|
|
Stranica: 37/182.
|
[ 4539 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 19 stu 2021, 16:20 |
|
|
Nakon određenog razmišljanja, zaključio sam ono što je Krist odavno naučavao: ne može se služiti dvojici gospodara. Ne mogu sotonist i normalan čovjek biti prijatelji. Suživota nema, jednog moraš mrziti a drugog prezirati.
Mislim niti ne trebaju. Treba prihvatiti da je sotonist neprijatelj. Nema potrebe tražiti kompromis, ili sredinu, ili neki suživot. Sotonist će isto tako kao i islamist, uvijek to gledati kao kratko primirje a nikad kao mir, i gledati kako da zaobiđe granicu i nastavi dok ne uzme sve.
Nema kraja ovom ljevičarskom ludilu glupo mi reći na Zapadu kako kaže naslov jer vidimo sve to polako dolazi i kod nas, to je ludilo na sve strane. Tu nema kočenja ili retrospekcije, oni jednostavno idu do besvijesti. I ne treba onda izbjegavati sukob. Ludi ljevičar je neprijatelj.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1025 of 2558 - 40.07%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 19 stu 2021, 17:01 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Nakon određenog razmišljanja, zaključio sam ono što je Krist odavno naučavao: ne može se služiti dvojici gospodara. Ne mogu sotonist i normalan čovjek biti prijatelji. Suživota nema, jednog moraš mrziti a drugog prezirati.
Mislim niti ne trebaju. Treba prihvatiti da je sotonist neprijatelj. Nema potrebe tražiti kompromis, ili sredinu, ili neki suživot. Sotonist će isto tako kao i islamist, uvijek to gledati kao kratko primirje a nikad kao mir, i gledati kako da zaobiđe granicu i nastavi dok ne uzme sve.
Nema kraja ovom ljevičarskom ludilu glupo mi reći na Zapadu kako kaže naslov jer vidimo sve to polako dolazi i kod nas, to je ludilo na sve strane. Tu nema kočenja ili retrospekcije, oni jednostavno idu do besvijesti. I ne treba onda izbjegavati sukob. Ludi ljevičar je neprijatelj. Mora sve ovo pući kad tad , a onda bojim se dolazi do opasnog obračuna gde ćemo i mi normalni svejedno najebati , jer bojim se ako naša normalna strana pobedi u tom sukobu ne znači nužno da će normalni i vladati i održati ravnopravno normalno demokratsko društvo sa slobodama i ustaljeni moralnim normama , nego će po defoltu vlast preuzeti oni iz druge krajnosti , a to su razni fašisti i radikalni vernici. Tako je i fašizam nastao kao odgovor na komunizam i njegove sulude ideje , a svi znamo da su komunjare i fašisti zli sinovi jedne te iste lude majke.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 19 stu 2021, 22:29 |
|
|
Tako mi to vidimo cirka. E sad, valjda prepoznajete ove drugove sto nece da se rukuju s ovim liberalnim uhljupima.
_________________ fakofbolan nema krsta bez tri prsta
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 19 stu 2021, 22:42 |
|
|
turbotakija je napisao/la: Tako mi to vidimo cirka. E sad, valjda prepoznajete ove drugove sto nece da se rukuju s ovim liberalnim uhljupima. Ne prepoznajem. Tko je to?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1025 of 2558 - 40.07%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 19 stu 2021, 23:55 |
|
|
Hoće reć da su njegove narodne istočnonjemačke komunjare nasljednici one dobre stare Njemačke prije 45', a ovi blesavi zapadni liberali pravi problem.
I tako već sto puta varijacija na temu.
Problem je da unuci ovih na desno mrze svoje djedove zbog "fašizma" iako su bili komunjare, oblače se kao djevojčice i guraju si dildo u zadnjicu.
Nije čuo da ljevica "evoluira"...
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 23 stu 2021, 18:36 |
|
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 23 stu 2021, 18:37 |
|
|
Protukandidat mu je ekstremni desnicar.
Za koga navijate?
Ja za Hrvata.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 23 stu 2021, 18:39 |
|
|
I ja za socijalistu. Nek uništi perspektivni Čile socijalizmom pa da se stotine tisuća Hrvata vrate u Hrvatsku od tamo.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 23 stu 2021, 18:40 |
|
|
Vratice se prije ako im onaj drugi majmun s grane oduzme i zadnja radnicka prava.
|
|
Vrh |
|
|
Gazda
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 23 stu 2021, 18:45 |
|
|
turbotakija je napisao/la: Vratice se prije ako im onaj drugi majmun s grane oduzme i zadnja radnicka prava. U Čileu su Hrvati uglavnom poznati kao robovlasnici i kabadahije, nego neki borci za radnička prava.
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 23 stu 2021, 18:46 |
|
|
Ne znam to ali vidim da su iznjedrlili najboljeg.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 26 stu 2021, 12:20 |
|
|
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 26 stu 2021, 13:18 |
|
|
Reconquista je napisao/la: Nevjerojatno...
