|
|
Stranica: 7/16.
|
[ 388 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Hadeka
|
Naslov: Re: 7 entiteta Postano: 22 ruj 2010, 12:14 |
|
Pridružen/a: 06 pro 2009, 23:19 Postovi: 1059 Lokacija: Rekoše nam "u banani"! Do kad, vidit ćemo!
|
Ceha je napisao/la: Nerealna karta Kad je već krenuo mogao je i ovo predložiti Čvaraka mi prišanih, ne vidim zemljovide. Samo X!
|
|
Hadeka
|
Naslov: Re: 7 entiteta Postano: 22 ruj 2010, 12:23 |
|
Pridružen/a: 06 pro 2009, 23:19 Postovi: 1059 Lokacija: Rekoše nam "u banani"! Do kad, vidit ćemo!
|
Tulkas je napisao/la: Heheh, koji ste vi igraci.. tamo gdje ste manjina u opcinama a vecina u "gradovima" onda se drzite za to kao neka gradska raja, dok se u obrnutim slucajevima trudite da se gleda cijela opcina, "grad" nema veze.. Varalice i lupeži. Učili od Srba, ali pouka im negdi putem izpala.
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: 7 entiteta Postano: 22 ruj 2010, 13:17 |
|
|
zapovjednik je napisao/la: Ceha je napisao/la: Ma da ne bi Svako mjesto je bitno, nisu općine svete krave. Osim Tešnja koliko je bilo Muslimana 91 po tim gradićima ? Nacionalna manjina ono U ovih pet gore sto sam naveo smo cinili vecinu osim u Travniku gdje vas je bilo za 400 vise ali opet ponavljam gleda se citava opstina gdje smo bili vecina u svih pet. Zivjela BiH jedna jedina vjelovita od Save do mora od Une do Kosova. Kad ste vi prije rata u gradu Bugojnu bili većina? Osim u vlažnim snovima Kakva cijela općina i brdska sela? Ajde dobro, u Maglaju vas je bilo pola grada. Ta polovica onda može izać iz multietniĆke
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: 7 entiteta Postano: 22 ruj 2010, 13:21 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: 7 entiteta Postano: 22 ruj 2010, 13:23 |
|
|
Hadeka je napisao/la: Tulkas je napisao/la: Heheh, koji ste vi igraci.. tamo gdje ste manjina u opcinama a vecina u "gradovima" onda se drzite za to kao neka gradska raja, dok se u obrnutim slucajevima trudite da se gleda cijela opcina, "grad" nema veze.. Varalice i lupeži. Učili od Srba, ali pouka im negdi putem izpala. Onda im je nova pouka neizbježna
|
|
Vrh |
|
|
HVO-110
|
Naslov: Re: 7 entiteta Postano: 22 ruj 2010, 13:29 |
|
Pridružen/a: 08 sij 2010, 18:43 Postovi: 737 Lokacija: USORA! HRHB
|
Ceha je napisao/la: zapovjednik je napisao/la: U ovih pet gore sto sam naveo smo cinili vecinu osim u Travniku gdje vas je bilo za 400 vise ali opet ponavljam gleda se citava opstina gdje smo bili vecina u svih pet. Zivjela BiH jedna jedina vjelovita od Save do mora od Une do Kosova. Kad ste vi prije rata u gradu Bugojnu bili većina? Osim u vlažnim snovima Kakva cijela općina i brdska sela? Ajde dobro, u Maglaju vas je bilo pola grada. Ta polovica onda može izać iz multietniĆke Moj Ceha, na što Maglaj sliči... U kasabu se pretvorio, ozbiljna firma ne postoji, al se džamija od 2mil eura napravila... kamere, podzemne garaže... i ispred pravoslavne crkve Mislim da ono što je valjalo od Maglaja, ušlo je u Žepče, možda još sitne korekcije...
