HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 24 stu 2024, 05:28.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2239 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 90  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH
PostPostano: 24 kol 2021, 17:58 

Mile razvlači pamet Muslimanima. :thumbup1

Kao što rekoh juče.

novovrijeme je napisao/la:
Poenta je Mujo u vašoj laži a ne dolasku.
Kao što vidiš nema ni protokola.
Hoće li doći ili neće potpuno je nebitno jer nema odlučivanja.
A i da dođe zbog odlučivanja glasaće protiv, dakle Mile će svakako prije ili kasnije doći u Teheran. A vi a uhapsite ako imate muda.

Kao što rekoh poenta je u laži, i to nije prva laž od sjednice NSRS, lažete non-stop, lažljivi narod.

Dolaziće u Sarajevo da blokira sve što dođe u Predsjedništvo, nakon toga ide u NSRS da podrži blokadu i iznova pokaže kako je NSRS najviši organ u BiH.
Sve dogovoreno sa opozicijom. :palacgore2

Dolaziće u sred Sarajeva da blokira BiH a vi Muslimani stisnite muda pa ga uhapsite. :thumbup

Vrh

PostPostano: 24 kol 2021, 18:07 

Robbie MO je napisao/la:
neznani_junak je napisao/la:
Problem svih vas i jeste što ne možete da svarite da će ona opstati u ovim granicama. Ni m2 niko odvojiti neće, niti ima snage za to. Sve drugo je samozavaravanje i šuplja priča.

Nema snage?

Pa Srbi su vam utjerali u dupe do 100 metara do sebilja na Baščaršiji. Mene bi bilo sramota da kažem da netko tko je uspostavio svoju defacto državu na 100 metara od spomenika Banu Jelačiću u Zagrebu, da nema snage. Takav idiotluk i nepoštovanje je možda i dovelo do toga, čika Radovan je nešto objašnjavao.

avgust mjesec ljeta gospodnjeg 2021...

Hrvatska u blokadi (ne Republika, samo Hrvatska). Ne radi ni jedna istitucija sve u blokadi.
Dolazi Merkel, Mile Martić (član Predsjedništva Hrvatske) najavljuje dolazak na sastanak uz obećanje da će i dalje nastaviti blokirati Hrvatsku. Hrvati oduševljani što će Mile doći u Zagreb, ponosno kliču: "Jesmo rekli da će Mile doći! hahahaha"...

:neznam

Vrh

PostPostano: 24 kol 2021, 18:08 

Vanzemaljac pisao nelegitimnom VP-u, valjda u želji da mu obezbjedi intergalaktički legalitet.

https://www.klix.ba/vijesti/bih/salkic-pisao-schmidtu-vlast-u-rs-u-zeli-etnicki-ocistiti-entitet-i-pretvoriti-ga-u-srpski-teritorij/210824093

Salkić pisao Schmidtu: Vlast u RS-u želi etnički očistiti entitet i pretvoriti ga u srpski teritorij.

slika slika

Elijen je pobrkao redoslijed stvari.

Tek nakon hapšenja ide čišćenje.

Vrh

PostPostano: 24 kol 2021, 18:20 

3AJE6 je napisao/la:
Vlast u RS-u želi etnički očistiti entitet i pretvoriti ga u srpski teritorij.[/b]

Dakle mi želimo od Republike SRPSKE napraviti srpsku teritoriju? Baš sad?
Saklić prespavao zadnjih 30 godina. :smijeh

Očićena i srpska since 1992. :wub

Vrh

PostPostano: 24 kol 2021, 18:46 

mislio sam da se to i iz svemira vidi, al zaboravih na kosmičke magle

Vrh

PostPostano: 24 kol 2021, 18:59 

Sabran , fokusiran , jasno , precizno, bez uvijanja..Od prve do zadnje rječi je sve kao što je rekao .
Nije mi jasno šta Hrvati čekaju sa javnom podrškom , ne bi bila višak ? Ovo kažem bez zadnjih misli i kalkulisanja .Nije li i njihov interes je da se velikomuslimanskoj politici stavi brnjica ?

Vrh

PostPostano: 24 kol 2021, 19:13 

Moraju da sačekaju na unaprijed poznati ishod oko IZ-a, a onda ide dvojni blok.

