HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 19 tra 2025, 06:18.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 40 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Koju ste konkretnu korist izvukli od forumašenja?
PostPostano: 29 kol 2021, 12:38 

Forum jest u nekoj mjeri gubitak vremena, ali i štedi jedan dio vremena jer skoro uopće ne čitam vijesti.

Već su neki naveli isti osjećaj.

Nema ukradenog hrvatskog člana Predsjedništva BiH, ako nema BiH.

33% dionica firme koja je bankrotirala vrijede 0.

Bošnjaci imaju snagu Miki Mausa.

Vrh

PostPostano: 29 kol 2021, 12:57 

Više informacija iz prve ruke :zubati

Vrh

PostPostano: 29 kol 2021, 13:00 

Prajd vam je na drugoj temi. :neznam

Vrh

PostPostano: 29 kol 2021, 13:15 

Prajd na ovom forumu ne postoji, ne zato što je zabranjen, nego zato što prajdovce odmah ispresksčemo da se ne usude javiti.
Sjeti se samo sebe s početka foruma i vidi gdje si danas.
Ne smiješ pisnut o stvarima o kojima si nekad bio pojam. Zamisli nekad si se čak i prema meni nadmeno odnosio. Milina je gledati forum danas u odnosu prema nekad, kad je bilo ja sam protiv svih, danas se prejanice ne usuđuju iznijeti svoj stav i šute po ideološkim pitanjima.

Vrh

PostPostano: 29 kol 2021, 13:27 

zaba1111 je napisao/la:
...kad je bilo ja sam protiv svih, danas se prejanice ne usuđuju iznijeti svoj stav i šute po ideološkim pitanjima.

Oprosti, ali nisi bio sam protiv svih, koliko znam nastupamo sa 99% identičnih pozicija.
Liverpul You'll Never Walk Alone :zubati

Vrh

PostPostano: 29 kol 2021, 13:34 

Istina, ali ja sam bio daleko aktivniji u borbi sam protiv svih :kava
Ali nisam ni mislio doslovno. Nego više na generalni smjer foruma nekad i sad.
Nevjerovatno danas zvuči da je ovo nekad bio ljevičarski forum, sa svim bedastoćama koje to nosi.
Danas su se ljevičari pošutili :zubati

Vrh

PostPostano: 29 kol 2021, 13:36 

zaba1111 je napisao/la:
Istina, ali ja sam bio daleko aktivniji u borbi sam protiv svih :kava
Ali nisam ni mislio doslovno. Nego više na generalni smjer foruma nekad i sad.
Nevjerovatno danas zvuči da je ovo nekad bio ljevičarski forum, sa svim bedastoćama koje to nosi.
Danas su se ljevičari pošutili :zubati

Proces je to moj Zaba, imamo još par godina posla ovdje :zubati

Vrh

PostPostano: 29 kol 2021, 13:51 

Mislio sam da sam Pale sam na svijetu a onda sam tu upoznao dosta sličnih. S nekima i na pivu odem. Lakše mi je bilo funkcionirati od tada. To je bilo davno.

Sad skoro desetak godina nema koristi, samo trošim vrijeme bezveze kad ga imam viška. Trebao bih se na nešto konkretnije prebacit a ne da mi se. Ovo me i odmara na neki način.

Vrh

PostPostano: 29 kol 2021, 16:48 

zaba1111 je napisao/la:
Graničar Jozo je napisao/la:
jel se ovo referiraš na mene?

Pa ako ti spomenem ime i prezime onda si valjda ti.

:zubati

A znaš di sam. Kad budeš u prolazu javi se. Isti mi je br. mobitela.

Sto se tiče foruma, ništa od informacija nisam uspio materijalizirati. To je sve bilo za moju dušu. Nije to bilo pretjerivanje, nego svoju pozornost usmjeriš drugamo.

Ali da ne budem pesimist, ostao sam informiram o domaji. Zato sam valjda ipak navijao za Cilica i Dodiga...

It's probably me...

Vrh

PostPostano: 29 kol 2021, 18:17 

zaba1111 je napisao/la:
Prajd na ovom forumu ne postoji, ne zato što je zabranjen, nego zato što prajdovce odmah ispresksčemo da se ne usude javiti.
Sjeti se samo sebe s početka foruma i vidi gdje si danas.
Ne smiješ pisnut o stvarima o kojima si nekad bio pojam. Zamisli nekad si se čak i prema meni nadmeno odnosio. Milina je gledati forum danas u odnosu prema nekad, kad je bilo ja sam protiv svih, danas se prejanice ne usuđuju iznijeti svoj stav i šute po ideološkim pitanjima.

Mislim da se nije forum pomako udesno, nego ti se HDZ pomakao ulijevo pod Plenkovicem, plus ste dobili popularnog lijevog domoljuba za Predsjednika, tako da se razlika zaista smanjila !

U svakom slučaju, slažemo se da je gap manji, odnosno praktički je 0.

Nema ukradenog hrvatskog člana Predsjedništva BiH, ako nema BiH.

33% dionica firme koja je bankrotirala vrijede 0.

Bošnjaci imaju snagu Miki Mausa.