_________________ Oprošteno jest grješnima: Zulumćaru, ubojici, Oprošteno svima, svima, samo nije izdajici!
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: 7 entiteta Postano: 22 ruj 2010, 13:42 |
|
|
zapovjednik je napisao/la: U ovih pet gore sto sam naveo smo cinili vecinu osim u Travniku gdje vas je bilo za 400 vise ali opet ponavljam gleda se citava opstina gdje smo bili vecina u svih pet.
Zivjela BiH jedna jedina vjelovita od Save do mora od Une do Kosova.
cjelovita, pa kosovo, samo da mi je znati u kojem ti to paralelno svemiru zivis. pazi da na kraju ne bude cjelovita od sarajeva prek zenice do tuzle.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: 7 entiteta Postano: 22 ruj 2010, 13:53 |
|
|
horus je napisao/la: zapovjednik je napisao/la: U ovih pet gore sto sam naveo smo cinili vecinu osim u Travniku gdje vas je bilo za 400 vise ali opet ponavljam gleda se citava opstina gdje smo bili vecina u svih pet.
cjelovita, pa kosovo, samo da mi je znati u kojem ti to paralelno svemiru zivis. pazi da na kraju ne bude cjelovita od sarajeva prek zenice do tuzle. Uz iznimku Vareša i Sutjeske, naravno
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: 7 entiteta Postano: 22 ruj 2010, 13:56 |
|
|
HVO-110 je napisao/la: Ceha je napisao/la: Kad ste vi prije rata u gradu Bugojnu bili većina? Osim u vlažnim snovima Kakva cijela općina i brdska sela? Ajde dobro, u Maglaju vas je bilo pola grada. Ta polovica onda može izać iz multietniĆke Moj Ceha, na što Maglaj sliči... U kasabu se pretvorio, ozbiljna firma ne postoji, al se džamija od 2mil eura napravila... kamere, podzemne garaže... i ispred pravoslavne crkve Mislim da ono što je valjalo od Maglaja, ušlo je u Žepče, možda još sitne korekcije... Super, njihova politika će ih doći glave. Neka jedu džamiju ako mogu Al potpuno se slažem, još da u Žepče uđe onih 5 sela oko Novog Šeera koje je za vrijeme rata držao HVO, nama dosta
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: 7 entiteta Postano: 22 ruj 2010, 14:37 |
|
|
Jebate nije samo Maglaj kasabetina.. pa cim prijedjes Usoru i udjes u Federaciju sve do Zepca je jad i cemer, pa onda opet cim izadjes iz opcine Zepce isti qrac.. Al zato su nacickali minareta od Doboja istok do Zenice ima ih mali milion
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
HVO-110
|
Naslov: Re: 7 entiteta Postano: 22 ruj 2010, 14:43 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Jebate nije samo Maglaj kasabetina.. pa cim prijedjes Usoru i udjes u Federaciju sve do Zepca je jad i cemer, pa onda opet cim izadjes iz opcine Zepce isti qrac.. Al zato su nacickali minareta od Doboja istok do Zenice ima ih mali milion Točno tako. Samo ne znam jesi prolazio od Doboj Juga, Tešnja, prema Tesliću? Ako jesi vidio si da taj dio nije kasaba, SDA Tešanj je toliko jak (Šemso Mehmedović, braća Ahmetović-Hife...) da je sva lova išla u Tešanj i zaobilazila sva ova druga nabrojana mjesta.
_________________ Oprošteno jest grješnima: Zulumćaru, ubojici, Oprošteno svima, svima, samo nije izdajici!
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: 7 entiteta Postano: 22 ruj 2010, 14:44 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
HVO-110 je napisao/la: Tulkas je napisao/la: Jebate nije samo Maglaj kasabetina.. pa cim prijedjes Usoru i udjes u Federaciju sve do Zepca je jad i cemer, pa onda opet cim izadjes iz opcine Zepce isti qrac.. Al zato su nacickali minareta od Doboja istok do Zenice ima ih mali milion Točno tako. Samo ne znam jesi prolazio od Doboj Juga, Tešnja, prema Tesliću? Ako jesi vidio si da taj dio nije kasaba, SDA Tešanj je toliko jak (Šemso Mehmedović, braća Ahmetović-Hife...) da je sva lova išla u Tešanj i zaobilazila sva ova druga nabrojana mjesta. Šta je sa Natronom jel ih i dalje truje?
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: 7 entiteta Postano: 22 ruj 2010, 14:47 |
|
|
Je, Tesanj, Jelah, tamo nije lose, puno je nakih privatnih pizdarija al daleko je to od nekog reda.. Prolazio sam tamo kad sam posjecivao prijatelje u Usori, tocnije Sivsi
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
HVO-110
|
Naslov: Re: 7 entiteta Postano: 22 ruj 2010, 14:51 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: HVO-110 je napisao/la: Točno tako. Samo ne znam jesi prolazio od Doboj Juga, Tešnja, prema Tesliću? Ako jesi vidio si da taj dio nije kasaba, SDA Tešanj je toliko jak (Šemso Mehmedović, braća Ahmetović-Hife...) da je sva lova išla u Tešanj i zaobilazila sva ova druga nabrojana mjesta.
Šta je sa Natronom jel ih i dalje truje? Truje, truje. Mislim da su je neki Turci kupili. @ Tulkas- znači bilo se u Sivši, ako nije problem na pp kod koga? Nije bajno, al je za većinu Muslimanskih krajeva Las Vegas!
|
|
Vrh |
|
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: 7 entiteta Postano: 22 ruj 2010, 17:03 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Heheh, koji ste vi igraci.. tamo gdje ste manjina u opcinama a vecina u "gradovima" onda se drzite za to kao neka gradska raja, dok se u obrnutim slucajevima trudite da se gleda cijela opcina, "grad" nema veze.. Navedi jedan moj post gdje sam se hvalio sa gradovima.Gradovi dodju i prodju.Narod sa sela kupuje stalno stanove i tako polako demografski se narod siri.Nece se neki Hrvat iz Novog Travnika selit u neka okolna sela nego obrnuto,ali sva sreca pa mi drzimo sela.
|
|
Vrh |
|
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: 7 entiteta Postano: 22 ruj 2010, 17:05 |
|
|
Ceha je napisao/la: zapovjednik je napisao/la: U ovih pet gore sto sam naveo smo cinili vecinu osim u Travniku gdje vas je bilo za 400 vise ali opet ponavljam gleda se citava opstina gdje smo bili vecina u svih pet. Zivjela BiH jedna jedina vjelovita od Save do mora od Une do Kosova. Kad ste vi prije rata u gradu Bugojnu bili većina? Osim u vlažnim snovima Kakva cijela općina i brdska sela? Ajde dobro, u Maglaju vas je bilo pola grada. Ta polovica onda može izać iz multietniĆke Nismo bili vecina ali nas je bilo najvise.Kome grad ide najbrojnijem narodu ali opet ponavljam gleda se opstina.
|
|
Vrh |
|
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: 7 entiteta Postano: 22 ruj 2010, 17:08 |
|
|
horus je napisao/la: zapovjednik je napisao/la: U ovih pet gore sto sam naveo smo cinili vecinu osim u Travniku gdje vas je bilo za 400 vise ali opet ponavljam gleda se citava opstina gdje smo bili vecina u svih pet.
cjelovita, pa kosovo, samo da mi je znati u kojem ti to paralelno svemiru zivis. pazi da na kraju ne bude cjelovita od sarajeva prek zenice do tuzle. Od Une do Kosova,to znaci od Bihaca do Novog Pazara.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: 7 entiteta Postano: 22 ruj 2010, 17:09 |
|
|
zapovjednik je napisao/la: horus je napisao/la: cjelovita, pa kosovo, samo da mi je znati u kojem ti to paralelno svemiru zivis. pazi da na kraju ne bude cjelovita od sarajeva prek zenice do tuzle. Od Une do Kosova,to znaci od Bihaca do Novog Pazara. Sa malim prekidima istini za volju.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: 7 entiteta Postano: 23 ruj 2010, 09:55 |
|
|
zapovjednik je napisao/la: Ceha je napisao/la: Kad ste vi prije rata u gradu Bugojnu bili većina? Osim u vlažnim snovima Kakva cijela općina i brdska sela? Ajde dobro, u Maglaju vas je bilo pola grada. Ta polovica onda može izać iz multietniĆke Nismo bili vecina ali nas je bilo najvise.Kome grad ide najbrojnijem narodu ali opet ponavljam gleda se opstina. A granice općina su svete? 91 u većini općina nisi imao pučanstvo preko 50% a kamoli jednonacionalne općine Izbaciš par sela istočno od Turbeta i u Travniku hrvatska većina (kao što je grad bio po katastru) i problem riješen. Jedino što ćeš ti ponavljati jednu pjesmu za općine tipa Jajce gdje je pola pola, a drugu tipa Mostar ili Stolac ili neki drugi grad. U Vitezu i Kiseljaku (gdje vas je oko 30%) ćeš žicati svako selo a drugdje ćeš tražiti cijele općine. A da se promjeni stanje odma bi promjenio politiku. E ko vas ne zna
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: 7 entiteta Postano: 23 ruj 2010, 09:56 |
|
|
teranova je napisao/la: zapovjednik je napisao/la: Od Une do Kosova,to znaci od Bihaca do Novog Pazara.
Sa malim prekidima istini za volju. Najveći prekid je u njihovim glavama, jbg
|
|
Vrh |
|
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: 7 entiteta Postano: 23 ruj 2010, 10:08 |
|
|
Ceha je napisao/la: zapovjednik je napisao/la: Nismo bili vecina ali nas je bilo najvise.Kome grad ide najbrojnijem narodu ali opet ponavljam gleda se opstina.
A granice općina su svete? 91 u većini općina nisi imao pučanstvo preko 50% a kamoli jednonacionalne općine Izbaciš par sela istočno od Turbeta i u Travniku hrvatska većina (kao što je grad bio po katastru) i problem riješen. Jedino što ćeš ti ponavljati jednu pjesmu za općine tipa Jajce gdje je pola pola, a drugu tipa Mostar ili Stolac ili neki drugi grad. U Vitezu i Kiseljaku (gdje vas je oko 30%) ćeš žicati svako selo a drugdje ćeš tražiti cijele općine. A da se promjeni stanje odma bi promjenio politiku. E ko vas ne zna Ako izbacis par sela istocno od Turbeta izbacio si pola sela iz opstine,a opet bi mi bili vecina.Nismo 91 imali pucanstvo preko 50% ali smo bili najbrojniji narod.U opstini Jajce smo vecina,Mostar ima poseban status.U Stocu nas je prema izborima bilo 40% ali ta brojka raste,poslije rata bilo je 2%.U Vitezu nas je preko 40%. Sta ce nam nove opstine kada nece biti podjele federacije osim ako se ukine entitet Šuma BiH.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: 7 entiteta Postano: 23 ruj 2010, 13:00 |
|
|
zapovjednik je napisao/la: Ceha je napisao/la: A granice općina su svete? 91 u većini općina nisi imao pučanstvo preko 50% a kamoli jednonacionalne općine Izbaciš par sela istočno od Turbeta i u Travniku hrvatska većina (kao što je grad bio po katastru) i problem riješen. Jedino što ćeš ti ponavljati jednu pjesmu za općine tipa Jajce gdje je pola pola, a drugu tipa Mostar ili Stolac ili neki drugi grad. U Vitezu i Kiseljaku (gdje vas je oko 30%) ćeš žicati svako selo a drugdje ćeš tražiti cijele općine. A da se promjeni stanje odma bi promjenio politiku. E ko vas ne zna Ako izbacis par sela istocno od Turbeta izbacio si pola sela iz opstine,a opet bi mi bili vecina.Nismo 91 imali pucanstvo preko 50% ali smo bili najbrojniji narod.U opstini Jajce smo vecina,Mostar ima poseban status.U Stocu nas je prema izborima bilo 40% ali ta brojka raste,poslije rata bilo je 2%.U Vitezu nas je preko 40%. Sta ce nam nove opstine kada nece biti podjele federacije osim ako se ukine entitet Šuma BiH. Daj ne bulazni http://hr.wikipedia.org/wiki/Dodatak:Popis_stanovni%C5%A1tva_u_Bosni_i_Hercegovini_1991.:_Travnikhttp://hercegbosna.org/forum/srednja-bosna/travnik-t102-125.html pogledaj kartu od Ultrasa. Tako je Travnik i trebao proć po washingtonskim sporazumima (pogledaj koliko seoceta se nalazi u općini Turbe). Isti status kao i Mostar. To što to nije ispoštovano, papala maca, a ? Ove gluposti za Jajce, Stolac i Vitez neću komentirati. Kada vas je takvo "nebrojeno mnoštvo" što vam onda popis smeta?
|
|
Vrh |
|
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: 7 entiteta Postano: 23 ruj 2010, 18:49 |
|
|
Ceha je napisao/la: zapovjednik je napisao/la: Ako izbacis par sela istocno od Turbeta izbacio si pola sela iz opstine,a opet bi mi bili vecina.Nismo 91 imali pucanstvo preko 50% ali smo bili najbrojniji narod.U opstini Jajce smo vecina,Mostar ima poseban status.U Stocu nas je prema izborima bilo 40% ali ta brojka raste,poslije rata bilo je 2%.U Vitezu nas je preko 40%. Sta ce nam nove opstine kada nece biti podjele federacije osim ako se ukine entitet Šuma BiH. Daj ne bulazni http://hr.wikipedia.org/wiki/Dodatak:Popis_stanovni%C5%A1tva_u_Bosni_i_Hercegovini_1991.:_Travnikhttp://hercegbosna.org/forum/srednja-bosna/travnik-t102-125.html pogledaj kartu od Ultrasa. Tako je Travnik i trebao proć po washingtonskim sporazumima (pogledaj koliko seoceta se nalazi u općini Turbe). Isti status kao i Mostar. To što to nije ispoštovano, papala maca, a ? Ove gluposti za Jajce, Stolac i Vitez neću komentirati. Kada vas je takvo "nebrojeno mnoštvo" što vam onda popis smeta? Dosta je tih sela oko Travnika danas pod Bosnjackom vecinom i zasto bi ih mi davali vama.Ne moras komentirat ali skontaj da nas broj raste,nemoras mi vjerovat vjeruj Ultrasu koji pise da u svakoj opstini Bosnjaci imaju pad.
|
|
Vrh |
|
|
pinco
|
Naslov: Re: 7 entiteta Postano: 24 ruj 2010, 08:05 |
|
|
Stiska van se teren u zadnjih 150-200god, brže ili sporije, više ili manje, al je kostantno sve manji i manji, i uz tendenciju da bude još i manji, neznan ćemu se veselite, iz, ja se nebi veselija da san muftija nego bi plaka.....
|
|
Vrh |
|
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: 7 entiteta Postano: 24 ruj 2010, 08:59 |
|
|
pinco je napisao/la: Stiska van se teren u zadnjih 150-200god, brže ili sporije, više ili manje, al je kostantno sve manji i manji, i uz tendenciju da bude još i manji, neznan ćemu se veselite, iz, ja se nebi veselija da san muftija nego bi plaka..... De ti ovo prevedi na nas nista ne razumijem.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|