|
|
Stranica: 25/28.
|
[ 693 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: BiH u EU ili mini-Šengenu Postano: 30 srp 2021, 10:46 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: O pa đe si ujoprekodrinašu. Šta ima u Švabiji ili si smjestio guzu u Biogradu.
Daj reci ovim svojima i zelenima gdje je najbolje živjeti gdje se s-h priča?
Puni su Istra i Kvarner ekavskih konobara. Ama baš nikakve razlike ne vidim fizičke između te omladine i naše omladine. Uvijek ostavim fin bakšiš.
Apsolutno sam za povlačenje što više takvih ljudi preko Drine. To su sve Hrvati već u idućoj generaciji a lojalni građani u ovoj. Nemam pojma o čemu pričaš,ja se vratio u ponedjeljak iz Italije s ljetovanja. Hrvatska mi predaleko. Tko normalan ljetuje u Italiji pored žive Hrvatske. Što vam stavljaju u hranu tamo u dijaspori?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1029 of 2558 - 40.23%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: BiH u EU ili mini-Šengenu Postano: 30 srp 2021, 10:54 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Tko normalan ljetuje u Italiji pored žive Hrvatske. Što vam stavljaju u hranu tamo u dijaspori? Svrati nekad do Italije i uvjeri se u prirodne ljepote te zemlje. I Hrvatska je lijepa da se razumijemo,al nema lijepe cijene u odnosu na ponudu. Ja sam u Italiji dobio pun pansion za pristojnu vijenu za mene i familiju,a u Hrvatskoj za tu cijenu ne mogu dobit ni polupansion. Dakle morate poboljšat ponudu u odnosu na cijenu. Ne može bit balkanska ponuda,a evropska cijena.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: BiH u EU ili mini-Šengenu Postano: 30 srp 2021, 10:56 |
|
|
neznani_junak je napisao/la: Sa srpskim življem se nemoguće dogovoriti jer imaju i previše aktivnih mitova i legendi. Da... Srbi, Siptari i Makedonci su se dogovorili bez problema, a Vi nastavljajte da cekate Muhameda, niko nece plakati za vama.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: BiH u EU ili mini-Šengenu Postano: 30 srp 2021, 10:58 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Tko normalan ljetuje u Italiji pored žive Hrvatske. Što vam stavljaju u hranu tamo u dijaspori? Svrati nekad do Italije i uvjeri se u prirodne ljepote te zemlje. I Hrvatska je lijepa da se razumijemo,al nema lijepe cijene u odnosu na ponudu. Ja sam u Italiji dobio pun pansion za pristojnu vijenu za mene i familiju,a u Hrvatskoj za tu cijenu ne mogu dobit ni polupansion. Dakle morate poboljšat ponudu u odnosu na cijenu. Ne može bit balkanska ponuda,a evropska cijena. Ok, otišao si gdje je jeftinije, tako reci, to već ima smisla. Hrvatska može samo dodatno povećati cijene, ali nadam se promovirat će te na poslu u kakvog managera pa ti to neće biti problem.
1029 of 2558 - 40.23%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: BiH u EU ili mini-Šengenu Postano: 30 srp 2021, 10:59 |
|
|
Tankosic je napisao/la: neznani_junak je napisao/la: Sa srpskim življem se nemoguće dogovoriti jer imaju i previše aktivnih mitova i legendi. Da... Srbi, Siptari i Makedonci su se dogovorili bez problema, a Vi nastavljajte da cekate Muhameda, niko nece plakati za vama. To i jest nekakav prirodni mini Šengen, plus Kosovo. Crna Gora mislim ipak će prema zapadu tj. u EU. BiH neće nigdje.
1029 of 2558 - 40.23%
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: BiH u EU ili mini-Šengenu Postano: 30 srp 2021, 11:01 |
|
|
Sigurno da Italija ima lijepih mjesta i tu i tamo negdje čisto more ali ne dolaze badava svake godine milijuni Talijana ljetovat u Hrvatsku
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: BiH u EU ili mini-Šengenu Postano: 30 srp 2021, 11:01 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37677 Lokacija: Gl. grad regije
|
Kod nas puno u Italiji baš i ne a mi trebamo smanjivat cijene. Još je Granicarko jedan od pametnijih hrvatskih Srba.
Ajde ne j i priznaj da ste pogriješili. I budite most između Srba i nas a ne provalija.
Ne stoji vam svakako.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: BiH u EU ili mini-Šengenu Postano: 30 srp 2021, 11:05 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Ok, otišao si gdje je jeftinije, tako reci, to već ima smisla. Hrvatska može samo dodatno povećati cijene, ali nadam se promovirat će te na poslu u kakvog managera pa ti to neće biti problem. Pa normalno. Neću u Hrvatskoj plaćat hotel sa doručkom,kad mogu u Italiji za istu cijenu dobit pun pansion u hotelu. Ako ti odam tajnu da je u Italiji 2019.ljetovalo 12-13 miliona Nijemaca,a u Hrvatskoj par stotina hiljada,onda ti je valjda jasna razlika između Italije i Hrvatske. Ima još zemalja koje imaju jaču i bolju ponudu od Hrvatske. Nije samo Italija. To su npr. Grčka i Španija.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: BiH u EU ili mini-Šengenu Postano: 30 srp 2021, 11:06 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Tankosic je napisao/la: Da... Srbi, Siptari i Makedonci su se dogovorili bez problema, a Vi nastavljajte da cekate Muhameda, niko nece plakati za vama.