Vrh

PostPostano: 29 kol 2021, 18:25 

U ovom vremenu hiperprodukcije informacija tesko je snaci se.
E, zato je meni forum koristio - na odredjenu temu iz mora informacija nabacuju se i komentarisu samo one relevantne.
Npr. na drugim medijima naci ce se inormacije o demogrfskim prilikama u BiH. Bez foruma, mozda ces naleteti na njih, ali je verovatnije da neces.
Na forumu one se odmah ubacuju odgovarajuci kontekst pa to je cela situacija jasna.

Npr. rat u Siriji 2015. najbolje je bilo pratiti na forumu.

Vrh

PostPostano: 29 kol 2021, 18:32 

Baš tako, ja predsjedniku RH i vladajućoj stranci danas malo toga imam za prigovorit. HDZ se pomaknuo ulijevo, predsjednik udesno. EU je meni zakon, i govno da dođe od tamo je dobro, bolje od našeg.

U BiH je bošnjački građanski fašizam već sad svima očit, Čović i HDZ BiH su me dobili jer ovaj put se ne daju kupit nekim funkcijama. Ustraju do kraja u blokadama, do IZ. Evo i Mostar su riješili najbolje što se moglo. Što se Srba tiče i RS, otkako su pod Dodikom to uz godine u godinu sve bolje izgleda. Nemamo prijepora, ne vidim da neki naši se žele vraćati tamo. Općenito mislim da sa Srbima trebamo smirit strasti i s njima popunjavat demografske rupe. Od Hrvata nitko ne zagovara Treći koji je uvijek bio glupost, nego ili raspad ili institucionalna zaštićenost kroz IZ. Još se nadam raspadu ali sam uvijek mislio da ga moraju Bošnjaci pokrenuti, njima treba pomoći da naprave nesnošljivu situaciju. Doduše, dobro im ide. Nadajmo se.

Općenito se stvari odvijaju kako sam prije 10 g. htio, otišlo se ulijevo kako je Robi rekao. Zato i kažem da sam prije 10 g. tu imao što radit i pričat. Sad baš i ne. Čisto razbibriga.

Vrh

PostPostano: 31 kol 2021, 16:35 

Forum je super. Mesicevska hrvatska, muslimanska propaganda na koju su nasjeli zapadni mediji bili su mi neizdrzljivi, kada sam naletio na ovaj forum.
Nemam puno vremena da pratim medije na nasem jeziku i trebalo mi je par godina da utvrdim koji su forumasi dobro informirani i znaju kratko i iznijeti argumente koji me interesiraju. To sam tako cesto koristio ovdje u svojim diskusijama da je to nevjerovatno i mislim da je barem u mojoj okolini nekim ljudima otvorilo malo oci i za drugu stvarnost. Posebno moram nabrojati bobovca, ministra - koji je vec par godina drasticno smanjio svoju aktivnost, ali ranije je bio izvrstan, dudu, ali raniji dudu , sada puca neke kratke propagandne stihove koji se lpse rimuju i za koje bi ga trebalo kazniti i jos par, recimo aleksije je dobar, iako se ne slazem potpuno sa njim, ali covjek iznosi izvrsno svoje misli.
Mogu reci da je za mene forum bio koristan, samo kod citanja treba znati izvrsiti selekciju.
Kratko najbolji forum na svijetu.

Vrh

PostPostano: 31 kol 2021, 17:25 

Jos da dodam. Ovdje sam nasao preporuku za dnevnik.ba, rtv HB, poskok. Gledao sam par dobrih filmova koji bi mi inace promakli da nisam vidio misljenje ili preporuku, par serija. U svakom slucaju ja mislim da je za mene licno pozitivan bilans.

Vrh

PostPostano: 04 ruj 2021, 14:17 

Old Fridolin je napisao/la:
Forum je super. Mesicevska hrvatska, muslimanska propaganda na koju su nasjeli zapadni mediji bili su mi neizdrzljivi, kada sam naletio na ovaj forum.
Nemam puno vremena da pratim medije na nasem jeziku i trebalo mi je par godina da utvrdim koji su forumasi dobro informirani i znaju kratko i iznijeti argumente koji me interesiraju. To sam tako cesto koristio ovdje u svojim diskusijama da je to nevjerovatno i mislim da je barem u mojoj okolini nekim ljudima otvorilo malo oci i za drugu stvarnost. Posebno moram nabrojati bobovca, ministra - koji je vec par godina drasticno smanjio svoju aktivnost, ali ranije je bio izvrstan, dudu, ali raniji dudu , sada puca neke kratke propagandne stihove koji se lpse rimuju i za koje bi ga trebalo kazniti i jos par, recimo aleksije je dobar, iako se ne slazem potpuno sa njim, ali covjek iznosi izvrsno svoje misli.
Mogu reci da je za mene forum bio koristan, samo kod citanja treba znati izvrsiti selekciju.
Kratko najbolji forum na svijetu.

Prihvaćam primjedbu i slažem se. U pravu si 100%. Ne znam, otvorim temu kad donosim neku novu info ili neku novu perspektivu. Preko 90% ideja odbacim, ili mislim da se previše podudara s nekom temom iz 2015. Možda najviše jer me drugi narodi baš ne zanimaju. Drugo što se promijenilo je to što nemam ni promila želje nametnuti neko moje mišljenje drugima kroz raspravu.

Potrudit ću se malo više, ako baš falim.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 40 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: