Leon Kojen doajen Srpske diplomatije, jedan od dva pregovaraca Srbije na cuvenim Beckim pregovorima, u intervju za Novi Standard, kaze da svi podatci i informacije pokazuje da Siptara na Kosmetu nema vise od 800-900 hiljada
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
Pridružen/a: 08 pro 2020, 13:41 Postovi: 1002 Lokacija: Српски свет
Jebes kepeca, gluposti.
_________________ Нека буде борба непрестана, нека буде што бити не може – нек ад прождре, покоси сатана! На гробљу ће изнићи цвијеће За далеко неко покољење.
Kako se Mađarica iz okolice Pančeva zaljubila u Kosovo i Metohiju kao svoj dom
Ana Balog iz okolice Pančeva prije nekoliko godina prvi je put došla na Kosovo i Metohiju i tamo boravila. Udala se i imala petero djece. Živi u blizini Novog Brda u Zebincu i unatoč svim poteškoćama, kaže, zaljubila se u Kosovo i Metohiju.
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 80764 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
Ugodno me iznenadila veličina srpske općine Gračanica južno od Prištine, mislio sam da je to selo i mala općinica, ali to je pravi gradić s preko 5000 stanovnika, plus još oko 5000 stanovnika u selima. Postoji određena koncentracija stanovnika, koja sigurno daje sigurnost, praktički srpski kvart u Prištini. Uostalom, općina i jest nastala izdvajanjem iz Prištine.
Pretpostavljam da su zaštićeni kao bijeli medvjedi, uostalom par km južnije je Bond Steel, sve se vidi.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Ugodno me iznenadila veličina srpske općine Gračanica južno od Prištine, mislio sam da je to selo i mala općinica, ali to je pravi gradić s preko 5000 stanovnika, plus još oko 5000 stanovnika u selima. Postoji određena koncentracija stanovnika, koja sigurno daje sigurnost, praktički srpski kvart u Prištini. Uostalom, općina i jest nastala izdvajanjem iz Prištine.
Pretpostavljam da su zaštićeni kao bijeli medvjedi, uostalom par km južnije je Bond Steel, sve se vidi.
Nisu zasticeni, desavaju se raznorazni napadi non stop i u Gracanici izguglaj nacices sam.
A to sto je Bondstil tu... Bio je i 2004te, pa su proterali bar 50 hiljada Srba vecinom iz Metohije, ubili nekoliko desetina, zapalili na hiljade srpskih kuca, dizali u vazduh manastire i crkve iz 13tog i 14tog veka, i to sve u Miru pod UNMIKOM i Bondstilom.
Inace definitivno je potvrdjeno da Britanci stoje iza eskalacije na Kosmetu, naravno da Vucic sad to koristi medijski, ali nije laz, zna se tacno koja dvojica operativaca su organizovali.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
Kratko pitanje, sta je sad sa HV i KFOR. Jel HV zapovjeda ili koja im je uloga jer se nesto spominjalo nedavno da kao oni preuzimaju.
hv bi na kosovu trebao biti prisutan samo u negdašnjoj ulozi. znači, pri srpskom oslobađanju istog simbolično poslati u ispomoć manju postrojbu naziva 'vlatko vuković'
Neka, Talijani su branili Decane i Pecku Patrijarsiju telima kao da su Obilicevi Srbi u pitanju kad su Siptari napadali, nije ni cudo sto im je pola misije preslo na Pravoslavlje.
Inace pogadjajte u nadleznosti cije 2 drzave je ucinjen Progon 2004te?
Ne poznajes Kurtijevo razmisljanje, to je tezak fanatik, posle pretodnog obaranja od Grenela, ima da ih razvlaci sa parlamentarnim izborima u nedogled ko Milosevic, nece lik Americki gasovod preko Kosova, veli oni su suvereni da to odluce hahahhaha
"Neka ne bude mržnje, ali Kosovo nije prioritet za Ameriku"
Predsednik S. Makedonije Stevo Pendarovski kaže da je tokom razgovora sa predsednikom SAD Džoom Bajdenom uvideo da KiM više nije prioritet u politici te zemlje.
A zasto smo mi protiv Kurtija? Valjda bi trebalo da nam odgovara nefleksibilan Siptar koji se svadja sa zapadom. Tako su manje sanse da dodje do sporazuma sa Pristinom.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.