HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 15 pro 2024, 15:50.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 294 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: HA HA HA HA komentari na večerašnjih 60 minuta
PostPostano: 28 ruj 2010, 14:19 

drove1983 je napisao/la:
Junuz Djipalo je napisao/la:

Paranoike mrzim, koji u svima vide neprijatelje, uzmi Emila s foruma pod ruku, 4 stranke su dovoljne za pluralizam, sam si spominjao Njemačku u kojoj su dvije praktički.

Sanjarenje o savršenoj momčadi u nekoj stranci ostavi za noć, sanja se kad se spava.

Moj zadatak je pomoći ovom webu da stvori privlačno okruženje za opstanak Hrvata u BiH. Znam da je to samo igla u plastu sijena potreba, ali bar zabadamo i tu iglu.

Zabodi je i ti. Slobodno nabroji sve konkretne negativnosti koje vidiš oko sebe, ja mislim da se i inače previše bavimo općim državnim stvarima a premalo pozornosti poklanjamo lokalnim zajednicama koje su temelj svega.

Evo pitanje zašto Novi Travnik i Busovaća imaju izlaznost ispod 50% na izborima?

Zato što ljudi rade po Hrvatskoj u vrijeme izbora, koliko znam svi se odazovu koji mogu glasat.

Baš me zanima na ovim izborima kakva će bit izlaznost, kada je bauštela u HR stala.

P.S. vidimo se u nedjelju, ako smo na istom glasačkom mjestu. :zubati

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2010, 14:35 

Najbolje u cijeloj emisiji je bilo "Režija pustite nam jedan obični džingl molim vas..." :sega :sega :sega :sega

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2010, 14:35 

pjosip je napisao/la:
A onda pogledajte ovog:

haha..koji car, gleda u kupus a izde meso i još prijeti da će šarat mitraljezom..hahaha....joj da je to bilo vidjet..koja kraljčina.. :sega

Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2010, 14:37 

Neretva73 je napisao/la:

Mogao bih ipak i za Raguza..Ipak je i on bio clan komunista
i Titov ponosni omladinac..bas kao sto je i Komsic. Tesko se odluciti.

Malo licemjerno djeluje prozivanje Raguža za komunizam i bratstvo i jedinstvo iz stranke kojoj se predsjednik potpisivao ćirlicom. Nađite neke druge momente...

Za mene ne treba uopce traziti druge momente, nego da je bio komunjara, i kasnije zabio glavu u HDZ
k'o noj u pjesak.Vrijeme je da ovi ljudi nestanu, ne misleci samo na njega
vec i tog cirilicnog takodjer.

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2010, 14:39 

Inkvizitor je napisao/la:
haha..koji car, gleda u kupus a izde meso i još prijeti da će šarat mitraljezom..hahaha....joj da je to bilo vidjet..koja kraljčina.. :sega

Još jedan čvrsti-momak-from-Baznija (TM) na kakve se pale graDŽani.

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2010, 14:39 

drove1983 je napisao/la:

Evo pitanje zašto Novi Travnik i Busovaća imaju izlaznost ispod 50% na izborima?

Zato što ljudi rade po Hrvatskoj u vrijeme izbora, koliko znam svi se odazovu koji mogu glasat.

Baš me zanima na ovim izborima kakva će bit izlaznost, kada je bauštela u HR stala.

P.S. vidimo se u nedjelju, ako smo na istom glasačkom mjestu. :zubati

Ja uvijek glasam zašto većina hrvata glasa!Mada ne mislim tako.

A što se mene tiće možemo jedan na jedan uz kavu raspraviti neke stvari. :zubati

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2010, 15:13 

Mar-kan je napisao/la:
Ministry of Sound je napisao/la:
A i da ne očekuju, svejedno bi glasali i za hibrida krmka i šejtana samo da Hrvatima napakoste.

Dobar hibrid!! :sega

Sva ta silna energija da se napakosti bilo kome,obično se vrati kao bumerang...

U konačnici,zaboli me za ostale,ali ne mogu preći preko nesloge svojih.