To i jest nekakav prirodni mini Šengen, plus Kosovo. Crna Gora mislim ipak će prema zapadu tj. u EU. BiH neće nigdje. Ne moze to da bude prirodan mini-shengen bez Srpske i Crne Gore, jer Crna Gora prirodno opstaje samo uz Srpsku ekonomiju jer su sa njom prirodno povezani kao ranije, i sto ju je Djukanovic gusio, to su bedniji postojali, sada se trend okrenuo, i ubrzano se radi na dizanju ekonomije od strane Srbije, od Niksica i Berana, do Budve, Herceg Novog i ostatka Boke. Ne moze da se desi da svi siptari budu u bezcarinskoj zoni, a da Srbi ne budu.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: BiH u EU ili mini-Šengenu Postano: 30 srp 2021, 11:07 |
|
|
turbotakija je napisao/la: Kazem da su idioti ali mi ne ide to u glavu da meni crkne ako ce i komsiji dvije. Bolje da ima i komsija i ja valjda Kako kad. Nekad je najbolje da crknu i krava i komšija.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Sigurno da Italija ima lijepih mjesta i tu i tamo negdje čisto more ali ne dolaze badava svake godine milijuni Talijana ljetovat u Hrvatsku Milijoni Talijana dolaze ljetovat u Hrvatsku ? Jbt. šta propaganda radi.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Kod nas puno u Italiji baš i ne a mi trebamo smanjivat cijene. Još je Granicarko jedan od pametnijih hrvatskih Srba.
Ajde ne j i priznaj da ste pogriješili. I budite most između Srba i nas a ne provalija.
Ne stoji vam svakako. Kakvi mostovi, ja sam davno rekao Graničar je naš 100% i treba se vratiti svojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj. Sa Srbijom ima veze koliko i Nikola Tesla, dakle nimalo.
1029 of 2558 - 40.23%
|
|
Vrh |
|
|
tucepi
|
Naslov: Re: BiH u EU ili mini-Šengenu Postano: 30 srp 2021, 11:09 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: tucepi je napisao/la: Sva sreca, da se nisu zalijepili za Hrvatsku. Danas bi sisali milijarde i milijarde od EU na racun dogadjaja od prije 30 godina. Oporavili bi se, imali su industriju, kadrove, velike firme, EU bi to sve sanirala, VW, Mercedes bi sve to pozlatio...
Koje li kratkovidnosti i politickog samoubojstva bosnjacke politike.
Bili su krenuli. Sjetimo se Franjinog posjeta Sarajevu. Pa dok smo imali paritet su se još ulizivali. Onda je MZ počela sa sranjima i nenamjerno ih ojačala u odnosu na nas. Tu smo i mi malo krivi jer naprosto nismo htjeli imat veze s njima ali jbga to ne može. Vjerujem da bi danas cijela BiH bila u EU a entiteti ako bi i postojali bi imali znatno manje ovlasti. Sad su sretni ako ovako stanje ostane. Hrvatima se prava vraćaju, guraju ih u MiniŠ., a demografski i gospodarski pokazatelji sve gori. Ja jesam zagovornik toga da uvučemo BiH u EU ali dok je kotlinski fašizam dominantan teško... MZ igra dvostruku igru. Namjerno su ih unazadili(bosnjake), ciljano. Nije ih nenamjerno ojacala, vec namjerno, a znali su da su za svaki iole konstruktivni dijalog nefunkcionalni.
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: BiH u EU ili mini-Šengenu Postano: 30 srp 2021, 11:09 |
|
|
Znaci i Granicar je finansirao Cetnicki pokret poput Tesle, i vi biste da vam on bude most? Vec imamo most to je Pupovac, ne volimo ga ni mi ni Vi.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: BiH u EU ili mini-Šengenu Postano: 30 srp 2021, 11:10 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Sigurno da Italija ima lijepih mjesta i tu i tamo negdje čisto more ali ne dolaze badava svake godine milijuni Talijana ljetovat u Hrvatsku Milijoni Talijana dolaze ljetovat u Hrvatsku ? Jbt. šta propaganda radi.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: BiH u EU ili mini-Šengenu Postano: 30 srp 2021, 11:10 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ok, otišao si gdje je jeftinije, tako reci, to već ima smisla. Hrvatska može samo dodatno povećati cijene, ali nadam se promovirat će te na poslu u kakvog managera pa ti to neće biti problem. Pa normalno. Neću u Hrvatskoj plaćat hotel sa doručkom,kad mogu u Italiji za istu cijenu dobit pun pansion u hotelu. Ako ti odam tajnu da je u Italiji 2019.ljetovalo 12-13 miliona Nijemaca,a u Hrvatskoj par stotina hiljada,onda ti je valjda jasna razlika između Italije i Hrvatske. Ima još zemalja koje imaju jaču i bolju ponudu od Hrvatske. Nije samo Italija. To su npr. Grčka i Španija. Nisam siguran je li poštena usporedba, Italija je zemlja sa 60 milijuna stanovnika a Hrvatska tek 4 milijuna. A i te brojeve bi trebalo provjeriti. Da ne istražujem sad čini mi se da nisu točni https://www.poslovni.hr/hrvatska/veliko ... ta-4281949
1029 of 2558 - 40.23%
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: BiH u EU ili mini-Šengenu Postano: 30 srp 2021, 11:12 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Kod nas puno u Italiji baš i ne a mi trebamo smanjivat cijene. Još je Granicarko jedan od pametnijih hrvatskih Srba.