Vrh

PostPostano: 24 kol 2021, 19:20 

Odlican nastup. Tako se skolski odradjuje razdruzivanje.
Sad "drzava" ne funkcionise, ali nudimo dogovor, a ako ne bude dogovora sledi raspad. U prvoj smo fazi raspada.

Muslimani za to vreme kao Svabe u filmu Untergang. Rusi na 100 metara od bunkera, a oni se nadaju kontraudaru svezih jedinica koje ne postoje. Hitler odavno izgoreo, a onaj tamo deli ordenje. To su ta njihova pisma ovome i onome. :neznam

Vrh

PostPostano: 24 kol 2021, 19:35 

3AJE6 je napisao/la:
Moraju da sačekaju na unaprijed poznati ishod oko IZ-a, a onda ide dvojni blok.

Vjeruju Muslimanima ? :smijeh

Ne znam...opet kažem , ne kalkulišem , ali ...

Znaš onaj vic..
Upao čovjek u neko jezero i počeo se gušiti ..
Međutim prolazio neki čovjek sa čamcem i dovesla da ga spasi..
- Neee , nema potrebe ...ja sam vjernik , Bog će me spasiti .
Odgovori mu ovaj , jedva se održavajući na vodi .
Ovaj u čamcu , slegne rukama i ode..

Ovaj gotov , ostala mu još mrva snage .

Međutim , naiđe još jedan čamdžija i pohiti ka njemu...
- Nema potrebe ! Ne mogu se ja utopiti , Bog će me sačuvati ..samo ti nastavi svojim putem..
Ode i ovaj .
Minut - dva poslije , vjernik se utopi .

Kada je došao kod Svetog Petra , sav zbunjen i razočaran ga upita...
- Kako ? Kako mi se to desilo , pa ja sam iskreni vjernik ??

- Pa dva puta smo ti slali čamac ...odgovori mu SV Petar

Vrh

PostPostano: 24 kol 2021, 19:53 

Ne vjeruju muslimanima. Pretpostavljam da ne žele da muslimanima daju alibi za nedonošenje IZ-a ukoliko uđu u blokadu skupa sa nama. Kada muslimani odbiju IZ ili za donošenje IZ-a ispostave nerealne zahtjeve u vezi sa DN, nastaće potpuna blokada i totalni kolaps.

Vrh

PostPostano: 24 kol 2021, 19:59 

Ma ne vjerujemo muslimanima što vam je, sa muslimanima je priča ionako prestala.

Jednostavno ćemo sačekati da izborni zakon sam propadne, i onda imamo izgovor za blokadu.

Ne bi ni Srbi blokirali tek tako, nego je Inzko dao razlog.

Strpite se malo, brzo će kraj godine, već je kraj kolovoza.

1025 of 2558 - 40.07%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 24 kol 2021, 20:08 

Kad se RS razdruži Bošnjaci će doći Hrvatskoj vite šta rade, ćetnici u Zagrebu.

Hrvatska: ne znamo mi ništa, gradimo neki most na Savi.

Vrh

PostPostano: 24 kol 2021, 20:13 

Nikakvog dogovora oko Izbornog zakona neće biti to je jasno ko dan. Dakle ili će Schmit nametnuti IZ ili idu blokade.
Vjerovatnije su blokade.

Vrh

PostPostano: 24 kol 2021, 20:22 

Samo polako.
Muslimani još kontaju da će se Srbi odljutiti kad dođu sa mora. :smijeh
Šamaranje Muslimana odnosno uništenje BiH mora ići etapno i u kontinuitetu.
Kad i Hrvati dignu sidro BiH je mrtva.

Vrh

PostPostano: 24 kol 2021, 20:57 

Lijepo bi bilo da u slučaju daljnje eskalacije Srbi i Hrvati, zastupnici u parlamentarnoj skupštini BiH, formiraju svoj parlament BiH. U Zastupničkom domu ih ima 18 čini mi se (ne računajući Muslimani iz DF, SDP i NS), A u Domu naroda imaju većinu - 9 od 6 delegata.
Imaju 2/3 većinu u Vijeću ministara. Boli ih đon, oni su tada država. Jedino Predsjedništvo hebe.
Ostaje samo tehničko pitanje gdje bi se sjednice Parlamenta održavale.

