HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 19 pro 2024, 04:48.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 388 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 16  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: 7 entiteta
PostPostano: 24 ruj 2010, 17:42 

Neretva73 je napisao/la:
G-recht je napisao/la:

Ma ja, Srbi i Hrvati slozna braca hahaha :D jebo majku, svasta ce coek cut

Imas pravo, nisu slozna braca, a nece ni biti.Svak ima svoj dom sada...Ali, hoce se dogovoriti, ako se ovako nastavi..U to budi
uvjeren...

Ako se kako nastavi?

Citajuci ovu temu, i onu o demografskom stanju u Mostaru, ja ne mogu nego da dodjem do slijedeceg zakljucka: Bosnjaci izumiru, bijeda cista, Hrvata sve vise i sve su bogatiji! Tako da upravo Hrvati bi trebali samo da budu malo strpljiviji - uskoro ce cijela Bosna biti u njihovim rukama! Ko bi tu onda trebo da se buni? Ili se tu radi o "sindromu placipicke", jebiga, "vama" nikad nije dobro, ni u Jugoslaviji, ni u BiH..ma nigdje.

Citao sam prije jedno mjesec dva odlican clanak bas na tu temu, na taj hrvatski sindrom placipicke..i to na E-novinama, pokusacu da nadjem. UGlavnom, najbolje vam a najvise cmizdrite, de muskarcine vise GLAVU GORE ... i PRSA junacka!

Vrh

PostPostano: 24 ruj 2010, 17:44 

pinco je napisao/la:
G-recht je napisao/la:

Sto jes jes, evidentno je..ali opet..nekako..na kraju Hrvati ugrozeni.

Pa ako vas je vec toliko puno, sto vam onda smeta ovaj princip "jedan gradjanin = jedan glas"?

Pa da vas se stisne još i više, :herceg_bosna
Rekli bi u narodu, svaka mala naprid valja.......
Vrime radi svoje........,

A kontam, dakle ovo samo jeftina propaganda s ciljem jos veceg ugnjetavanja ionako genocidiranog bosnjackog naroda - jelto ono ko noz u ledja 93.?

Nekima izgleda usta nikad puna.

Vrh

PostPostano: 24 ruj 2010, 17:57 

G-recht je napisao/la:
"vama" nikad nije dobro, ni u Jugoslaviji, ni u BiH

Ima u tome sličnosti, ima.....mislim da si na dobrom putu da shvatiš i kako razmišlja onaj
kojemu se nešto uskraćuje a ne želi ništa tuđe.
Jugoslavija je bila tamnica ne samo Hrvata na račun "Jugoslavena" (ma tko oni bili),
u BiH se nebi smjela ponoviti takva greška.
Zamjeram Bošnjacima što nedovoljno izgrađuju svoj nacionalni identitet a vrijeme ide,
dok "Bosanci" jebu najviše baš njih.

Vrh

PostPostano: 24 ruj 2010, 18:17 

G-recht je napisao/la:
pinco je napisao/la:
Stiska van se teren u zadnjih 150-200god, brže ili sporije, više ili manje, al je kostantno sve manji i manji, i uz tendenciju da bude još i manji, neznan ćemu se veselite, iz, ja se nebi veselija da san muftija nego bi plaka.....

Pa ako vas je vec toliko puno, sto vam onda smeta ovaj princip "jedan gradjanin = jedan glas"?

Kako ne kontaš? To se htilo i u bivšoj Jugoslaviji učinit, Srbi se furali na to.

Izbor vam je lak - ili cilovita, ali savezna država BiH s tri velekantona/republike po švicarskom modelu teritorijalnog diskontinuiteta, pariteta i konsenzusa ili neminovni razpad jerbo nema države u povisti koja je obstala, a da je polovica stanovničtva nije smatrala svojom.

