|
|
Stranica: 82/96.
|
[ 2390 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
turbotakija
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 08 lis 2021, 19:29 |
|
|
Ja obozavam ovakve teme i imo bi ti sad svasta za reci ali zaista necu iz obzira prema tome sto sam vec spomenuo.
A i ljut sam malo sto mi je mederacija izbrisala stih.
_________________ fakofbolan nema krsta bez tri prsta
|
|
Vrh |
|
|
Passenger
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 11 lis 2021, 20:49 |
|
|
Jes vala... nije ni čudo što je iskompleksirana kad vako izgleda
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 11 lis 2021, 21:28 |
|
|
turbotakija je napisao/la: Ja obozavam ovakve teme i imo bi ti sad svasta za reci ali zaista necu iz obzira prema tome sto sam vec spomenuo.
A i ljut sam malo sto mi je mederacija izbrisala stih. Ma kome se pravdaš. Znaš kako je govorio jedan moj mudri prijatelj: "puno dobre pizde propadne zbog ružne glave". Njemu se zaista ništa nije gadilo, ali čuješ bio je sretan.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1059 of 2558 - 41.4%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 15 lis 2021, 14:14 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76370 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Hoće li Martina dati podršku kolegi kojeg su takođe postavili dvojac Komšić-Džaferović i kojima konzul jedino odgovara. politika/konzul-bih-u-frankfurtu-prijeti-ratom-t20443.html
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 15 lis 2021, 21:37 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Kako hinjski muslimanima zabija nož u leđa. Latinka.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 15 lis 2021, 22:35 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7380 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
“Ćud je ženska smiješna rabota! Ne zna žena ko je kakve vjere, stotinu će promijenit vjerah da učini što joj srce žudi.”
P.P. Njegoš
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 18 lis 2021, 11:05 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17406 Lokacija: יום טוב
|
priče se pričaju, jezik se govori. jadna ne bila, polupismena ambasadorice.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
Groot
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 18 lis 2021, 13:13 |
|
|
Passenger je napisao/la: Jes vala... nije ni čudo što je iskompleksirana kad vako izgleda Stvarno joj ne bi bio u muževoj koži. Treba se pored ovoga probuditi svako jutro i izdržati da se ne baciš kroz prozor. Možda ga na životu održava 7-8 tisuća sejdinih novčanica.
_________________ Broj spominjanja Sorosa od strane pojedinih forumaša je obrnuto proporcionalan seksualnoj aktivnosti istih.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 27 lis 2021, 20:20 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76370 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 27 lis 2021, 21:13 |
|
|
Martina će uskoro promjeniti prijatelje. Ima velik nos za novac i rizik gubitka istog.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 27 lis 2021, 22:27 |
|
|
Hvalite me usta moja. Seljanka. U prvoj rečenici ubaci štit protiv kritike, teška bolest. Ali mi na forumu nismo tako nježni prema seljankama.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 28 lis 2021, 14:51 |
|
|
A što je to teška vijest?
Da je Komšić na američkoj crnoj listi, da se ne zna dokad će plaća biti?
Ja mislim da su baš lijepe, pozitivne i prozračno lagane vijesti zadnjih tjedana i mjeseci, raspoloženje vidno podignuto.
Ali tako je to kada igraš za Mordor.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 28 lis 2021, 14:54 |
|
|
Amerikanci Martininu stranku (DF) nazvali u internim komunikacijama radikanom bošnjačkom strankom koju treba izolirati.
Martina je "Alijin Hrvat", s time da su ovi 90ih barem procijenili tadašnje dobre šanse, a ova se priključila Izetbegovićima kada imaju najgore šanse, kada kradu na respiratorima i dolaze pod američke sankcije.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 28 lis 2021, 17:31 |
|
|
- Dok odlazim u bolnicu zbog teške bolesti - Fašisti kamenjarski, lizači olatara, zašto javno komentirate moje bolesti i privatan život.