Vrh

PostPostano: 24 kol 2021, 20:59 

PCM je napisao/la:
Nikakvog dogovora oko Izbornog zakona neće biti to je jasno ko dan. Dakle ili će Schmit nametnuti IZ ili idu blokade.
Vjerovatnije su blokade.

Tu je zajebana kvaka. Srbi neće prihvatiti bilo kakvo nametanje Šmita. To znaju i muslimani i Šmit. Zato je moguća i false flag operacija da se Hrvatima ponudi korektan IZ, a da se izazovu Srbi da ga sruše.

Novi izborni zakon bi Srbi prihvatili bez diranja Ustava RS, isključivo u već ranije ponuđenoj formi od strane Srba kroz izmjene Ustava RS po presudi Sejdić Finci i to na način da umjesto "srpskog člana predsjedništva" piše "član predsjedništva iz Republike Srpske". To smo svakako ponudili davno prije imenovanja Šmita.

Bilo kakvo nametnuto Šmitovo rješenje IZ-a koje bi makar i kozmetički dotaklo Ustav RS bilo bi odbijeno, jer su turisti u obavezi da ga poštuju, a ne da ga mijenjaju.

Vrh

PostPostano: 24 kol 2021, 21:02 

PCM je napisao/la:
Vjerovatnije su blokade.

Pametno razmišljanje. U onoj temi o izbornom sam skroz predvidio ovaj važan faktor.

Stvarno je moguće da Schmidt donese IZ na takav način da nama Hrvatima izbije apsolutno sve razloge za daljnje blokade. Resetira sve na izvorne postavke Washingtona i Daytona s pokrpanim rupama da nam se s pravom kaže, a šta vi sad želite?
Muslimani koji su u totalnom ekonomskom raspadu i ovise o sadaki MMFa će isto biti ucjenjeni preko novca. SDA je dovoljno poslati naredbe po džamijama da smire svoju raju.
"Građani" se jednako tako lagano ugase prekidom dotoka kapitala ako budu neposlušni. Lajavi dijasporci su bitni ko magareće dupe.

I jebiga tako natjeraju i nas i muslimane na pokretanje svega i suradnju.

Vrh

PostPostano: 24 kol 2021, 21:08 

3AJE6 je napisao/la:
PCM je napisao/la:
Vjerovatnije su blokade.

Tu je zajebana kvaka. Srbi neće prihvatiti bilo kakvo nametanje Šmita. To znaju i muslimani i Šmit. Zato je moguća i false flag operacija da se Hrvatima ponudi korektan IZ, a da se izazovu Srbi da ga sruše.

Novi izborni zakon bi Srbi prihvatili bez diranja Ustava RS, isključivo u već ranije ponuđenoj formi od strane Srba kroz izmjene Ustava RS po presudi Sejdić Finci i to na način da umjesto "srpskog člana predsjedništva" piše "član predsjedništva iz Republike Srpske". To smo svakako ponudili davno prije imenovanja Šmita.

Bilo kakvo nametnuto Šmitovo rješenje IZ-a koje bi makar i kozmetički dotaklo Ustav RS bilo bi odbijeno, jer su turisti u obavezi da ga poštuju, a ne da ga mijenjaju.

Kvaka da.
Formulira se sve tako da se muslimani i Hrvati na silu bace protiv Srba. Schmidta možda uopće neće zanimati reakcija RS na izmjene nego će po naputku Zapada prisilno ići na ujedinjavanje fronta Federacije protiv RS-a.

Vrh

PostPostano: 24 kol 2021, 21:16 

sokacveseli je napisao/la:
3AJE6 je napisao/la:

Kvaka da.
Formulira se sve tako da se muslimani i Hrvati na silu bace protiv Srba. Schmidta možda uopće neće zanimati reakcija RS na izmjene nego će po naputku Zapada prisilno ići na ujedinjavanje fronta Federacije protiv RS-a.

Željeli bi oni to, ali mislim da više nema potencijala.

1025 of 2558 - 40.07%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 24 kol 2021, 21:22 

Naša Kvačica je napisao/la:
sokacveseli je napisao/la:

Kvaka da.

Željeli bi oni to, ali mislim da više nema potencijala.

Čisto teoretski. Slažem se da nema 5% šanse.

