stvari, pa to nije ništa strašno.
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Ovisnost o internetu....... Postano: 15 lip 2009, 22:45 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: Bit će da sam ja pomalo ovisan o internetu. Ali, ja sam ovisan o puno stvari, pa to nije ništa strašno. Kao npr....?
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Ovisnost o internetu....... Postano: 15 lip 2009, 22:49 |
|
|
Urbana je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Bit će da sam ja pomalo ovisan o internetu. Ali, ja sam ovisan o puno stvari, pa to nije ništa strašno. Kao npr....? Čitanje, sport, klađenje...
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Ovisnost o internetu....... Postano: 15 lip 2009, 22:53 |
|
|
Dobro je dok si zavisan o zdravim i malo manje zdravim stvarima...
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Ovisnost o internetu....... Postano: 15 lip 2009, 22:56 |
|
|
Urbana je napisao/la: Dobro je dok si zavisan o zdravim i malo manje zdravim stvarima... Malo manje zdravim? Klađenje je jako nezdravo, pogotovo ako ga prakticiraš od 14-te godine.
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Ovisnost o internetu....... Postano: 15 lip 2009, 23:19 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: Urbana je napisao/la: Dobro je dok si zavisan o zdravim i malo manje zdravim stvarima... Malo manje zdravim? Klađenje je jako nezdravo, pogotovo ako ga prakticiraš od 14-te godine. Ali ako je umereno...sto da ne.. Umereno i sa parama..a i nemas utakmica non-stop nekih za kladjenje..
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Ovisnost o internetu....... Postano: 15 lip 2009, 23:22 |
|
|
Urbana je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Malo manje zdravim? Klađenje je jako nezdravo, pogotovo ako ga prakticiraš od 14-te godine. Ali ako je umereno...sto da ne.. Umereno i sa parama..a i nemas utakmica non-stop nekih za kladjenje.. Uglavnom, kladim se jednom, max 2x tjedno.
|
|
Vrh |
|
|
Sokol
|
Naslov: Re: Ovisnost o internetu....... Postano: 15 lip 2009, 23:29 |
|
|
Bio jesam, a sad više nisam, mogao bi skroz bez njega
_________________ Teško Klisu na kamenu i kamenu jer je Klis na njemu!
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: Ovisnost o internetu....... Postano: 15 lip 2009, 23:32 |
|
|
Sokol je napisao/la: Bio jesam, a sad više nisam, mogao bi skroz bez njega To ti sam kazes, jer te kozma vidi kroz ekran
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
Samo u njoj počivat ću u miru. Samo u njoj počivat ću mirno...
Isus će mi postelju prostrijeti Isus će mi prostrijet odar smrti.
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
|
Sokol
|
Naslov: Re: Ovisnost o internetu....... Postano: 15 lip 2009, 23:41 |
|
|
mara je napisao/la: Sokol je napisao/la: Bio jesam, a sad više nisam, mogao bi skroz bez njega To ti sam kazes, jer te kozma vidi kroz ekran Ne vidi ona mene, nego ja nju
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: Ovisnost o internetu....... Postano: 15 lip 2009, 23:44 |
|
|
Sokol je napisao/la: mara je napisao/la: To ti sam kazes, jer te kozma vidi kroz ekran Ne vidi ona mene, nego ja nju Pa ja mislila da ti mase
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
|
Sokol
|
Naslov: Re: Ovisnost o internetu....... Postano: 15 lip 2009, 23:48 |
|
|
mara je napisao/la: Sokol je napisao/la: Ne vidi ona mene, nego ja nju Pa ja mislila da ti mase Pa ja njoj mašem, a ona se pravi da me ne vidi
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Ovisnost o internetu....... Postano: 15 lip 2009, 23:48 |
|
|
Sokol je napisao/la: Bio jesam, a sad više nisam, mogao bi skroz bez njega Ne verujem ti... Kad te ne bude 5 dana...tad cu da razmislim...
|
|
Vrh |
|
|
Sokol
|
Naslov: Re: Ovisnost o internetu....... Postano: 15 lip 2009, 23:52 |
|
|
Urbana je napisao/la: Sokol je napisao/la: Bio jesam, a sad više nisam, mogao bi skroz bez njega Ne verujem ti... Kad te ne bude 5 dana...tad cu da razmislim... Pa prije sam bio minimum 10 sati dnevno, a sad se drastično smanjilo
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Ovisnost o internetu....... Postano: 15 lip 2009, 23:52 |
|
|
Sokol je napisao/la: mara je napisao/la: Pa ja mislila da ti mase Pa ja njoj mašem, a ona se pravi da me ne vidi ...Vidim ja tebe...vec se samo pravim... Kolike su ti ushiiiii BREEEE...ja mislila to neke posebne antene za spijuniranje...
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: Ovisnost o internetu....... Postano: 15 lip 2009, 23:54 |
|
|
Sokol je napisao/la: mara je napisao/la: Pa ja mislila da ti mase Pa ja njoj mašem, a ona se pravi da me ne vidi Ma mal je stidljiva, mal umisljena, cek da se opusti
|
|
Vrh |
|
|
Sokol
|
Naslov: Re: Ovisnost o internetu....... Postano: 16 lip 2009, 00:00 |
|
|
Urbana je napisao/la: Sokol je napisao/la: Pa ja njoj mašem, a ona se pravi da me ne vidi ...Vidim ja tebe...vec se samo pravim... Kolike su ti ushiiiii BREEEE...ja mislila to neke posebne antene za spijuniranje... Ne špijuniram s ušima nego sa svojim kompjuterom, vidi kakva je to crna kutija
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Ovisnost o internetu....... Postano: 16 lip 2009, 00:03 |
|
|
mara je napisao/la: Sokol je napisao/la: Pa ja njoj mašem, a ona se pravi da me ne vidi Ma mal je stidljiva, mal umisljena, cek da se opusti
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|