|
|
Stranica: 1/3.
|
[ 63 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
K..M
|
Naslov: Madeleine Albright izabrana za predsednicu Odbora za bezbednost SAD Postano: 19 stu 2021, 12:10 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Trapmovi ljudi pomereni i pometeni.
Dodik je našao pravi tajming za njegov igrokaz. Sada se našao igrati separatizma. I dizati bunu.
Pisao sam AV pre 2 tjedna da ga se treba skloniti, raspakirati mu sve afere i medijski ga sotonizirati za kriminal, korupciju i ubojstva. Preko svih kanala, medija i mreža. Totalna POLITIČKA ANIHILACIJA.
Malo mu je što pljačka svoj Tor, to mu se usladilo, počeo je i srbijanski zabran da vrati sa kumovima.
Tko će biti prve žrtve Bidona i Medlinke i te klike neo konzervativaca....
Možda nam pošalju babu sa kolačima Viktoriju Nuland ispred Trga Krajine kada obilazi narančastu revoluciju.
Zemlje koje će prve biti na udaru: Turska, Perzija.....razmak....Srbija.
Očituje se što mislite.
Ovo sam stavio na pdf politika jer je ova ekipa duboko involvirana u rat i raspad YU....
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Medlin Olbrajt izabrana za predsednicu Odbora za bezbednost SAD Postano: 19 stu 2021, 12:53 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9955 Lokacija: Banja Luka
|
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Medlin Olbrajt izabrana za predsednicu Odbora za bezbednost SAD Postano: 19 stu 2021, 12:57 |
|
|
Bidon se odlučio za mlad i poletan kadar… njih dvoje mogu skupa u ofisu tuć po tabletama za Alzheimera
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Medlin Olbrajt izabrana za predsednicu Odbora za bezbednost SAD Postano: 19 stu 2021, 13:11 |
|
|
Hahahahah pa jel taj stari krokodil još živ? Poslaćemo joj 10 u pola sa lukom neka polako secka nožićem i čupka somun. Hehehehehe lešina.
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Medlin Olbrajt izabrana za predsednicu Odbora za bezbednost SAD Postano: 19 stu 2021, 13:16 |
|
|
I? Šta će sa sad promjeniti? Ameri su nas juče obožavali a sutra će nas mrziti?
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Medlin Olbrajt izabrana za predsednicu Odbora za bezbednost SAD Postano: 19 stu 2021, 13:16 |
|
|
Jeli @Kim tiiiii magarče duševno oboleli.Jel tebi Ministar zabranio da pišeš na PDF Politika,a? Kako si?Kako se osećaš danas?Znoje ti se dlanovi?Suvo ti je grlo?Imaš utisak da svi gledaju u tebe?Čuješ glasove?Pa onda dođeš ovde na forum,kloniraš se i raspali.Bolesniku jedan.
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Medlin Olbrajt izabrana za predsednicu Odbora za bezbednost SAD Postano: 19 stu 2021, 13:18 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: I? Šta će sa sad promjeniti? Ameri su nas juče obožavali a sutra će nas mrziti? Pa to je @Kim naš stari poznanik,posledica zakazale eugenike.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Medlin Olbrajt izabrana za predsednicu Odbora za bezbednost SAD Postano: 19 stu 2021, 13:25 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59540 Lokacija: DAZP HQ
|
ne znam zašto, ali mislio sam da je pokojna.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Medlin Olbrajt izabrana za predsednicu Odbora za bezbednost SAD Postano: 19 stu 2021, 13:30 |
|
|
dudu je napisao/la: ne znam zašto, ali mislio sam da je pokojna. Izgleda kao da je pokojna. Demon u ženskom obliku. Sve joj jebem.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Medlin Olbrajt izabrana za predsednicu Odbora za bezbednost SAD Postano: 19 stu 2021, 13:47 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25535 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Pa i nije tako stara. Tek 85. Ja sam mislio da ima preko 90. Manolića će ova vijest obradovati. :)
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
sokacveseli
|
Naslov: Re: Medlin Olbrajt izabrana za predsednicu Odbora za bezbednost SAD Postano: 19 stu 2021, 14:16 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Pa i nije tako stara. Tek 85. Ja sam mislio da ima preko 90. Manolića će ova vijest obradovati. :) Ejjj stani. Za Jožu je ovo premlada, dobio bi stari prijavi za pedofiliju.
