|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 8 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Karabaja
|
Naslov: Stidljiv mjehur Postano: 05 kol 2021, 21:41 |
|
|
Otvaram klub nesretnika kojima je pisoar misaona imenica. Koji na javnim mjestima trpe. Koji se stide pišati ko čovjek. Znam da nas ima. Prema nekim istraživanjima PARAUREZA zahvata i do 10% muškaraca, plus oni koji se stide priznati Ja se ne stidim, to je medicinsko stanje i jedan sam od pogođenih nesretnika. Šta možemo uraditi? Tražimo preuređenje javnih wc, tako da se doda jedna kabina sa zidovima do stropa, zvucnom izolacijom i duplom bravom. Necu vise da trpim.
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Stidljiv mjehur Postano: 05 kol 2021, 21:54 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12568 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Karabaja je napisao/la: Otvaram klub nesretnika kojima je pisoar misaona imenica. Koji na javnim mjestima trpe. Koji se stide pišati ko čovjek. Znam da nas ima. Prema nekim istraživanjima PARAUREZA zahvata i do 10% muškaraca, plus oni koji se stide priznati Ja se ne stidim, to je medicinsko stanje i jedan sam od pogođenih nesretnika. Šta možemo uraditi? Tražimo preuređenje javnih wc, tako da se doda jedna kabina sa zidovima do stropa, zvucnom izolacijom i duplom bravom. Necu vise da trpim. Salij strahu, to kod vas nije zabranjeno!
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Stidljiv mjehur Postano: 05 kol 2021, 22:04 |
|
|
DrMag je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Otvaram klub nesretnika kojima je pisoar misaona imenica. Koji na javnim mjestima trpe. Koji se stide pišati ko čovjek. Znam da nas ima. Prema nekim istraživanjima PARAUREZA zahvata i do 10% muškaraca, plus oni koji se stide priznati Ja se ne stidim, to je medicinsko stanje i jedan sam od pogođenih nesretnika. Šta možemo uraditi? Tražimo preuređenje javnih wc, tako da se doda jedna kabina sa zidovima do stropa, zvucnom izolacijom i duplom bravom. Necu vise da trpim. Salij strahu, to kod vas nije zabranjeno! Pa sta ce mi to pomoci? Nisam strašljiv, samo ne mogu pišat u prisustvu drugih ljudi.
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Stidljiv mjehur Postano: 07 kol 2021, 18:34 |
|
|
Bome ja svoju belegiju isučem onoliko koliko mi je potrebno da se pomokrim, pa da je pored mene britanski Dom lordova ili Sindikat trgovine i uslužnih djelatnosti BiH. Ugledajte se na mene i moju belegiju, gospodine Karabaja.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Stidljiv mjehur Postano: 09 kol 2021, 14:08 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Bome ja svoju belegiju isučem onoliko koliko mi je potrebno da se pomokrim, pa da je pored mene britanski Dom lordova ili Sindikat trgovine i uslužnih djelatnosti BiH. Ugledajte se na mene i moju belegiju, gospodine Karabaja. Smanji malo Agatone, smanji. Ćuj belegija!? Miš Aga, Miško.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Stidljiv mjehur Postano: 09 kol 2021, 14:11 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Meni je problem što kad priđem pisoaru špricam s odbijancima oko sebe. Inače, vani na maratonima znaju stavit plastični pisoar za 4 osobe. Oni poprilicno opuste ljude koji su stidljivi.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Stidljiv mjehur Postano: 09 kol 2021, 14:20 |
|
|
Vidi ovih pisoara. Kako bi se tek ovdje ,,snašli,,?
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Stidljiv mjehur Postano: 09 kol 2021, 18:31 |
|
|
Bome mojoj belegiji ni to ne bi bio problem. Navikla je na slične prizore.
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 8 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|