:kava

Vrh

PostPostano: 24 ruj 2010, 18:19 

i_jopet je napisao/la:
G-recht je napisao/la:
"vama" nikad nije dobro, ni u Jugoslaviji, ni u BiH

Ima u tome sličnosti, ima.....mislim da si na dobrom putu da shvatiš i kako razmišlja onaj
Jugoslavija je bila tamnica ne samo Hrvata na račun "Jugoslavena" (ma tko oni bili),
Zamjeram Bošnjacima što nedovoljno izgrađuju svoj nacionalni identitet a vrijeme ide,

Skreces s teme stari..mene interesuje sta ovo ponasanje, hrvatsko, treba uopste da znaci?

S jedne strane se hvale sirom foruma kako ih je sve vise, kako si sve bogatiji, a s druge kuknjava o ugrozenosti..fakat ne kontam, ili cemo srati ili piskiti, ne moze obadvoje istovremeno. Da se u ovom slucaju - mozda - ne radi o licemjerstvu sirih obima?

Vrh

PostPostano: 24 ruj 2010, 18:46 

G-recht je napisao/la:
i_jopet je napisao/la:

Skreces s teme stari..mene interesuje sta ovo ponasanje, hrvatsko, treba uopste da znaci?

S jedne strane se hvale sirom foruma kako ih je sve vise, kako si sve bogatiji, a s druge kuknjava o ugrozenosti..fakat ne kontam, ili cemo srati ili piskiti, ne moze obadvoje istovremeno. Da se u ovom slucaju - mozda - ne radi o licemjerstvu sirih obima?

Ti preskočiš što ja napišem i komentiraš kao u smjeru teme, pa jeli vidiš o čemu je tema, o uređenju države.
I kakvo pobogu licemjerstvo od manjeg naroda po brojnosti, i ta demografija je samo znak da se držimo usprkos
svim težkoćama (rekao bi dane). Ravnopravnost je druga tema.

Vrh

PostPostano: 24 ruj 2010, 18:51 

Mar-kan je napisao/la:
G-recht je napisao/la:

Pa,ako se tako nastavi,neumitno će doći do "unije" RS i HB,pa može proći taj jedan građo-jedan glas :zubati

Unija RS i HB,s kime cete pravit drzavu sa bracom Srbima. :smijeh

Vrh

PostPostano: 24 ruj 2010, 18:53 

i_jopet je napisao/la:
G-recht je napisao/la:

Ti preskočiš što ja napišem i komentiraš kao u smjeru teme, pa jeli vidiš o čemu je tema, o uređenju države.
I kakvo pobogu licemjerstvo od manjeg naroda po brojnosti, i ta demografija je samo znak da se držimo usprkos
svim težkoćama (rekao bi dane). Ravnopravnost je druga tema.

Vjerujem ti da se "drzite", a sto i ne bi, kao da su tu medju ta tri naroda tolike razlike, ali, pobogu, zasto onda ono busanje u prsa na temi o Mostaru i tamosnjem natalitetu, npr.,? Fakat ne kontam.

Moje najiskrenije misljenje, volio bih i da me se ovdje tretira kao covjeka a ne kao Bosnjaka, tako da mi to nebi smetalo ni u BiH. Opet, ja dole ne zivim i nisu mi poznate prilike, nisam ih iskusio ono bas na sopstvenoj kozi, tako da se i ne mjesam previse u ove teme koje se doticu uredjenja drzave. Posmatram, citam, i neke su mi stvari jednostavno ne logicne.

Vrh

PostPostano: 24 ruj 2010, 18:53 

caporegime je napisao/la:
zapovjednik je napisao/la:

Ti ljudi iz Kiseljaka(Evropske unije kobajagi)ce bit okruzeni jednom drzavom kojoj nece trebat Evropska Unija kao sto ne treba Svicarskoj i Norveskoj.
Jedna jedina nedjeljiva od Save do mora,od Drine do Kosova.

neće, sinko, neće.
eventualno žepčaci.

p.s. nije ti loša mapa.
ovo između une i drine mi srbi ćemo nekako dogovorit.