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 26 stu 2021, 21:16 |
|
|
Zasto nevjerovatno?
|
|
Vrh |
|
|
Harezm
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 28 stu 2021, 20:57 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: I ja za socijalistu. Nek uništi perspektivni Čile socijalizmom pa da se stotine tisuća Hrvata vrate u Hrvatsku od tamo. Ti Hrvati su potpuno dekroatizirani i ne znaš ni sam u šta vjeruju. Tako da nisam siguran da bi trebalo priželjkivat masovni povratak.
_________________ Hrvatska Hrvatom!
|
|
Vrh |
|
|
Flamel
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 28 stu 2021, 21:01 |
|
Pridružen/a: 08 srp 2019, 17:40 Postovi: 1971 Lokacija: Cetina-Vrbas, Mosor-Vranica
|
Ma pusti ga, lupa nebuloze, taj nikada nije bio ni u BiH, kamoli da je prešao Breganu.
_________________ Kontra mraku, kontra sili, kontra rentijerstva, kontra klijentelizma
HDZ=SKH
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 28 stu 2021, 21:55 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10933 Lokacija: No Country for White Men
|
Rika sv Vida je napisao/la: I ja za socijalistu. Nek uništi perspektivni Čile socijalizmom pa da se stotine tisuća Hrvata vrate u Hrvatsku od tamo. Otkad tebi socijalisti smetaju? Živiš u državi u kojoj vlada (za koju navijaš) šta direktno ili indirektno kontrolira 50% BDPa.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 30 stu 2021, 23:11 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10933 Lokacija: No Country for White Men
|
https://www.brotnjo.info/2021/11/30/eu- ... kih-imena/EU komisija zabranjuje pojmove “gospođa” i “gospođica” te spominjanje Božića i kršćanskih imena? Dok god ima love u fondovima Perecima ne smeta
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 01 pro 2021, 09:11 |
|
|
Pojam "gospođica" je već odavno izbačen u poslovnom bontonu. Zamisli da si poslovan čovjek od 35 godina, neoženjen, i da te na sastanku oslovljavaju sa "gospodičić". Svi bi umirali od smijeha.
A Europljanima je Božić kobasice, kuhano vino , šoping centri i smreka iako smreke ne rastu tamo gdje se Isus rodio. To je sad borba desnice za tradicionalni Božić nekog debelog Nijemca iz 19. stoljeća koji je sve to smislio.
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 01 pro 2021, 09:20 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Pojam "gospođica" je već odavno izbačen u poslovnom bontonu. Zamisli da si poslovan čovjek od 35 godina, neoženjen, i da te na sastanku oslovljavaju sa "gospodičić". Svi bi umirali od smijeha.
A Europljanima je Božić kobasice, kuhano vino , šoping centri i smreka iako smreke ne rastu tamo gdje se Isus rodio. To je sad borba desnice za tradicionalni Božić nekog debelog Nijemca iz 19. stoljeća koji je sve to smislio. Glupo je sve to , jer sam pojam "gospođa" se odnosi na udatu ženu za gospodina , i nema samo po sebi status gospodski , prosto je funkcionalna u odnosu na muža. Pojam gospodin je status sam po sebi , on je bogat,vlasnik i od boga dan , dok žene mogu biti uticajne gospođe samo zbog muža. Trebaju izbaciti pored gospođice i gospođu takođe , jer to su pojmovi iz patrijahalnog društva gde se status žene određivao u odnosu na muža tj.muškarca.
|
|
Vrh |
|
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 01 pro 2021, 09:39 |
|
|
Uglavnom se u anglo svijetu više i ne koriste nikakve titule, spolne ni poslovne, a da li jesu prije to ne znam. To je više bilo bitno u germanskom svijetu gdje je važno kako ćeš koga osloviti, a i kod nas je došlo preko Austrougarske. Ali isto su razlike regionalno, da u Dalmaciji nekome kažeš ili pišeš "poštovani gospodine" mislio bi da ga zajebavaš.
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 02 pro 2021, 11:26 |
|
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 02 pro 2021, 14:56 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 9446 Lokacija: Tu negde
|
Ma nije ne sme Božić da se spomnije nego samo praznik ,a to iz razloga da se kozojebi ne naljutili.
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 02 pro 2021, 18:28 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
turbotakija je napisao/la: I onda reci da nema demokratije. Da nema slobode. Kako nema? Evo, radis od sebe sta god hoces. https://www.klix.ba/magazin/zanimljivos ... TkaLVt75xwTaj se na Twitter žalio da ga diskriminiraju i da ne može pronaći posao.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 02 pro 2021, 18:43 |
|
|
Ko hoće da baci peglu(prim.prev."da povrati") evo mu prilike , Norvežani su se pobrinuli za to.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|