Ne stoji vam svakako. Italija gdje sam ja bio puna ko čep. Austrijanci,Nijemci,Česi,Slovaci,Mađari. Mjesto ima nekih 11 000 stanovnika,a ima smeštajnog kapaciteta 100 000 kreveta. Takvog smještajnog kapaciteta u tako malom mjestu veličine Knina u Hrvatskoj ne postoji. Još se Hrvatska mora jako puno trudit da privuče turiste.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: BiH u EU ili mini-Šengenu Postano: 30 srp 2021, 11:13 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Milijoni Talijana dolaze ljetovat u Hrvatsku ? Jbt. šta propaganda radi. Eto ga Graničar jbmu kakvih par stotina tisuća, skoro 3 milijuna Nijemaca došlo u Hrvatsku. Prestani gledati RTS vidiš da nisu normalni.
1029 of 2558 - 40.23%
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: BiH u EU ili mini-Šengenu Postano: 30 srp 2021, 11:13 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37677 Lokacija: Gl. grad regije
|
Mi mislimo da je Granicarko naš, Srbi misle da je naš. Samo se on opire.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: BiH u EU ili mini-Šengenu Postano: 30 srp 2021, 11:14 |
|
|
Trenutno je 250 000 Nijemaca u Hrvatskoj. Netko jučer objavio. Preko milijun turista je sad u Hrvatskoj, 250 000 Nijemaca
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: BiH u EU ili mini-Šengenu Postano: 30 srp 2021, 11:16 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: A i te brojeve bi trebalo provjeriti. Da ne istražujem sad čini mi se da nisu točni https://www.poslovni.hr/hrvatska/veliko ... ta-4281949To su njemački podatci da je 2019.prije korone u Italiji ljetovalo 12-13 miliona Nijemaca. Moguće da podatci koje sam iznio kolko je Nijemaca ljetovalo u Hrvatskoj 2019.nisu tačni.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: BiH u EU ili mini-Šengenu Postano: 30 srp 2021, 11:16 |
|
|
Nijemci su najbolji gosti. Ostavljaju napojnice svima svugdje. Kulturni su i civilizirani. Ne stvaraju buku, nered, ne bacaju smeće, kad odlaze apartmane ostave čiste itd itd.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: BiH u EU ili mini-Šengenu Postano: 30 srp 2021, 11:17 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Kod nas puno u Italiji baš i ne a mi trebamo smanjivat cijene. Još je Granicarko jedan od pametnijih hrvatskih Srba.
Ne stoji vam svakako. Italija gdje sam ja bio puna ko čep. Austrijanci,Nijemci,Česi,Slovaci,Mađari. Mjesto ima nekih 11 000 stanovnika,a ima smeštajnog kapaciteta 100 000 kreveta. Takvog smještajnog kapaciteta u tako malom mjestu veličine Knina u Hrvatskoj ne postoji. Još se Hrvatska mora jako puno trudit da privuče turiste. A što ti je zanimljivo biti u tolikoj gužvi. Hrvatska ne teži masovnom turizmu. Ok, neću nikome govoriti što da radi, ali uvijek biram skuplje gdje je komotnije nego tu jeftinu gnjavažu gdje je sve jedno na drugom. 100 000 turista na gomili je meni horor, a ne da plaćam za to... Podsjeća me na kineska odmarališta. Ne bih ušao ovdje da mi plaćaju a ne ako je jeftinija ponuda.
1029 of 2558 - 40.23%
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: BiH u EU ili mini-Šengenu Postano: 30 srp 2021, 11:18 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Mi mislimo da je Granicarko naš, Srbi misle da je naš. Samo se on opire. Prebacujem se u Talijane. Gore na sijeveru Italije oko Udina i Travisa sve puno srbeka iz Republike Srpske. Mnogi pokupovali kuće.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: BiH u EU ili mini-Šengenu Postano: 30 srp 2021, 11:21 |
|
|
Ima Hrvatska jako mnogo malih, mirnih mjesta na moru s netaknutom prirodom i morem naravno najčišćim na svijetu gdje nema mnogo ljudi. Neki turisti preferiraju i takva mjesta, bez dućana a kamoli nečeg drugog, uglavnom penzioneri ali i neki mlađi bračni parovi. Neki vole puno sadržaja itd. Neki vole diskoteke i slično. Ima za svakog ponešto.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: ChatGPT, Tomba17 i 18 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|