|
|
Stranica: 1/3.
|
[ 72 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
POL_GASOL
|
Naslov: Mujgurima nije jasno da Hrvati I Srbi slave uspjehe Hrvatske i Srbije Postano: 15 stu 2021, 15:05 |
|
|
Našim komšijama iz specijalnog odjeljenja nije jasno da svi Hrvati u svijetu slave uspjeh Hrvatske, kao što i svi Srbi u svijetu slave uspjehe Srbije, jer imaju šta i slaviti
Nisu antitalenti kao mujguri.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Mujgurima nije jasno da Hrvati I Srbi slave uspjehe Hrvatske i Srbije Postano: 15 stu 2021, 15:07 |
|
|
Prvo, Drugo, logično je da slavite. Budala je ko od toga pravi problem.
Treće, jebali ti još jednom mujguri sve po spisku.
Eto, sad nek fino mod obriše ili me banuje jer sam ja uvrijedio, a ti nisi.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Mujgurima nije jasno da Hrvati I Srbi slave uspjehe Hrvatske i Srbije Postano: 15 stu 2021, 15:11 |
|
|
Nervozan si jer vas je pukki odradio na najjace, grubo u usta ponizio, kao Car Dalilu. Razumijem sve.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Mujgurima nije jasno da Hrvati I Srbi slave uspjehe Hrvatske i Srbije Postano: 15 stu 2021, 15:12 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: Prvo, jebali ti mujguri sve po spisku.
Drugo, logično je da slavite. Budala je ko od toga pravi problem.
Eto, sad nek fino mod obriše ili me banuje jer sam ja uvrijedio, a ti nisi. A po čemu je Mujgur uvreda? Šta ti misliš? Da su Ujguri neka niža vrsta od vas. Nisu. Napredniji su od vas 100 puta. Fašisto.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Mujgurima nije jasno da Hrvati I Srbi slave uspjehe Hrvatske i Srbije Postano: 15 stu 2021, 15:13 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Nervozan si jer vas je pukki odradio na najjace, grubo u usta ponizio, kao Car Dalilu. Razumijem sve. Nisam, jer kad pogledaš sve okolnosti, izgubio si glatko sa dva igrača više, čemu se nervirati?! Samo ti odgovaram istom mjerom. Možemo kulturno, a možemo se vrijeđati. Naravno, kadija je na tvojoj strani i to je tvoja prednost.
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Mujgurima nije jasno da Hrvati I Srbi slave uspjehe Hrvatske i Srbije Postano: 15 stu 2021, 15:15 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Shaban995 je napisao/la: Prvo, jebali ti mujguri sve po spisku.
Drugo, logično je da slavite. Budala je ko od toga pravi problem.
Eto, sad nek fino mod obriše ili me banuje jer sam ja uvrijedio, a ti nisi. A po čemu je Mujgur uvreda? Šta ti misliš? Da su Ujguri neka niža vrsta od vas. Nisu. Napredniji su od vas 100 puta. Fašisto. Po tome što je to nešto nepostojeće i što očito asocira na Ujgure koji su preživjeli genocid. I po tome što to ni u kom slučaju nije naziv za nas. Jebote, možete li bez kvalifikacija Mujo, Mujguri i sličnih? I još dođeš i pitaš po čemu je. Idi trolaj tamo sport pametnije ti je.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Mujgurima nije jasno da Hrvati I Srbi slave uspjehe Hrvatske i Srbije Postano: 15 stu 2021, 15:15 |
|
|
Ürümqi Ujgursko Sarajevo 10x veće do Sarajeva GDP 50 milijardi dolara
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Mujgurima nije jasno da Hrvati I Srbi slave uspjehe Hrvatske i Srbije Postano: 15 stu 2021, 15:17 |
|
|
Jasno im je kad oni navijaju za Tursku . Ovaj put se ne radi o gluposti nego o tome što su zavidni. Svojim uspjesima im nabijamo konplekse do bola.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Mujgurima nije jasno da Hrvati I Srbi slave uspjehe Hrvatske i Srbije Postano: 15 stu 2021, 15:20 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Ürümqi Ujgursko Sarajevo 10x veće do Sarajeva GDP 50 milijardi dolara Trebali bi se Ujguri uvrijediti zbog usporedbe.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1052 of 2558 - 41.13%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Mujgurima nije jasno da Hrvati I Srbi slave uspjehe Hrvatske i Srbije Postano: 15 stu 2021, 15:20 |
|
|
Xinjiang Ujgurskih 24% Veličina: 100x veća od Bošnjakistana Stanovnika: 20x više od Bošnjakistana BDP: 200 milijardi dolara, cifra koju Bošnjakistanci ne znaju Škola za Ujgure, da ne bi postali kao Mujguri
|
|
Vrh |
|
|
Zviezda Granda
|
Naslov: Re: Mujgurima nije jasno da Hrvati I Srbi slave uspjehe Hrvatske i Srbije Postano: 15 stu 2021, 15:23 |
|
|
Dvostruka agresija u kvalifikacijama.
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Mujgurima nije jasno da Hrvati I Srbi slave uspjehe Hrvatske i Srbije Postano: 15 stu 2021, 15:24 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Ürümqi Ujgursko Sarajevo 10x veće do Sarajeva GDP 50 milijardi dolara Ujguri su narod. Mujguri su šta...?
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Mujgurima nije jasno da Hrvati I Srbi slave uspjehe Hrvatske i Srbije Postano: 15 stu 2021, 15:25 |
|
|
Islam u Kini Islam u Evropi
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Mujgurima nije jasno da Hrvati I Srbi slave uspjehe Hrvatske i Srbije Postano: 15 stu 2021, 15:25 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: Prvo, jebali ti mujguri sve po spisku.
Molio bih da se musliman ne banuje. Neka auditorijum uživa u kompletnoj raskoši; mujgurskog fašizma, nacizma, religijskog fundamentalizma, svojatanja tuđih teritorija i odvratne ksenofobije kojoj su muslimani skloni. Neka piše.
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Mujgurima nije jasno da Hrvati I Srbi slave uspjehe Hrvatske i Srbije Postano: 15 stu 2021, 15:28 |
|
|
3AJE6 je napisao/la: Shaban995 je napisao/la: Prvo, jebali ti mujguri sve po spisku.
Molio bih da se musliman ne banuje. Neka auditorijum uživa u kompletnoj raskoši; mujgurskog fašizma, nacizma, religijskog fundamentalizma, svojatanje teritorija i odvratne ksenofobije kojoj su muslimani skloni. Neka piše. Otkud ti da sam musliman? A jel? Da vidimo redom: koliko si puta ti fašizam ispoljio? Svojatao teritorije? Opa, ksenofobija? A tebi ubi iz usta čim ih otvoriš. Daj malo pogledaj sebe. Nek me banuje ako sam zaslužio. Svakako se uvijek obriše samo moj post kojim odgovorim istom mjerom kako me se uvrijedi. Al nema veze. Treba se riješiti svih neistomišljenika.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Mujgurima nije jasno da Hrvati I Srbi slave uspjehe Hrvatske i Srbije Postano: 15 stu 2021, 15:31 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Mujgurima nije jasno da Hrvati I Srbi slave uspjehe Hrvatske i Srbije Postano: 15 stu 2021, 15:33 |
|
|
3AJE6 je napisao/la: Shaban995 je napisao/la: Prvo, jebali ti mujguri sve po spisku.
Molio bih da se musliman ne banuje. Neka auditorijum uživa u kompletnoj raskoši; mujgurskog fašizma, nacizma, religijskog fundamentalizma, svojatanje teritorija i odvratne ksenofobije kojoj su muslimani skloni. Neka piše. Šaban je malo reagirao, nema veze, ali vidi se da je dobar čovjek. Svaki musliman kojeg sam poznavao po imenu Šaban je bio raja. Stvarno jeste primijetili, recimo Safet, Haris, Mustafa odišu nekom gorčinom, bijesom, radi nečeg su namrgođeni, dok je svaki Šaban kojeg sam upoznao uvijek bio jednostavan pošten čovjek.
1052 of 2558 - 41.13%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Mujgurima nije jasno da Hrvati I Srbi slave uspjehe Hrvatske i Srbije Postano: 15 stu 2021, 15:35 |
|
|
Ako peva lepo kao Šaulić, halalim
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
Broc
|
Naslov: Re: Mujgurima nije jasno da Hrvati I Srbi slave uspjehe Hrvatske i Srbije Postano: 15 stu 2021, 15:35 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: 3AJE6 je napisao/la: Molio bih da se musliman ne banuje. Neka auditorijum uživa u kompletnoj raskoši; mujgurskog fašizma, nacizma, religijskog fundamentalizma, svojatanje teritorija i odvratne ksenofobije kojoj su muslimani skloni.
Neka piše.
Šaban je malo reagirao, nema veze, ali vidi se da je dobar čovjek. Svaki musliman kojeg sam poznavao po imenu Šaban je bio raja. Stvarno jeste primijetili, recimo Safet, Haris, Mustafa odišu nekom gorčinom, bijesom, radi nečeg su namrgođeni, dok je svaki Šaban kojeg sam upoznao uvijek bio jednostavan pošten čovjek. I ti bi se kroz život naučio šalit na svoj račun da se zoveš Šaban.
_________________ Spusti jedan bili cvitak tamo iznad Kijeva
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Mujgurima nije jasno da Hrvati I Srbi slave uspjehe Hrvatske i Srbije Postano: 15 stu 2021, 15:38 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25642 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Shaban995 je napisao/la: Otkud ti da sam musliman?
Ja im svima govorim da si ti Srbin, ali mi ne vjeruju.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Broc
|
Naslov: Re: Mujgurima nije jasno da Hrvati I Srbi slave uspjehe Hrvatske i Srbije Postano: 15 stu 2021, 15:40 |
|
|
Možda se čovjek i ne zove Šaban, bez uvrede, ali ne znam kakav mentalni sklop moraš imat da djetetu daš ime Šaban. Svaki Šaban je u nekom periodu svog života morao biti mala beba.
Doneseš dijete kući i daš mu ime Šaban, i šta, dolaze prijatelji i rodbina ti pokazuješ na krevetac i govoriš “To je mali Šaban”
Neshvatljivo
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Mujgurima nije jasno da Hrvati I Srbi slave uspjehe Hrvatske i Srbije Postano: 15 stu 2021, 15:42 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Ürümqi Ujgursko Sarajevo 10x veće do Sarajeva GDP 50 milijardi dolara U Urumqom su 80% Han Kinezi Ujguri su na reedukaciji
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Mujgurima nije jasno da Hrvati I Srbi slave uspjehe Hrvatske i Srbije Postano: 15 stu 2021, 15:43 |
|
|
Broc je napisao/la: Možda se čovjek i ne zove Šaban, bez uvrede, ali ne znam kakav mentalni sklop moraš imat da djetetu daš ime Šaban. Svaki Šaban je u nekom periodu svog života morao biti mala beba.
Doneseš dijete kući i daš mu ime Šaban, i šta, dolaze prijatelji i rodbina ti pokazuješ na krevetac i govoriš “To je mali Šaban”
Neshvatljivo Pa dok je mali možeš ga zvati Šabi, to je slatko?
1052 of 2558 - 41.13%
|
|
Vrh |
|
|
Broc
|
Naslov: Re: Mujgurima nije jasno da Hrvati I Srbi slave uspjehe Hrvatske i Srbije Postano: 15 stu 2021, 15:49 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Broc je napisao/la: Možda se čovjek i ne zove Šaban, bez uvrede, ali ne znam kakav mentalni sklop moraš imat da djetetu daš ime Šaban. Svaki Šaban je u nekom periodu svog života morao biti mala beba.
Neshvatljivo Pa dok je mali možeš ga zvati Šabi, to je slatko? Not too Shabby.
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Mujgurima nije jasno da Hrvati I Srbi slave uspjehe Hrvatske i Srbije Postano: 15 stu 2021, 15:49 |
|
|
Broc je napisao/la: Možda se čovjek i ne zove Šaban, bez uvrede, ali ne znam kakav mentalni sklop moraš imat da djetetu daš ime Šaban. Svaki Šaban je u nekom periodu svog života morao biti mala beba.
Neshvatljivo Nisam, napisao sam kako se zovem. Možeš potražiti u mojim postovima. I prolazim u sva tri naroda po imenu
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|