|
|
Stranica: 8/16.
|
[ 388 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ceha
|
Naslov: Re: 7 entiteta Postano: 24 ruj 2010, 09:52 |
|
|
zapovjednik je napisao/la: Ceha je napisao/la: Daj ne bulazni http://hr.wikipedia.org/wiki/Dodatak:Popis_stanovni%C5%A1tva_u_Bosni_i_Hercegovini_1991.:_Travnikhttp://hercegbosna.org/forum/srednja-bosna/travnik-t102-125.html pogledaj kartu od Ultrasa. Tako je Travnik i trebao proć po washingtonskim sporazumima (pogledaj koliko seoceta se nalazi u općini Turbe). Isti status kao i Mostar. To što to nije ispoštovano, papala maca, a ? Ove gluposti za Jajce, Stolac i Vitez neću komentirati. Kada vas je takvo "nebrojeno mnoštvo" što vam onda popis smeta? Dosta je tih sela oko Travnika danas pod Bosnjackom vecinom i zasto bi ih mi davali vama.Ne moras komentirat ali skontaj da nas broj raste,nemoras mi vjerovat vjeruj Ultrasu koji pise da u svakoj opstini Bosnjaci imaju pad. Vaša sela? Prije ruševine. I nisu vaše, vlasništvo u tim selima je još uvijek hrvatsko A misliš da bošnjaci nemaju pad u skoro svakoj općini ?
|
|
Vrh |
|
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: 7 entiteta Postano: 24 ruj 2010, 09:55 |
|
|
Ceha je napisao/la: zapovjednik je napisao/la: Dosta je tih sela oko Travnika danas pod Bosnjackom vecinom i zasto bi ih mi davali vama.Ne moras komentirat ali skontaj da nas broj raste,nemoras mi vjerovat vjeruj Ultrasu koji pise da u svakoj opstini Bosnjaci imaju pad. Vaša sela? Prije ruševine. I nisu vaše, vlasništvo u tim selima je još uvijek hrvatsko A misliš da bošnjaci nemaju pad u skoro svakoj općini ? Mislim da Bosnjaci nemaju pad u svakoj opstini kako smo uspjeli dobit izbore u Busovaci,Jajcu,Novom Travniku,a rastemo u Stocu sa 2%na 40% je dobro,a inace dosta Stocana se nije nikad ni pokusalo vratit.
|
|
Vrh |
|
|
caporegime
|
Naslov: Re: 7 entiteta Postano: 24 ruj 2010, 10:16 |
|
|
zapovjednik je napisao/la: Ceha je napisao/la: Vaša sela? Prije ruševine. I nisu vaše, vlasništvo u tim selima je još uvijek hrvatsko A misliš da bošnjaci nemaju pad u skoro svakoj općini ? Mislim da Bosnjaci nemaju pad u svakoj opstini kako smo uspjeli dobit izbore u Busovaci,Jajcu,Novom Travniku,a rastemo u Stocu sa 2%na 40% je dobro,a inace dosta Stocana se nije nikad ni pokusalo vratit. pa nisu izbori popis stanovništva. a po tvojoj logici oko stoca uskoro će onda bošnjaka biti 150% u općini. kaže jedna čovjek drugom; moja žena je pol srpinja, pol hrvatica a pol muslimanka -pa kako to? -oh, pa ona je vrlo krupna žena tako i tvoja logika. inače, fiktivna prebivališta i u bih rade čuda.
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
|
|
Vrh |
|
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: 7 entiteta Postano: 24 ruj 2010, 10:23 |
|
|
caporegime je napisao/la: zapovjednik je napisao/la: Mislim da Bosnjaci nemaju pad u svakoj opstini kako smo uspjeli dobit izbore u Busovaci,Jajcu,Novom Travniku,a rastemo u Stocu sa 2%na 40% je dobro,a inace dosta Stocana se nije nikad ni pokusalo vratit.
pa nisu izbori popis stanovništva. a po tvojoj logici oko stoca uskoro će onda bošnjaka biti 150% u općini. kaže jedna čovjek drugom; moja žena je pol srpinja, pol hrvatica a pol muslimanka -pa kako to? -oh, pa ona je vrlo krupna žena tako i tvoja logika. inače, fiktivna prebivališta i u bih rade čuda. Hajde eto izbori nisu popis stanovnistva,nek ste vecina u opstinama ali mi cemo dobijat izbore i vladat s tom vecinom.Inace ja ocekujem od Stocana da ih bude oko 45% na sledecim izborima.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: 7 entiteta Postano: 24 ruj 2010, 11:19 |
|
|
zapovjednik je napisao/la: Mislim da Bosnjaci nemaju pad u svakoj opstini kako smo uspjeli dobit izbore u Busovaci,Jajcu,Novom Travniku,a rastemo u Stocu sa 2%na 40% je dobro,a inace dosta Stocana se nije nikad ni pokusalo vratit. Muljavine sa CIPS-om,koje su postale javne od nedavno
|
|
Vrh |
|
|
caporegime
|
Naslov: Re: 7 entiteta Postano: 24 ruj 2010, 11:21 |
|
|
zapovjednik je napisao/la: caporegime je napisao/la: pa nisu izbori popis stanovništva. a po tvojoj logici oko stoca uskoro će onda bošnjaka biti 150% u općini. kaže jedna čovjek drugom; moja žena je pol srpinja, pol hrvatica a pol muslimanka -pa kako to? -oh, pa ona je vrlo krupna žena
tako i tvoja logika. inače, fiktivna prebivališta i u bih rade čuda.
Hajde eto izbori nisu popis stanovnistva,nek ste vecina u opstinama ali mi cemo dobijat izbore i vladat s tom vecinom.Inace ja ocekujem od Stocana da ih bude oko 45% na sledecim izborima. s obzirom na multietnićarsko građansko poštenje viđeno kroz izborni zakon za izbor članova predsjedništva ne bi me čudilo da ih ispadne 85%.
|
|
Vrh |
|
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: 7 entiteta Postano: 24 ruj 2010, 11:23 |
|
|
caporegime je napisao/la: zapovjednik je napisao/la: Hajde eto izbori nisu popis stanovnistva,nek ste vecina u opstinama ali mi cemo dobijat izbore i vladat s tom vecinom.Inace ja ocekujem od Stocana da ih bude oko 45% na sledecim izborima.
s obzirom na multietnićarsko građansko poštenje viđeno kroz izborni zakon za izbor članova predsjedništva ne bi me čudilo da ih ispadne 85%. Bice.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: 7 entiteta Postano: 24 ruj 2010, 11:26 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59779 Lokacija: DAZP HQ
|
nema tog kriterija po kojima Bošnjaka u Stocu može biti više od 40% jer naše djece u školama je ravno duplo više od bošnjačke (u grubo 800:400), a takav je i odnos rođenih, zadnje dvije godine čak i veći, tako da im je tendencija prema 35% maksimum za malo duže razdoblje. u tom slučaju ne pomažu nikakva muljanja.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
caporegime
|
Naslov: Re: 7 entiteta Postano: 24 ruj 2010, 11:29 |
|
|
zapovjednik je napisao/la: caporegime je napisao/la: s obzirom na multietnićarsko građansko poštenje viđeno kroz izborni zakon za izbor članova predsjedništva ne bi me čudilo da ih ispadne 85%. Bice. nemoj se onda čuditi što će ti iduće godine donijeti. REPUBLIKA HRVATSKA SREDNJOBOSANASKA ŽUPANIJA Granični prijelaz Kiseljak *upozoravamo državljane republike Bošnjačke da se drže propisa o karanteni prilikom ulaska u Europsku Uniju.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: 7 entiteta Postano: 24 ruj 2010, 11:35 |
|
|
caporegime je napisao/la: zapovjednik je napisao/la: Bice.
nemoj se onda čuditi što će ti iduće godine donijeti. REPUBLIKA HRVATSKA SREDNJOBOSANASKA ŽUPANIJA Granični prijelaz Kiseljak *upozoravamo državljane republike Bošnjačke da se drže propisa o karanteni prilikom ulaska u Europsku Uniju. Kolega,mala ispravka: ŽUPANIJA SREDIŠNJA BOSNA - WELCOME
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: 7 entiteta Postano: 24 ruj 2010, 11:39 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59779 Lokacija: DAZP HQ
|
Mar-kan je napisao/la: caporegime je napisao/la: nemoj se onda čuditi što će ti iduće godine donijeti. REPUBLIKA HRVATSKA SREDNJOBOSANASKA ŽUPANIJA Granični prijelaz Kiseljak *upozoravamo državljane republike Bošnjačke da se drže propisa o karanteni prilikom ulaska u Europsku Uniju.
Kolega,mala ispravka: ŽUPANIJA SREDIŠNJA BOSNA - WELCOME čuj županija, Croat republic Middle Bosnia.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: 7 entiteta Postano: 24 ruj 2010, 11:40 |
|
|
nemoj se onda čuditi što će ti iduće godine donijeti. REPUBLIKA HRVATSKA SREDNJOBOSANASKA ŽUPANIJA Granični prijelaz Kiseljak *upozoravamo državljane republike Bošnjačke da se drže propisa o karanteni prilikom ulaska u Europsku Uniju. Ti ljudi iz Kiseljaka(Evropske unije kobajagi)ce bit okruzeni jednom drzavom kojoj nece trebat Evropska Unija kao sto ne treba Svicarskoj i Norveskoj. Jedna jedina nedjeljiva od Save do mora,od Drine do Kosova.
|
|
Vrh |
|
|
caporegime
|
Naslov: Re: 7 entiteta Postano: 24 ruj 2010, 12:31 |
|
|
zapovjednik je napisao/la: caporegime je napisao/la: nemoj se onda čuditi što će ti iduće godine donijeti. REPUBLIKA HRVATSKA SREDNJOBOSANASKA ŽUPANIJA Granični prijelaz Kiseljak *upozoravamo državljane republike Bošnjačke da se drže propisa o karanteni prilikom ulaska u Europsku Uniju.
Ti ljudi iz Kiseljaka(Evropske unije kobajagi)ce bit okruzeni jednom drzavom kojoj nece trebat Evropska Unija kao sto ne treba Svicarskoj i Norveskoj. Jedna jedina nedjeljiva od Save do mora,od Drine do Kosova. neće, sinko, neće. eventualno žepčaci. p.s. nije ti loša mapa. ovo između une i drine mi srbi ćemo nekako dogovorit. que imbecille
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: 7 entiteta Postano: 24 ruj 2010, 13:15 |
|
|
zapovjednik je napisao/la: caporegime je napisao/la: pa nisu izbori popis stanovništva. a po tvojoj logici oko stoca uskoro će onda bošnjaka biti 150% u općini. kaže jedna čovjek drugom; moja žena je pol srpinja, pol hrvatica a pol muslimanka -pa kako to? -oh, pa ona je vrlo krupna žena
tako i tvoja logika. inače, fiktivna prebivališta i u bih rade čuda.
Hajde eto izbori nisu popis stanovnistva,nek ste vecina u opstinama ali mi cemo dobijat izbore i vladat s tom vecinom.Inace ja ocekujem od Stocana da ih bude oko 45% na sledecim izborima. wishfull thinking
|
|
Vrh |
|
|
Hadeka
|
Naslov: Re: 7 entiteta Postano: 24 ruj 2010, 14:53 |
|
Pridružen/a: 06 pro 2009, 23:19 Postovi: 1059 Lokacija: Rekoše nam "u banani"! Do kad, vidit ćemo!
|
nemoj se onda čuditi što će ti iduće godine donijeti. REPUBLIKA HRVATSKA SREDNJOBOSANASKA ŽUPANIJA Granični prijelaz Kiseljak *upozoravamo državljane republike Bošnjačke da se drže propisa o karanteni prilikom ulaska u Europsku Uniju.
|
|
Hadeka
|
Naslov: Re: 7 entiteta Postano: 24 ruj 2010, 15:13 |
|
Pridružen/a: 06 pro 2009, 23:19 Postovi: 1059 Lokacija: Rekoše nam "u banani"! Do kad, vidit ćemo!
|
zapovjednik je napisao/la: pinco je napisao/la: Stiska van se teren u zadnjih 150-200god, brže ili sporije, više ili manje, al je kostantno sve manji i manji, i uz tendenciju da bude još i manji, neznan ćemu se veselite, iz, ja se nebi veselija da san muftija nego bi plaka..... De ti ovo prevedi na nas nista ne razumijem. Evo, ja ću ti privest! "O'šli ste u qratz!"
|
|
G-recht
|
Naslov: Re: 7 entiteta Postano: 24 ruj 2010, 15:42 |
|
|
pinco je napisao/la: Stiska van se teren u zadnjih 150-200god, brže ili sporije, više ili manje, al je kostantno sve manji i manji, i uz tendenciju da bude još i manji, neznan ćemu se veselite, iz, ja se nebi veselija da san muftija nego bi plaka..... Sto jes jes, evidentno je..ali opet..nekako..na kraju Hrvati ugrozeni. Pa ako vas je vec toliko puno, sto vam onda smeta ovaj princip "jedan gradjanin = jedan glas"?
|
|
Vrh |
|
|
G-recht
|
Naslov: Re: 7 entiteta Postano: 24 ruj 2010, 15:57 |
|
|
nemoj se onda čuditi što će ti iduće godine donijeti. REPUBLIKA HRVATSKA SREDNJOBOSANASKA ŽUPANIJA Granični prijelaz Kiseljak *upozoravamo državljane republike Bošnjačke da se drže propisa o karanteni prilikom ulaska u Europsku Uniju. Ma jasta, kiseljacki EUropljani hahaaha dje to ba, pa ista je to stoka od naroda (da izvinu i jedni i drugi..a i treci) http://www.youtube.com/watch?v=UalBps7z ... re=related una faca una raca .. jebiga ali tako je e koga ste nasli da nam bude europa hahaha
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: 7 entiteta Postano: 24 ruj 2010, 16:01 |
|
|
G-recht je napisao/la: pinco je napisao/la: Stiska van se teren u zadnjih 150-200god, brže ili sporije, više ili manje, al je kostantno sve manji i manji, i uz tendenciju da bude još i manji, neznan ćemu se veselite, iz, ja se nebi veselija da san muftija nego bi plaka..... Sto jes jes, evidentno je..ali opet..nekako..na kraju Hrvati ugrozeni. Pa ako vas je vec toliko puno, sto vam onda smeta ovaj princip "jedan gradjanin = jedan glas"? Pa,ako se tako nastavi,neumitno će doći do "unije" RS i HB,pa može proći taj jedan građo-jedan glas
|
|
Vrh |
|
|
caporegime
|
Naslov: Re: 7 entiteta Postano: 24 ruj 2010, 16:03 |
|
|
G-recht je napisao/la: caporegime je napisao/la: nemoj se onda čuditi što će ti iduće godine donijeti. REPUBLIKA HRVATSKA SREDNJOBOSANASKA ŽUPANIJA Granični prijelaz Kiseljak *upozoravamo državljane republike Bošnjačke da se drže propisa o karanteni prilikom ulaska u Europsku Uniju.
Ma jasta, kiseljacki EUropljani hahaaha dje to ba, pa ista je to stoka od naroda (da izvinu i jedni i drugi..a i treci) http://www.youtube.com/watch?v=UalBps7z ... re=related una faca una raca .. jebiga ali tako je sad ti izračunaj di ste vi. e koga ste nasli da nam bude europa hahaha
|
|
Vrh |
|
|
G-recht
|
Naslov: Re: 7 entiteta Postano: 24 ruj 2010, 16:09 |
|
|
"di" san ja, jel pobrooo? nemoras me persirati, dovoljno je da kazes "ti" ili gospon G-recht
|
|
Vrh |
|
|
G-recht
|
Naslov: Re: 7 entiteta Postano: 24 ruj 2010, 16:11 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: G-recht je napisao/la:
Sto jes jes, evidentno je..ali opet..nekako..na kraju Hrvati ugrozeni.
Pa ako vas je vec toliko puno, sto vam onda smeta ovaj princip "jedan gradjanin = jedan glas"?
Pa,ako se tako nastavi,neumitno će doći do "unije" RS i HB,pa može proći taj jedan građo-jedan glas Ma ja, Srbi i Hrvati slozna braca hahaha jebo majku, svasta ce coek cut
|
|
Vrh |
|
|
Neretva73
|
Naslov: Re: 7 entiteta Postano: 24 ruj 2010, 16:17 |
|
Pridružen/a: 13 vel 2010, 19:53 Postovi: 781 Lokacija: iza kantuna
|
G-recht je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Pa,ako se tako nastavi,neumitno će doći do "unije" RS i HB,pa može proći taj jedan građo-jedan glas Ma ja, Srbi i Hrvati slozna braca hahaha jebo majku, svasta ce coek cut Imas pravo, nisu slozna braca, a nece ni biti.Svak ima svoj dom sada...Ali, hoce se dogovoriti, ako se ovako nastavi..U to budi uvjeren...
_________________ ujeo vuk magarca
|
|
Vrh |
|
|
pinco
|
Naslov: Re: 7 entiteta Postano: 24 ruj 2010, 16:42 |
|
|
G-recht je napisao/la: pinco je napisao/la: Stiska van se teren u zadnjih 150-200god, brže ili sporije, više ili manje, al je kostantno sve manji i manji, i uz tendenciju da bude još i manji, neznan ćemu se veselite, iz, ja se nebi veselija da san muftija nego bi plaka..... Sto jes jes, evidentno je..ali opet..nekako..na kraju Hrvati ugrozeni. Pa ako vas je vec toliko puno, sto vam onda smeta ovaj princip "jedan gradjanin = jedan glas"? Pa da vas se stisne još i više, Rekli bi u narodu, svaka mala naprid valja....... Vrime radi svoje........,
|
|
Vrh |
|
|
G-recht
|
Naslov: Re: 7 entiteta Postano: 24 ruj 2010, 17:42 |
|
|
Neretva73 je napisao/la: G-recht je napisao/la: Ma ja, Srbi i Hrvati slozna braca hahaha jebo majku, svasta ce coek cut Imas pravo, nisu slozna braca, a nece ni biti.Svak ima svoj dom sada...Ali, hoce se dogovoriti, ako se ovako nastavi..U to budi uvjeren... Ako se kako nastavi? Citajuci ovu temu, i onu o demografskom stanju u Mostaru, ja ne mogu nego da dodjem do slijedeceg zakljucka: Bosnjaci izumiru, bijeda cista, Hrvata sve vise i sve su bogatiji! Tako da upravo Hrvati bi trebali samo da budu malo strpljiviji - uskoro ce cijela Bosna biti u njihovim rukama! Ko bi tu onda trebo da se buni? Ili se tu radi o "sindromu placipicke", jebiga, "vama" nikad nije dobro, ni u Jugoslaviji, ni u BiH..ma nigdje. Citao sam prije jedno mjesec dva odlican clanak bas na tu temu, na taj hrvatski sindrom placipicke..i to na E-novinama, pokusacu da nadjem. UGlavnom, najbolje vam a najvise cmizdrite, de muskarcine vise GLAVU GORE ... i PRSA junacka!
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|