|
|
Stranica: 81/96.
|
[ 2390 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 14 ruj 2021, 22:21 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Postala kamenjarka vjernica. Taj njen je izgleda 13 dana u komi ili slično bio. Mislim da bi se Goran trebao prebaciti avionom u Sarajevo i tamo liječiti.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 14 ruj 2021, 22:58 |
|
|
Tko je Goran i što mu je?
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 14 ruj 2021, 23:02 |
|
|
Pitaj nju na socijalnim mrežama. Više nego je raspoložena da o tome stalno piše pa onda napada ljude da se petljaju u njen privatan život. A i imaš bar 300 slika "privatnog života" (ako ti se ne gadi prekomjerno granatiranje Instagram photo filterima). Sve javno.
|
|
Vrh |
|
|
Groot
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 15 ruj 2021, 09:20 |
|
|
Divlja svinja5 je napisao/la: Tko je Goran i što mu je? Muška sponzoruša sa jako niskim kriterijima za izbor seksualne partnerice. Nevezano za to, brz i uspješan oporavak mu želim.
_________________ Broj spominjanja Sorosa od strane pojedinih forumaša je obrnuto proporcionalan seksualnoj aktivnosti istih.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 20 ruj 2021, 01:49 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76370 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Prema informacijama Avaza, Šmit je žestoko napao Soptinog šefa i kruhodavca, radi podizanja tenzija i širenja međunacionalne mržnje. https://www.dnevnik.ba/vijesti/schmidt- ... ku-2616962Što Sopta misli o tome.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 27 ruj 2021, 11:13 |
|
|
Natakarila stari most na profilnu. Zanimljivo dok joj nisu počeli plaćati 7500 KM Netto mjesečno ne sjećam se ga je ikada spomenula. Kao ni Srebrenicu. Skupe "simpatije", preskupe.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 04 lis 2021, 13:22 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7380 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
provjera
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 04 lis 2021, 22:46 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7380 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Marta,nekad i sad...
Citiraj Prvotno napisano od OldSkul
Pošto ćemo sutra svi biti rasuti... Kad su mi negdje u prvom mjesecu linkali ovo mjesto s porukom da tu postoje neki likovi koji me žugaju zdušno, nisam ni slutila da će mi ovaj www tako obilježiti jedan period života. Dotada sasvim izvan virtualnih svjetova, foruma, chatova, nisam ni znala kako se ponaša u okviru nekih normi zadanih internetskom konverzacijom. Pa sam išla onako kako jedino znam - vlastitim imenom, sobom, srcem, galamom, smijehom. Ulazila u konflikte, otkidala guzicu od zajebancije. Sretna sam jer odavde vučem neke lijepe osjećaje i odnose materijalizirane u stvarni život, koji su mi dali divne prijatelje, velike oslonce i ljude koji su mi pomogli u određenim stvarima. Hvala jer mi ne date da poletim, a opet ste uvijek tu. Sa strpljenjem za sva moja blesava pitanja. Hvala za sve savjete u žurbi pred neki nastup. Mislim da mi nakon teksta ničije mišljenje ne znači više od vašeg. Čak i Judino. Hvala za kave, razgovore, večere, moje i vaše domove, ljeto, osmijehe i suze. Idete mi na qurac i volim vas.
Neka Vaši blagdani budu sreća i mir, spokoj i ljubav. Mirisna čarolija u krugu najdražih.
Želim vam najdivniji Božić i prekrasnu Badnju večer.
Njen Fb status od prije par dana...
Probudili smo se u pola 5 da bismo iz Bratislave stigli u Šaštin gdje je upriličena centralna ceremonija Papinog dolaska u Slovačku. Bilo je to jedno od onih svitanja za napisati pjesmu. Sa izmaglicom nad beskrajnim poljima, širokim, plavim nebom kao razvučenim ogledalom. Nisam vjernik,ali vjerujem u Papu Franju. Iza oltara niknulo je sunce. Naslonilo se na tornjeve šaštinske crkve. Nisam vjernik, ali to je bio trenutak neke bezvremenske svetosti za mene. Neizrecivo sam sretna za priliku da predstavljam Bosnu i Hercegovinu u dvodnevnim susretima s Papom Franjom i ogromnu zahvalnost dugujem predsjednici Slovačke Zuzani Čaputovoj i MVP Slovačke što su omogućili da sudjelujem u ovom događaju. Sve je bilo apsolutno besprijekorno organizirano, a papa Franjo, neposredan i srdačan kao i uvijek. Slovaci ga divno i zovu - Papež František. Bratislava sva u suncu, Dunav silan...zahvalna i za mogućnost da s našim počasnim konzulom u Slovačkoj g. Munirom Pašagićem provedem večer, i za divno gostoprimstvo g. Jasminu Bosniću iz Semizovca koji nadomak Bratislave vodi izvanredni, prestižni restoran i hotel, o kakva odlična i uspješna bosanskohercegovačka priča. Još jedna od mnogih u nizu.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 07 lis 2021, 20:02 |
|
|
Sređuje muslimanskom radikalu gostovanje (videom) u inozemstvu. Jel ona normalna ? Nevjerojatno koliko je nisko pala i izgubila dostojanstvo zbog relativno malo novca.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 07 lis 2021, 21:07 |
|
|
Bravo Martina!
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 08 lis 2021, 11:30 |
|
|
Uh kako je ovo dobra picoka
Ne samo da je mocna, vec i pokazuje kako su uspjesni oni koji prihvate svoju drzavu Bosnu i Hercegovinu i stanu uz njene gradjane i bosnjacki, drzavnotvorni narod, pa vode probosansku politiku. Dok drugima preostaje samo da prde po forumima.
_________________ fakofbolan nema krsta bez tri prsta
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 08 lis 2021, 11:34 |
|
|
turbotakija je napisao/la: Uh kako je ovo dobra picoka
Ne samo da je mocna, vec i pokazuje kako su uspjesni oni koji prihvate svoju drzavu Bosnu i Hercegovinu i stanu uz njene gradjane i bosnjacki, drzavnotvorni narod, pa vode probosansku politiku. Dok drugima preostaje samo da prde po forumima. Ide ban.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 08 lis 2021, 12:11 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25658 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
[quote="turbotakija"]Uh kako je ovo dobra picoka
Uz oltar pa karaj. Ionako od onog njenog "smoždenog" više nema nista. Ima da ga izmetuje ili da ga šutne. Tu ti nastupaš.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 08 lis 2021, 13:00 |
|
|
Kakav oltar, koji vam je? Ako je muslimanska picoka dobra, to kazem. Ova vasa je avion - vidi joj nogu do neba.
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 08 lis 2021, 13:01 |
|
|
Vidite li vi luzeri ovo???
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 08 lis 2021, 13:07 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
turbotakija je napisao/la: Vidite li vi luzeri ovo???
Pa, uživo čak i bolje izgleda, tj. izgledala je kad sam je ja zadnji put vidio, a i plaća joj je još ljepša. Go for it.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 08 lis 2021, 14:16 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
U ovoj emisiji je imala zapažen nastup.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 08 lis 2021, 14:21 |
|
|
turbotakija je napisao/la: Vidite li vi luzeri ovo???
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1059 of 2558 - 41.4%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 08 lis 2021, 14:25 |
|
|
Zadržite je muslimani. Nama nazad neće više nikad. Sad se vi jebavajte sa njom i sa gay paradama po Sarajevu.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 08 lis 2021, 14:30 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25658 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
turbotakija je napisao/la: Vidite li vi luzeri ovo??? Sretno ti. Ti ovo i zaslužuješ.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 08 lis 2021, 16:09 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 08 lis 2021, 16:11 |
|
|
Moram se izvinuti forumskom pucanstvu jer me ipak malo ponijelo kad sam vidio one dugacke udove. Ova slika koju je postavio ministry of sound me malo otrijeznila (ukoliko nije manipulisana, inace se izvinjavam za izvinjenje).
|
|
Vrh |
|
|
Groot
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 08 lis 2021, 18:37 |
|
|
Umotaš je u nikab i uvališ joj obrezanka. As simple as that.
_________________ Broj spominjanja Sorosa od strane pojedinih forumaša je obrnuto proporcionalan seksualnoj aktivnosti istih.
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 08 lis 2021, 19:08 |
|
|
Heh priznam da si me malo nasmijao, pogotovo taj dio s obrezankom kojeg ja zovem pecurketina, iako ne podrzavam javno iznosenje takvih ideja kada se radi o „realnoj“ osobi koja ovo mozda i cita.
Mislim..jedno je reci da je neko dobra picka, a drugo je opet .. na ja..vidis i sam.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 08 lis 2021, 19:15 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Nemoj se sad izvlačit. Ponudio si se. Taknuto-maknuto.
Samo gledaj da dobro odradiš. Ona hoće intimu iznosit.
Ako bude ismijavala jebača znat ćemo da si to ti.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|