Ali da se to dogodi. Šta bi mi tu više mogli? Ništa.
Izbili bi Hrvatskoj i Hrvatima BiH sve karte iz ruku.

Vrh

PostPostano: 24 kol 2021, 21:27 

Izborni zakon se primarno referira na odnose Hrvata i Bošnjaka, s čim bi tu oni mogli "nagaziti" Srbe, a kamoli okrenuti nas na njih... Nema šanse...

Vrh

PostPostano: 24 kol 2021, 21:38 

PCM je napisao/la:
Izborni zakon se primarno referira na odnose Hrvata i Bošnjaka, s čim bi tu oni mogli "nagaziti" Srbe, a kamoli okrenuti nas na njih... Nema šanse...

Ne doslovno štetiti Srbima ali za RS i kolaps BiH je korisnija blokirana Federacija nego Federacija koja funkcionira.
Mi načelno i javno podržavamo "cjelovitost i želimo funkcionalnost". Ako se svi naši zahtjevi zadovolje nemamo više razloga za blokade.
Automatski se bacamo u košaru zajedno s muslimanima i na čelu s Plenkovicem i Čovićem naširoko blebećemo o "jednoj i jedinoj nedjeljivoj BiH kojoj je jedini cilj članstvo u EU i NATO". To je ionako već za javnost mantra koja se za EU iznova i iznova ponavlja u javnosti. Ali bi je tad mi i morali za stvarno provoditi.

Kad bi htjeli umrtviti neprijateljstvo barem od strane službene Hr to bi mogli ovakvim vratolomija.

PS. Moja je prognoza 95% nastavlja se sadašnje stanje.

Vrh

PostPostano: 24 kol 2021, 21:44 

Po meni ako Schmitt nametne IZ, naši će se naravno morat složiti s tim. Srbi će rogoborit, no njih će eventualno kačit kakva "kozmetička promjena" (ako i to) koju će na kraju morat prihvatiti i to je to. Najgore što se Srbima može desiti je da zašarafe do kraja i da onda ovaj smjeni Dodika, a nakon Dodika doći će novi Dodik. Nije šija nego vrat.

Muslimani će likovat u smislu - morali smo eto Hrvatima popustit al "genocidaš" je smijenjen tu smo uspjeli. Na kraju opet sve isto, samo što Muslimani onda gube trajno polugu koju su koristili nad Hrvatima. BiH se učvršćuje trajno kao srpsko-hrvatski kondominij, što realno i jeste.

Vrh

PostPostano: 24 kol 2021, 21:52 

3AJE6 je napisao/la:
Vanzemaljac pisao nelegitimnom VP-u, valjda u želji da mu obezbjedi intergalaktički legalitet.

https://www.klix.ba/vijesti/bih/salkic-pisao-schmidtu-vlast-u-rs-u-zeli-etnicki-ocistiti-entitet-i-pretvoriti-ga-u-srpski-teritorij/210824093

Salkić pisao Schmidtu: Vlast u RS-u želi etnički očistiti entitet i pretvoriti ga u srpski teritorij.

slika slika

Elijen je pobrkao redoslijed stvari.

Tek nakon hapšenja ide čišćenje.

slika

Vrh

PostPostano: 24 kol 2021, 21:52 

PCM je napisao/la:
Po meni ako Schmitt nametne IZ, naši će se naravno morat složiti s tim. Srbi će rogoborit, no njih će eventualno kačit kakva "kozmetička promjena" (ako i to) koju će na kraju morat prihvatiti i to je to. Najgore što se Srbima može desiti je da zašarafe do kraja i da onda ovaj smjeni Dodika, a nakon Dodika doći će novi Dodik. Nije šija nego vrat.

Ko da smeni Dodika? Nemački turista Šmit bez trunke legitimiteta i legaliteta da učestvuje u skupštini stanara a kamoli nešto više od toga? "Smena" bilo kog državnika i funkcionera u RS od strane bilo kog iz Sarajeva jednostavno nije moguća.
Svako dalje insistiranje da Sud i Tužilaštvo BiH ili bilo ko iz Sarajeva može da hapsi i nameće nešto Republici Srpskoj jeste uvod u sukob i rat i Zapadnjaci i Muslimani su toga donekle svesni ali i dalje provociraju.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2239 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 90  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 466 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: