|
|
Stranica: 3/10.
|
[ 233 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
divizija
|
Naslov: Re: Tomislav Tomašević - gradonačelnik Zagreba Postano: 28 lis 2021, 20:44 |
|
|
Reconquista je napisao/la: Čekaj uklonili su ga ali su ga danas ponovno ljudi napravili?
Gamad jedna. da, ljudi su ga vratili. ali pazi paradoksa, vjerojanto su ga uklonili ILEGALNO i to uz prisustvo policije!! naime, trafostnica je u vlasništvu HEPa, koji je dao odobrenje za isti mural odavno. komunalci ga ne smiju sami uklanjati s privatnog posjeda, nego dati nalog vlasniku, ako se vlasnik ogluši pisati mu kaznu (na koju se može žaliti sudu) i tražiti sudski nalog za uklanjanje. sud to može i odbiti naravno i ostaviti natpis. ništa od dokumentacije nisu imali, ali su ga uklonili i to uz pratnju policjje. u toj muriji isto rade debili osobno ne mislim da je išta slučajno, možda je čak i AID tu imao svoje prste, jer im je povod bio Praljak, a znamo kakav je kontekst ovih dana i što soroševci misle o Hrvatima u BH. Ali, Praljak je bio samo na jednoj od 6 stranica murala, a oni su maknuli svih 6!!
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Tomislav Tomašević - gradonačelnik Zagreba Postano: 29 lis 2021, 08:55 |
|
|
Vratili su sve? Podržavam sukobe sa BBB ovog malog Komšićevog iz Sarajeva a i korisni su ovi debosi, Zagreb je ionako grad degenerika(centar) i neka ih 4 god tlači ovi pacijent sa ukidanjem porodiljnih naknada i forsiranja izbjeglica itd. Ionako su *** glasala za otvorenu soroševsku opciju, zaslužili su je. +Bujanec ima koga napadati
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Tomislav Tomašević - gradonačelnik Zagreba Postano: 29 lis 2021, 09:38 |
|
|
Opet lažu iz Muzemo... https://narod.hr/hrvatska/tomasevic-lag ... li-gradaniČak i ako bi išli po presudi gen.Praljka da nije spriječio "navodne" ratne zločine. To se dogodilo državi HRHB ili BiH. Praljak je dao svoj doprinosu u ratu u Hrvatskoj kao pripadnik ZNG-a braneći i Zagreb po Banovini/Sunji il kako se zove taj teren. Prema tome nema razloga da mu ne rade grafite u Zagrebu kojeg je branio. Šteta što nema kod nas financijski jačih pravnih ureda koji bi nagazili sad s tužbama i gradsko vijeće i gradonačelnika i njegovog zamjenika. Sigurno postoji neki pravni okvir na Građanskom Sudu di ga se može službeno proglasit lažovom.
Privitak/ci: |
Screenshot 2021-10-29 at 09-23-08 Tomašević lagao da je kriv HEP, a Korlaet da su uklanjanje murala tražili građani – narod[...].png [ 18.08 KiB | Pogledano 1867 put/a. ]
|
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Tomislav Tomašević - gradonačelnik Zagreba Postano: 29 lis 2021, 09:49 |
|
|
bobanovski je napisao/la: Vratili su sve? Podržavam sukobe sa BBB ovog malog Komšićevog iz Sarajeva a i korisni su ovi debosi, Zagreb je ionako grad degenerika(centar) i neka ih 4 god tlači ovi pacijent sa ukidanjem porodiljnih naknada i forsiranja izbjeglica itd. Ionako su *** glasala za otvorenu soroševsku opciju, zaslužili su je. +Bujanec ima koga napadati roditlejne naknade i izbjeglice tako ne pogađaju ove u centru. niti imaju djece, niti su migranti tamo. to je svjestan napad na ideološki nepoćudne djelove grada
|
|
Vrh |
|
|
s@lko dinamita$
|
Naslov: Re: Tomislav Tomašević - gradonačelnik Zagreba Postano: 29 lis 2021, 10:05 |
|
|
Opet se cudom cudite.
U Zagrebu (a i u ogromnom dijelu Hrvatske) zive mahom Jugoslaveni i Hrvateki s zanemarivim postotkom kvalitetnih i moralnih ljudi.
Ne gledati Zagreb i Hrvatsku, koncentrirati se na Herceg Bosnu u kojoj je nazalost jedino drukcije sto je manje Jugoslavena a vise Hrvateka.
|
|
Vrh |
|
|
s@lko dinamita$
|
Naslov: Re: Tomislav Tomašević - gradonačelnik Zagreba Postano: 29 lis 2021, 10:07 |
|
|
Btw, tzv BBB je ponovno nacrtao mural Vukovaru, ali nije i Praljku.
Ponovo znakovito.
#hrvateki
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Tomislav Tomašević - gradonačelnik Zagreba Postano: 29 lis 2021, 10:15 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7437 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Brane je napisao/la: Opet lažu iz Muzemo... https://narod.hr/hrvatska/tomasevic-lag ... li-gradaniČak i ako bi išli po presudi gen.Praljka da nije spriječio "navodne" ratne zločine. To se dogodilo državi HRHB ili BiH. Praljak je dao svoj doprinosu u ratu u Hrvatskoj kao pripadnik ZNG-a braneći i Zagreb po Banovini/Sunji il kako se zove taj teren. Prema tome nema razloga da mu ne rade grafite u Zagrebu kojeg je branio. Šteta što nema kod nas financijski jačih pravnih ureda koji bi nagazili sad s tužbama i gradsko vijeće i gradonačelnika i njegovog zamjenika. Sigurno postoji neki pravni okvir na Građanskom Sudu di ga se može službeno proglasit lažovom. from Marina Lovrić ?? znakovito,zove se i sto kao ona bivša SDP-ova flundra iz Siska.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Tomislav Tomašević - gradonačelnik Zagreba Postano: 29 lis 2021, 10:17 |
|
|
Pa i smiješno je to s muralima, djeca hodaju okolo s vodenim bojicama i crtaju, onda nastane političko pitanje. Ne bi me čudilo da večeras bude to i na Otvorenom.
Kad sam ja bio dijete, navijači su crtali grafite, komunalne službe bi nekad brisale ali uglavnom nisu. Nije nitko o tome raspravljao izvan mjesnog odbora.
A kad je moj otac bio mlad , on i njegovo društvo su gledali ženske nisu hodali okolo s bojicama i crtali Radu Končara i Savu Kovačevića po trafostanicama.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Tomislav Tomašević - gradonačelnik Zagreba Postano: 29 lis 2021, 10:27 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
s@lko dinamita$ je napisao/la: Btw, tzv BBB je ponovno nacrtao mural Vukovaru, ali nije i Praljku.
Ponovo znakovito.
#hrvateki Mislim da se ipak crta.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Tomislav Tomašević - gradonačelnik Zagreba Postano: 29 lis 2021, 10:30 |
|
|
Ako BBB ne crta Praljka jer im Tomašević brani su skroz propala grupa. Prvo su po nalogu mrzitelja svega hrvatskog rušili Mamića, a sad da još slušaju zapovjedi iz Možemo stožera. Sramota.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
s@lko dinamita$
|
Naslov: Re: Tomislav Tomašević - gradonačelnik Zagreba Postano: 29 lis 2021, 10:40 |
|
|
Vukoja je rodjen u Novom Sadu. I ocito ima cacu papka.
Al on je nebitan. Takvih ima hrpu u Zagrebu. od 1000ljudi u Zagrebu, subjektivno, barem 700 bi prebrisalo taj mural.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Tomislav Tomašević - gradonačelnik Zagreba Postano: 29 lis 2021, 11:06 |
|
|
divizija je napisao/la: bobanovski je napisao/la: Vratili su sve? Podržavam sukobe sa BBB ovog malog Komšićevog iz Sarajeva a i korisni su ovi debosi, Zagreb je ionako grad degenerika(centar) i neka ih 4 god tlači ovi pacijent sa ukidanjem porodiljnih naknada i forsiranja izbjeglica itd. Ionako su *** glasala za otvorenu soroševsku opciju, zaslužili su je. +Bujanec ima koga napadati roditlejne naknade i izbjeglice tako ne pogađaju ove u centru. niti imaju djece, niti su migranti tamo.
to je svjestan napad na ideološki nepoćudne djelove grada Ovdje si u pravu vjerojatno, oni imaju mačke i žive u otetim stanovima. Mladi danas ako i kupe stan kupuju na periferiji, cijene novih stanova su otišle u nebo.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Tomislav Tomašević - gradonačelnik Zagreba Postano: 29 lis 2021, 11:14 |
|
|
s@lko dinamita$ je napisao/la: Vukoja je rodjen u Novom Sadu. I ocito ima cacu papka.
Al on je nebitan. Takvih ima hrpu u Zagrebu. od 1000ljudi u Zagrebu, subjektivno, barem 700 bi prebrisalo taj mural. ..bez uvrede al najviše udbaška iz juge su bili Hercegovci..to su fakti..zasto o tome mozemo zboriti.:
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Tomislav Tomašević - gradonačelnik Zagreba Postano: 29 lis 2021, 11:17 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Pa to je i logično. UDBA je nadzirala neprijateljske a ne prijateljske elemente.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Tomislav Tomašević - gradonačelnik Zagreba Postano: 29 lis 2021, 11:19 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Pa to je i logično. UDBA je nadzirala neprijateljske a ne prijateljske elemente. ..tako je al zato iz tog kadra izlaze tomasevic i slični..
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Tomislav Tomašević - gradonačelnik Zagreba Postano: 29 lis 2021, 12:07 |
|
|
laganini je napisao/la: HHerceg je napisao/la: Pa to je i logično. UDBA je nadzirala neprijateljske a ne prijateljske elemente. ..tako je al zato iz tog kadra izlaze tomasevic i slični.. Tomašević dolazi iz redova daizda, mediji u RH su pričali kako mu je stric svećenik a zaboravljaju kako isti podržavaju Komšića. Ne dolazi on iz tog miljea, inače najviše udbaša je ima tvoj Imotski.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Tomislav Tomašević - gradonačelnik Zagreba Postano: 29 lis 2021, 12:10 |
|
|
..moj Imotski je valjda ko i tvoj..ako si iz hr..al nebi se složio da je Imotski odsjaja od ostalog dijela hr..brice gostioničari trgovci uglavnom izbaci sela i naselja su bili udbašu..naravno ne svi iz gusta al jesu..
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Tomislav Tomašević - gradonačelnik Zagreba Postano: 29 lis 2021, 12:17 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Pa i smiješno je to s muralima, djeca hodaju okolo s vodenim bojicama i crtaju, onda nastane političko pitanje. Ne bi me čudilo da večeras bude to i na Otvorenom.
Kad sam ja bio dijete, navijači su crtali grafite, komunalne službe bi nekad brisale ali uglavnom nisu. Nije nitko o tome raspravljao izvan mjesnog odbora.
A kad je moj otac bio mlad , on i njegovo društvo su gledali ženske nisu hodali okolo s bojicama i crtali Radu Končara i Savu Kovačevića po trafostanicama. Da, al si zaboravio da su školarci (pod obavezno) išli u radne akcije i crtali/ziđali po planinama one natpise TITO i sl.
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Tomislav Tomašević - gradonačelnik Zagreba Postano: 29 lis 2021, 12:23 |
|
|
aj pristani srat o "krezubim desničarima", dobijem transfer blama od toga
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Tomislav Tomašević - gradonačelnik Zagreba Postano: 29 lis 2021, 13:03 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Ako BBB ne crta Praljka jer im Tomašević brani su skroz propala grupa. Prvo su po nalogu mrzitelja svega hrvatskog rušili Mamića, a sad da još slušaju zapovjedi iz Možemo stožera. Sramota. mogu se oni slikati, ovi su vlast. moglo bi to eventualno doći do suda, ako im HEP da dozvolu, ali sumnjam da bi naš udbaški HDZovski sud išta drugačije presudio.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Tomislav Tomašević - gradonačelnik Zagreba Postano: 29 lis 2021, 13:09 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Brane je napisao/la: Da, al si zaboravio da su školarci (pod obavezno) išli u radne akcije i crtali/ziđali po planinama one natpise TITO i sl.
Nije nikad bilo obvezno niti se suptilno prisila radila za to. Znam jer sam bio na 3.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
borak
|
Naslov: Re: Tomislav Tomašević - gradonačelnik Zagreba Postano: 29 lis 2021, 13:14 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Ako BBB ne crta Praljka jer im Tomašević brani su skroz propala grupa. Prvo su po nalogu mrzitelja svega hrvatskog rušili Mamića, a sad da još slušaju zapovjedi iz Možemo stožera. Sramota. Prije godinu, dvije došli u Široki tražit sukob sa Škriparima zbog grafita u Ljubuškom.. Jedan od glavnih ljudi tada u tom pokušaju sukobljavanja je bio neki cvjećar po imenu Almir ili Amir
_________________ Branit ćemo ono što je naše..
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Tomislav Tomašević - gradonačelnik Zagreba Postano: 29 lis 2021, 13:22 |
|
|
divizija je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Ako BBB ne crta Praljka jer im Tomašević brani su skroz propala grupa. Prvo su po nalogu mrzitelja svega hrvatskog rušili Mamića, a sad da još slušaju zapovjedi iz Možemo stožera. Sramota. mogu se oni slikati, ovi su vlast. moglo bi to eventualno doći do suda, ako im HEP da dozvolu, ali sumnjam da bi naš udbaški HDZovski sud išta drugačije presudio. ..udbaški HDZ sud osudio HDZ ..jebiga prika ti ne mozes slozit tri suvisle rečenice..il HDZ doživljavaš ko mauohiste..ti si vjerojatno iz komunjarske obitelji koji pokušava usemit h nekakvo hrvatstvo znog tih kompleksa.:
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Tomislav Tomašević - gradonačelnik Zagreba Postano: 29 lis 2021, 13:34 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Tomislav Tomašević - gradonačelnik Zagreba Postano: 29 lis 2021, 13:41 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12571 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Neka zagrebcani to rjesavaju, imamo mi druga i vaznija pitanja.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|