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Medlin Olbrajt izabrana za predsednicu Odbora za bezbednost SAD Postano: 19 stu 2021, 14:21 |
|
|
Sunce ti žarko, šta je Tači jebavo
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
sokacveseli
|
Naslov: Re: Medlin Olbrajt izabrana za predsednicu Odbora za bezbednost SAD Postano: 19 stu 2021, 14:23 |
|
|
3AJE6 je napisao/la: Sunce ti žarko, šta je Tači jebavo Žrtvovao se čovjek za svoje. Vučić je mladić u najboljim godinama red je da on podnese žrtvu za srpski rod. Hajde Vučko za Kosovo u boj.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Medlin Olbrajt izabrana za predsednicu Odbora za bezbednost SAD Postano: 19 stu 2021, 14:24 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Sklonite tu gadnu sliku. Robbie MO će je staviti na avatar.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Medlin Olbrajt izabrana za predsednicu Odbora za bezbednost SAD Postano: 19 stu 2021, 14:36 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Medlin Olbrajt izabrana za predsednicu Odbora za bezbednost SAD Postano: 19 stu 2021, 14:40 |
|
|
sokacveseli je napisao/la: 3AJE6 je napisao/la: Sunce ti žarko, šta je Tači jebavo Žrtvovao se čovjek za svoje. Vučić je mladić u najboljim godinama red je da on podnese žrtvu za srpski rod. Hajde Vučko za Kosovo u boj. Znam, ali tu žrtvu ne bih prihvatio ni kad bi čovječanstvo zavisilo od mene ma ni zamisliti...auf Danas u Sarajevu izvlače šibice
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Medlin Olbrajt izabrana za predsednicu Odbora za bezbednost SAD Postano: 19 stu 2021, 14:52 |
|
|
sokacveseli je napisao/la: 3AJE6 je napisao/la: Sunce ti žarko, šta je Tači jebavo Žrtvovao se čovjek za svoje. Vučić je mladić u najboljim godinama red je da on podnese žrtvu za srpski rod. Hajde Vučko za Kosovo u boj. A nju je Velja prvi hteo da izbičuje pa mu nisu dali.
|
|
Vrh |
|
|
Altomanović
|
Naslov: Re: Medlin Olbrajt izabrana za predsednicu Odbora za bezbednost SAD Postano: 19 stu 2021, 14:59 |
|
|
Kim nije Srbin.
Neznam sta je , al Srbin nije
_________________ S vjerom u Boga
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Medlin Olbrajt izabrana za predsednicu Odbora za bezbednost SAD Postano: 19 stu 2021, 15:01 |
|
|
Altomanović je napisao/la: Kim nije Srbin.
Neznam sta je , al Srbin nije Jeste ali je drugosrbijanac i duševno je oboleo.Ali on je nebitan. Tema je Medlin,nesuđena Veljina ženka.
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Medlin Olbrajt izabrana za predsednicu Odbora za bezbednost SAD Postano: 19 stu 2021, 15:03 |
|
|
i prođite se bluda i razvrata na temi
|
|
Vrh |
|
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Medlin Olbrajt izabrana za predsednicu Odbora za bezbednost SAD Postano: 19 stu 2021, 15:39 |
|
|
Muči me pitanje,da li bi nas Medlin voljelja i da nemamo keš. Capitolom hoda živi leš,od Srba neće dobiti keš.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Medlin Olbrajt izabrana za predsednicu Odbora za bezbednost SAD Postano: 19 stu 2021, 15:40 |
|
|
Izvolite nagaziti po Srbima kako Vam je milo, godpođo Medlin!
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Medlin Olbrajt izabrana za predsednicu Odbora za bezbednost SAD Postano: 19 stu 2021, 15:49 |
|
|
past preterit Karabaya, sprem`te kožu za šiljka
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Medlin Olbrajt izabrana za predsednicu Odbora za bezbednost SAD Postano: 19 stu 2021, 16:03 |
|
|
K..M je napisao/la: Trapmovi ljudi pomereni i pometeni.
Dodik je našao pravi tajming za njegov igrokaz. Sada se našao igrati separatizma. I dizati bunu.
Pisao sam AV pre 2 tjedna da ga se treba skloniti, raspakirati mu sve afere i medijski ga sotonizirati za kriminal, korupciju i ubojstva. Preko svih kanala, medija i mreža. Totalna POLITIČKA ANIHILACIJA.
Malo mu je što pljačka svoj Tor, to mu se usladilo, počeo je i srbijanski zabran da vrati sa kumovima.
Tko će biti prve žrtve Bidona i Medlinke i te klike neo konzervativaca....
Možda nam pošalju babu sa kolačima Viktoriju Nuland ispred Trga Krajine kada obilazi narančastu revoluciju.
Zemlje koje će prve biti na udaru: Turska, Perzija.....razmak....Srbija.
Očituje se što mislite.
Ovo sam stavio na pdf politika jer je ova ekipa duboko involvirana u rat i raspad YU.... Demokrate su toilko pukle da sadasnja istrazivanja MSM medija (dakle pro-demokratske) im daju 10% prednosti sto se nikada u istoriji nije desilo. Dakle Republikanci uzimaju i Senat i Kongres kao iz picke, a onda idu Predsednicki. Prema tome jako je pametno sto Dodik ovo sada radi, jer kad ces ako ne u odlazecoj nomenklaturi, a pred dolazak Republikanaca koji ce zateci fakticko stanje. Uostalom nema tu sta, i njemu i Srpskoj su vezane ruke zbog ilegalnih oduka ok ozemljista i suma, on mora da ide tim putem, samo ne nezavisnosti, ali da povratak nadleznosti.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Medlin Olbrajt izabrana za predsednicu Odbora za bezbednost SAD Postano: 19 stu 2021, 16:11 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7114 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
Karabaja je napisao/la: Izvolite nagaziti po Srbima kako Vam je milo, godpođo Medlin! Pa jel ono u njenom mandatu državnog sekretara bješe Srebrenica i bjehu Potočari ?
_________________ The ratio of 51:49 of the territorial proposal of the Contact Group is a foundation of the agreement. That territorial proposal is open for changes resulting from the joint agreements.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|