|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 19 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
lili
|
Naslov: Glasovanje: Treba li listić staviti, turiti ili metnuti? Postano: 09 ruj 2010, 07:36 |
|
|
Da je sve u Bosni i Hercegovini lakrdija pokazuju i upute glasačima u inozemstvu što uraditi s glasačkim listićem. Radio Sarajevo objavio je fotografiju uputstva na kojem piše na tri jezika što napraviti s glasačkim listićem... Središnje izborno povjerenstvo Bosne i Hercegovine nastojalo je poštivati sva tri jezika i pisma, no ako su htjeli biti pismeni u hrvatskoj varijanti trebala je stajati omotnica umjesto koverte (kuverte), a sarajevski radio pita se zašto u verziji na srpskom jeziku umjesto 'stavite' ne piše 'turite'. http://is.gd/f1VVQ
|
|
Vrh |
|
|
kosevo
|
Naslov: Re: Glasovanje: Treba li listić staviti, turiti ili metnuti? Postano: 09 ruj 2010, 09:21 |
|
|
Kada zaokružite Martin Raguž onda možete: a) staviti b) turiti c) metnuti
_________________ Sve je dobro kada se dobro svrši!
|
|
Vrh |
|
|
Burruchaga
|
Naslov: Re: Glasovanje: Treba li listić staviti, turiti ili metnuti? Postano: 18 ruj 2010, 14:59 |
|
|
ja ga "uvalim"...listić naravno, koji je to jezik!?
|
|
Vrh |
|
|
kikx_sb
|
Naslov: Re: Glasovanje: Treba li listić staviti, turiti ili metnuti? Postano: 19 ruj 2010, 18:44 |
|
|
listić se valjda stavlja, a nešto drugo se tura i meće
_________________ oj široki u srcu te nosim
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Glasovanje: Treba li listić staviti, turiti ili metnuti? Postano: 19 ruj 2010, 21:56 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25647 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Koliko ja znam, listić se ubacuje. ;)
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Neretva73
|
Naslov: Re: Glasovanje: Treba li listić staviti, turiti ili metnuti? Postano: 19 ruj 2010, 22:04 |
|
Pridružen/a: 13 vel 2010, 19:53 Postovi: 781 Lokacija: iza kantuna
|
može se i nabiti ,ako se žuri.
_________________ ujeo vuk magarca
|
|
Vrh |
|
|
bonfif
|
Naslov: Re: Glasovanje: Treba li listić staviti, turiti ili metnuti? Postano: 20 ruj 2010, 20:04 |
|
|
Najprije ga stavi, onda turni a metni tu i tamo, kakva je ovo tema
|
|
Vrh |
|
|
lili
|
Naslov: Re: Glasovanje: Treba li listić staviti, turiti ili metnuti? Postano: 21 ruj 2010, 10:25 |
|
|
bonfif je napisao/la: Najprije ga stavi, onda turni a metni tu i tamo, kakva je ovo tema Klinac za tvoju naobraznu u BH službeni jezici su hrvatski, bošnjački i srpski, to je tema i ne lupetaj gluposti.
_________________ Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono sto znaju.
|
|
Vrh |
|
|
bonfif
|
Naslov: Re: Glasovanje: Treba li listić staviti, turiti ili metnuti? Postano: 21 ruj 2010, 11:07 |
|
|
Nekada i lupetanje i gluposti dobro dođu (pogotovo u virtualnosti koja nam pruža i tu mogućnost), a moram primjetiti da ste jako ozbiljna osoba, što u ni kom slučaju nije dobro, prvenstveno za vas, i vaše zdravlje, ali vi nastavite kako mislite da je najbolje, uostalom svi su počeli s tom pričom zašto samo moju malenkost izdvajate
|
|
Vrh |
|
|
Neretva73
|
Naslov: Re: Glasovanje: Treba li listić staviti, turiti ili metnuti? Postano: 21 ruj 2010, 11:14 |
|
|
bonfif, nemoj da kvaris ovakvu misaonu temu..Sad treba sjesti ,i napisati kolumu o ovome ;)
|
|
Vrh |
|
|
lili
|
Naslov: Re: Glasovanje: Treba li listić staviti, turiti ili metnuti? Postano: 21 ruj 2010, 11:17 |
|
|
Neretva73 je napisao/la: bonfif, nemoj da kvaris ovakvu misaonu temu..Sad treba sjesti ,i napisati kolumu o ovome ;) Jedan pametan čovjek (u odnosu na ????) o Bibliji je rekao: "Jelovnik, koliko god je koristan, nije dobar za jelo."
_________________ Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono sto znaju.
|
|
Vrh |
|
|
Neretva73
|
Naslov: Re: Glasovanje: Treba li listić staviti, turiti ili metnuti? Postano: 21 ruj 2010, 11:22 |
|
|
Moj caca je meni zna rec..Peri zube, da te cure ljube.Nije bibliski , ali ima smisla.
|
|
Vrh |
|
|
lili
|
Naslov: Re: Glasovanje: Treba li listić staviti, turiti ili metnuti? Postano: 21 ruj 2010, 11:26 |
|
|
Neretva73 je napisao/la: Moj caca je meni zna rec..Peri zube, da te cure ljube.Nije bibliski , ali ima smisla. Ne svatih svrhu tvoje rečenice. Cure ne ljube radi tvojih opranih zuba već tvog cjelokupnog sadržaja ili odražaja prema njima, klinac.
|
|
Vrh |
|
|
bonfif
|
Naslov: Re: Glasovanje: Treba li listić staviti, turiti ili metnuti? Postano: 21 ruj 2010, 11:26 |
|
|
Jedan jako pametan čovjek i ne samo jedan, čak ima podršku i od raznih istraživanja-znanstvenih naravno, je rekao: (za razliku od ???? ) smijite se, veselite se, jedan je život a osmijeh vas čini sretnijim i ne samo vas nego i vaše okružje... Uostalom vratimo se temi, ja smatram, da se listić ubacuje :p
|
|
Vrh |
|
|
Neretva73
|
Naslov: Re: Glasovanje: Treba li listić staviti, turiti ili metnuti? Postano: 21 ruj 2010, 11:29 |
|
|
Ne bih se slozio sa vama mladi gospodine L.Ali, dajem vam za pravo da mislite o cjelokupnoj vaznosto vase misli. no,zato pjevajmo pjesma nas je odrzala.
|
|
Vrh |
|
|
Neretva73
|
Naslov: Re: Glasovanje: Treba li listić staviti, turiti ili metnuti? Postano: 21 ruj 2010, 11:31 |
|
|
bonfif je napisao/la: Jedan jako pametan čovjek i ne samo jedan, čak ima podršku i od raznih istraživanja-znanstvenih naravno, je rekao: (za razliku od ???? ) smijite se, :p Ipak me stari nije laga za zube..I kad se smijes, oni se blistaju.. Zato djeco, perite zube, a kasnije je lakse mecati...listice.
|
|
Vrh |
|
|
lili
|
Naslov: Re: Glasovanje: Treba li listić staviti, turiti ili metnuti? Postano: 21 ruj 2010, 12:08 |
|
|
Neretva73 je napisao/la: bonfif je napisao/la: Jedan jako pametan čovjek i ne samo jedan, čak ima podršku i od raznih istraživanja-znanstvenih naravno, je rekao: (za razliku od ???? ) smijite se, :p Ipak me stari nije laga za zube..I kad se smijes, oni se blistaju.. Zato djeco, perite zube, a kasnije je lakse mecati...listice. Kad ste tako blistavi, razmislite o ovom što je jedan očito pametan čovjek rekao "Ja sam samo četiri prazna zida, bez ičega unutra." Nema veće ispunjenosti, zar ne?
|
|
Vrh |
|
|
Neretva73
|
Naslov: Re: Glasovanje: Treba li listić staviti, turiti ili metnuti? Postano: 21 ruj 2010, 12:12 |
|
|
lili je napisao/la: Kad ste tako blistavi, razmislite o ovom što je jedan očito pametan čovjek rekao "Ja sam samo četiri prazna zida, bez ičega unutra." Nema veće ispunjenosti, zar ne? Pa, to je Branko Kockica..Rekao je i navodno u svijetu postoji jedno carstvo u njemu caruje drugarstvo u njemu je sve lijepo u njemu je sve njezno u njemu se sve raduje.. Ajmo sada cila kavana na noge U svijetuuuuuuuuuuu postoji jedno carstvooooooooooooooooooo opaaaa
|
|
Vrh |
|
|
lili
|
Naslov: Re: Glasovanje: Treba li listić staviti, turiti ili metnuti? Postano: 21 ruj 2010, 12:24 |
|
|
Svaka Ti čast na odgovoru, ali ta osoba to nije rekla.
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 19 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 15 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|