=)) =)) =)) que imbecille :smijeh :sega

Nece upravu si, napravicemo mi koridor preko Sarajeva.

Vrh

PostPostano: 24 ruj 2010, 18:54 

caporegime je napisao/la:

neće, sinko, neće.
eventualno žepčaci.

p.s. nije ti loša mapa.
ovo između une i drine mi srbi ćemo nekako dogovorit.

=)) =)) =)) que imbecille :smijeh :sega

Nece upravu si, napravicemo mi koridor preko Sarajeva.

Koji "mi"? Eno ne mogu ni autoput da naprave a deset godina ga prave, jarane otvori oci.

Vrh

PostPostano: 24 ruj 2010, 19:21 

G-recht je napisao/la:
pinco je napisao/la:

Pa da vas se stisne još i više, :herceg_bosna
Rekli bi u narodu, svaka mala naprid valja.......
Vrime radi svoje........,

A kontam, dakle ovo samo jeftina propaganda s ciljem jos veceg ugnjetavanja ionako genocidiranog bosnjackog naroda - jelto ono ko noz u ledja 93.?

Dosta ste vi ugnjetavali druge stolječima....., a i 93. ste napali svoga jedinoga prirodnog saveznika, da ste se držali Hrvata možda bi i šta bilo od vas, a to nož u leđa se može svatit dvojako, a i opet van je RH na kraju pomogla, ka šta je činila tokon ciloga rata, al kako bi narod reka, naji sirotu na svoju sramotu, učini dobro poji ***........, reci pošteno štabi bilo sa vama da je RH i Hrvati iz Bih imali stav ka Srbi prema vama.... i mi smo u kuću primili izbjeglicu iz BiH muslimanku, došla u Split, u sestrin razred, i mi je primili, pojma neman di je sad, ni javila se više nije......
U moj razred doša Musliman iz Doboja, i Hrvat iz Zenice koji je izbjega od Muslimana......, i rič grubu da je ko reka..... jel to nož u leđa...

Vrh

PostPostano: 24 ruj 2010, 19:22 

pinco je napisao/la:
G-recht je napisao/la:

Dosta ste vi ugnjetavali druge stolječima....., a i 93. ste napali svoga jedinoga prirodnog saveznika, da ste se držali Hrvata možda bi i šta bilo od vas, a to nož u leđa se može svatit dvojako, a i opet van je RH na kraju pomogla, ka šta je činila tokon ciloga rata, al kako bi narod reka, naji sirotu na svoju sramotu, učini dobro poji ***........, reci pošteno štabi bilo sa vama da je RH i Hrvati iz Bih imali stav ka Srbi prema vama.... i mi smo u kuću primili izbjeglicu iz BiH muslimanku, došla u Split, u sestrin razred, i mi je primili, pojma neman di je sad, ni javila se više nije......
U moj razred doša Musliman iz Doboja, i Hrvat iz Zenice koji je izbjega od Muslimana......, i rič grubu da je ko reka..... jel to nož u leđa...

X

Vrh

PostPostano: 24 ruj 2010, 20:22 

G-recht je napisao/la:
Neretva73 je napisao/la:

Imas pravo, nisu slozna braca, a nece ni biti.Svak ima svoj dom sada...Ali, hoce se dogovoriti, ako se ovako nastavi..U to budi
uvjeren...

Ako se kako nastavi?

Citajuci ovu temu, i onu o demografskom stanju u Mostaru, ja ne mogu nego da dodjem do slijedeceg zakljucka: Bosnjaci izumiru, bijeda cista, Hrvata sve vise i sve su bogatiji! Tako da upravo Hrvati bi trebali samo da budu malo strpljiviji - uskoro ce cijela Bosna biti u njihovim rukama! Ko bi tu onda trebo da se buni? Ili se tu radi o "sindromu placipicke", jebiga, "vama" nikad nije dobro, ni u Jugoslaviji, ni u BiH..ma nigdje.

Citao sam prije jedno mjesec dva odlican clanak bas na tu temu, na taj hrvatski sindrom placipicke..i to na E-novinama, pokusacu da nadjem. UGlavnom, najbolje vam a najvise cmizdrite, de muskarcine vise GLAVU GORE ... i PRSA junacka!

Samo ti po svome.Naslusali smo se mi placipicka , a mnoge smo sklanjali kad
su bizali pred srbima, i hranili, ali malo im bilo..Vasem Seferu i kompaniji.
Da, toliko smo jaki da smo u biti srusili Srboslaviju,za kojom vi patite...pa cemo i ovo sranje koje nam je
nasilno nametnuto..Upamti sto sam ti napisao , jer ce tako da bude, prije. ili kasnije.Ti nemas pojma skim si imate posla.
the end

Vrh

PostPostano: 24 ruj 2010, 20:31 

Neretva73 je napisao/la:
G-recht je napisao/la:

Ako se kako nastavi?

Samo ti po svome.Naslusali smo se mi placipicka , a mnoge smo sklanjali kad
su bizali pred srbima, i hranili, ali malo im bilo..Vasem Safetu i kompaniji.
Da, toliko smo jaki da smo u biti srusili Srboslaviju,za kojom vi patite...pa cemo i ovo sranje koje nam je
nasilno nametnuto..Upamti sto sam ti napisao , jer ce tako da bude, prije. ili kasnije.Ti nemas pojma skim si imate posla.
the end

"Svedjani plase ljude po BiH".
Sto niste ostali u Srboslaviji.Posto niste ostali dizi ovu zastavu :bihzastava ,ipak ti je ona posle Svedske najpreca.

Vrh

PostPostano: 24 ruj 2010, 20:32 

'ta si ti kretencino dosa da komentiras...da nisi toliki kreten
znao bi sto smo je srusili...a, ti pises o ostanku u istoj..koji si ti komad budale.

Vrh

PostPostano: 24 ruj 2010, 20:52 

pinco je napisao/la:
G-recht je napisao/la:

A sto ne spomenu silne pare koje je Hrvatska dobila od islamskih zemalja za one izbjeglice koje su ukvartirane u hotelima, zbog rata ionako praznim hotelima? ;-)

Hehe bio sam i ja u Hrvatskoj, tri mjeseca, znas sta smo za ta tri mjeseca dobili od tudjmanije? Tri konzerve jebote, nego da nam nije bilo one nase rodbine Hrvata ispusili bi ga pod satorima sirom Slavonije.

Nego, gdje su izbjegli Dubrovcani i oni Hrvati koji su protjerani iz tkzv. RSK? U Tunguziju?

Ponavlja, nekima usta nikad puna. Jeste li srecni ili niste? Odlucite se vise.

Vrh

PostPostano: 24 ruj 2010, 20:54 

Neretva73 je napisao/la:
znao bi sto smo je srusili...a, ti pises o ostanku u istoj..koji si ti komad budale.

???

Vrh

PostPostano: 24 ruj 2010, 20:57 

Neretva73 je napisao/la:

Pisete kako su Hrvati pomogli tako sto su glasali na referendumu za otcjepljenje.Gore bi vama u Srboslaviji bilo nego nama to trebate shvatit i bit nam zahvalni.
Da Neretvo ja pisem o opstanku u istoj zato sto ce ga bit iako veliki broj njenog pucanstva nebi volio da je tako.

Vrh

PostPostano: 24 ruj 2010, 21:00 

G-recht je napisao/la:
Neretva73 je napisao/la:

???

Bit će ti upitnici i kad ti "jedna jedina " ode na tri ili čak više dilova! Tko će vam biti kriv??

Jahh .. Hrvati, a tko drugi?

Pa neka.