Martina for dummies. Njoj je stalno pričanje o njenim privatnim zdravstvenim problemima alibi za kritiku.
|
|
Vrh |
|
|
Burruchaga
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 29 lis 2021, 00:49 |
|
|
Čudimo se kako su za vrijeme osmanlija ljudi prodavali vjeru za večeru, pa evo ovakve osobe kao hambasadorica su to bile, da joj sad ponude mjesto u predsjedništvu a zauzvrat da se odrekne katoličke vjere ona bi to učinila bez imalo srama. Karakter nula!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 29 lis 2021, 14:41 |
|
|
Ćeri de me jednom vako za Tviter...nek se vide balkoni....balkone uvati... Boli nju kita šta se događa u Varti. Dobila svoju dobru plaću i sad joj sve svejedno.
|
|
Vrh |
|
|
Burruchaga
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 29 lis 2021, 14:46 |
|
|
BiH je vjerojatno jedina državlija na svijetu koja ima Hambasadoricu bez završenog fakulteta, to nema ni u Africi.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 29 lis 2021, 14:47 |
|
|
Ali puca Instagram Photo filtere kao magistar znanosti. Kupila je skupu digitalnu kameru, muslimani plaćaju.
|
|
Vrh |
|
|
Burruchaga
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 29 lis 2021, 14:54 |
|
|
Treba podržavat tu perverziju, kad su muslimani toliko glupi nek ih yebe u mozak i nek im ščorlući s instagrama dok oni nemaju pitke vode i čistog zraka, a hambasadorica bez fakulteta stoluje u zlatnom gradu.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 29 lis 2021, 19:20 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25658 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Ako neki musliman ovo čita, ja bih da mu postavim pitanje - jel oni kontaju da ih ova levati i muze ili stvarno vjeruju da ona to iskreno zbori?
Drugim riječima, je li u pitanju opcija A. - Znamo da je kuja ali nam koristi trenutačno, neka je tu zasad. Ili opcija B. - Kako je fina i poštena, kako je dobra...
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 29 lis 2021, 19:21 |
|
|
Ti ih pozivaš da lažu po temi.
|
|
Vrh |
|
|
Groot
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 29 lis 2021, 19:46 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Ako neki musliman ovo čita, ja bih da mu postavim pitanje - jel oni kontaju da ih ova levati i muze ili stvarno vjeruju da ona to iskreno zbori?
Drugim riječima, je li u pitanju opcija A. - Znamo da je kuja ali nam koristi trenutačno, neka je tu zasad. Ili opcija B. - Kako je fina i poštena, kako je dobra... Martina takija takijaše.
_________________ Broj spominjanja Sorosa od strane pojedinih forumaša je obrnuto proporcionalan seksualnoj aktivnosti istih.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 29 lis 2021, 19:54 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Ako neki musliman ovo čita, ja bih da mu postavim pitanje - jel oni kontaju da ih ova levati i muze ili stvarno vjeruju da ona to iskreno zbori?
Drugim riječima, je li u pitanju opcija A. - Znamo da je kuja ali nam koristi trenutačno, neka je tu zasad. Ili opcija B. - Kako je fina i poštena, kako je dobra... Šta misliš?
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 29 lis 2021, 21:16 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25658 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Karabaja je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Ako neki musliman ovo čita, ja bih da mu postavim pitanje - jel oni kontaju da ih ova levati i muze ili stvarno vjeruju da ona to iskreno zbori?
Drugim riječima, je li u pitanju opcija A. - Znamo da je kuja ali nam koristi trenutačno, neka je tu zasad. Ili opcija B. - Kako je fina i poštena, kako je dobra... Šta misliš? Vajda kako vas je vaš rahmetli predsjednik Alija učio - Do podne mislite jedno, a od podne drugo.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 29 lis 2021, 21:19 |
|
|
Martinu čeka jedan veliki zadatak. Mora kao Benjamina položiti vijenac na grob šehida nad šehidima, supreme šehida. Alije Izetbegovića. To je njen maturalni rad za "građanski" fakultet.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|