Malo pogrešna dijagnoza opet lansirana iz udbaške središnjice HDZ-a. Za Komšića glasuje relativno stabilno biračko tijelo SDP-a. Kakav god on bio i koliko god ova situacija bila nepravedna prema nama Hrvatima,ipak to biračko tijelo SDP-a u njega vjeruje zbog njega samoga(kako god to nekome čudno zvučalo) ,ali i stranke,a ne da bi napakostili Hrvatima. Ne poznajem SDP-ovca koji će se probuditi i otići na izbore s mišlju "želim zapapriti Hrvatima". One koje poznajem u njega vjeruju,vole njegove (ne)kvalitete,smatraju da je on jedini pošten itd... U biti,nisu ni svjesni da su dio jedne nepravde koja ruši državu

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2010, 15:15 

Neretva73 je napisao/la:

Malo licemjerno djeluje prozivanje Raguža za komunizam i bratstvo i jedinstvo iz stranke kojoj se predsjednik potpisivao ćirlicom. Nađite neke druge momente...

Za mene ne treba uopce traziti druge momente, nego da je bio komunjara, i kasnije zabio glavu u HDZ
k'o noj u pjesak.Vrijeme je da ovi ljudi nestanu, ne misleci samo na njega
vec i tog cirilicnog takodjer.

Što bi nestao kad mete sve pred sobom i dobija izbore? Vrijeme je da narodu dođe iz guza u glavu

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2010, 15:40 

Neretva73 je napisao/la:
Bobovac je napisao/la:

Pa eto ti onda izvoli glasovati za Komšića.

Ti su izuzetno mračan, negativan lik. Destruktivac bez rezona, rješenja i prijedloga.

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2010, 15:43 

baščovan je napisao/la:
Mar-kan je napisao/la:

Dobar hibrid!! :sega

Sva ta silna energija da se napakosti bilo kome,obično se vrati kao bumerang...

U konačnici,zaboli me za ostale,ali ne mogu preći preko nesloge svojih.

Malo pogrešna dijagnoza opet lansirana iz udbaške središnjice HDZ-a. Za Komšića glasuje relativno stabilno biračko tijelo SDP-a. Kakav god on bio i koliko god ova situacija bila nepravedna prema nama Hrvatima,ipak to biračko tijelo SDP-a u njega vjeruje zbog njega samoga(kako god to nekome čudno zvučalo) ,ali i stranke,a ne da bi napakostili Hrvatima. Ne poznajem SDP-ovca koji će se probuditi i otići na izbore s mišlju "želim zapapriti Hrvatima". One koje poznajem u njega vjeruju,vole njegove (ne)kvalitete,smatraju da je on jedini pošten itd... U biti,nisu ni svjesni da su dio jedne nepravde koja ruši državu

Istina je na pola puta između moje i tvoje tvrdnje, i suzdrži se etikeriranja tipa HDZ-ovac ili UDBAš, jer ja to nisam. Nitko me ne može uvjeriti da ne postoji dobar dio Muslimana koji glasaju za Sejdu da bi nama napakostili i konzumirali svoje "demokratsko pravo" na teror većine. Azijatski atavizam na djelu.

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2010, 15:47 

Ministry of Sound je napisao/la:
Neretva73 je napisao/la:

Ti su izuzetno mračan, negativan lik. Destruktivac bez rezona, rješenja i prijedloga.

Znam da jesam, jer ce Sejdo da pobjedi kako god Hrvati glasali za
Raguza..Mislim jednostavno da je vrime da on ide, i da mladi ljudi
koji nisu optereceni prosloscu dobiju barem jednu sansu .
To sto sam opterecen, ne oduzima mi za pravo da si ne kazem svoje misljenje..
Ja takodjer mislim da si ti djetinjasto naivan.

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2010, 17:12 

Potpuno nezanimljiva emisija koliko sam skužio iz nekoliko isječaka. Komšić mahalski političar, kao i inače, nije za veće funkcije od načelnika neke općine. Lijanović standardno izgubljen u vremenu i prostoru. Od takmaca za mjesto u predsjedništvu iz reda hrvatskog naroda, Raguž mi se čini najnormalniji i ima moj glas. Krišto nije došla, a i da jeste, ta žena nema nikakvu mogućnost dobiti moj glas.

Što se tiče kandidata za predsjednika iz reda bošnjačkog naroda, isto sve loše. Možda Silajdžić se ističe, iako ga ne volim. Da je Tihić tu on bi bio njihov najbolji kandidat.

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2010, 17:12 

Mene bode u oči jedna stvar kod gosta u 60 minuta uključujući i one koje su odbili doči u emisiju.

Lijanović vrlo bogat,
Radončić super bogat,
Silajdžić bogat,
Izetbegović bogat,
onaj ispret HDZ 1990 - HSP Đ-J je bogat,
Krišto bogata,
Željko Komšić je slabog imovnog stanja

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2010, 17:14 

Kum Bečo je napisao/la:
Željko Komšić je slabog imovnog stanja

To nije ništa pohvalno, samo znak da nije baš nešto sposoban. Nema ništa loše u bogatstvu ako si ga pošteno zaradio, što je u nas u politici rijedak slučaj. Ne glasujem prema tome koliko netko ima novca.

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2010, 17:18 

A što ćeš, on je jadan jedini eto pošten... čovjek iz naroda, iz susjedstva.

Mada... začudio sam se glede Silajdžića, on ima samo neki stančić od 48 m2 i još kao 1/2 stana on i sestra mu. Ispada veća sirotinja od mene. ;)

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2010, 17:27 

Ovo bi trebalo značiti da je naša politika postala elitizam i ništa drugo. Niti zaštite nacionalnih interesa prem da se kunu u njih a niti zaštite klasnih interesa. Dakle, neko reče: Komšić ko da je iz šumarstva došo. Pa je, ali mi i jesmo svi skupa nacija šumskih radnika, radnika, radnika, zanatlija, taksista drotova i općenito sitne šaše u postotku od 90%. Ali kako onda da imamo od 10 ponuđenih kandidata 9 bogatuna? Jednostavno mi svi skupa i svi narodi uopće ne upravljamo svojom sudbinom uprkos neke nazovi demokracije.

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2010, 17:30 

Kum Bečo je napisao/la:
Ovo bi trebalo značiti da je naša politika postala elitizam i ništa drugo.

Elita i treba voditi politiku, a ne fukare sa ulice, "iz naroda". Političar treba biti "za narod", a ne "iz naroda".

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2010, 17:38 

Kum Bečo je napisao/la:
Ovo bi trebalo značiti da je naša politika postala elitizam i ništa drugo. Niti zaštite nacionalnih interesa prem da se kunu u njih a niti zaštite klasnih interesa. Dakle, neko reče: Komšić ko da je iz šumarstva došo. Pa je, ali mi i jesmo svi skupa nacija šumskih radnika, radnika, radnika, zanatlija, taksista drotova i općenito sitne šaše u postotku od 90%. Ali kako onda da imamo od 10 ponuđenih kandidata 9 bogatuna? Jednostavno mi svi skupa i svi narodi uopće ne upravljamo svojom sudbinom uprkos neke nazovi demokracije.

Upravo zbog ovog napisanog misljenja ce Komsic da ide daleko..Narod, sad koji manje vise i nebitno, ce
dati istome glas, jer on u Komsicu vidi olicenje postenja..Pocevsi od materijalnog statusa
pa da nadovezemo i njegovo ponasanje u studiju prilikom snimanja 60 minuta.Narod, sad nebitno koji
voli takve ljude, dok nasi bezkicmenjaci skolovani nemaju sto dodati na sve to, nego se ismijavati.I tako
dok se budu smijali..Zelja ce da odnese pobjedu..pa koliko to crno bilo , ili ne..Cisto se Ebe nekoga.Bolje nekako
mi se sve cini..nismo niti zasluzili.

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2010, 18:10 

Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
baščovan je napisao/la:
Mislim da je Komšić ipak sinoć poentirao. U odnosu na Bakira i SDA koji mu ustvari i jesu pravi protivnici. Na hrvatske birča Komšić niti ne računa. Ponašao se krajnje djetinjasto i kretenski,mali pošteni kavgadžija iz nebodera. Političko nedonošče. Međutim,pobjeda mu je zacementirana,nažalost.

Najbolje je prokazana njegova politička nemoć kada mu je Faho,mislim,rekao "Silajdžić ima veze u arapskim zemljama,Radmanović u Rusiji,a gdje ti Željko imaš",hahaha? Ne može meda dalje od svog nebodera.

Izetbegović učio od oca,pa ostao političar od prije 20 godina sa svojim pričicama i poslovicama,još mu je lavor falio da umoči stopala,pravi sećijaš.

Fahro odlično vodi kampanju,međutim to je žestoki kriminalac i tu svaka priča završava.

Martin Raguž pokazao sav jad političke scene BiH Hrvata. "Ja ponosan na sebe,ja pošten,ja najbolji ministar ikad,ja ovo,ja ono". Nimalo odlučnosti,nimalo vizije, sve neke nebitne stvari i zaista ne nudi alternativu adezenjarama.

Lijanović-o majko hahahaha.

Sve u svemu glupa i razvodnjena emisija koja je trebala trajati sat vremena kraće. Narode opleti s glasovanjem i trebaju te ovakvi bogalji zajebavat kad si glup i ne vrijediš pišljiva boba

:sega

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2010, 19:14 

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2010, 19:14 

Nisam gledao emisiju a na sajtu FTV ima neki problem sa Windows Media Player-om pa ću pogledati poslije. Vidio sam neke snimke na Jubitou, izgleda da se Željkić baš popalio :laugh
Inače, g. Lijanović mi je žešća faca sa onom plavom majicom, kao klinac koji je cijeli dan trčao za loptom pa ušao u kuću i sjeo za sto da jede :D

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2010, 19:16 

pohana jetrica je napisao/la:
Inače, g. Lijanović mi je žešća faca sa onom plavom majicom, kao klinac koji je cijeli dan trčao za loptom pa ušao u kuću i sjeo za sto da jede :D

:sega :sega :smijeh

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2010, 19:25 

pohana jetrica je napisao/la:
Nisam gledao emisiju a na sajtu FTV ima neki problem sa Windows Media Player-om pa ću pogledati poslije. Vidio sam neke snimke na Jubitou, izgleda da se Željkić baš popalio :laugh

vidi age što izvaljiva..

dobra..vala baš tako.. :sega

Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2010, 19:32 

Tema je se trebala zvat: Ti si (bio) predsjednik čovječe!

Nakon odgledane emisije rekao bih da Martin dobro drzao na nedomacem terenu.

Pa i IMJ je intelektualac za ovog.

Pitam se da li Josipovic i Milanovic gledaju ove snimke.

Kome oni podrsku dadose.

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2010, 19:37 

Željko je ostao i dan danas u ratu , kad rece da on nije htio da rat prestane ,vidjelo se da nije normalan ,a poslije mu je Junior dao priliku da popizdi spomenuvisi rat i rekavsi da Zelja nije vidio neprijateljskog vojnika , jebote Junior odigra ko da mozga nema...sve mu je mogao reci ali za rat... koma od Juniora...uglavnom Želja ocito ima posljedice od rata i nikako nije dobar ima ondje materijala za heĆime...
Junior Bakir za ne muslimane izgleda kao najbolja opcija , jako pomirljiva retorika ,nekoliko puta je spomenuo da se mora razgovarati i dogovarati ,a ne silu i inat prosipati ..minusi: zezno se kako rekoh kad poče sa Željom o ratu i poklopio ga je FahrA kad mu Junior nije smio reci da je SDA napravila Avaz iako to svak ziv zna ,ali posto su mutna posla , Junior nije smio reci ,a FahrA ispade faca ...
FahrA Radoncic mafija ,al sve cisto u papirima lol, obecava svasta za napredak , vjerovatno dobija na izborima , Bošnjaci zaista nemaju za koga drugog glasati ,Haris i Junior su ostatci proslosti ,ako zele sebi ista novo i bolje da pokusaju onda je FahrA izbor ..
Raguž najbolji sinoć izgledao od svih s pričom, malo mu zamjeram sitna ulagivanja Bošnjacima ,ali sam reče da računa na dio bošnjačkih glasova,vjerovatno na naše iz Bihaća konta , pa mu onda prelazim preko toga ,uglavnom Raguž je i moj izbor ...
Lijan nije vrijedan komentara , najjače je bilo kad mu Želja reče hajd bolan u Tursku smo te progurali pa si i tamo propao haha

da sumiram , kako Junuz cini mi se rece , jedina nada za nas je da Čova povuće Borjanu pa da svi glasamo za Raguža a dalje kako ko hoće za koga na nizim pozicijama

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 294 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Patriota i 37 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: