|
|
Stranica: 43/90.
|
[ 2239 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Karabaja
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 28 ruj 2021, 20:22 |
|
|
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
sokacveseli
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 28 ruj 2021, 20:23 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Ispadoše muslimani u pravu, što je samo po sebi grozno. Kako mu dalje vjerovati, i što je uopće bio razlog? Samo plaće, ili jučerašnji zahtjev Schmidta... Ne znam što je gore od to dvoje. Jučer pohvalio novovrijeme kako je ostao sam u jurišu i pokušao dodati malo uglja za potpalu srpske stvari. Danas im političari prosuli šta bi Srbi rekli "okean" na vruće srpsko srce.
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 28 ruj 2021, 20:25 |
|
|
A što vi hrvati niste blokirali...što sano u četnike gledate Hinjavo kao i uvijek
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
|
|
Karabaja je napisao/la: https://forum.klix.ba/milorad-dodik-all-about-vol-2-t159235s6375.html#p17606834 Novovrijeme postaje slavan. Nego Karabaja, kaži mi kad se raspada BiH, budi raja znam da znaš.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1025 of 2558 - 40.07%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
oak
|
|
|
Vec odavno znam da je HDZ za ovakvu BiH. To sto zapale idiote s par izjava je druga prica i govori o onima koji puše tu priču. Da se drzava preustoji ili raspadne 90% HDZ kadra ostaje bez buzetske sise. Evo vidimo da im je i SNSD bratska stranka i po tome.
_________________ Ili ga imaš, ili ga nemaš - Ideal
|
|
Vrh |
|
|
sokacveseli
|
|
|
Nebula je napisao/la: Legionnaire je napisao/la: Dodik pada 2022. Iz mog poznanstva nekoliko ljudi, bivših Dodikovaca, je promjenilo stranu. I ja sam bio za Dodika 2018. I na forumu se vide promjene. Ma daj nemojte me hahaha Evo ako se to desi i zbog toga ću se samobanirati. Pa ko će ga zamjenit? Vi se šalite zar ne? Pa to je čak i protiv prirodno. Dodik je najsposobniji Srbin ikada sa prostora BiH. Bukvalno bi bilo nastrano ne birati ga. Naravno da ne može odcjepiti RS ali opet više pravi autoputeva i bolnica nego ovi iz FBiH. Stabilizovao je RS ekonomski a vidi se i da RS ima manje iseljavanje od FBiH. Uz sve to i zapjeva i pravi je domaćin. Samo smanjite očekivanja i vidjećete da je Dodik najbolje što ste ikada imali i što ćete ikada imati Ipak neće nikada nadmašiti najvećeg sina muslimana. Aliju kralja mudrosti.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 28 ruj 2021, 20:26 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: A što vi hrvati niste blokirali...što sano u četnike gledate Hinjavo kao i uvijek Pa sami su izletili, jbmu kao da smo ih mi to tražili. Naprotiv mi smo rekli nemojte sačekajte Rafale, a oni tko vas šiša mi idemo a vi ostanite.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1025 of 2558 - 40.07%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 28 ruj 2021, 20:29 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 5433 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Nebula je napisao/la: Legionnaire je napisao/la: Dodik pada 2022. Iz mog poznanstva nekoliko ljudi, bivših Dodikovaca, je promjenilo stranu. I ja sam bio za Dodika 2018. I na forumu se vide promjene. Ma daj nemojte me hahaha Evo ako se to desi i zbog toga ću se samobanirati. Pa ko će ga zamjenit? Vi se šalite zar ne? Pa to je čak i protiv prirodno. Dodik je najsposobniji Srbin ikada sa prostora BiH. Bukvalno bi bilo nastrano ne birati ga. Naravno da ne može odcjepiti RS ali opet više pravi autoputeva i bolnica nego ovi iz FBiH. Stabilizovao je RS ekonomski a vidi se i da RS ima manje iseljavanje od FBiH. Uz sve to i zapjeva i pravi je domaćin. Samo smanjite očekivanja i vidjećete da je Dodik najbolje što ste ikada imali i što ćete ikada imati Ti si se već jednom samobanirao. Moguć je pad Dodika. Nebitno je ko dođe. Ako bude lošiji, vraćamo Dodika.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
|
oak
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 28 ruj 2021, 20:29 |
|
|
oak je napisao/la: Vec odavno znam da je HDZ za ovakvu BiH. To sto zapale idiote s par izjava je druga prica i govori o onima koji puše tu priču. Da se drzava preustoji ili raspadne 90% HDZ kadra ostaje bez buzetske sise. Evo vidimo da im je i SNSD bratska stranka i po tome. Jos ce braniti ovakvu BiH i oruzjem ako ustreba
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 28 ruj 2021, 20:30 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: A što vi hrvati niste blokirali...što sano u četnike gledate Hinjavo kao i uvijek Pa sami su izletili, jbmu kao da smo ih mi to tražili. Naprotiv mi smo rekli nemojte sačekajte Rafale, a oni tko vas šiša mi idemo a vi ostanite. Vi ste uvijek u fazonu "bravo, samo naprijed, mi vas slijedimo" :))) Slabi ste partneri, mi smo to u ratu skontali, skužiće vas i srbi
|
|
Vrh |
|
|
Nebula
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 28 ruj 2021, 20:30 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2011, 16:12 Postovi: 8224 Lokacija: multietnicki entitet Bosna
|
Naša Kvačica je napisao/la: Pa sami su izletili, jbmu kao da smo ih mi to tražili. Naprotiv mi smo rekli nemojte sačekajte Rafale, a oni tko vas šiša mi idemo a vi ostanite. Brži Srbi od Rafala? Šta ste to kupili pobogu?
_________________ Podaci ZZO: https://demografija.blogger.ba/2023/09/07/podaci-zzo/
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 28 ruj 2021, 20:31 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Ispadoše muslimani u pravu, što je samo po sebi grozno. Kako mu dalje vjerovati, i što je uopće bio razlog? Samo plaće, ili jučerašnji zahtjev Schmidta... Ne znam što je gore od to dvoje. Nikako. Kad vlast krene ovako lagati to je znak da je kraj. Ne poštuje vlastite glasače i konta da su kreteni koji će progutati sve. Neće. Narod nije lud.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 28 ruj 2021, 20:32 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7216 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
3AJE6 je napisao/la: i onda se naravno desi ovo https://www.youtube.com/watch?v=tIhfLvWXPt0nakon ovoga bih otišao na proteste, ali ne mogu u isti prostor sa dijabolama iz PZD Tamo su svi kao Vukanović.Vukanović je duša opozicije.Vukanović i Mehtić.
_________________ The ratio of 51:49 of the territorial proposal of the Contact Group is a foundation of the agreement. That territorial proposal is open for changes resulting from the joint agreements.
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 28 ruj 2021, 20:33 |
|
|
Ovom Dodiku treba spomenik dici. Levati ih baja godinama. Sta godinama, desetljecima.
Meni onako sa strane uvijek pomalo cudno ali reko` ko zna kakav bi bio da sam licno podlozen svoj toj propagandi.
Evo jedna za Novovrijeme, da mu digne malo spali moral u gacama.
_________________ fakofbolan nema krsta bez tri prsta
|
|
Vrh |
|
|
sokacveseli
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 28 ruj 2021, 20:33 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Pa sami su izletili, jbmu kao da smo ih mi to tražili. Naprotiv mi smo rekli nemojte sačekajte Rafale, a oni tko vas šiša mi idemo a vi ostanite. Vi ste uvijek u fazonu "bravo, samo naprijed, mi vas slijedimo" :))) Slabi ste partneri, mi smo to u ratu skontali, skužiće vas i srbi Kad ste tu u nekoliko deka. Hajte skupa u kolo i pravac istok. Pustite nas na zapad.
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 28 ruj 2021, 20:34 |
|
|
Legionnaire je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ispadoše muslimani u pravu, što je samo po sebi grozno. Kako mu dalje vjerovati, i što je uopće bio razlog? Samo plaće, ili jučerašnji zahtjev Schmidta... Ne znam što je gore od to dvoje. Nažalost ovo drugo je. To što se danas vadi kako je ovo čuvanje para Srpskoj je glupost, jer mu to prije nije bio argument. prevagnulo izgleda to što UIO treba da "ćućne" kod Radišića nema veze, idemo dalje do uništenja nakarade...nisu potrošeni kleptomani jedina opcija
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 28 ruj 2021, 20:34 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7216 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
Legionnaire je napisao/la: Nebula je napisao/la: Ma daj nemojte me hahaha
Evo ako se to desi i zbog toga ću se samobanirati.
Pa ko će ga zamjenit? Vi se šalite zar ne? Pa to je čak i protiv prirodno. Dodik je najsposobniji Srbin ikada sa prostora BiH. Bukvalno bi bilo nastrano ne birati ga. Naravno da ne može odcjepiti RS ali opet više pravi autoputeva i bolnica nego ovi iz FBiH. Stabilizovao je RS ekonomski a vidi se i da RS ima manje iseljavanje od FBiH. Uz sve to i zapjeva i pravi je domaćin.
Samo smanjite očekivanja i vidjećete da je Dodik najbolje što ste ikada imali i što ćete ikada imati
Ti si se već jednom samobanirao. Moguć je pad Dodika. Nebitno je ko dođe. Ako bude lošiji, vraćamo Dodika. Neće biti prilike za vraćanje Dodika.Kad ode,biće već toliko star da povratak neće dolaziti u obzir.
_________________ The ratio of 51:49 of the territorial proposal of the Contact Group is a foundation of the agreement. That territorial proposal is open for changes resulting from the joint agreements.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 28 ruj 2021, 20:35 |
|
|
Legionnaire je napisao/la: Nebula je napisao/la: Ma daj nemojte me hahaha
Evo ako se to desi i zbog toga ću se samobanirati.
Pa ko će ga zamjenit? Vi se šalite zar ne? Pa to je čak i protiv prirodno. Dodik je najsposobniji Srbin ikada sa prostora BiH. Bukvalno bi bilo nastrano ne birati ga. Naravno da ne može odcjepiti RS ali opet više pravi autoputeva i bolnica nego ovi iz FBiH. Stabilizovao je RS ekonomski a vidi se i da RS ima manje iseljavanje od FBiH. Uz sve to i zapjeva i pravi je domaćin.
Samo smanjite očekivanja i vidjećete da je Dodik najbolje što ste ikada imali i što ćete ikada imati
Ti si se već jednom samobanirao. Moguć je pad Dodika. Nebitno je ko dođe. Ako bude lošiji, vraćamo Dodika. Pad Dodika je siguran. Osim ako ne izvede neku magiju do izbora i pređe sa riječi na ozbiljna djela. Na riječ mu više niko neće vjerovati jer laže. Al nema od tog ništa, kad je propustio ovakav zicer propustiće sve. Ovo je promašen penal minut pred kraj. Hvala za sve do sad al nakon ovog je gotovo. Opozicija će ga samljeti zbog ove laži, i treba. Nadajmo se da će novi biti pametniji, iskreniji i hrabriji.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 28 ruj 2021, 20:36 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ispadoše muslimani u pravu, što je samo po sebi grozno. Kako mu dalje vjerovati, i što je uopće bio razlog? Samo plaće, ili jučerašnji zahtjev Schmidta... Ne znam što je gore od to dvoje. Nikako. Kad vlast krene ovako lagati to je znak da je kraj. Ne poštuje vlastite glasače i konta da su kreteni koji će progutati sve. Neće. Narod nije lud. Vucic laze od samog dolaska na vlast, a i od ranije... Pa evo traje deset godina.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 28 ruj 2021, 20:38 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 5433 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Srpsčanin je napisao/la: Legionnaire je napisao/la: Ti si se već jednom samobanirao.
Moguć je pad Dodika. Nebitno je ko dođe. Ako bude lošiji, vraćamo Dodika.
Neće biti prilike za vraćanje Dodika.Kad ode,biće već toliko star da povratak neće dolaziti u obzir. Imaće 67 godina 2026. Nije to neka starost u politici.
|
|
Vrh |
|
|
Nebula
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 28 ruj 2021, 20:42 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2011, 16:12 Postovi: 8224 Lokacija: multietnicki entitet Bosna
|
novovrijeme je napisao/la: Pad Dodika je siguran. Jedino ako ga uhapsite. Na izborima ne može izgubiti nikako. Kontroliše izborne komisije i ubacuje stotine hiljada ranije popunjenih listića.
_________________ Podaci ZZO: https://demografija.blogger.ba/2023/09/07/podaci-zzo/
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 28 ruj 2021, 20:42 |
|
|
turbotakija je napisao/la: Ovom Dodiku treba spomenik dici. Levati ih baja godinama. Sta godinama, desetljecima.
Meni onako sa strane uvijek pomalo cudno ali reko` ko zna kakav bi bio da sam licno podlozen svoj toj propagandi.
Evo jedna za Novovrijeme, da mu digne malo spali moral u gacama.
look who's talking now, podanik šerijatske dinastije gotovo 1/3 vijeka, koja ga je svela na manje od 1/3 teritorije i populaciono smanila za više od 1/3, ali to ne stiže spoznati od "brige" za Srbe
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 28 ruj 2021, 20:43 |
|
|
3AJE6 je napisao/la: i onda se naravno desi ovo https://www.youtube.com/watch?v=tIhfLvWXPt0nakon ovoga bih otišao na proteste, ali ne mogu u isti prostor sa dijabolama iz PZD Vukanović, ako se bude prezentovao za neku funkciju, ja glasam za protivnika, moguće i Dodikovog kandidata. To je aksiom. Ono je najveća budala koja postoji.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 28 ruj 2021, 20:44 |
|
|
Nebula je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Pad Dodika je siguran. Jedino ako ga uhapsite. Na izborima ne može izgubiti nikako. Kontroliše izborne komisije i ubacuje stotine hiljada ranije popunjenih listića. Aj lojavi prošetaj.
|
|
Vrh |
|
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 28 ruj 2021, 20:44 |
|
|
Ništa se bitno nije dogodilo.Nije usvojen budžet kako blento Vukanović kaže nego odluka o privremenom finansiranju.Ocenjeno je da je takva odluka manje štetna od suprotne.Niko nije rekao da će se poslanici vladajuće većine u Srpskoj vratiti u zajedničke institucije.Za bakirovce iz Srpske to naravno ne važi jer oni će se vratiti kad to Bakir od njih zatraži."Blokada" može da se nastavi kao do sad.Ne znači da neće biti prividnih ustupaka,žrtvovanja ali sve je to šah odnosno rat a na kraju ostaje samo pitanje pobjeda ili poraz.Ne broje se pješaci.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|