Naslov: Glasovanje: Treba li listić staviti, turiti ili metnuti?
Postano: 09 ruj 2010, 06:36
Da je sve u Bosni i Hercegovini lakrdija pokazuju i upute glasačima u inozemstvu što uraditi s glasačkim listićem. Radio Sarajevo objavio je fotografiju uputstva na kojem piše na tri jezika što napraviti s glasačkim listićem... Središnje izborno povjerenstvo Bosne i Hercegovine nastojalo je poštivati sva tri jezika i pisma, no ako su htjeli biti pismeni u hrvatskoj varijanti trebala je stajati omotnica umjesto koverte (kuverte), a sarajevski radio pita se zašto u verziji na srpskom jeziku umjesto 'stavite' ne piše 'turite'. http://is.gd/f1VVQ
Naslov: Re: Glasovanje: Treba li listić staviti, turiti ili metnuti?
Postano: 21 ruj 2010, 10:07
Nekada i lupetanje i gluposti dobro dođu (pogotovo u virtualnosti koja nam pruža i tu mogućnost), a moram primjetiti da ste jako ozbiljna osoba, što u ni kom slučaju nije dobro, prvenstveno za vas, i vaše zdravlje, ali vi nastavite kako mislite da je najbolje, uostalom svi su počeli s tom pričom zašto samo moju malenkost izdvajate
Postano: 21 ruj 2010, 10:26
Jedan jako pametan čovjek i ne samo jedan, čak ima podršku i od raznih istraživanja-znanstvenih naravno, je rekao: (za razliku od ???? ) smijite se, veselite se, jedan je život a osmijeh vas čini sretnijim i ne samo vas nego i vaše okružje... Uostalom vratimo se temi, ja smatram, da se listić ubacuje :p
Postano: 21 ruj 2010, 10:29
Pridružen/a: 13 vel 2010, 18:53 Postovi: 781 Lokacija: iza kantuna
Ne bih se slozio sa vama mladi gospodine L.Ali, dajem vam za pravo da mislite o cjelokupnoj vaznosto vase misli. no,zato pjevajmo pjesma nas je odrzala.
Postano: 21 ruj 2010, 10:31
bonfif je napisao/la:
Jedan jako pametan čovjek i ne samo jedan, čak ima podršku i od raznih istraživanja-znanstvenih naravno, je rekao: (za razliku od ???? ) smijite se, :p
Ipak me stari nije laga za zube..I kad se smijes, oni se blistaju.. Zato djeco, perite zube, a kasnije je lakse mecati...listice.
Postano: 21 ruj 2010, 11:08
Neretva73 je napisao/la:
bonfif je napisao/la:
Jedan jako pametan čovjek i ne samo jedan, čak ima podršku i od raznih istraživanja-znanstvenih naravno, je rekao: (za razliku od ???? ) smijite se, :p
Ipak me stari nije laga za zube..I kad se smijes, oni se blistaju.. Zato djeco, perite zube, a kasnije je lakse mecati...listice.
Kad ste tako blistavi, razmislite o ovom što je jedan očito pametan čovjek rekao "Ja sam samo četiri prazna zida, bez ičega unutra." Nema veće ispunjenosti, zar ne?
_________________ Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono sto znaju.
Postano: 21 ruj 2010, 11:12
lili je napisao/la:
Kad ste tako blistavi, razmislite o ovom što je jedan očito pametan čovjek rekao "Ja sam samo četiri prazna zida, bez ičega unutra." Nema veće ispunjenosti, zar ne?
Pa, to je Branko Kockica..Rekao je i navodno u svijetu postoji jedno carstvo u njemu caruje drugarstvo u njemu je sve lijepo u njemu je sve njezno u njemu se sve raduje..
Ajmo sada cila kavana na noge U svijetuuuuuuuuuuu postoji jedno carstvooooooooooooooooooo opaaaa
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.