Vrh

PostPostano: 24 ruj 2010, 21:02 

Hadeka je napisao/la:
G-recht je napisao/la:

???

Bit će ti upitnici i kad ti "jedna jedina " ode na tri ili čak više dilova! Tko će vam biti kriv??

Pa neka.

Vi Svedjani necete garant,a nece ni Hrvai.Krivi ce bit Ustase i Cetnici.

Vrh

G-recht je napisao/la:
pinco je napisao/la:

A sto ne spomenu silne pare koje je Hrvatska dobila od islamskih zemalja za one izbjeglice koje su ukvartirane u hotelima, zbog rata ionako praznim hotelima? ;-)

Hehe bio sam i ja u Hrvatskoj, tri mjeseca, znas sta smo za ta tri mjeseca dobili od tudjmanije? Tri konzerve jebote, nego da nam nije bilo one nase rodbine Hrvata ispusili bi ga pod satorima sirom Slavonije.

Nego, gdje su izbjegli Dubrovcani i oni Hrvati koji su protjerani iz tkzv. RSK? U Tunguziju?

Ponavlja, nekima usta nikad puna. Jeste li srecni ili niste? Odlucite se vise.

*** nezahvalno, sklonija si glavu od rata, i sad ti je tuđmanija????
E baš ti virujen da si bija gladan........
Dubrovčani su u večini bili po dalmatinskim hotelima i kod rodbine.....
Kažeš ionako praznin hotelima, a ma nemoj, pa jesu ti hoteli dužni bili primat izbjeglice iz druge države?, di izbjeglice boravu po hotelima?, jel u hotelima radu ljudi, misliš da hoteli radu od zraka, e baš su vas islamske države pomogle, *** nezahvalna...., dobro san reka ućini dobro poji ***.......

Vrh

Hadeka je napisao/la:
G-recht je napisao/la:

???

Pa neka.

Imas komplekse, vidi se da si pusku moro nosat. :(

Pito sam njega, a ne tebe, ko je to srusio Jugoslaviju, ja mislio S. Milosevic kad on ono ima nove informacije za javnost.

Vrh

PostPostano: 24 ruj 2010, 21:05 

Hadeka je napisao/la:

Pa neka.

Ha, ha .. ma jah, a vi partizani, pa ćete obraniti bratsku zajednicu naroda i narodnosti Beiha .. ueeeeeehehehehee ... joj kokuze .. hehehehe!

:smijeh

Vrh

PostPostano: 24 ruj 2010, 21:11 

Hadeka je napisao/la:

Ha, ha .. ma jah, a vi partizani, pa ćete obraniti bratsku zajednicu naroda i narodnosti Beiha .. ueeeeeehehehehee ... joj kokuze .. hehehehe!

:smijeh

Italijana u Svicarskoj ima ko Hrvata u BiH,a imaju jedan kanton i jedan mjesoviti pa se ljudi ne zale,a vi hocete entitet,predsjednika i entitetsko glasanje,vi ste ko Cionisti malo im ukradena Palestina pa hoce Francusku,VB,Ameriku e necete ima pravde u svijetu.

Vrh

PostPostano: 24 ruj 2010, 21:13 

G-recht je napisao/la:
Hadeka je napisao/la:

Pa neka.

Imas komplekse, vidi se da si pusku moro nosat. :(

Pito sam njega, a ne tebe, ko je to srusio Jugoslaviju, ja mislio S. Milosevic kad on ono ima nove informacije za javnost.

Nisam mor'o, neg htio.

Slobo je bio povod, a ne uzrok.
Uzroci su stariji od Slobe.
Kad je neštar na krive noge i na silu nasađeno, ne more stajat dugo vrimena.
Tako i ova daytonska BiH.
Imate mogućnost spasiti ju i stabilizirati, ali morate uvažiti htinja Hrvata HB.
Inače ... historia magistra vitae est.

:HercegBosanac

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 388 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 16  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: ChatGPT i 14 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: